• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bloemschikkunst

Resultaten voor

Bloemschikkunst - Import export

 1. UITVAARTBLOEMIST RIJNMOND

  Nederland

  De adviseurs van Uitvaartbloemist-Rijnmond nemen diverse voorbeelden en hun jarenlange ervaring mee om u te adviseren op gebied van rouwstukken en uitvaart bloemwerk. Of u nu een rouwboeket wilt of een kiststuk, een urnversiering of rouwkrans, een modern of klassiek stuk en heel uitbundig of ingetoken. Uw wensen zullen zich vertalen in het uiteindelijke resultaat.Wij staan klaar voor de zakelijke markt alsmede consumenten. Op aanvraag komen wij, zonder meerkosten bij nabestaanden langs om wensen op gebied van rouwwerk te bespreken en te noteren. Dit doen wij in het grootste deel van de regio Rotterdam Rijnmond.

 2. DE GERBERA'S

  Nederland

  Verkoop van Bloemen & Planten, Decoratie, Voeding. Kunt u bij ons op de webshop bestellen. Voor vragen of beschikbaarheid kan u altijd bellen of mailen

 3. AMBIUS

  België

  Ambius is de expert op het gebied van interieurbeplanting voor alle omgevingen, van een klein kantoor tot multinationals en van een kleine boetiek tot grote winkelcentra. Het bedrijf ontwerpt, installeert en verzorgd zowel de binnen- als de buitenbeplanting. Maar daarnaast kan Ambius voor u ook uw kerstversiering verzorgen, de verse bloemen voor op uw balie of voor uw jubilarissen, de verfrissende geuren voor uw werkplek of de kunst aan uw muur.

 4. UAB COMPRADOR LT

  Litouwen

  Het bedrijf UAB COMPRADOR LT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hal- en gangmeubels, Tuinmeubelen en -versiering, Provençaalse handwerkartikelen, Hal- en gangmeubels, en Tuinmeubelen en -versiering. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 5. VERTICAL FLORE

  Frankrijk

  Het bedrijf VERTICAL FLORE, is een Multi-Category, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is gevestigd in St-Etienne-Du-Rouvray, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOUSTAKAS FLOWERS

  Griekenland

  Het bedrijf MOUSTAKAS FLOWERS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren bruidsboeket. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 2. DECOFLORALL.BUSINESS

  Nederland

  Het bedrijf DECOFLORALL.BUSINESS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hobby- en handwerkartikelen, Bloemschikken, Decoratie, bruidsboeket, en Hobby- en handwerkartikelen. Het is gevestigd in Industrieweg 46, Nederland.

 3. FLORISTERÍA MENTA Y CANELA

  Spanje

  Het bedrijf FLORISTERÍA MENTA Y CANELA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren bloemenkrans, creatie van bruidsboeketten, en ambachtelijk laboratorium van kunstbloemen. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 4. FLORIANNE SRL

  Italië

  Het bedrijf FLORIANNE SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bloemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bloemschikkunst, levering aan huis, en Bloemschikkunst. Het is gevestigd in Bruneck Brunico, Italië.

 5. ESPAI EMOCIONART

  Spanje

  Het bedrijf ESPAI EMOCIONART, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is gevestigd in Terrassa, Spanje.

 1. ENDLESS LOVE FLOWERBOX

  Duitsland

  Het bedrijf ENDLESS LOVE FLOWERBOX, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is gevestigd in Selm, Duitsland.

 2. BETH'S DELUXE FLOWERS, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf BETH'S DELUXE FLOWERS, S.R.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bloemen, Snijbloemen, Kunstplanten, Feestartikelen, Bloemen, Snijbloemen, Kunstplanten, en Feestartikelen. Het is gevestigd in Praha, Tsjechische Rep..

 1. STUDIO FLORYSTYCZNE ARTICO

  Polen

  Het bedrijf STUDIO FLORYSTYCZNE ARTICO, is een Multi-Category, en actief in de sector Bloemisten - materiaal en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten, Bloemschikkunst, boeketten en bloemstukken, Planten, kersversieringen, en Bloemschikkunst. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

 2. FLORARIE.RO

  Roemenië

  Het bedrijf FLORARIE.RO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren bloemisten, en verse bloemen. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 3. BARKINGSIDE FLORIST

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BARKINGSIDE FLORIST, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bloemen, en Bloemen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 4. BLOEMENKEUZE.NL

  Nederland

  Het bedrijf BLOEMENKEUZE.NL, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren bloemisten, bruidsboeket, en boeketten en bloemstukken. Het is gevestigd in Gytsjerk, Nederland.

 5. CVETNO BIJU

  Bulgarije

  Het bedrijf CVETNO BIJU, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is gevestigd in Burgas, Bulgarije.

 6. CVECARA FRAGOLA

  Servië

  Het bedrijf CVECARA FRAGOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is gevestigd in Sremska Mitrovica, Servië.

 7. WAPPING FLORIST

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WAPPING FLORIST, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bloemen, bloemisten, en Bloemen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 8. SEND FLOWERS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SEND FLOWERS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren bloemisten, en express levering. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 1. ARDLEIGH GREEN FLORIST

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ARDLEIGH GREEN FLORIST, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bloemen, faxiflora, en Bloemen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. WEST BROMPTON FLORIST

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WEST BROMPTON FLORIST, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bloemen, en Bloemen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. FLOWER PLAN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FLOWER PLAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 4. SOC.COOP.SANT'ANTONIO ARL

  Italië

  Het bedrijf SOC.COOP.SANT'ANTONIO ARL, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kasplanten, Sierplanten, Kasplanten, en Sierplanten. Het is gevestigd in Sant'antonio Abate, Italië.

 5. BANO LORENZO

  Italië

  Het bedrijf BANO LORENZO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kasplanten, Sierplanten, Kasplanten, en Sierplanten. Het is gevestigd in Campodarsego, Italië.

 6. BRONDESBURY FLORIST

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BRONDESBURY FLORIST, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bloemen, bloemisten, en Bloemen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 7. NEW FLOWERS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NEW FLOWERS S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kasplanten, Sierplanten, Kasplanten, en Sierplanten. Het is gevestigd in Santa Croce Camerina, Italië.

 8. ALPERTON FLORIST

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALPERTON FLORIST, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bloemen, en Bloemen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 9. FLOWERS BALHAM

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FLOWERS BALHAM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren bloemisten. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 10. PD PLANTS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PD PLANTS S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bloemschikkunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kasplanten, Sierplanten, Kasplanten, en Sierplanten. Het is gevestigd in Camposampiero, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis