• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • binnenbanden

Resultaten voor

Binnenbanden - Import export

 1. RIEGLER & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  RIEGLER & Co. KG is al meer dan 80 jaar een innovatieve partner voor persluchttechnologie en pneumatica en is vandaag een van de grootste leveranciers in Duitsland. Het assortiment omvat onder andere.Onderhoudsapparatuur, in-line drukregelaars en filters, speciale pneumatische olie, druk- en temperatuurmeting, afsluiters en afsluiters, veiligheidskogelkleppen, cilinders, slangbreukbeveiliging, veiligheidskleppen, vacuümtechnologie, snelkoppelingen en veiligheidskoppelingen, geluiddempers, fittingen en verbindingsstukken, slanghaspels, slanghouders, slangen Airguns, veiligheidspijpen en accessoires Meer dan 35.000 producten van A zoals afsluiter tot Z-cilinder. Als innovatie bieden we het gamma RIEGLER SAFETY met veiligheidsrelevante en energiezuinige componenten, daarnaast biedt RIEGLER kant-en-klare systeemoplossingen en individuele assemblages en is het dé partner voor complexe vereisten.Eenvoudige, gemakkelijke en betrouwbare verwerking met gegarandeerd overleg, ontwerp, engineering en sampling.

 2. GRÜNING & LOSKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Grüning & Loske GmbH staat voor een succesvolle combinatie van producten en diensten. Goede ideeën, state-of-the-art technologie en een jarenlange traditie als technische handel voegen we toe aan innovatieve oplossingen die allemaal één doel hebben: De optimalisatie van uw inkoopproces. Outsourcing concepten met C-parts management en standaardisatiemaatregelen voor industrie en handel maken hier net zo veel deel van uit als het creëren van rationalisatieconcepten op het gebied van dispatching en logistiek. U kunt vertrouwen op ons verantwoordelijkheidsgevoel en onze kwaliteit - van het eerste gesprek tot de tijdige levering. Onze visie: we willen serviceleiderschap in dagelijkse activiteiten uitoefenen; we willen het meest klantgerichte team in de technische handel zijn; we willen de meest competente aanspreekpartner zijn voor onze klanten; we willen het goedkoopst mogelijke succes behalen met onze activiteiten voor onze klanten en Grüning & Loske.

 3. OPTINOVA EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Optinova extrudeert sinds 1971 plastic buizen en profielen gemaakt van fluorkunststoffen, thermoplastische polymeren en thermoplastische elastomeren en heeft productiefaciliteiten in Åland (Finland) en Thailand. Onze verkoopkantoren zijn gevestigd in Duitsland, Zweden, VS, Thailand, China en India Met onze ervaring en knowhow in extrusie ontwikkelen we hoogwaardige componenten die deel uitmaken van innovatieve oplossingen en die de kwaliteit van het dagelijks leven verhogen. In het algemeen beschrijven we hoe en wat we doen met onze leidende ster onder: #feelgoodfactory Wij streven naar een voortrekkersrol door duurzaam te handelen in onze branche en in onze samenleving.Onze inspanningen zijn belangrijk voor de groei van onze mensen en voor ons hele bedrijf.Samen kunnen we bijdragen aan een betere wereld en een groter doel.We nodigen iedereen uit voor Optinova en moedigen hen aan om duurzaamheid op alle niveaus te promoten.

 4. TSC-WAGNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hartelijk dank voor uw belangstelling voor onze producten. Als fabrikant van slang- en kleptechnologie luistert TSC-Wagner GmbH altijd naar de klant om de best mogelijke balans te vinden tussen geoptimaliseerde klantoplossingen, een gebalanceerd standaard- en voorraadprogramma en een goede prijs- /prestatieverhouding. Onze focus ligt op zuig-, pers- en persslangen, pers- en persluchtslangen, chemicaliën- en hogetemperatuurslangen, landbouw- en voedingsslangen.

 5. WENZ KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WENZ Kunststoff GmbH & Co. Co.KG houdt zich sinds 1997 bezig met kunststoftechnologie. Als specialist voor temperatuurregeling en koeltechniek, materiaaldroging, scheiding, ontstoffing en materiaaltransport bieden wij de klant individueel advies bij alle vragen over kunststofverwerking. De overname van de vertegenwoordiging voor Regloplas temperatuurregelaars vormde toen de basis voor onze verdere ontwikkeling. Ons streven naar innovatie leidt tot de ontwikkeling van nieuwe technologieën zoals de qip®-drogers of de Cycletemp® Vario, Impuls en Flow als variant voor speciale temperatuurregeling. Wij hebben ook een idee ontwikkeld op het gebied van centrale materiaaltoevoer met het gecodeerde koppelstation, inmiddels ons achtste octrooi. We hebben momenteel de beste technologieën op de markt. Projectplanning, engineering en bouw van transport- en droogsystemen voor kunststoffen.Wij zijn niet alleen sterk verbonden met middelgrote bedrijven - wij hebben de flexibiliteit om alle bedrijfsgroottes te bedienen. In het kader van de duurzaamheid transformeren wij ook oude installaties voor materiaaltoevoer naar een nieuw technologisch niveau - zonder nieuwbouw, ongeacht de leeftijd en de fabrikant. Onze klanten genieten een aanzienlijk voordeel op het gebied van efficiëntie, energie, milieu, systeemintegratie en kosten. Ons assortiment wordt gecompleteerd met accessoires van onze eigen merken Talkob en Mouldpro - temperatuurregelkoppelingen, temperatuurregelslangen, reinigingsgranulaat, debietmeters en nog veel meer.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHMID & WEZEL GMBH, WERK HILSBACH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ontwikkeling, bouw, productie en bewerking van buigzame assen voor: Mechanical engineering, luchtvaarttechnologie, medische technologie, tuinbouw, auto-industrie.Levering van klantspecifieke producten uit één stuk tot grote series. .BIAX Flexwellen is uw merk als het gaat om hoogwaardige flexibele askoppelingen voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden.Individueel ontworpen en precies vervaardigd volgens hoge kwaliteitsnormen – voor een duurzame oplossing die precies afgestemd is op uw behoeften.Wij putten uit meer dan 90 jaar ervaring, ook gebaseerd op verschillende BIAX varianten, waarmee we de eis van vrijwel elke klant op korte termijn kunnen realiseren.Profiteer van bestelklare oplossingen, waarin de schacht-kernen reeds gemonteerd zijn met askoppelingen, beschermende hulzen en slangkoppelingen!

 2. REIFLEXA - P. REISCHL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als vanaf 1960 houdt REIFLEXA, voorheen Gummi Reischl, zich bezig met compensatoren en slangleidingen. Vanuit Hamburg werken we overal ter wereld samen met internationale partners. De nauwe samenwerking met de beste leveranciers in Duitsland en Europa, evenals onze gedegen vakkennis garanderen een sterke positie in deze markt. Wat ons vooral goed maakt: sinds de oprichting hebben we onze producten steeds verder ontwikkeld. In de afgelopen decennia hebben we mijlpalen bereikt met nieuwe ideeën, innovaties en gedeeltelijk gepatenteerde ontwikkelingen: ontwikkeling van de eerste balgcompensatoren met draaibare flenzen. ontwikkeling van de volledig symmetrische slangkoppeling tot DN 150 voor de ruwe omstandigheden bij de Duitse landmacht en marine. ontwikkeling van de toevoerarmaturen voor gebruik ter zee voor de marine, aan achtersteven en boeg, met slangen met trekontlasting. ontwikkeling van de Pipeline-hogedrukslangen met de bijbehorende armaturen.

 3. FLEXOMAT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Flexomat GmbH is een gerenommeerde fabrikant van compensatoren, metalen balgen en metalen slangen.De oprichters houden zich sinds 1975 bezig met bovengenoemde producten in alle realisatiefasen. Metalen balgen en compensatoren worden volgens beproefde technische regels en methoden berekend en met CAD geconstrueerd. Door een PPS-systeem georganiseerd, worden de producten op hoogmoderne snij-, omvorm- en lasmachines gefabriceerd. Als fabrikant is Flexomat gecontroleerd en erkend volgens de AD-2000 folder HPO, TRD 201 en DIN EN ISO 3834-2 en gecertificeerd door TÜV SÜD evenals GL en DVGW. Flexomat heeft ook een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001: 2015.

 4. FOXIFLEX GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FOXIFLEX GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren slangen voor levensmiddelen, Onderdelen voor ventilatie- en airconditioningsinstallaties, Chemieslangen, Uitlaatgasslangen, Hogetemperatuurslangen, Industriële slangen, spiroidale buizen, en moffen. Het is gevestigd in Kloster Lehnin, Duitsland.

 5. GUMMIWARENFABRIK EMIL SIMON GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1934 vervaardigen wij slangen en technische slangartikelen in alle elastomeerkwaliteiten van 13 tot 2000 mm binnendiameter en in lengten tot 40 m voor alle industrieën. Doordat wij ons richten op de fabricage van enkel spoelgeproduceerde, gewikkelde slangen en technische slangartikelen in machinale vormen en persen, volgt 1. Voordelen: Grote variaties mogelijk bij kwaliteit, wandsterkte, druk- en vacuümfasen en overige productkenmerken, klantspecifieke uitvoeringen, korte reactietijden bij wisselende producten en volgende 2. Sterke kanten: Grote productvariatie bij enkel- of serieproductie, individuele ontwikkelingen met hoge innovatiegraad, snelheid en flexibiliteit bij de ontwikkeling van nieuwe producten, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, nationale en internationale kwaliteitsborgsystemen, korte levertijden.

 1. NOVUS AIR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Novus Air GmbH richt zich op duurzame oplossingen op het gebied van lucht- en ontstoffingstechnologie.Wij beschouwen duurzame technologieën en hun verdere ontwikkeling als een mogelijkheid om de gezondheid van uw werknemers optimaal te beschermen en energie en grondstoffen te besparen.Dit heeft een positief effect op het milieu en verlaagt tegelijkertijd de kosten. Ons streven is om onderzoek te doen naar, en duurzame oplossingen te ontwikkelen met een duidelijke klantgerichtheid.Met een team van ervaren ontwikkelaars en procesingenieurs ontwerpen en implementeren wij producten die zijn afgestemd op een breed scala van behoeften van klanten.We werken ook nauw samen met een netwerk van universiteiten en instituten.Samen brengen we markt, technologie en toekomstige trends bij elkaar.Met een super resultaat: GreenTech made in Saxony.

 2. EAP GROSSHANDELS GMBH ELEKTROTECHNISCHE ARTIKEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EAP GROSSHANDELS GMBH ELEKTROTECHNISCHE ARTIKEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Binnenbanden. Het is gevestigd in Dornhan, Duitsland.

 1. POLYHOSE GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POLYHOSE GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische slangen, Filters en filterelementen, pijpen van rubber, hoge druk buizen, industriële slangen, en aanpassingsstukken. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 2. A.E.T. KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A.E.T. KUNSTSTOFFE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren isolatiekousen, en Beschermende kabelvoeringen. Het is gevestigd in Hennef (sieg), Duitsland.

 3. AP ARMATUREN PROKSCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AP ARMATUREN PROKSCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Binnenbanden, kogelventielen, buisverbindingen, hydraulische slangen, hydraulische vijzels, Binnenbanden, tandwielpompen, gevormde ijzerwaren, en Fittingen van staal. Het is gevestigd in Schwaikheim, Duitsland.

 4. INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberen fittings, Binnenbanden, Stopkleppen, loodgieterswerk, Rubberen fittings, Rubber-metaalverbindingen, pijpen van rubber, hoge druk buizen, en hydraulische slangen. Het is gevestigd in Freiberg, Duitsland.

 5. EUGEN METZGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUGEN METZGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasslangen, hoge druk buizen, hydraulische slangen, kogelventielen, metalen slangen, en symetrische slangkoppelstukken. Het is gevestigd in Bogen, Duitsland.

 6. HERWARTH JACKSTÄDT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERWARTH JACKSTÄDT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Binnenbanden. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 7. SHP PRIMAFLEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SHP PRIMAFLEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren PVC slang, industriële slangen, en siliconen leidingen. Het is gevestigd in Ratekau, Duitsland.

 8. TRICOFLEX

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRICOFLEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Binnenbanden. Het is gevestigd in Erftstadt, Duitsland.

 1. E. FUCHS METALLSCHLAUCHERZEUGUNG GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf E. FUCHS METALLSCHLAUCHERZEUGUNG GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Binnenbanden. Het is gevestigd in St. Andrä-Wördern, Oostenrijk.

 2. OQ-LY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OQ-LY GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Binnenbanden. Het is gevestigd in Hattersheim Am Main, Duitsland.

 3. SILIKON-TECHNIK SILTEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SILIKON-TECHNIK SILTEC GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Binnenbanden. Het is gevestigd in Weiler-Simmerberg, Duitsland.

 4. KARASTO ARMATURENFABRIK OEHLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARASTO ARMATURENFABRIK OEHLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stopkleppen, kogelventielen, symetrische slangkoppelstukken, spiroidale buizen, en waterkranen. Het is gevestigd in Backnang, Duitsland.

 5. KUNSTSTOFFVERARBEITUNG WERNER UHLIG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KUNSTSTOFFVERARBEITUNG WERNER UHLIG GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Binnenbanden. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 6. UES AG

  Duitsland

  Onze producten zijn nu al meer dan 15 jaar op de markten voor lijmtechniek beschikbaar.UES AG is op dit moment een van de grootste aanbieders geworden voor een breed scala van industrieën en toepassingsgebieden. Voor veel klanten hebben de UES-systeemoplossingen een permanent plek in de productielijnen ingenomen.Dat is nog geen reden om te ontspannen! Door continue ontwikkeling van onze producten en de invoering van nieuwe technologie, is de kwaliteit en het leven aanzienlijk verbeterd zodat we uiteindelijk moderne apparatuur en tevreden klanten hebben. Maar niet alleen de producten, service en klantenservice worden voortdurend aan uw behoeften aangepast.Dankzij de hypermoderne producten, hoge flexibiliteit en een betrouwbaar partnerschap, vertrouwen veel tevreden klanten in UES AG.Vertrouwt u ook op ons. We bieden veel knowhow om uw projecten met succes te ondersteunen.

 7. FLUORTEK INC.

  Duitsland

  Sinds 1980 levert FLUORTEK aan wereldwijd toonaangevende fabrikanten van medische instrumenten met precisieslangetjes. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van klantspecifieke extrusieonderdelen. Ons team begeleidt u van de ontwikkeling tot aan de productie en zet daarbij in op snelle en kosteneffectieve oplossingen. Elke extrusie is een klantspecifiek product. Als wereldwijd toonaangevend fabrikant van klantspecifieke PTFE-slangetjes voor de medische industrie biedt FLUORTEK een unieke portfolio aan PTFE-extrusies. Als een van de weinige ondernemingen ter wereld extrudeert FLUORTEK een groot aantal fluorpolymeren/materialen zoals FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF en EFEP. Daarbij wordt rekening gehouden met klantspecifieke wensen qua kleur en vulstoffen die zichtbaar moeten zijn in röntgenopnamen. Als een van de ewinige ondernemingen ter wereld extrudeert FLUORTEK een groot aantal fluorpolymeren/materialen zoals FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF en EFEP.

 8. GOODRIDGE GMBH

  Duitsland

  Goodridge werd opgericht in 1969 en is uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde fabrikant van hoogwaardige vloeistofoverdrachtsystemen. Goodridge Deutschland GmbH levert fluid transfer producten en adviesdiensten aan OEM, defensie, performance en motorsport klanten wereldwijd. Wij produceren pijp- en slangleidingsystemen voor vele verschillende toepassingen. Onze ontwerpteams werken volgens individuele eisen en bieden een complete service van voorstel tot offerte tot levering van afgewerkte onderdelen. Bij topbedrijven in de internationale automobiel-, bouw-, landbouwmachine-, luchtvaart- en motorindustrie staan Goodridge producten voor uitstekende kwaliteit met de hoogste technische precisie. Bovendien bieden wij producten uit de prestatiecatalogus (snelkoppelingen, oliekoelers, fittingen, slangen, enz.) ) met internationale verzending.Met vijftig jaar ervaring en een wereldwijd bereik biedt Goodridge een technisch superieure en kosteneffectieve oplossing die het potentieel van uw project zal maximaliseren en u een concurrentievoordeel zal geven.

 9. ISH-BLÜMEL-INDUSTRIE- SCHLAUCH-HANDELS-GMBH

  Duitsland

  FLEXIBILITEIT IS DE TOEKOMST! Dit motto zijn wij al meer dan 25 jaar trouw gebleven! Door ons productassortiment voortdurend uit te breiden en ons aan te passen aan de hoge eisen van onze klanten, hebben wij een eersteklas kwaliteitsstandaard bereikt. De constante controle vanaf de aankoop van hoogwaardige materialen tot de productie en correcte levering zorgt ervoor dat deze kwaliteit ook bij u terechtkomt. Of het nu gaat om standaardproducten uit voorraad of op maat gemaakte producten voor uw speciale toepassingsgebied - dankzij onze jarenlange ervaring in de sector "technische slangen" hebben wij bijna altijd de juiste oplossing voor u. Verdere pluspunten voor u zijn onze snelle levertijden, de flexibiliteit bij kleine series en individuele producties en het hoge economische rendement door de lange levensduur van onze producten. Ons doel is u te blijven ondersteunen met service, deskundigheid en betrouwbaarheid. Motiveer ons via uw "taken" om tot topprestaties te komen!

 10. MASTERFLEX SE

  Duitsland

  Hartelijk welkom bij de Masterflex Group! Wij, de Masterflex Group, zijn een internationaal leidende specialist in de ontwikkeling, de productie en de bewerking van hoogwaardige pijpen, verbindingssystemen en gietvormen, die bijvoorbeeld in de industrie, de infrastructuur, de geneeskundige techniek alsook in bedrijven gebruikt worden die produceren en bewerken. Onze hightech pijpen zijn speciaal bedoeld voor de toevoer en afzuiging van verschillende media. Dankzij de combinatie van materialen zoals bijvoorbeeld van polyurethaan (PUR), andere speciale kunststoffen en technisch geraffineerde weverijen zijn ze geschikt voor verschillende toepassingen. Temperatuurbestendig, antistatisch, hoge ontvlambaarheid of bestand tegen bacteriën zijn slechts enkele toepassingskenmerken.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis