• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • biogasinstallaties

Resultaten voor

Biogasinstallaties - Import export

 1. CHEMEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WIJ ZIJN UW COMPETENTE PARTNER VOOR GASANALYSE. CHEMEC werd in 2000 opgericht als ingenieursbureau voor chemische meettechnologie. Wij hebben jarenlange ervaring met het gebruik van gassensoren bij de analyse van biogas, met name op het gebied van warmtegeleidingssensoren en elektrochemische gassensoren. ONZE TECHNOLOGIE BIEDT DE HOOGSTE BETROUWBAARHEID. WIJ GARANDEREN UW SUCCES MET ONS ADVIES EN ONZE SERVICE. Of het nu gaat om fermentatieprocessen in biogasinstallaties in de landbouw of in industriële of gemeentelijke zuiveringsinstallaties: Een nauwkeurige en zeer betrouwbare gasanalyse is cruciaal voor het optimaal functioneren van de systemen. We ontwikkelen en produceren al zo'n 20 jaar gasanalysatoren op basis van onze eigen technologieën.

 2. SCHAUMANN BIOENERGY CONSULT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schaumann BioEnergy GmbH maakt deel uit van Enbycon Holding, de houdstermaatschappij van Huelsenberg Holding, die alle ondernemingen in de sector hernieuwbare energie/clean tech omvat. Wij optimaliseren de biologische processen in biogasvergisters van elk type installatie en met elk type substraat. Onze kerncompetentie begint in de aanloop naar de eigenlijke biogasproductie met de conservering van het substraat en de kuilvoorbereiding. biogasadditieven, uitsluitend gebaseerd op een nauwkeurige bepaling van de behoeften en vervaardigd voor elke afzonderlijke biogasinstallatie volgens een individueel recept. De kerncompetentie wordt gecompleteerd door een zeer specifieke adviesknowhow van eersteklas geschoolde medewerkers, en een uitgebreide analyse. Onze 15 biogasspecialistische adviseurs werken in een adviesnetwerk dat zich over heel Duitsland uitstrekt.

 3. ENNOX BIOGAS TECHNOLOGY GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  ennox - de specialisten wanneer het gaat om gastechnologie. ennox biogas technology GmbH is uw competente partner voor alle oplossingen voor gastechniek van biogas-, afvalwater- en stortplaatstechnieken.Ons aanbod omvat alle technische onderdelen voor biogasinstallaties, waterzuiveringsinstallaties en stortplaatsen - vergistingstorens, gasopslag, gasreinigingsapparatuur en fakkels.Met de in-house productie zijn we in staat om op maat gemaakte oplossingen voor bijna elke toepassing te leveren.Naast de hoogwaardige productie licht onze kracht in de planning van gaslijnen en gasreinigingssystemen.Hier kunnen we al onze ervaring ter beschikking stellen aan onze klanten, zodat de klant uiteindelijk precies het product ontvangt dat hij of zij nodig heeft.Vanwege onze jarenlange ervaring en expertise hebben we onze gasfakkeltechnologie met succes aangepast op het gebied van pyrolysefakkels, houtgasverbranding, hoge temperatuur fakkels en industriële toepassingen.

 4. LIPP GMBH BEHÄLTER UND SYSTEMLÖSUNGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LIPP GmbH - CONTAINERS EN SYSTEEMOPLOSSINGEN VOOR VASTE, VLOEIBARE EN GASVORMIGE STOFFEN.LIPP GmbH in Tannhausen is een specialist in containerbouw met meer dan 60 jaar ervaring.Wij bieden u hoogwaardige stalen containers en systeemoplossingen voor industrie, gemeenten en landbouw.Onze unieke constructie in het LIPP®-systeem bereikt de hoogste kwaliteit.Met een focus op duurzaamheid, flexibiliteit en individuele aanpasbaarheid, implementeren wij uw project - van individuele containers tot kant-en-klare systemen.Wij realiseren voor onze klanten wereldwijd de volgende producten: Vloeistofcontainers, vergisters, biogassystemen, bufferopslag en drinkwateropslag.Vanaf het begin wordt er rekening gehouden met het succes van het totale resultaat.Er worden geschikte materialen en hoogwaardige accessoires gebruikt om te voldoen aan de speciale eisen van de te bewaren inhoud.Met meer dan 200 patenten hebben we al meer dan 30.000 projecten wereldwijd geïmplementeerd.

 5. INDUSTRIEMONTAGEN HOFMANN E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IMH richt zich voornamelijk op de productie, levering en installatie van leidingen voor b.v.Biogasinstallaties, rioolwaterzuiveringsinstallaties, verfinstallaties, gas- en luchtleidingen, installaties voor de behandeling van verfslib, uitspoelingen voor de automobielindustrie en de algemene industrie. Bovendien worden systemen of hun componenten ook door ons in Burgtonna vervaardigd en ter plaatse geassembleerd! We hebben elke keer nieuwe taken en uitdagingen, die we ons thuis of in het buitenland moeten bewijzen! Het bedrijf IMH bestaat momenteel uit 16 monteurs, van wie sommigen wereldwijd werken, en een secretaresse in Burgtonna. Ons bedrijf bestaat uit gekwalificeerde pijplagen, TÜV-gecertificeerde TIG-lassers en assemblagemonteurs.Wij verwerken de volgende materialen in onze montagehallen en op bouwplaatsen: Roestvrij staal, normaal staal en gegalvaniseerd staal, kunststoffen zoals PVC, PP, PE-HD, PVDF, koper.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. APROVIS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  APROVIS - Innovaties uit één hand. APROVIS is een wereldwijd energiebedrijf. Onze deskundigheid ligt op het gebied van rookgas- en gasbehandelingstechnologie. Wij zijn experts voor afzonderlijke componenten en systeemoplossingen. Sinds de oprichting in 2000 staat APROVIS voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een exportaandeel van meer dan 50% is APROVIS de enige leverancier op de WKK-markt die systeemoplossingen aanbiedt voor brandstofgassen van gasmotoren en geïntegreerde oplossingen voor WKK-installaties - en dat met eigen producten. APROVIS realiseert extreem snelle levertijden. Wij volgen elk project individueel, van planning tot inbedrijfstelling en daarna. Wij werken strikt volgens de toepasselijke richtlijnen en testnormen, zoals de Europese Richtlijn Drukapparatuur, ASME of EAC. APROVIS biedt een brede productportefeuille: Voor gasverwerking leveren wij FriCon-gaskoelsystemen, ActiCo actieve-koolfilters, gaswarmtewisselaars en compressoren. Het segment uitlaatgastechnologie omvat uitlaatgaswarmtewisselaars, stoomgeneratoren, geluiddempers, katalysatoren (oxi-, 3-weg en SCR-katalysatoren), roetpartikelfilters voor dieselmotoren en schoorstenen. Speciale toepassingen zijn onder meer warmtewisselaars voor hoge temperaturen en lekstoomcondensors. APROVIS garandeert een hoge levensduur van de installaties en uitrustingen door onderhoud, service en een doelgericht beheer van reserveonderdelen. APROVIS betekent BETERE PRESTATIES.

 2. PETER PRINZING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Peter Prinzing GmbH is een middelgrote familiegeleide machinebouwonderneming met lange traditie die zijn wortels in het hart van de Zwabische Alb heeft. De tegenwoordige strategisch gunstige locatie van de onderneming in het midden van Europa, op de kruising van twee belangrijke snelwegen die het noorden met het zuiden en het oosten met het westen verbinden, is een perfecte situatie om producten naar alle delen van de wereld te leveren. Het traditiebewuste familiebedrijf wordt tegenwoordig in de vierde generatie met succes door de familie Prinzing geleid. Al meer dan 100 jaar geleden werd in een kleine smederij in Urspring metaal bewerkt. Hieruit heeft zich een onderneming met twee belangrijke bedrijfssectoren ontwikkeld: Plaatbewerkingsmachines en techniek voor staluitmesting. Hoe uiteenlopend die bedrijfssectoren ook mogen zijn, ze hebben één ding gemeen: Peter Prinzing GmbH mag zich in beide sectoren tot de marktleiders rekenen.

 3. GASTECHNIK HIMMEL GMBH

  Oostenrijk

  Gastechnik Himmel GmbH is gespecialiseerd in de planning en productie van componenten op het gebied van milieuttechniek voor biogas- en stortgasinstallaties. Op de hoofdvestiging in Korneuburg worden Affakkelings- en gascompressorinstallaties voor bio-, stort-, rioolwaterzuiverings- en aardgas geproduceerd. Ons brede produktpalet bevat talrijke standaardproducten en ook installaties voor de affakkeling van speciale gasen, zoals hout- en pyrolysegas resp. geothermie en complete stortgasinstallaties ingebouwd in containers.

 4. BIOLECTRIC

  België

  MESTGASINSTALLATIES VAN 10 KW TOT 44 KW Biolectric maakt en installeert pocketvergisters die op basis van bedrijfseigen mest groene energie maken ten behoeve van jouw boerderij. Een biogasinstallatie van 11 kW levert na een jaar in productie 88.000 kWh aan elektriciteit. Wat heb je nodig? Minimum 1500 m³ drijfmest per jaar en ongeveer 200 m² plaats op de boerderij. Wat krijg je van ons? Een sleutel-op-de-deur kleine microvergister met een vermogen van 10 kW tot 44 kW. Een arbeidsluwe, volautomatische mono-vergister op basis van bedrijfseigen mest. De productie van uw eigen groene energie. Onafhankelijkheid van stroomproducenten en distributeurs. Onafhankelijkheid van prijsstijgingen in de toekomst. Onze installatie is na zes jaar terug verdiend.

 5. BDI-BIOENERGY INTERNATIONAL AG

  Oostenrijk

  BDI ontwikkelt technologieën voor energiewinning uit bij- en afvalproducten, waarbij de hulpbronnen zo efficiënt mogelijk gebruikt worden. Wij bieden u op maat gemaakte, kant-en-klare biodiesel- en biogasinstallaties met door onszelf ontwikkelde technologieën. Installaties voor de biotechnologie, advisering over biogasinstallaties, advisering over regeneratieve energieën, biodiesel, biodieselproductie-installaties, biogas, biogasinstallaties, biogasopwekkingsinstallaties, bouw van industrie-installaties, optimalisatie van biogasinstallaties

 1. OWS

  België

  BIOGASINSTALLATIES OWS heeft enkele innovatieve en gepatenteerde vergistingstechnologieën ontworpen, met een reactor en concept aangepast aan elk type substraat. LAB & CONSULTING SERVICES De afdeling Lab & Consulting Services biedt diverse testen en diensten aan m.b.t. biodegradeerbaarheid, composteerbaarheid, anaerobe vergisting, auditing, controle & sorteren van diverse afvalstromen en consulting m.b.t. duurzame ontwikkeling.

 2. DWS

  België

  Als u biogas hebt, dan is DWS uw partner. We ontwikkelen, maken, starten op en commissioneren de volgende installaties: open, afgeschermde, gesloten en gesloten temperatuur gecontroleerde fakkels, biogas recuperatie/valorisatie, biogas drogers, compressoren voor biogas, stortgas, lucht en aardgas, ray International banders, en uitrusting voor biogas installaties: breather valves, vlamdovers, demisters, biogas debiet meters.

 1. AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandeling - apparaten en installaties, Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, Afwatering - installaties en materialen, Biogasinstallaties, Waterbehandeling - apparaten en installaties, Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, Afwatering - installaties en materialen, en Biogasinstallaties. Het is gevestigd in Wolfurt, Oostenrijk.

 2. ENERGYBIO

  Wit Rusland

  Het bedrijf ENERGYBIO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Biogasinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren biogas, engineering voor installaties voor behandeling van industriële gier, en advies op het gebied van behandeling van mengmest. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 3. LUKENEDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LUKENEDER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Biogasinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren actieve steenkolen, biogas, kattenbakvulling, en corrosiebescherming. Het is gevestigd in Zwickau, Duitsland.

 4. TECHNOPA GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf TECHNOPA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biogasinstallaties. Het is gevestigd in Vienna, Oostenrijk.

 5. ELETTRORIZZI

  Italië

  Het bedrijf ELETTRORIZZI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Productie van zonne-energie. Het is tevens aanwezig in de sectoren ELEKTRISCHE INSTALLATIES, Biogasinstallaties, Hernieuwbare energiebronnen, fotovoltaïsche installaties, ELEKTRISCHE INSTALLATIES, Biogasinstallaties, en Hernieuwbare energiebronnen. Het is gevestigd in Goito, Italië.

 6. NORAND INDUSTRIESERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NORAND INDUSTRIESERVICE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biogasinstallaties, Biogasinstallaties, afdrukken in relief, en ontstopping van pijpen. Het is gevestigd in Löbnitz, Duitsland.

 7. TREFFLER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf TREFFLER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biogasinstallaties, machines voor de landbouwindustrie, breekmolens, Biogasinstallaties, en doseersystemen. Het is gevestigd in Pöttmes-Echsheim, Duitsland.

 8. CUSS CHRIWA UMWELT-SYSTEMTECHNIK UND SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CUSS CHRIWA UMWELT-SYSTEMTECHNIK UND SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling van afvalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biogasinstallaties, installaties en apparatuur voor biologische behandeling van slib en afvalwater, energierecycling, Afvalwaterbehandeling, en Biogasinstallaties. Het is gevestigd in Hambühren, Duitsland.

 1. EURODIESEL ENERGY

  Italië

  Het bedrijf EURODIESEL ENERGY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Biogasinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hernieuwbare energiebronnen, en Hernieuwbare energiebronnen. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 2. L.E.E. SARL

  Luxemburg

  Het bedrijf L.E.E. SARL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biogasinstallaties, advies in biogasenergie, Biogasinstallaties, en onderzoeken op ecologische compatibiliteit. Het is gevestigd in Junglinster, Luxemburg.

 3. GUMA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GUMA GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Biogasinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Architecten - adviesbureaus, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, Adviesbureaus engineering, industrieel, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Architecten - adviesbureaus, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, en Adviesbureaus engineering, industrieel. Het is gevestigd in Werneuchen, Duitsland.

 4. ZAHNEN TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZAHNEN TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, Biogasinstallaties, Ruwbouw, Afbouw, Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, Biogasinstallaties, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Arzfeld, Duitsland.

 5. WMT-LANDFILL-BIOGAS-SERVICES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WMT-LANDFILL-BIOGAS-SERVICES GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Water - productie en distributie, Alternatieve energie - installaties, Biogasinstallaties, Gas en olie - exploitatie, Water - productie en distributie, Alternatieve energie - installaties, en Biogasinstallaties. Het is gevestigd in Viersen, Duitsland.

 6. DIPL.-ING. HARALD BALA/TBB CONSULTING

  Oostenrijk

  Het bedrijf DIPL.-ING. HARALD BALA/TBB CONSULTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Biogasinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afbouw, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Scheepvaart - rederijen, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, Afbouw, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Scheepvaart - rederijen, en Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten. Het is gevestigd in Asten, Oostenrijk.

 7. NATURCONTRACT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NATURCONTRACT GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Biogasinstallaties, Gassen - samengeperst en vloeibaar, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, Gas en olie - exploitatie, Biogasinstallaties, Gassen - samengeperst en vloeibaar, en Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten. Het is gevestigd in Forchheim, Duitsland.

 8. CEH4 TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CEH4 TECHNOLOGIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Alternatieve energie - installaties, Biogasinstallaties, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Alternatieve energie - installaties, Biogasinstallaties, en Voertuigen - intelligente navigatiesystemen. Het is gevestigd in Celle, Duitsland.

 9. INNOVUM MANFRED SPALTENBERGER

  Duitsland

  Het bedrijf INNOVUM MANFRED SPALTENBERGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Biogasinstallaties, Gassen - samengeperst en vloeibaar, Landbouw - installaties en apparatuur, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Biogasinstallaties, en Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is gevestigd in Mundelsheim, Duitsland.

 10. G.U.E.T. GESELLSCHAFT FÜR UMWELT- UND ENERGIETECHNIK MBH

  Duitsland

  Het bedrijf G.U.E.T. GESELLSCHAFT FÜR UMWELT- UND ENERGIETECHNIK MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, Biogasinstallaties, Ruwbouw, Openbare werken - bouwbedrijven, Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, Biogasinstallaties, Ruwbouw, en Openbare werken - bouwbedrijven. Het is gevestigd in Eching, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis