• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bindmachines

Resultaten voor

Bindmachines - Import export

 1. GREINER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 50 jaar staat central® omsnoeringsgereedschap voor kwaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. We hebben onszelf de taak gesteld om deze kwaliteitsstandaard uit te breiden en te verbeteren. Deze taak dringt door in alle gebieden van de ontwikkeling van een omsnoeringsapparaat, van ontwerp en productie tot de verkoop van onze producten. Echte kwaliteit gemaakt in Duitsland. Wij produceren omsnoeringsgereedschap en aanvullende accessoires voor het verwerken van staal-, kunststof-, textiel- en composietband, zodat elke gebruiker het juiste gereedschap kan vinden voor zijn verpakkings- en transportbeveiligingsopdrachten. Central® strapping tools en accessoires worden wereldwijd verkocht via gespecialiseerde distributeurs die ook de benodigde verbruiksartikelen en aanvullende verpakkingsmaterialen aanbieden.Onze respectieve premium partners bieden ook service op locatie.

 2. OMS VERPACKUNGSSYSTEME VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  OMS Verpackungssysteme is opgericht in 1999 en opgenomen in de activiteiten van de OMS GROUP voor de economische regio Duitsland en Noord-Europa. We creëren uitgebreide verpakkingsoplossingen op basis van verzoeken van klanten. Van het aanpassen van bestaande omsnoeringssystemen tot de laatste stand van de techniek met OMS-omsnoeringskoppen, via de integratie van een OMS-omsnoerings-, krimp- of reksysteem, tot het ontwerp en de constructie van een compleet verpakkingssysteem, wij leveren volgens de specificaties van onze klanten. vanuit een breed scala aan specialistische kennis en producten de juiste applicatie voor een verpakkingstaak leveren. Om te garanderen dat OMS-systemen op lange termijn betrouwbaar werken, hebben we een eigen magazijn voor reserveonderdelen en verbruiksartikelen en een gespecialiseerd serviceteam in ons bedrijf voor onze klanten. Dit betekent gunstige voorwaarden voor de markt en indien nodig snelle reactietijden.

 3. O.M.V. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  O.M.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van machines en installaties voor de verlading en verpakking van staven of "spoelen" gemaakt van machinedraad; omsnoeringsmachines voor het omsnoeren van pakketten met vierkante doorsneden; compactors; omsnoerders voor walsdraad; machines voor het omsnoeren van rechte ronde bundels; hydraulische of pneumatische machines voor bundels staven; machines voor het vouwen en omsnoeren van gevouwen bundels; walsdraad omsnoeringsmachines; Evacuatie- en transportsystemen.

 4. ERGOPACK DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERGOPACK DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bindmachines, Adviesbureaus engineering, industrieel, Bindmachines, en Adviesbureaus engineering, industrieel. Het is gevestigd in Lauingen/donau, Duitsland.

 5. WEDA

  Nederland

  Weda B.V. is distributeur en importeur van een compleet leveringsprogramma weegapparatuur. Weda heeft een zeer complete productlijn. Weda is importeur van Avery Berkel (detailhandel en industrie), Tanita (professionele, consumenten en medisch goed gekeurde body composition analyzers), Denver Instrument (Laboratorium precisie balansen) en Graef (Snijmachines). Weda is innovatief en oplossingsgericht. Het brede assortiment biedt een lijn van conventioneel tot de nieuwste generatie weegapparatuur.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UNIBIND - PELEMAN INDUSTRIES

  België

  Unibind is al 30 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en distribueren van inbindsystemen voor documenten, fotoprints en kalenders. Het is een innovatief familiebedrijf dat gekend is als wereldwijd marktleider op het gebied van inbindsystemen voor documenten en fotoprints. Het is Unibind’s missie hoogkwalitatieve en gebruiksvriendelijke topproducten en -diensten aan te bieden die bijdragen tot een verbeterde communicatie tussen mensen. Unibind biedt bindtoepassingen met behulp van nietjes (staple), een spiraal (punch) of op basis van hars (resin) om documenten, fotoprints en zelfs volledige romans te presenteren en te beschermen.

 2. MOSCA DIRECT POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf MOSCA DIRECT POLAND SP. Z O.O., is een Distributeur, en actief in de sector Bindmachines. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 3. TECHNOBAL - SAL'A S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf TECHNOBAL - SAL'A S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bindmachines, Etiketteren en markeren - machines, Bindmachines, en Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Sal'A, Slowakije.

 4. LEGATRICE

  Italië

  Het bedrijf LEGATRICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bindmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren bindtouwen. Het is gevestigd in Tollo, Italië.

 5. UNIPACK

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf UNIPACK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bindmachines, en Bindmachines. Het is gevestigd in Trinec, Tsjechische Rep..

 1. TECHNOPAK SMALL BUSINESS LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf TECHNOPAK SMALL BUSINESS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inpakmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Bindmachines, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en Bindmachines. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 2. LEPOR STUDIO

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf LEPOR STUDIO, is een Multi-Category, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bindmachines, Reclamebureaus, Bindmachines, en Reclamebureaus. Het is gevestigd in Kutná Hora , Tsjechische Rep..

 1. MULLER MARTINI SPA

  Italië

  Het bedrijf MULLER MARTINI SPA, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bindmachines, en Bindmachines. Het is gevestigd in Sesto San Giovanni (mi), Italië.

 2. BATRAS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf BATRAS S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bindmachines, en Bindmachines. Het is gevestigd in Praha 4 , Tsjechische Rep..

 3. MOSCA DIRECT HUNGARY KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf MOSCA DIRECT HUNGARY KFT., is een Distributeur, en actief in de sector Bindmachines. Het is gevestigd in Nyíregyháza, Hongarije.

 4. GRAFISK MASKINVARKSTED V/S NIELSEN

  Denemarken

  Het bedrijf GRAFISK MASKINVARKSTED V/S NIELSEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bindmachines, en Bindmachines. Het is gevestigd in Viby, Denemarken.

 5. ERACOM, SPOL.S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ERACOM, SPOL.S R.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bindmachines, en Bindmachines. Het is gevestigd in Kladno 1, Tsjechische Rep..

 6. LEA VALLEY PACKAGING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LEA VALLEY PACKAGING LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bindmachines, en Bindmachines. Het is gevestigd in Waltham Cross, Verenigd Koninkrijk.

 7. R. KRAUTWALD MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

 8. MAX STEIER GMBH + CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  STEIERFORM omvat cirkelvormige geslagen exemplaren, technische etiketten alsook een uitgebreid assortiment van tape. STEIERPLAST produceert op maat ringbanden, mappen, enveloppen en nietmachine.

 1. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een krachtige en betrouwbare ontwikkelingspartner van de industrie van de elektromotorfabrikant en het sterk geautomatiseerde productieproces. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH staat voor gedegen knowhow op het gebied van planning, ontwerp, fabricage en montage van machines en gereedschappen voor de productie van stators. Onze klanten waarderen onder meer het hoge niveau van adviesexpertise voor moeilijke problemen en taken bij het optimaliseren van complete producten en productielijnen. Door nauwe samenwerking creëert vakkundig op maat gemaakte en innovatieve kennis optimaal op maat gemaakte oplossingen op het gebied van wikkel- en trektechnologie, statorvorming en verband, machines en complete tooling voor alle productiegebieden.

 2. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het machinespectrum bevat o.a.: Ringkernwikkelmachines en -automaten; Statorwikkelmachines en -automaten; Gecombineerde draad- en bandwikkelinstallaties; Bandageermachines en -halfautomaten; Draadremmen; Spoelwikkelmachines; Bandageermachines voor generatorstaven; Verwarmingsstrip- en spiraalwikkelmachines; Spiraalwikkelmachines; Laagwikkel- en ringwikkelmachines. Verder houdt de onderneming zich bezig met: Regeneratie van gebruikte wikkelmachines naar de modernste normen op gebied van techniek en besturing. Mechanische verwerking van alle in de machinebouw gebruikelijke materialen. Montage van mechanische resp. elektromechanische onderdelen. PLC-programmeren. Het bedrijf biedt zijn klanten omvangrijk advies en hulp als zij problemen ondervinden met wikkelen. Sinds CWIEME meer dan 20 jaar geleden in Berlijn geopend werd, is F.U.R. daar aanwezig en toont het nationale en internationale publiek jaarlijks zijn nieuwste generaties machines.

 3. ET TAMBURU DONER TEKNIK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij ET TAMBURU DONER TEKNIK, het juiste adres voor geavanceerde vleesverwerkingsoplossingen. Met meer dan 35 ervaring binnen de industrie, leveren we met trots restaurants, kebabzaken, hotels en vleesverwerkingsbedrijven vanuit onze basis in Turkije. Onze vleestrommel machines zijn baanbrekende oplossingen voor het marineren en bewerken van vlees met een geavanceerde gekoelde mixmethode voor een hoogwaardig en smaakvol resultaat met een optimale textuur. Bekijk ons assortiment inclusief de ETY Series horizontale en ETD Series verticale vleestrommel machines, met opties op maat om aan uw unieke behoeften te voldoen. Onze oplossingen bieden uiteenlopende verwerkingscapaciteiten per uur, koelopties, roermechanismes en efficiënte productvermenging en verwijderingsmethodes. Ontdek aanvullende producten zoals kruidenmixers, producttoevoer liften, vleesverwerkingstafels en draaibare transportwagentjes om uw activiteit te stroomlijnen. Werk met ons samen om de vleesverwerking naar een hoger plan te tillen.

 4. RMZ OFIS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RMZ OFIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf. Het is tevens aanwezig in de sectoren kastjes, metalen kasten, bindmachines voor kantoren, kantoormeubels, metalen vakkenkasten, meubels voor archieven, wandkasten voor kantoor, Schoolkluisjes, en Waardevolle voorwerpen - depots. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. ERKA VERPACKUNGSSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERKA VERPACKUNGSSYSTEME GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Wilhelmshaven, Duitsland.

 6. AMSA VERPACKUNG GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMSA VERPACKUNG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Altach, Oostenrijk.

 7. REFACOM

  België

  De firma Refacom®, opgericht in 1991 en gevestigd in Lot (België), is gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines en omsnoeringsmachines. Wij beschikken voor deze verpakkingstechnieken over een compleet assortiment machines en verbruiksgoederen, exclusief te verkrijgen in België en Luxemburg. Ons breed assortiment geeft ons de mogelijkheid om moduleerbare configuraties te ontwerpen, aangepast aan alle bijzonderheden van de te behandelen producten, en om u een gepersonaliseerde service te bieden om zodanig aan al uw behoeften te voldoen. Onze machines zijn bedoeld om deze procedés te automatiseren, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kostbare tijd kunt besparen. Sinds zijn oprichting heeft Refacom® exclusieve partnerschappen afgesloten met innovatieve en wereldwijd bekende ondernemingen, zoals: Bolloré, Smipack, Hugo Beck, Guelt, Horbitek, Albagnac, TLM Packaging en Befor technitrans. Onze teams staan tot uw beschikking om u een complete verkoop-, klanten- en technische service te verlenen.

 8. OETIKER BELGIUM

  België

  Al bijna 70 jaar ontwikkelt, vervaardigt en biedt de Oetiker Groep eerste klas verbindings-producten aan voor voertuigen, handel en industrie. De kern van Oetiker’s deskundigheid ligt hoofdzakelijk in de verscheidenheid van onze klemmen en ringen voor alle klem en druk situaties, voor hard en zacht materiaal. Stepless, Traploze, zelfspannende en herbruikbare klemmen voor het dichten en klemmen van slangen en buizen welke snel en makkelijk aangebracht kunnen worden. Van aanzienlijke toegevoegde waarde is onze veel omvattende reeks van sluitgereedschap. Gefabriceerd in de Oetiker fabrieken garanderen zij kwalitatieve installatie en optimale product rendement. Elektronisch geleide installatie gereedschappen garanderen sluiting van klemmen en ringen te allen tijde. Oetiker biedt ook een veelomvattend assortiment koppelingen, speciaal voor luchtdruk- systemen, en voor de chemische industrie, koppelingen voor gassen die zo zonder risico gebruikt kunnen worden.

 9. EUGEN SCHMIDT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EUGEN SCHMIDT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in St. Ingbert, Duitsland.

 10. STRAPEX AUSTRIA GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf STRAPEX AUSTRIA GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sluit- en bindmachines en materiaal. Het is gevestigd in Krems An Der Donau, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis