• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • biscuitbakkerij

Resultaten voor

Biscuitbakkerij - Import export

 1. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Via het bedrijf LIMOUZI SAVEURS is het onze passie om u de wonderen van de Correze te laten ontdekken door recepten te bedenken die u zullen verrassen en verrukken. Altijd op zoek naar nieuwigheden, stellen wij onze knowhow ter beschikking om u verfijnde en lekkere producten aan te bieden. Wij zijn trots op ons engagement om al onze producten te ontwikkelen in onze productiewerkplaats in Objat (19), met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de ingrediënten die wij zelf selecteren. We maken gebruik van patissiers en chocolatiers om onze producten te ontwerpen. Bij LIMOUZI SAVEURS waarderen we lokale producten en bieden we een breed scala aan producten zoals jam, stroop, droge koekjes, gekarameliseerde en chocoladenoten, cailloux (chocoladesnoepjes met noten), nougats, karamels, vruchtengelei en andere lekkernijen, om de smaakpapillen van lokale smaakliefhebbers tevreden te stellen. Wij zetten ons in voor kwaliteit, knowhow en innovatie om aan uw verwachtingen te voldoen.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. KOEKJES BOSSUYT

  België

  Verified by europages badge

  Koekjes Bossuyt is een Belgische artisanale koekjesbakkerij. Bij ons kan je de klassiekers terugvinden zoals carré confituur, amandelgebakjes (frangipane), wafels en kokosrotsjes. Het unieke aan Koekjes Bossuyt is dat je de meeste producten kan verkrijgen in 3 verschillende categorieën: traditioneel, biologisch of zonder toegevoegde suikers. Wij staan voor ambacht, ons ervaren personeel gebruikt de beste ingrediënten om elke dag vers gebakken koekjes aan te bieden aan onze klanten. We houden vast aan onze traditionele recepten maar moderniseren onze productie om steeds de beste producten af te leveren. Je kan de geur van de versgebakken koekjes niet missen als je voor de deur van de fabriek staat. Bij ons staan persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Door een nauwe band te hebben met onze leveranciers en klanten kunnen we ook zo de beste kwaliteit bieden aan de eindconsument. Koekjes Bossuyt werd opgericht in 1983 door de familie Bossuyt in Roeselare. Deze familie startte als brood en banketbakker. Het brood en de patisserie werd snel achterwege gelaten. Door overnames binnen de koekjessector groeit de onderneming verder, het assortiment wordt zo uitgebreid. In 2009 werd Koekjes Bossuyt, na 30 jaar in handen van de familie Bossuyt, overgelaten aan een nieuwe generatie. De fabriek groeit door de passie en innovatie, tot op de dag van vandaag is Bossuyt nog steeds een Belgisch familiebedrijf.

 3. BISCUITERIE WHITE MARK

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BISCUITERIE WHITE MARK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biscuitbakkerij. Het is tevens aanwezig in de sectoren gevulde koeken, zoute koekjes, en fabriek van biscuits en koekjes. Het is gevestigd in Montauroux, Frankrijk.

 4. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALSACE BISCUITS TRADITION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koekjes en cakejes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biscuitbakkerij, Biscuits en koekjes, Biscuitbakkerij, Biscuits en koekjes, muesli, en beschuiten. Het is gevestigd in Geudertheim, Frankrijk.

 5. SMAKULI

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SMAKULI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biscuits en koekjes, Biscuitbakkerij, Zoute koekjes en zoutjes, Biscuits en koekjes, productie van koekjes, fabriek van biscuits en koekjes, Biscuitbakkerij, glutenvrij, en biscuits en koekjes zonder gluten. Het is gevestigd in Lviv, Oekraïne.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Italië

  Onze oven werd opgericht in 1952 in Costalissoio, een klein bergdorpje, het hoogste deel van de gemeente Santo Stefano di Cadore, in het hart van de Dolomieten. Hij onderscheidt zich in de zoetwarensector door de productie van de klassieke "I Sartorelli"-koekjes, die nu een echt kwaliteitsproduct geworden zijn dat bekend en gewaardeerd wordt in Italië en in het buitenland. Onze oven specialiseert zich, meer en meer, in de productie van koekjes van een die bekend staan om hun hemelse smaak.Een oud en kostbaar recept, een uitgebreide en nog steeds ambachtelijke verwerkingsmethode, ingrediënten van absolute kwaliteit, vormen samen het unieke en originele van onze producten.Uit de combinatie van het verleden, vertegenwoordigd door de vakkundige bewerking van recepten van weleer, en het heden, waarvan de techniek en de modernste productiemethode een uitdrukking zijn, ontstaat een breed scala aan koekjes voor een veeleisend publiek.

 2. BISCUITERIE AFA

  Frankrijk

  De Koekjesfabriek van Afa is een familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van traditionele Corsicaanse koekjes. De koekjesfabriek van Afa kan bogen op een gedegen ervaring, een erkende knowhow en een moderne en prestatievolle productie-unit. Het is marktleider binnen zijn sector. Het levert dagelijks klanten over het hele eiland, exporteert zijn producten naar het Franse vasteland en het buitenland. Het biedt tegenwoordig een uitgebreid assortiment koekjes: Canistrelli, specialiteiten met kastanjemeel, mandarijnen, mirte likeur en overig traditioneel Corsicaans gebak met een modern smaakje, die smulpapen van hier en elders het water in de mond doen lopen. Op onze website kunt u een waaier aan koekjes ontdekken en zelfs online bestellingen plaatsen. Wij verzorgen een snelle levering. Als onze producten worden voor 100% in Corsica vervaardigd.

 3. TAART EN DOLCI

  Nederland

  Taart en Dolci, het adres voor taarten, cupcake en overig gebak voor elke gelegenheid in Eindhoven en omstreken. Of het nu gaat om een verjaardagstaart, een kindertaart, bruidstaart of wat voor taart dan ook gaat, bij ons zijn er vele mogelijkheden en samen komen we tot een gepersonaliseerde taart voor uw evenement. Voorheen heb ik veel in de Arbeidsbemiddeling gewerkt, denk hierbij aan uitzendbureaus, reïntegratie bureaus, het UWV en de Sociale Dienst. Doordat we een duidelijke keus hadden gemaakt dat ik voor ons derde kindje thuis zou blijven, ben ik gaan zoeken naar werk dat ik kon doen vanuit huis. Ik heb toen een tijd vertaal werk gedaan. Ondertussen begon ik het decoreren van taarten wel erg leuk te vinden en na een aantal workshops en cursussen te hebben gevolgd, kwam het steeds vaker voor dat ik een vraag uit mijn omgeving kreeg om een taart te bakken. Toen dat vrienden van vrienden werden en zelfs een onbekende zo nu en dan, heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

 4. BISCUITS BOFIN

  België

  Biscuits Bofin is vooral gespecialiseerd in het maken van allerlei koekjes onder private label. Wij stellen ons vast gamma voor maar daarbuiten kunnen wij nog andere koekjes bakken naar uw wensen en de wensen van de consument. Niet alleen in België smult men graag van onze koekjes. Daarom doen wij ook aan export. Onze koekjes met Belgische chocolade zijn een echte lekkernij in het buitenland. In landen zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië vindt u Bofinkoekjes in de rekken van de supermarkt. Ook verder, zoals in Afrika en op de Antillen, kunt u een koekje van Bofin vinden! Lekkere koekjes bakken is één zaak maar bij Bofin zijn nog andere belangerijke aspecten. Wij zijn in het bezit van het IFS certificaat. Verder hechten we veel belang aan een goede service en een goede samenwerking.

 5. BELKORN

  België

  Gezonde en lekkere koekjes daar draait het om bij Belkorn. Het lijkt een simpele filosofie, maar in de moderne maatschappij is die niet zo eenvoudig te handhaven. Toch kiest Belkorn vastberaden voor uitsluitend biologische ingrediënten…en met succes! De traditionele warme bakkerij van grootvader Corthouts is uitgegroeid tot een ultramodern productiecentrum in Diest. De biologische kwaliteit vormt één van de hoekpijlers van het bedrijfsbeleid. Een permanente kwaliteitscontrole in ons intern laboratorium waakt over de kwaliteit.Geen wonder dat de koekjes het streng gecontroleerde Biogarantielabel verdienen. Maar Belkorn gaat zelfs een stapje verder.Omdat het niet alleen milieu- maar ook mensvriendelijk wil produceren, werkt het bedrijf als eerste Belgische fabrikant nauw samen met OXFAM. Belkorn bakt koekjes met veel zorg voor kwaliteit, milieu én mens. Lekkere, gezonde koekjes…

 1. BISCUITERIE SEGHERS

  België

  Ons bedrijf streeft er naar om voorverpakte biscuits en koekjes met middellange houdbaarheid te produceren en op de markt te brengen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de klanten, aan de wettelijke eisen en die ten allen tijde veilig zijn voor de consument. Hiervoor moeten grondstoffen en verpakkingsmaterialen worden aangeleverd die voldoen aan de vastgelegde productspecificaties. Wij stellen ons tot doel om onze producten aan een correcte prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden aan onze klanten. Bovendien waken we erover dat service en flexibiliteit prioritair blijven in onze samenwerking met onze klanten.

 2. CRV CORTHOUTS

  België

  Gezonde en lekkere koekjes daar draait het om bij BioKorn. Het lijkt een simpele filosofie, maar in de moderne maatschappij is die niet zo eenvoudig te handhaven. Toch kiest BioKorn vastberaden voor uitsluitend biologische ingrediënten…en met succes! De traditionele warme bakkerij van grootvader Corthouts is uitgegroeid tot een ultramodern productiecentrum in Diest. De biologische kwaliteit vormt één van de hoekpijlers van het bedrijfsbeleid. Een permanente kwaliteitscontrole in ons intern laboratorium waakt over de kwaliteit.Geen wonder dat de koekjes het streng gecontroleerde Biogarantielabel verdienen. Maar BioKorn gaat zelfs een stapje verder.Omdat het niet alleen milieu- maar ook mensvriendelijk wil produceren, werkt het bedrijf als eerste Belgische fabrikant nauw samen met OXFAM. BioKorn bakt koekjes met veel zorg voor kwaliteit, milieu én mens. Lekkere, gezonde koekjes…

 1. VONDELMOLEN

  België

  Al 145 jaar verwent Vondelmolen volgens aloude familierecepten haar klanten met heerlijke peperkoek en peperkoekproducten. Daardoor zijn wij uitgegroeid tot de grootste producent van peperkoek in België. Gedurende vijf generaties hebben wij onze basisfilosofie weten te behouden en onze tradities in ere gehouden. Tegelijkertijd investeren we ook voortdurend om jouw gezondheid en het milieu zo goed mogelijk te beschermen. Onze producten : peperkoek, peperkoek met honing, peperkoek met fruit, Couque Dinant, artisanale peperkoek, peperkoek met fructose, biologische peperkoek.

 2. MAISON BISCUITS D'OR

  België

  Het Belgische Maison Biscuits d’Or werd opgericht in 1996 als ambachtelijk bakkersbedrijf. Er zijn vier heerlijke smaken: golden classic, golden marzipan, golden honey en golden whole wheat. Golden classic is de klassieke speculaas. Een knapperige delicatesse van zuivere bloem uit tarwe en mout, romige zuivel en onversneden kandij. Het levert een pittig gebakken kruidig speculaasje op met een duidelijke smaak van gekaramelliseerde suikerkristallen en specerijen. Golden marzipan is amandelspeculaas van de klassieke ingrediënten verrijkt met licht geroosterde amandelen. Een bitterzoet speculaasje van zuivere speculaaskoek en marsepeinelementen voor de fijnproever. Golden honey is honingspeculaas. Zoals de naam al zegt, wordt bij deze met honing verrijkte speculaas een deel van de donkere kandijsuiker vervangen door honing. De golden whole wheat is volkoren speculaas, gemaakt van authentieke volkorenbloem, aromatische kruiden en kaneelbast.

 3. PAINS D'EPICES FORTWENGER

  Frankrijk

  Het was in 1768 dat de jonge Charles Fortwenger, meester-bakker, zijn bakkerij opende in Gertwiller (Elzas) waar hij zijn heerlijke kruidkoeken vervaardigde. Twee weken later worden de beroemde Fortwenger kruidkoeken nog steeds volgens de traditie vervaardigd, precies zoals de oprichter van het bedrijf het wilde: met kwaliteitsingrediënten, een portie snoeplust... en een flinke dosis knowhow!

 4. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Italië

  We gaan bij elke stap van de productie uiterst zorgvuldig met onze producten om: van de keuze van de, altijd hoogwaardige en authentieke, ingrediënten tot de diverse productiestappen en de verpakking. We kiezen ervoor onze producten in bakjes te verpakken om breken of verbrokkelen te voorkomen dankzij een doorzichtige folie waarmee u het bakproces kunt controleren. Dit alles om u een aantrekkelijk en overheerlijk product te bieden… dat net uit de oven lijkt te komen!

 5. SIMONA B.V.

  Nederland

  Simona Biscuits BV is in Nederland een nieuwe speler op de foodmarkt voor koek- en deegwaren en snacks, gevestigd in Westland. Simona produceert verrassende en unieke producten voor de Nederlandse markt. Alles gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en ambachtelijke productie. Alle ontwikkeling en productie vindt plaats in Westland. Simona is FSSC 22000 gecertificeerd. Marktintroductie wafelrollen Simona Biscuits uit Westland introduceert een nieuw en in Nederland uniek tussendoortje in de vorm van gevulde wafelrollen. De wafel zelf is halfzacht en is gevuld met een heerlijke crème. Simona wafelrollen zijn er in 3 smaken vulling: Melkcrème, Karamel en Belgische chocolade (van Callebout). Per stuk van 60 gram verpakt in een opvallende verschijningsvorm. De wafels worden ambachtelijk in Amersfoort geproduceerd naar een traditioneel Armeens familierecept. De smaak en eetbeleving is aangepast aan de wensen van de Nederlandse consument.

 6. CANNOLIFICIO MONGIBELLO

  Italië

  Banketbakkerij Cannolificio Mongibello is meer dan dertig jaar geleden opgericht, aan de voet van de Etna, wiens oude en veelzeggende naam ze heeft overgenomen. De onderneming wist zich snel een plaats te veroveren op de markt van de banketbakkerij en van de distributiebedrijven door lege cannoli aan te bieden, het basisproduct voor de bereiding van een van de lekkerste Siciliaanse specialiteiten die al eeuwenlang wereldwijd beroemd is.

 7. BEAUVOORDS BAKHUIS

  België

  Beauvoords Bakhuis is een pannenkoekenbakkerijen. Ze werken met de originele recepten. Ze blijven werken met verse kwaliteitsingrediënten. Op dat vlak sluiten we geen compromissen. Ze voorzien: zoete pannenkoeken, ongezoete pannenkoeken, bio pannenkoeken, pannenkoeken met bier maar ook verschillende wafels.

 8. BISCUITERIE LE VESUVE

  België

  Biscuiterie Le Vésuve is een echt familiebedrijf gespecialiseerd in het produceren en verdelen van koekjes en toebehoren (hoorntjes, galetten, sigaretten, tulpen, waaiers, bekers) bestemd voor de ijsconsumptie. Dankzij de investeringen in automatisatie, hygiëne en productontwikkeling produceren we voor tal van vooraanstaande bedrijven in binnen -en buitenland.

 1. PANNENKOEKEN PETER

  België

  Bij Pannenkoeken Peter, helpen ze met u pannenkoekenslag als u op zoek naar een rendabele manier om de clubkas te spijzen of uw schoolactiviteit te financieren zijn. Reeds heel wat scholen en verenigingen plannen jaarlijks hun pannenkoekenverkoop en zijn steeds zeer te spreken over de kwaliteit en de opbrengst.

 2. BISCUITERIE DECLERCQ

  België

  Biscuiterie Declercq is en industriële producent en toeleverancier van ijsbiscuits en vormt een belangrijke speler op zowel de binnenlandse afzetmarkt als binnen en buiten Europa. De firma produceert ook andere biscuits zoals galetten, waaiers, oublie-sigaartjes, en nog meer.

 3. BRUGSE PANNENKOEKEN

  België

  Brugse pannenkoeken selecteert met zorg de beste natuurlijke grondstoffen en blijven ze zo dicht mogelijk bij het traditionele recept. Anno 1984 werd er namelijk een receptuur gecreëerd die tot op heden bekend is onder de naam Brugse pannenkoek. Ze stellen verschillende pannenkoeken voor: Dessert pannenkoeken, Bio pannenkoeken, Brugse Pannenkoeken, Brugse hartige pannenkoeken, Crêpes d’amour.

 4. BISCUITS POPELIER

  België

  Bij Biscuits Popelier kunt u terecht voor hulp bij de organisatie van koekjesverkoop e.a. voor scholen en verenigingen. U maakt uw keuze uit onze succesvolle producten: frangipane, carré-confiture, wafels, chocoladewafels, rochers, vanillewafels, nieuwjaarswafels (LUKKEN), truffel ... en wij zorgen voor de snelle levering van kwaliteitsvolle producten.

 5. BISCUITERIE WILLEMS

  België

  Willems biscuiterie is gespecialiseerd in de productie van speculoos en andere koekjes. Ze bevatten geen bewaarmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen. Sins 2011 leveren ze de lekkerste speculoos en zijn afgeleiden, gebaseerd op een lange traditie van ambachten.

 6. EUROBIS

  België

  Eurobis is een groothandel in koekjes, snoep chocolade, cakes en wafels... Wij kopen rechtstreeks bij de fabrikanten en ons afzetgebied is de markthandel zodat onze kwaliteitsproducten tegen de scherpste prijzen bij de consument terechtkomen. Een uitgebreid assortiment en de grootste merken alsook onze professionele aanpak staan borg voor een langdurige partnership. Ze leveren restpartijen en groothandel voor markthandel.

 7. BISCUITERIE JULES DESTROOPER

  België

  Biscuiterie Jules Destrooper NV is een familiale onderneming die een duurzame rentabiliteit nastreeft via leadership in eerlijke, authentieke boterkoekjesspecialiteiten en chocoladekoekjes gemaakt met de beste natuurlijke grondstoffen door een creatief team van medewerkers met een passie voor het vak en dit in het kader van een premium productbeleid!

 8. DE REZE BISCUIT-CHOCOLATE

  België

  Heerlijke spéculoospasta, premium speculoos met boter, artisanale stuksverpakte koffiekoekjes. Luxe geschenkverpakkingen. Recepten op grootmoederswijze zonder palmvetten en met echte boter en speltbloem.

 9. BEKAERT BISCUITS

  België

  Bekaert Biscuits is een familiebedrijf uit Wevelgem dat koekjes (cigaretten en amandelkoekjes) exporteert naar meer dan 20 landen. Naast de eigen producten wordt ook heel wat geproduceerd voor private label.

 10. BISCUITERIE AVIAN

  België

  Biscuiterie Avian is een familiaal bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vervaardigen van frangipanetaartjes van hoge kwaliteit. Onze producten worden vervaardigd met kwaliteitsgrondstoffen. De gabakjes zijn individueel verpakt en hebben een houdbaarheid van minimum 10 weken. Kwaliteit, versheid en hygiëne zijn voor ons van vitaal belang. Correcte leveringstermeinen en referenties zijn gewaarborgd.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis