• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • biscuitbakkerij

Resultaten voor

Biscuitbakkerij - Import export

 1. BISCUITERIE AFA

  Frankrijk

  De Koekjesfabriek van Afa is een familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van traditionele Corsicaanse koekjes. De koekjesfabriek van Afa kan bogen op een gedegen ervaring, een erkende knowhow en een moderne en prestatievolle productie-unit. Het is marktleider binnen zijn sector. Het levert dagelijks klanten over het hele eiland, exporteert zijn producten naar het Franse vasteland en het buitenland. Het biedt tegenwoordig een uitgebreid assortiment koekjes: Canistrelli, specialiteiten met kastanjemeel, mandarijnen, mirte likeur en overig traditioneel Corsicaans gebak met een modern smaakje, die smulpapen van hier en elders het water in de mond doen lopen. Op onze website kunt u een waaier aan koekjes ontdekken en zelfs online bestellingen plaatsen. Wij verzorgen een snelle levering. Als onze producten worden voor 100% in Corsica vervaardigd.

 2. BISCUITERIE WHITE MARK

  Frankrijk

  Sinds 3 generaties produceert de BISCUITERIE WHITE MARK producten voor grote en kleine smulpapen. Wij hebben besloten om ons nu ten dienste van vakspecialisten te stellen: - Staat u aan het begin van een koekfabriek project en wilt u zich toeleggen op de marketing en de verkoop zonder risico te investeren in materiaal en veel tijd te verliezen bij het ontwikkelen van recepten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij fungeren als u productie-unit en vervaardigden de producten volgens uw bestek. - Heeft u al een koekfabriek of een banketbakkerij en wilt u uw productaanbod vergroten, maar heeft u geen tijd genoeg of niet de juiste machines? Wij stellen een groot assortiment machines met diverse technologieën tot uw dienst. - U bent een verdeler en wenst uw eigen koekjeslijn aan te bieden, neem contact met ons op voor het ontwikkelen van uw producten en de vervaardiging onder uw merk.

 3. EBBO FOOD CONSULTANT

  Frankrijk

 4. SARL PIVERT

  Frankrijk

 5. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Italië

  Onze oven werd opgericht in 1952 in Costalissoio, een klein bergdorpje, het hoogste deel van de gemeente Santo Stefano di Cadore, in het hart van de Dolomieten. Hij onderscheidt zich in de zoetwarensector door de productie van de klassieke "I Sartorelli"-koekjes, die nu een echt kwaliteitsproduct geworden zijn dat bekend en gewaardeerd wordt in Italië en in het buitenland. Onze oven specialiseert zich, meer en meer, in de productie van koekjes van een die bekend staan om hun hemelse smaak.Een oud en kostbaar recept, een uitgebreide en nog steeds ambachtelijke verwerkingsmethode, ingrediënten van absolute kwaliteit, vormen samen het unieke en originele van onze producten.Uit de combinatie van het verleden, vertegenwoordigd door de vakkundige bewerking van recepten van weleer, en het heden, waarvan de techniek en de modernste productiemethode een uitdrukking zijn, ontstaat een breed scala aan koekjes voor een veeleisend publiek.

 2. TAART EN DOLCI

  Nederland

  Taart en Dolci, het adres voor taarten, cupcake en overig gebak voor elke gelegenheid in Eindhoven en omstreken. Of het nu gaat om een verjaardagstaart, een kindertaart, bruidstaart of wat voor taart dan ook gaat, bij ons zijn er vele mogelijkheden en samen komen we tot een gepersonaliseerde taart voor uw evenement. Voorheen heb ik veel in de Arbeidsbemiddeling gewerkt, denk hierbij aan uitzendbureaus, reïntegratie bureaus, het UWV en de Sociale Dienst. Doordat we een duidelijke keus hadden gemaakt dat ik voor ons derde kindje thuis zou blijven, ben ik gaan zoeken naar werk dat ik kon doen vanuit huis. Ik heb toen een tijd vertaal werk gedaan. Ondertussen begon ik het decoreren van taarten wel erg leuk te vinden en na een aantal workshops en cursussen te hebben gevolgd, kwam het steeds vaker voor dat ik een vraag uit mijn omgeving kreeg om een taart te bakken. Toen dat vrienden van vrienden werden en zelfs een onbekende zo nu en dan, heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

 3. KOEKJES BOSSUYT

  België

  Koekjes Bossuyt is een Belgische Koekjes Bakkerij, gestart met de productie van carré confituur en frangipane gebakjes. Al snel breidt het gamma uit en kan je bij ons ook terecht voor wafels, kokosrotjes en meer. Wat maakt ons speciaal? Ons gamma is beschikbaar in 3 categorieën. De klassieke traditionele recepten zijn beschikbaar in een variant suikervrij of biologisch. Het selecteren van de juiste leveranciers, eerlijke grondstoffen en de ambitie om onze koekjes continu te verbeteren laten ons toe om het lekkerste eindproduct af te leveren. Wij produceren onze eigen Koekjes alsook private label aangepast aan de wensen van onze klanten.

 4. BISCUITERIE SEGHERS

  België

  Ons bedrijf streeft er naar om voorverpakte biscuits en koekjes met middellange houdbaarheid te produceren en op de markt te brengen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de klanten, aan de wettelijke eisen en die ten allen tijde veilig zijn voor de consument. Hiervoor moeten grondstoffen en verpakkingsmaterialen worden aangeleverd die voldoen aan de vastgelegde productspecificaties. Wij stellen ons tot doel om onze producten aan een correcte prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden aan onze klanten. Bovendien waken we erover dat service en flexibiliteit prioritair blijven in onze samenwerking met onze klanten.

 5. BISCUITS BOFIN

  België

  Biscuits Bofin is vooral gespecialiseerd in het maken van allerlei koekjes onder private label. Wij stellen ons vast gamma voor maar daarbuiten kunnen wij nog andere koekjes bakken naar uw wensen en de wensen van de consument. Niet alleen in België smult men graag van onze koekjes. Daarom doen wij ook aan export. Onze koekjes met Belgische chocolade zijn een echte lekkernij in het buitenland. In landen zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië vindt u Bofinkoekjes in de rekken van de supermarkt. Ook verder, zoals in Afrika en op de Antillen, kunt u een koekje van Bofin vinden! Lekkere koekjes bakken is één zaak maar bij Bofin zijn nog andere belangerijke aspecten. Wij zijn in het bezit van het IFS certificaat. Verder hechten we veel belang aan een goede service en een goede samenwerking.

 1. SIMONA B.V.

  Nederland

  Simona Biscuits BV is in Nederland een nieuwe speler op de foodmarkt voor koek- en deegwaren en snacks, gevestigd in Westland. Simona produceert verrassende en unieke producten voor de Nederlandse markt. Alles gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en ambachtelijke productie. Alle ontwikkeling en productie vindt plaats in Westland. Simona is FSSC 22000 gecertificeerd. Marktintroductie wafelrollen Simona Biscuits uit Westland introduceert een nieuw en in Nederland uniek tussendoortje in de vorm van gevulde wafelrollen. De wafel zelf is halfzacht en is gevuld met een heerlijke crème. Simona wafelrollen zijn er in 3 smaken vulling: Melkcrème, Karamel en Belgische chocolade (van Callebout). Per stuk van 60 gram verpakt in een opvallende verschijningsvorm. De wafels worden ambachtelijk in Amersfoort geproduceerd naar een traditioneel Armeens familierecept. De smaak en eetbeleving is aangepast aan de wensen van de Nederlandse consument.

 2. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Italië

  We gaan bij elke stap van de productie uiterst zorgvuldig met onze producten om: van de keuze van de, altijd hoogwaardige en authentieke, ingrediënten tot de diverse productiestappen en de verpakking. We kiezen ervoor onze producten in bakjes te verpakken om breken of verbrokkelen te voorkomen dankzij een doorzichtige folie waarmee u het bakproces kunt controleren. Dit alles om u een aantrekkelijk en overheerlijk product te bieden… dat net uit de oven lijkt te komen!

 1. CANNOLIFICIO MONGIBELLO

  Italië

  Banketbakkerij Cannolificio Mongibello is meer dan dertig jaar geleden opgericht, aan de voet van de Etna, wiens oude en veelzeggende naam ze heeft overgenomen. De onderneming wist zich snel een plaats te veroveren op de markt van de banketbakkerij en van de distributiebedrijven door lege cannoli aan te bieden, het basisproduct voor de bereiding van een van de lekkerste Siciliaanse specialiteiten die al eeuwenlang wereldwijd beroemd is.

 2. BISCUITERIE JULES DESTROOPER

  België

  Biscuiterie Jules Destrooper NV is een familiale onderneming die een duurzame rentabiliteit nastreeft via leadership in eerlijke, authentieke boterkoekjesspecialiteiten en chocoladekoekjes gemaakt met de beste natuurlijke grondstoffen door een creatief team van medewerkers met een passie voor het vak en dit in het kader van een premium productbeleid!

 3. DE REZE BISCUIT-CHOCOLATE

  België

  Heerlijke spéculoospasta, premium speculoos met boter, artisanale stuksverpakte koffiekoekjes. Luxe geschenkverpakkingen. Recepten op grootmoederswijze zonder palmvetten en met echte boter en speltbloem.

 4. BISCUITERIE AVIAN

  België

  Biscuiterie Avian is een familiaal bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vervaardigen van frangipanetaartjes van hoge kwaliteit. Onze producten worden vervaardigd met kwaliteitsgrondstoffen. De gabakjes zijn individueel verpakt en hebben een houdbaarheid van minimum 10 weken. Kwaliteit, versheid en hygiëne zijn voor ons van vitaal belang. Correcte leveringstermeinen en referenties zijn gewaarborgd.

 5. BISCUITERIE DECLERCQ

  België

  Biscuiterie Declercq is en industriële producent en toeleverancier van ijsbiscuits en vormt een belangrijke speler op zowel de binnenlandse afzetmarkt als binnen en buiten Europa. De firma produceert ook andere biscuits zoals galetten, waaiers, oublie-sigaartjes, en nog meer.

 6. EUROBIS

  België

  Eurobis is een groothandel in koekjes, snoep chocolade, cakes en wafels... Wij kopen rechtstreeks bij de fabrikanten en ons afzetgebied is de markthandel zodat onze kwaliteitsproducten tegen de scherpste prijzen bij de consument terechtkomen. Een uitgebreid assortiment en de grootste merken alsook onze professionele aanpak staan borg voor een langdurige partnership. Ze leveren restpartijen en groothandel voor markthandel.

 7. HAMLET

  België

  Hamlet is uw dynamische partner voor een zoete toekomst. Ze leveren : chocolade, cadeaux & gifts, specialiteiten, pasen, biscuits, confiserie en belgian butters.

 8. MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS

  Griekenland

 1. PRIMAX

  Polen

 2. FORFUN FORTUNE COOKIE

  Turkije

 3. LA MAISON DU BISCUIT

  Frankrijk

 4. FORNERIA VENEZIANA S.R.L.

  Italië

 5. BISCUITERIE CARON

  Frankrijk

 6. ASOLO DOLCE SPA

  Italië

 7. LOTUS BAKERIES FRANCE

  Frankrijk

 8. ZIV LTD

  Bulgarije

 9. LES AVENTURIERS DU BISCUIT

  Frankrijk

 10. TERRABISCO S.A.

  Roemenië