• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • blikopeners

Resultaten voor

Blikopeners - Import export

 1. WESTMARK GMBH

  Duitsland

  In 1956 richt Hubert Deimel de 'Hubert Deimel Haushaltwarenfabrik' op. De "Famos" aardappelschiller wordt hier vervaardigd. Het product is een verkoophit en vormt de basis voor de succesvolle ontwikkeling van het bedrijf. Vandaag heet de onderneming Westmark GmbH en biedt zij meer dan 2.500 artikelen aan. Als gespecialiseerde partner van de handel biedt Westmark een portefeuille met praktische hulpmiddelen voor de horeca en de keuken, alsook huishoudartikelen. Kerncompetenties zijn handmatige hulp in de huishouding op het gebied van schillen, snijden, delen, bereiden van voedsel, serveren en afhalen, conserveren, bakken, genieten, geschenkartikelen, manden en placemats. Een groot deel van de omzet wordt gemaakt met artikelen die MADE IN GERMANY zijn en uit onze eigen productie komen. De productieafdelingen zijn spuitgieten en extrusie van kunststoffen, spuitgieten van aluminium, spuitgieten van zink en metaalbewerking. De productie vindt plaats in het hoofdkantoor in Lennestadt-Elspe en in Wittelsberg.

 2. NOGENT 3 ETOILES

  Frankrijk

  Het bedrijf NOGENT 3 ETOILES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Blikopeners, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Blikopeners, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, bestek, en snijinstrumenten zonder motor. Het is gevestigd in Biesles, Frankrijk.

 3. TISCH-UND-HERD.DE

  Duitsland

  Het bedrijf TISCH-UND-HERD.DE, is een Distributeur, en actief in de sector Blikopeners. Het is gevestigd in Gutach, Duitsland.

 4. BOJ OLAÑETA,S.L.

  Spanje

  Het bedrijf BOJ OLAÑETA,S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Blikopeners. Het is tevens aanwezig in de sectoren kurkentrekker. Het is gevestigd in Eibar, Spanje.

 5. SIEGER GMBH & CO.

  Duitsland

  Het bedrijf SIEGER GMBH & CO., en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Blikopeners, en Blikopeners. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DECAPAC

  België

  DECAPAC biedt u een totaaloplossing voor uw verpakkingsproblemen met een uitgebreid gamma van hoogkwalitatieve verpakkingen in kunststof, die geschikt zijn voor het verpakken van een grote verscheidenheid aan producten. Met meer dan 15 jaar ervaring in spuitgiettechnieken, gekoppeld aan een groeiende kwaliteit van decoratie (in mould labelling en off-set printing), plaatst Decapac zich bij het selecte gezelschap van leveranciers van hoogkwalitatieve verpakkingen. Naast de verpakkingen beschikt Decapac ook over een groot gamma lasfolies en 'pre-cut' lasdeksels in een verscheidenheid aan materialen en temperatuurniveaus. Kunststof verpakkingen, spuitgiet en dieptrek DECATRAYS, sealbaar, voor MAP/gasverpakking DECATP lekdichte verpakking met veiligheidssluiting. Dozen, emmers, schalen, potjes, bakjes met deksel en/of lasrand IML (in mould labelling), offset bedrukking. Maatwerk, design en matrijzenbouw. Lasfolie, ook voorgestanst.

 2. OUTLETVI - MENAJE DE HOGAR

  Spanje

  Het bedrijf OUTLETVI - MENAJE DE HOGAR, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Meubel- en gordijnstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koperwerk en metaalbeslag voor meubels, handblikopener voor huishouding, accessoires voor in huis, Koperwerk en metaalbeslag voor meubels, en huishoudelijke elektrische blikopener. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.