• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • blikconserven

Resultaten voor

Blikconserven - Import export

 1. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De HUBER Packaging Group is onlangs onderdeel geworden van de wereldberoemde Envases Group en maakt nu deel uit van Envases Europe A/S, gevestigd in Denemarken. Als onderdeel van de bedrijvengroep Envases hebben wij onze aansluiting bevestigd door onze naam en ons logo te veranderen en te verschijnen met de uniforme identiteit van de groep. Op 1 april 2021veranderden alle vroegere HUBER Packaging bedrijven hun naam in "Envases". De onderneming produceert blikverpakkingen voor verven en vernissen, voor chemische producten en voor levensmiddelen. In de sector BEVERAGE is Envases Öhringen gespecialiseerd in de productie van 5-liter feestvaten van blik en is zij wereldmarktleider in dit marktsegment. Envases is ook de toonaangevende leverancier op het gebied van gevaarlijke goederen verpakkingen voor het vervoer van gevaarlijke goederen. In de vestiging van Aesch in Zwitserland worden ook geblazen kunststofverpakkingen geproduceerd. Online winkelen is alleen mogelijk binnen Duitsland.

 2. COPPOLA S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COPPOLA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Blikconserven, Levensmiddelen - import-export, vruchtencoulis, export van voedingsmiddelen, Blikconserven, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Scafati, Italië.

 3. WECK UNITED KINGDOM

  Frankrijk

  Het bedrijf WECK UNITED KINGDOM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Flessen en potten - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Blikconserven, Conserven, reclameartikelen van metaal en blik, Blikconserven, Conserven, en glazen bokalen voor conserven. Het is gevestigd in Geispolsheim Gare, Frankrijk.

 4. TALIA GIDA A.S.

  Turkije

  Het bedrijf TALIA GIDA A.S., is een Multi-Category, en actief in de sector Blikconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, Paprika's, aubergines, tomaten, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. CNG CENGIZ SUPPLY FOREIGN TRADE INC

  Turkije

  Het bedrijf CNG CENGIZ SUPPLY FOREIGN TRADE INC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KASI KONSERV LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf KASI KONSERV LTD., is een Distributeur, en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Septemvri, Bulgarije.

 2. POTS POTES

  Frankrijk

  Het bedrijf POTS POTES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Blikconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Delicatessen. Het is gevestigd in Aiguilhe, Frankrijk.

 3. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC CAMARA LUI TOMITA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vruchten en jam. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Groenten, vers, Blikconserven, Vruchten- en groentesappen, Fruit, Groenten, vers, Blikconserven, en Vruchten- en groentesappen. Het is gevestigd in Rasnov, Roemenië.

 4. CONSERVEIRA DO SUL, LDA

  Portugal

  Het bedrijf CONSERVEIRA DO SUL, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Blikconserven, productie van visconserven, lijnen voor visconserven, en Blikconserven. Het is gevestigd in Olhao, Portugal.

 5. KATRIN KO LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf KATRIN KO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Rakovski, Bulgarije.

 1. FLORAMED LTD

  Turkije

  Het bedrijf FLORAMED LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Blikconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren kappertjes. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. CONSERVERIE DU MOULIN

  Frankrijk

  Het bedrijf CONSERVERIE DU MOULIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Usseau, Frankrijk.

 1. PIGMAGROUP

  Spanje

  Het bedrijf PIGMAGROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Blikconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren lijnen voor visconserven, en conservering. Het is gevestigd in Gandia, Spanje.

 2. CONSERVAS CASA ALICIA DE LODOSA

  Spanje

  Het bedrijf CONSERVAS CASA ALICIA DE LODOSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Blikconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren geconserveerde voedingsmiddelen, en lijnen voor visconserven. Het is gevestigd in Lodosa, Spanje.

 3. AGROBAYS

  Turkije

  Het bedrijf AGROBAYS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. STOCZEK NATURA

  Polen

  Het bedrijf STOCZEK NATURA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Blikconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Worst - conserven. Het is gevestigd in Stoczek Lukowski, Polen.

 5. DENIMEKS FOOD

  Turkije

  Het bedrijf DENIMEKS FOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Blikconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren conserven, en producent van hummus. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 6. LIPORFIR-PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf LIPORFIR-PRODUTOS ALIMENTARES, S.A., en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Gafanha Da Encarnação, Portugal.

 7. SANTA CATARINA INDUSTRIA CONSERVEIRA S.A.

  Portugal

  Het bedrijf SANTA CATARINA INDUSTRIA CONSERVEIRA S.A., en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Calheta, Portugal.

 8. COVI SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf COVI SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Bressuire, Frankrijk.

 1. FRIGORIFICOS DA ERMIDA COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugal

  Het bedrijf FRIGORIFICOS DA ERMIDA COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA., en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Ílhavo, Portugal.

 2. C.N.C.B. - COMPANHIA NACIONAL COMÉRCIO BACALHAU S.A.

  Portugal

  Het bedrijf C.N.C.B. - COMPANHIA NACIONAL COMÉRCIO BACALHAU S.A., en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Gafanha Da Nazaré, Portugal.

 3. GENCOAL, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf GENCOAL, S.A., en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Matosinhos, Portugal.

 4. FAROPEIXE COMERCIO GERAL PEIXE LDA.

  Portugal

  Het bedrijf FAROPEIXE COMERCIO GERAL PEIXE LDA., en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Olhão, Portugal.

 5. GRUPEIXE PRODUTOS ALIMENTARES S.A.

  Portugal

  Het bedrijf GRUPEIXE PRODUTOS ALIMENTARES S.A., en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Gafanha Da Nazaré, Portugal.

 6. EMPRESA DE CONSERVAS JOÃO ANTONIO PACHECO LDA.

  Portugal

  Het bedrijf EMPRESA DE CONSERVAS JOÃO ANTONIO PACHECO LDA., en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Olhão, Portugal.

 7. MAKSIPAN PLASTIK MAKINA LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf MAKSIPAN PLASTIK MAKINA LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. KUPETS

  Oekraïne

  Het bedrijf KUPETS, en actief in de sector Blikconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diepvriesproducten, groothandel diepvrieslevensmiddelen, en Diepvriesproducten. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 9. ERBAA ALATURCA YAPRAK /GRAPE LEAVES-VINE LEAVES

  Turkije

  Het bedrijf ERBAA ALATURCA YAPRAK /GRAPE LEAVES-VINE LEAVES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Erbaa, Turkije.

 10. ALCONSER CONSERVAS DE PEIXE LDA.

  Portugal

  Het bedrijf ALCONSER CONSERVAS DE PEIXE LDA., en actief in de sector Blikconserven. Het is gevestigd in Alcácer Do Sal, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis