• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • biomassa-energie - productie

Resultaten voor

Biomassa-energie - productie - Import export

 1. ESAVER GMBH

  Duitsland

  Het kernproduct van de eSavers is een speciale transformator met een hoge vermogensdichtheid en een klein formaat.De eSaver werkt volgens een uniek principe en heeft daarom aanzienlijke verschillen in technologie en economie in vergelijking met andere energiebesparende apparaten op de markt. Door een aanzienlijk deel van het stroomverlies te besparen, is de investering niet langer de eerste prioriteit en vanwege de verlaging van operationele kosten financiert de eSaver zichzelf. In vergelijking met conventionele transformatoren heeft de transformator van de eSaver een veel kleiner formaat, zodat zelfs grote capaciteiten met een klein formaat kunnen worden bereikt. Om het gehele voedingsnetwerk stabiel te houden, leveren de netwerkexploitanten een overspanning die aanzienlijk hoger is dan de vereiste nuttige spanning voor de consumenten. Dit zorgt ervoor dat de spanningen binnen de tolerantiegrenzen blijven tot in de laatste uithoek van het land.

 2. TEMKOM PELLET

  Turkije

  Temkom Elektronik A.S (Temkom Electronics Inc) is opgericht in 2007. Wij zijn hoofdzakelijk in het invoeren van het uitvoeren zaken van de elektronica van de consument voor jaren geweest. Vijf jaar lang hebben wij onderzoek gedaan naar biomassatechnologieën. Wij zijn een fabrikant van houtpellets met eigen ontwikkelde technologieën die vooral gericht zijn op ecologische en %100 zuivere milieuvriendelijke en efficiënte productieprocessen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie !

 3. BLECHINGER METALLBAU GMBH

  Duitsland

 4. RVT RÜHR- UND VERFAHRENSTECHNIK MAIER & RICHTER GMBH

  Duitsland

 5. SYSTEM WOLF AG

  Zwitserland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHANDL GMBH

  Duitsland

 2. DUHA FERTIGTEILBAU GMBH SPANNBETONWERK

  Duitsland

 3. BIOGAS HÖRE GMBH

  Duitsland

 4. TRIPTISER EDELSTAHL GMBH

  Duitsland

 5. BEHÄLTERBAU HACKER GMBH

  Duitsland

 1. OSMO-ANLAGENBAU GMBH & CO KG

  Duitsland

 2. HANS ABEL GMBH & CO. KG BETONWERK KÖTHEN

  Duitsland

 1. BIG SOLAR S.A.

  Griekenland

  BIGSOLAR N.V. werd opgericht in 2009 en is actief in de sectoren van hernieuwbare energiebronnen en energiebesparende oplossingen. Het is de grootste verdeler van uitrustingen voor PV-systemen in Griekenland met kantoren in Athene en Thessaloniki. Het productportfolio omvat onder meer: uitrustingen voor PV-systemen, lucht-water en geothermische warmtepompen, centrale koel- en verwarmingssystemen, gas en biomassa boilers, warmte-krachtgenerators, PV-systemen op zonne-energie of met hybride werking, energieopslagsystemen evenals LED verlichtingssystemen voor iedere toepassing. BIG SOLAR is één van de grootste “one-stop-shops” voor PV-systemen, koel- en verwarmingssystemen en energiebesparende systemen. Het bedrijf werkt samen betrouwbare producenten en heeft altijd voldoende voorraad voor directe levering. Het is gespecialiseerd en handelt in: ontwerp, onderzoek, bouw en beheer van PV-stations, onderzoek en uitvoering van energiebesparende projecten, bouw en beheer van biomassa en biogas units.

 2. BIONERGA

  België

  Bionerga nv staat in voor de afvalverwerking afkomstig van de provincie Limburg. Bionerga nv beheert één verbrandingsinstallatie (Houthalen) en drie composteerinstallaties (te Bilzen, Maasmechelen en Overpelt). De aandeelhouders van Bionerga nv zijn Limburg.net en Nuhma nv. Jaarlijks wordt naast meer dan 120.000 ton huishoudelijk restafval & grof vuil, meer dan 150.000 ton organisch afval ingezameld bij de Limburgse inwoners. Dit afval moet verwerkt worden. Het restafval wordt in de milieuvriendelijke en hoogtechnologische installatie van Bionerga nv in Houthalen omgezet in warmte en elektriciteit. Deze verwerking is uiteraard te verkiezen boven het storten. Het organisch afval wordt in onze 3 composteringsinstallaties verwerkt tot hoogkwalitatieve compost. De composteringsactiviteiten staan onder toezicht van VLACO waardoor onze compost met recht en rede het VLACO-label mag dragen.

 3. BIOMASS CENTER

  België

  Biomass Center is actief in de verwerking van organische afvalstoffen. De bedrijfsactiviteit is tweevoudig en bestaat enerzijds uit een biogasinstallatie en anderzijds uit een aerobe composteringseenheid. Naargelang de aard en de samenstelling van de aangevoerde afvalstof, wordt bij Biomass Center gekozen voor de optimale verwerkingswijze. Door deze keuzemogelijkheid garandeert  Biomass Center dat het afval op de meest ecologische wijze wordt verwerkt. Biomass Center produceert uit groenafval, OBA of organisch-biologisch afval en mest, elektriciteit en een hoogwaardige compost.

 4. VYNCKE

  België

  VYNCKE is een dynamisch, hoogtechnologisch familiebedrijf dat sinds haar start in 1912 uitgegroeid is tot een wereldspeler in de sector van cleanenergy technology : het ontwikkelen en bouwen van op maat gemaakte energie installaties voor omzetting van biomassa in hernieuwbare energie.

 5. HEYDE ENERGIE GMBH

  Duitsland

 6. BIOMASA DEL ANETO SL

  Spanje

 7. E-PIC S.R.L.

  Italië

 8. ECCAL

  Letland

 1. OLIVKETTS GLOBAL ENERGY LTD.

  Oostenrijk

 2. BIO-ECO LEÑAS EL PELAO S.L.

  Spanje

 3. KONETYÖ METSÄ/METSÄPALVELUT

  Finland

 4. NEWTEC ENERGY SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

 5. IFP

  Duitsland

 6. BIOAK PELET ENERJI SANAYI ANONIM ŞIRKETI

  Turkije

 7. REACT SRL

  Italië

 8. ENERLINC ENERJI BIOGAS & COGENERATION

  Turkije

 9. UNI ENERGY

  Portugal

 10. ENDECO

  Griekenland

Filters

Resultaten voor

Biomassa-energie - productie - Import export

Aantal resultaten

263 bedrijven