• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • biomassa-energie - productie

Resultaten voor

Biomassa-energie - productie - Import export

 1. ESAVER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het kernproduct van de eSavers is een speciale transformator met een hoge vermogensdichtheid en een klein formaat.De eSaver werkt volgens een uniek principe en heeft daarom aanzienlijke verschillen in technologie en economie in vergelijking met andere energiebesparende apparaten op de markt. Door een aanzienlijk deel van het stroomverlies te besparen, is de investering niet langer de eerste prioriteit en vanwege de verlaging van operationele kosten financiert de eSaver zichzelf. In vergelijking met conventionele transformatoren heeft de transformator van de eSaver een veel kleiner formaat, zodat zelfs grote capaciteiten met een klein formaat kunnen worden bereikt. Om het gehele voedingsnetwerk stabiel te houden, leveren de netwerkexploitanten een overspanning die aanzienlijk hoger is dan de vereiste nuttige spanning voor de consumenten. Dit zorgt ervoor dat de spanningen binnen de tolerantiegrenzen blijven tot in de laatste uithoek van het land.

 2. ATWORK

  Polen

  Verified by europages badge

  AT WORK SP. Z O. O. is een groothandelsleverancier voor meerdere producten die in vele sectoren actief is. Ons aanbod omvat: verwarmingsmaterialen van de hoogste kwaliteit, glazen flessen en potten, voedingszout en voedermiddelen. Hier vindt u de hoogste kwaliteit brandstofmaterialen, ecologische biomassa, zoals zonnebloemschilpellets, pijnboompellets, turfbriketten. Voedermiddelen: zonnebloemmeel, melasse bietenpulp, alles verkrijgbaar in bigbags of los, afhankelijk van het type product. Wij bieden u een ruime keuze aan glazen flessen en potten met diverse inhoud en verpakkingsmogelijkheden: verpakkingen van 6/8 stuks of los op een pallet. Daarnaast bieden wij verdampt tafelzout in tabletten in zakken van 25 kg aan voor waterbehandeling in huishoudelijke en industriële installaties. U kunt bij ons rekenen op scherpe prijzen, betrouwbaarheid en kwalitatief hoogwaardige producten. Selecteer AT WORK SP. Z O. O. voor al uw productwensen.

 3. TEMKOM PELLET

  Turkije

  Verified by europages badge

  Temkom Elektronik A.S (Temkom Electronics Inc) is opgericht in 2007. Wij zijn hoofdzakelijk in het invoeren van het uitvoeren zaken van de elektronica van de consument voor jaren geweest. Vijf jaar lang hebben wij onderzoek gedaan naar biomassatechnologieën. Wij zijn een fabrikant van houtpellets met eigen ontwikkelde technologieën die vooral gericht zijn op ecologische en %100 zuivere milieuvriendelijke en efficiënte productieprocessen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie !

 4. COMERC SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  De onderneming COMERC is een actieve deelnemer in de industrie voor hernieuwbare energiebronnen. Haar specialiteit is het ontwerp en de constructie van verwerkingslijnen voor biomassapellets en briketproductie (bijv. uit zaagsel of stro). Ons aanbod omvat een uitgebreide keuze aan apparaten die voor de productie van biobrandstof worden gebruikt, bijv.: granuleermachines, ovens/drogers, briketteermachines, versnipperaars, rollen, matrijzen en nog veel meer. Daarnaast bieden wij geavanceerde en moderne oplossingen op het gebied van de industriële automatisering.

 5. SYSTEM WOLF AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SYSTEM WOLF AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is gevestigd in Rüthi, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BEKOM CO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEKOM CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biomassa-energie - productie, export van brandstoffen voor verwarming, BEKOM, brandstoffen voor kachels, Biomassa-energie - productie, te behandelen hout, hout, en brandstoffen. Het is gevestigd in Bari, Italië.

 2. BLECHINGER METALLBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BLECHINGER METALLBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is gevestigd in Klettgau, Duitsland.

 3. RVT RÜHR- UND VERFAHRENSTECHNIK MAIER & RICHTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RVT RÜHR- UND VERFAHRENSTECHNIK MAIER & RICHTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is gevestigd in Töging, Duitsland.

 4. SCHANDL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHANDL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. DUHA FERTIGTEILBAU GMBH SPANNBETONWERK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DUHA FERTIGTEILBAU GMBH SPANNBETONWERK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is gevestigd in Haselünne, Duitsland.

 1. BIOGAS HÖRE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIOGAS HÖRE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is gevestigd in Orsingen-Nenzingen, Duitsland.

 2. TRIPTISER EDELSTAHL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRIPTISER EDELSTAHL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is gevestigd in Triptis, Duitsland.

 1. BEHÄLTERBAU HACKER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEHÄLTERBAU HACKER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is gevestigd in Heinersreuth, Duitsland.

 2. OSMO-ANLAGENBAU GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OSMO-ANLAGENBAU GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is gevestigd in Georgsmarienhütte, Duitsland.

 3. HANS ABEL GMBH & CO. KG BETONWERK KÖTHEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HANS ABEL GMBH & CO. KG BETONWERK KÖTHEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is gevestigd in Köthen, Duitsland.

 4. JAKOM B.V.

  Nederland

  JAKOM B.V is een vooraanstaande Europese producent, groothandelaar en handelaar met ruim 23 jaar ervaring in landbouw en teelt, en 15 jaar expertise in de export van diverse volwassen producten. Ons assortiment omvat verse groenten en fruit, zeevruchten, zoetwaren, hout, papier en pulpproducten, evenals een breed scala aan andere items, wereldwijd gedistribueerd naar vele internationale markten. Onze producten zijn gecertificeerd, en we hebben hoogopgeleid personeel in onze pakstations voor het verpakken en ompakken van producten. Wij leveren onder andere Pepsi Frisdranken Groothandel en Braziliaanse Halal-gecertificeerde Frozen Chicken Feet & Paws, waarvoor u onze Wholesale Supplier Productlijst kunt raadplegen. JAKOM B.V heeft een pioniersrol verworven door producten van de hoogste kwaliteitscontrole aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Bedrijfsnaam: JAKOM B.V Soort bedrijf: Productie- en handelsbedrijf Marktdekking: Wereldwijd JAKOM B.V exporteert naar talrijke Europese, Aziatische en Afrikaanse landen. JAKOM B.V Markets heeft een uitgebreid zakelijk netwerk om klanttevredenheid te waarborgen. Wij streven ernaar een Multi-Commodity Trading te zijn en bedienen diverse industrieën vanuit onze hoofdkantoren in Turkije, Brazilië, Zuid-Afrika, de VAE, het VK en de VS. Als een kwaliteitsbewust bedrijf geloven wij in focus en open communicatie met onze klanten. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van verfijnde zonnebloemolie, maïsolie, olijfolie, sojaolie, frisdr

 5. BIG SOLAR S.A.

  Griekenland

  BIGSOLAR N.V. werd opgericht in 2009 en is actief in de sectoren van hernieuwbare energiebronnen en energiebesparende oplossingen. Het is de grootste verdeler van uitrustingen voor PV-systemen in Griekenland met kantoren in Athene en Thessaloniki. Het productportfolio omvat onder meer: uitrustingen voor PV-systemen, lucht-water en geothermische warmtepompen, centrale koel- en verwarmingssystemen, gas en biomassa boilers, warmte-krachtgenerators, PV-systemen op zonne-energie of met hybride werking, energieopslagsystemen evenals LED verlichtingssystemen voor iedere toepassing. BIG SOLAR is één van de grootste “one-stop-shops” voor PV-systemen, koel- en verwarmingssystemen en energiebesparende systemen. Het bedrijf werkt samen betrouwbare producenten en heeft altijd voldoende voorraad voor directe levering. Het is gespecialiseerd en handelt in: ontwerp, onderzoek, bouw en beheer van PV-stations, onderzoek en uitvoering van energiebesparende projecten, bouw en beheer van biomassa en biogas units.

 6. BIOMASS CENTER

  België

  Biomass Center is actief in de verwerking van organische afvalstoffen. De bedrijfsactiviteit is tweevoudig en bestaat enerzijds uit een biogasinstallatie en anderzijds uit een aerobe composteringseenheid. Naargelang de aard en de samenstelling van de aangevoerde afvalstof, wordt bij Biomass Center gekozen voor de optimale verwerkingswijze. Door deze keuzemogelijkheid garandeert  Biomass Center dat het afval op de meest ecologische wijze wordt verwerkt. Biomass Center produceert uit groenafval, OBA of organisch-biologisch afval en mest, elektriciteit en een hoogwaardige compost.

 7. 4ENERGY INVEST

  België

  4Energy Invest is een in België gevestigde onderneming voor hernieuwbare energie die ernaar streeft een portefeuille van kleine tot middelgrote geïntegreerde projecten te creëren en te beheren voor de directe of indirecte valorisatie van biomassa in energie. De core business van 4Energy Invest bestaat uit het omzetten van niet-verontreinigde houtbiomassa, die aan het eind van haar levensloop in de bosbouwsector is, in energie, direct via het proces van warmtekrachtkoppeling voor de productie van warmte en elektriciteit, of indirect via het proces van torrefactie voor de productie van hernieuwbare vaste brandstoffen zoals BioCoal.

 8. KARA ENERGY SYSTEMS

  Nederland

  KARA Energy Systems geldt wereldwijd als een van de meest gerenommeerde producenten van houtverbrandingsinstallaties. Met meer dan 100 jaar ervaring in de houtverwerkende industrie maken wij op maat gemaakte installaties met een capaciteit van 250 kW tot 15 MW. Het inzetten van biomassa voor verwarmingsdoeleinden, procesverwarming voor de industrie en incidenteel voor het opwekken van elektriciteit gebeurd steeds vaker. Maar niet alleen houtverbranding is mogelijk. Ook het verbranden van: •stro, •vlas, •cacao, •bierbostel, •koffiedik, •agrarisch afval, •etc.,

 1. VYNCKE

  België

  VYNCKE is een dynamisch, hoogtechnologisch familiebedrijf dat sinds haar start in 1912 uitgegroeid is tot een wereldspeler in de sector van cleanenergy technology : het ontwikkelen en bouwen van op maat gemaakte energie installaties voor omzetting van biomassa in hernieuwbare energie.

 2. BIOMASA DEL ANETO SL

  Spanje

  Het bedrijf BIOMASA DEL ANETO SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtwaren, Hard brandhout, Houtwaren, en houtkorrels. Het is gevestigd in Campo, Spanje.

 3. E-PIC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf E-PIC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is gevestigd in Mongrando, Italië.

 4. ORIONS LOGISTIKA SIA

  Letland

  Het bedrijf ORIONS LOGISTIKA SIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwarmingsketels met biobrandstoffen, televerwarming, ovens en warmeluchtdrogers, en turf brandstof. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 5. ECCAL

  Letland

  Het bedrijf ECCAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtkorrels. Het is gevestigd in Cesis, Letland.

 6. OLIVKETTS GLOBAL ENERGY LTD.

  Oostenrijk

  Het bedrijf OLIVKETTS GLOBAL ENERGY LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is gevestigd in Vienna, Oostenrijk.

 7. BIO-ECO LEÑAS EL PELAO S.L.

  Spanje

  Het bedrijf BIO-ECO LEÑAS EL PELAO S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandhout, Distributeur van brandhout, Brandhout, biomassa, en Hard brandhout. Het is gevestigd in Pozo Alcon, Spanje.

 8. IFP

  Duitsland

  Het bedrijf IFP, is een Distributeur, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren reserveonderdelen. Het is gevestigd in Konstanz, Duitsland.

 9. NEWTEC ENERGY SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NEWTEC ENERGY SOLUTIONS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Biomassa-energie - productie. Het is gevestigd in Lünen, Duitsland.

 10. REACT SRL

  Italië

  Het bedrijf REACT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hernieuwbare energiebronnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biomassa-energie - productie, Hernieuwbare energie, Vergassing, Biomassa-energie - productie, en ontwerp en constructie van machines. Het is gevestigd in Livorno, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis