• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bladveren

Resultaten voor

Bladveren - Import export

 1. LE RESSORT INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Onze professionals zijn gespecialiseerd in de fabricage van veren van een uniek exemplaar tot grote series (meer dan miljoen stuks). Voor veren van uw ophangingen, garagedeuren, lastencompensatie, of anders nog klemmen, bieden wij de veer die u nodig heeft. Voor een verbeterde reactiviteit investeren wij regelmatig in ons machinepark. Le Ressort Industriel ligt in de ELZAS ten zuiden van STRAATSBURG. Fabricage per stuk en serieproductie. Veren in zijn algemeen voor de industrie van 1/10e van mm tot 30 mm; de zeevaart, de spoorwegen, openbare werken, elektriciteit. Gecertificeerd ISO 90001. Voor een verbeterde reactiviteit investeren wij regelmatig in ons machinepark. Wij staan tot uw dienst sinds drie generaties. Uw tevredenheid is onze prioriteit, uitvoering van prototypen, keuze van de materialen en behandelingen, hulp bij het vaststellen van afmetingen (gebruik van berekeningssoftware).

 2. P.J. PRAUSE DUROTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Paul Joachim Prause richtte in 1974 de firma Schichtstofftechnik Prause op die in 1998 in P. J. Prause Durotec GmbH omgezet werd. P. J. Prause heeft binnen 3M Deutschland met het vezelcomposietmateriaal Scotchply™ de technische toepassingen van kunststof bladveren in Duitsland en Europa in belangrijke mate vormgegeven. Daardoor beschikt Prause Durotec GmbH over meer dan 35 jaar ervaring bij de productie en toepassing van bladveren uit samengestelde vezelmaterialen. Prause Durotec is een middelgroot bedrijf met 16 medewerkers en een wereldwijde klantenkring. Het productieprogramma omvat alle configuraties van platte bladveren met E-glas-, S-glas- en koolstofvezels en epoxyharsen als matrix. De bij de verwerking gebruikte UD-prepregs (UD = unidirectioneel) voldoen aan de luchtvaart- en militaire normen.

 3. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ZIMMERMANN Technische Federn is de bevoegde ontwikkelings- en serieleverancier van veersystemen en componenten voor complexe toepassingen. In het drielandengebied, of meer precies in Leutersdorf, heeft het bedrijf ZIMMERMANN Technische Federn GmbH zijn hoofdvestiging. Al meer dan 100 jaar de Zimmermanns ervaring de ontwikkeling en het produceren van complexe veersystemen. Door de jaren heen werd een sterke vertrouwensrelatie opgebouwd tussen klanten, medewerkers en het management. Het assortiment strekt zich uit van druk-, spanning- en torsieveren via draad- en stansbuigonderdelen, uitwendige schotel- of spiraalveren voor uiteenlopende samenstellingen. Hebben we niet, bestaat niet! Het bedrijf ZIMMERMANN Technische Federn GmbH stelt zeer hoge eisen aan zichzelf en de kwaliteit van hun veersystemen. Door middel van superieur onderwijs en opleiding van de werknemers, heeft ZIMMERMANN een uitgebreide knowhow in hun vakgebied opgedaan.

 4. RÖHRS, DR. WERNER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1919 wereldwijd bekend als specialist voor zwaar belaste technische veren. Het productaanbod bevat veren in allerlei vormen en maten. Tot het productieprogramma tellen vooral drukveren uit ronde en platte draad, schijfveren, schroefschijfveren, multidraadveren en nog vele andere veren. Producten: Blad-, platte en vormveren, dempingsveren, drukveren, platte draadveren, multidraadveren, nivelleerschoenen, schroefveren, schijfveren, torsieveren, wirbulatoren en nog veel meer.

 5. PIERON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1925 produceert en ontwikkelt PIERON – een familiebedrijf van de 4e generatie - technische veringen voor bijna alle industriesectoren. De focus ligt op de auto-, elektrische en sportartikelenindustrie.Op de locatie Bocholt werken meer dan 270 medewerkers op een fabrieksoppervlak van ca.20.000 m² altijd nieuwe oplossingen op het gebied van ring-, druk- en torsieveren en gestanste, gebogen en buigdraaddelen.Speciale onderdelen en samenstellingen ronden ons assortiment af.State-of-the-art fabricageprocessen garanderen een productie die aan de hoogste eisen voldoet.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een middelgrote fabrikant van technische veren uit Schwabach bij Neurenberg en presenteren ons vandaag met ca. 50 medewerkers als een traditionele en competente fabrikant van technische veren en gebogen onderdelen van staal, roestvrij staal en non-ferro metalen van speciale probleemoplossingen tot groot schalige productie.Innovatie zit bij Löhr GmbH & Co.Precisieveren KG beveiligd door knowhow.Knowhow is het gebruik van ervaring en het anticiperen op de laatste ontwikkelingen.Innovatieve oplossingen hebben beide nodig.Maak dus gebruik van onze ervaring, onze kennis, onze kwaliteit en onze leveringszekerheid.

 2. SCHNORR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fabrikant van schotelveren, borgringen en klemringen, golfveren, gestanste delen van verenstaal. SCHNORR®-producten zijn overal de eerste keuze, waarbij metaal met kracht wordt gebruikt en geavanceerde functies vormen waar bewegende veren moeten worden bevestigd. In 1908 richtte Adolf Schnorr het door de eigenaar geleide familiebedrijf op als pionier op het gebied van de toepassing van disc-veren. Tegenwoordig is SCHNORR® uitgegroeid tot een van de toonaangevende internationale probleemoplossers op het gebied van schijfveren en threadlockers met filialen wereldwijd. Naast vele jaren ervaring in stansen en draaien, beschikt het bedrijf ook over de technologie van fineblanking, de knowhow in de productie van distortie-kritische schijfveren en een verdere productgroep - de gegolfde veer als tekenonderdeel.

 3. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, Veren - fabricage volgens specificatie, Draadveren, veringen volgens tekening, torsieveren, Precisieveren, roestvrijstalen veren, Veren - fabricage volgens specificatie, en precisieveren. Het is gevestigd in Selvazzano Dentro, Italië.

 4. RWU INDUSTRIEFEDERN & GUMMITECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RWU INDUSTRIEFEDERN & GUMMITECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bladveren. Het is gevestigd in Hanau, Duitsland.

 5. JOHANN VITZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JOHANN VITZ GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bladveren. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 1. EMIL HEMBECK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EMIL HEMBECK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bladveren. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 2. ALFRED WEIGEL FEDERNFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALFRED WEIGEL FEDERNFABRIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bladveren. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 1. F.LLI AUCIELLO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf F.LLI AUCIELLO SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bladveren, Remmen voor voertuigen, onderdelen voor remmen industriële voertuigen, vervanging remschijven, Bladveren, bijslijpen van remschijven, Remmen voor voertuigen, reparatie veringen voor vrachtwagens, en revisie kruisbogen. Het is gevestigd in Modugno, Italië.

 2. SPIRAL AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPIRAL AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bladveren. Het is gevestigd in Horgen, Zwitserland.

 3. DE SPIRAAL

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DE SPIRAAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Springveren, Bladveren, Springveren, Bladveren, Bladveren voor auto's, en veren voor auto's. Het is gevestigd in Haaksbergen, Nederland.

 4. MOLLIFICIO SO.MI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOLLIFICIO SO.MI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren veringen, torsieveren, drukveren, trekveren, bandveren, veringen voor landbouw, fabrikant van veringen, microveren, en draadveringen. Het is gevestigd in Montecarotto, Italië.

 5. HZ SOLUTIONS

  Nederland

  HZ Solutions verbindt en koppelt producten aan elkaar. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren bladveren, drukveren, torsieveren, trekveren, schotelveren, draadproducten, veerclips, draadproducten en bevestigingssystemen. Kortom technische oplossingen uit band en draad vooral in de vorm van veren. Dat kunnen nieuwe producten zijn, maar ook bestaande producten. Als gespecialiseerde toeleverancier van stans- en buigdelen en bevestigingsoplossingen, combineert HZ Solutions uw specifieke wensen met de benodigde ervaring, kennis en creativiteit. Het gevolg? Een praktisch, betaalbaar en vooral doelgericht nieuw product, voor u en uw klanten. Wilt u graag bij ons een ontwikkeling of veren (bladveren, drukveren, torsieveren, trekveren, schotelveren etc) aanvragen? Het is altijd mogelijk een tekening aan ons te e-mailen, zodat wij kunnen kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn voor jullie. Neem contact op met HZ Solutions : www.hzsolutions.nl | 013- 5051548

  Alle producten voor "bladveren"
 6. FEDERNFABRIK SUBTIL GMBH - (SUBTIL GROUP)

  Duitsland

  Met meer dan 360 medewerkers op drie locaties produceert de Subtil Group allerlei technische veren zoals drukveren, trekveren, torsieveren, borg- / veerhulzen, maar ook gegoten draaddelen en gestanste en gebogen delen van de hoogste kwaliteit. Samen met onze krachtige partners op het gebied van afwerkingsdiensten zoals oppervlaktebehandeling, bieden we onze klanten een breed scala aan producten op deze gebieden uit één bron: Drukveren van 0, 10 mm tot max.12 mm draadmeter.Trek- / spiraal- / torsieveren van 0, 20 mm tot max.12 mm draadmeter. Gevormde draaddelen van draden van 0, 20 mm tot maximaal 12 mm draaddiameter in rond- en profieldraad. Band-/ gestanste gebogen delen met een materiaaldikte van 0, 2 tot 3 mm en een materiaalbreedte tot 100 mm

 7. PRESSIRESSORT

  Frankrijk

  Onderzoek, ontwerp, vervaardiging en commercialisering van alle soorten veringen voor de industrie, de luchtvaart, kernenergie, mechanica, transport, veringen voor de reparatie van schepen, petrochemie, voedingsmiddelenindustrie, medische apparatuur. PRESSIRESSORT is ook actief op het gebied van hydro-elektrische dammen. Wij bieden de productie van veringen op maat en computerondersteunde ontwerpen. Veren ijken. Vervaardiging van borgpennen, betaveren, borgveren, spiraalveren, metalen veren, veren van draad of vormgegeven strips. Materiaal: staal, rvs, Inconel, fosforbrons, koper, beryllium en andere. Creëren van hightech verende oplossingen, prototypeberekeningen of onderdelen voor kleine en grote series. Onze inkopers, technici of ingenieurs van onze onderzoeksafdeling beschikken over de specifieke knowhow op het gebied van het productontwerp en het bedenken van nieuwe oplossingen. : Van een uniek onderdeel tot een grote serie van draad van 0, 2 tot 50 mm.

 8. OY LESJÖFORS AB

  Finland

  LESJÖFORS heeft een brede ervaring in de productie van veren en heeft als prioriteit de technologische ontwikkelingen op dit gebied. Onze belangrijkste concurrentievoordelen zijn onze brede assortiment, hoge kwaliteit en service. Ons veerassortiment heeft een unieke breed assortiment en staat bekend om zijn duurzaamheid, aanpassingsvermogen en variatievermogen. Onze veren worden gebruikt in bijna elke industriesector, voor het gebruik in de elektriciteitsproductie, de papier- en pulpindustrie industrie, maar ook de offshore, automatisering en infrastructuren. Onze veren zijn gericht op de productie, opslag en distributie. We slaan allerlei soorten veren op en verkopen veren die aan alle eisen van onze klanten voldoen. Lesjöfors bevoorraden meer dan 10.000 standaardartikelen voor directe levering.

 1. MDP SAS

  Frankrijk

  Sinds meer dan 40 jaar is de firma MDP (La Maison du Décolletage et du Pivotage) een van de Franse marktleiders in de vervaardiging tegen maakloon van artikelen van metaaldraad, kettingen en drukveren, trekveren, spiraalveren, veren van gevormd draad en bladveren. MDP vervaardigt stukartikelen alsmede kleine, middelgrote en grote series. Draaddiameter: van 0, 10 tot 15 mm, 0, 10 tot 8 mm in kleine, middelgrote en grote series, 8 mm tot 15 mm, in kleine series. MDP begeleidt u van de prototyperingsfase tot de uitvoering in grote series. Door MDP bewerkte grondstoffen: Pianosnaar, rvs, gegalvaniseerd/licht draad, brons, messing, staal, rvs, non-ferro metalen. MDP beschikt over een recent en hoogpresterend machinepark met onder meer numeriek gestuurde machines en draaibanken met meerdere sleden, waardoor MDP concurrerende prijzen kan waarborgen. MDP is ISO 9001 2000 gecertificeerd. MDP werkt onder meer voor de sectoren van spoorwegen, luchtvaart, huishoudapparatuur, uitrustingsgoederen, enz.

 2. VDL WEWELER-COLAERT

  België

  Fabrikant en toeleverancier van bladveren en paraboolveren. Ontwerpen en produceren van veersystemen en componenten die een toegevoegde waarde leveren aan het wegtransport en de automobiel industrie. Onze productie eenheden laten ons toe kleine en grote series te produceren al naar gelang de behoeften van onze klanten. De kern van ons concept wordt uitgemaakt door drie elementen: kwaliteit, een breed assortiment en snelheid, waarbij dynamische technische verkoopspunten een complete service, advies en flexibele oplossingen bieden. Als innovator in luchtvering, bezitten we als geen ander de kennis rond luchtveerdragers: Flexair, Flexlite, Eurolite en Rotos (Schmitz Cargobull) zijn enkele voorbeelden van Weweler® luchtveringen die in grote getallen op Europese trailers worden gebruikt. Ook chassis onderdelen (steunpoten).

 3. HERMANS VERENFABRIEK

  België

  Het team "Hermans Verenfabriek" is gespecialiseerd in het vervaardigen van technische veren uit draad- en bandstaal, kleine plaatonderdelen en draadvormen.Tevens kunnen wij assemblagewerken uitvoeren door bvb. vastklinken, puntlassen, ... Wij zijn in staat om op zeer korte tijd veren te vervaardigen (Uit draad van 0, 15 mm tot 25 mm, cillindrische, conische of dubbel-conische uitvoeringen, angelegde, gedraaide en geslepen uiteinden, constante of variabele spoed) doordat een grote voorraad materialen op voorraad aanwezig is: veerstaal, roestvrij staal en gegalvaniseerd materiaal, enz. Kleine reeksen kunnen zelfs, indien nodig, op dezelfde dag vervaardigd worden.

 4. HUTTER & SCHRANTZ STAHLFEDERN GMBH

  Oostenrijk

  Hutter & Schrantz Stahlfedern ontwikkelt en produceert kwaliteitsveren en gebogen draaddelen voor de industrie en de nijverheid. Belangrijke bedrijven uit verschillende bedrijfstakken vertrouwen op de marktleider en zijn daardoor succesvol. Onze producten: autoveren, buigveren, blad-, platte en vormveren, draaddelen voor technische doeleinden, drukveren voor technische doeleinden, conische veren, schroefveren, speciale veren, torsieveren, trekveren, spiraalveren, stansbuigdelen en nog veel meer.

 5. VAN OVERBERGHE VEREN

  België

  Van Overberghe Veren uit Eeklo is dé specialist bij uitstek voor het leveren van kwalitatieve veren. Reeds 3 generaties lang vervaardigen wij technische veren in ons atelier, hieronder vindt u enkele van onze troeven : kwalitatieve technische veren uit Vlaanderen correcte service & korte levertijden, alles in samenspraak met de klant alle soorten veren in verschillende materialen , ook in INOX veren voor de Industrie, de Landbouw, voor Poorten zelfs voor Old Timers wij maken kleine en grote reeksen, maar zelfs voor stukwerk kunt u bij ons terecht vrijblijvende prijsoffertes Met andere woorden : wij bij Van Overberghe Veren proberen steeds wat betreft technische veren aan de vraag en de noden van de klanten te voldoen.

 6. KESSEN RESSORTS

  België

  Ressorts Kessen is een onderneming gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van industriële veren en onderdelen van geassembleerde draden. Drukveren, tractieveren, torsieveren, bladveren, spiraalveren en rolveren, allerlei afgestripte onderdelen. Koud gerold, maar tevens warm gerold voor diameters van 0, 1 mm tot 60 mm. Onze belangrijkste branches betreffen de ijzerindustrie, de elektronica, de luchtvaart, de voedingsmiddelenindustrie, enz.

 7. INDUSTRIEVEREN ALGOET

  België

  Industrieveren Algoet is gespecialiseerd in drukveren, trekveren, draaiveren en torsieveren, wringveren, vlakstukken, geplooide draden klemmen, gevormde draden en veren aan de lopende.Alle producten worden dankzij vakmanschap en professionaliteit gebruikt in diverse sectoren zoals industrie, mobiliteit, mechanisatie en de particuliere markt.

 8. ANTWERPS TECHNISCH VERENBEDRIJF

  België

  Sedert meerdere decennia is ATV producent van een brede waaier van technische veren: drukveren, trekveren, torsieveren, bladveren, draadvormen in alle mogelijke soorten en vormen.

 9. DFF FEDERN UND FAHRZEUGTEILE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DFF FEDERN UND FAHRZEUGTEILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bladveren. Het is gevestigd in Dingelstädt, Duitsland.

 10. ADOLF BRENNE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ADOLF BRENNE GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bladveren. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis