• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bodembewerking

Resultaten voor

Bodembewerking - Import export

 1. MAB

  België

  MAB voert al jarenlang bodemsaneringsprojecten en wegenwerken voor bedrijven uit. Vandaag de dag wenken weer nieuwe horizonten, we leggen steeds meer sportvelden aan en vinden het fijn om in die sector onze expertise inzake grondwerk uit te spelen. De onverwachte technische problemen die vooral bij milieuwerken kunnen opduiken hebben ons zeer flexibel gemaakt. Daardoor kunnen wij de strakke planning bij dergelijke werken, met klanten die deadlines vooropstellen, garanderen. Elke bouwheer vraagt respect voor budget, timing en persoonlijke wensen. Hieraan proberen wij steeds tegemoet te komen.

 2. MEREG

  België

  Meers-Reggers bvba of simpelweg Mereg bvba werd in 1972 opgericht door Leon Meers, Bertho Meers en Damien Reggers. Oorspronkelijk lag de focus op de champignonteelt. Maar al snel werden de activiteiten verder uitgebreid naar de plaatsing van de eerste scherminstallaties. Aanvankelijk nog met buiten rolschermen. Ondertussen is Mereg geëvolueerd naar een bvba. Hierbij verzekeren wij ook de toekomst. Het blijft een op en top familiebedrijf die nu verder wordt gezet door Bertho en Kevin Meers. Hiermee was de toon gezet om de activiteiten verder uit te breiden en schakelde het over op binnen installaties.

 3. PLAATBEDRIJF HOLVOET

  België

  Plaatbedrijf Holvoet N.V. is de grootste onafhankelijke coilverwerker in België. In meer dan een halve eeuw industriële geschiedenis kon dit familiaal bedrijf zich opwerken tot één van de meest toonaangevende bedrijven in de Belgische staalsector. Het bedrijf volgt een klantgerichte strategie, waarbij service, know-how en moderne installaties een fundamentele rol vervullen. Voortdurende investeringen in nieuwe technologieën, diversifiëring van het productaanbod en talrijke transportfaciliteiten staan garant voor flexibiliteit en hoge kwaliteitsnormen. Plaatbedrijf Holvoet N.V. in Gent heeft een grote permanente stock van platen en bodems.

 4. THEO KLEVER B.V. - LOON EN AANNEMINGSBEDRIJF

  Nederland

  Bij Theo Klever B.V. bent u aan het goede adres voor alle soorten grond-, weg- en waterbouwwerken. Ons team is gespecialiseerd in het reinigen van sloten, maaien van bermen, beschoeiingen zetten en onkruidbestrijding. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor baggerwerkzaamheden, verhuur van pontons en het leggen van kabels en leidingen. Binnen ons familiebedrijf werken wij intensief samen met een enthousiast team vakmensen om dagelijks- en planmatig onderhoud uit te voeren voor gemeenten, aannemers, provincies, recreatie- en waterschappen en particulieren. Wij denken met u mee en voeren het werk efficiënt uit. Door onze jarenlange ervaring zijn we tevens in staat om onze klanten ten alle tijden van een juist en eerlijk advies te voorzien. Voor ons staat het leveren van kwaliteit, het ontzorgen en meedenken met onze klanten voorop, tegen zo efficiënt mogelijke kosten zonder de flora en fauna uit het oog te verliezen. Wij geven onze mensen hierbij de ruimte om zich verder te ontwikkelen en te groeien. Samen met onze opdrachtgevers werken wij continu aan het verbeteren, optimaliseren en innoveren van de kwaliteit, service en onderhoud op lange termijn, zodat we het verschil maken voor nu en in de toekomst.

 5. GNO

  België

  GNO werd opgericht in 1993 en is gespecialiseerd in het uitvoeren van de wettelijke controles op opslaginstallaties voor gevaarlijke stoffen en gassen én bodemcorrosie en is erkend in het Vlaamse gewest, het Brusselse gewest en het Waalse gewest. GNO is reeds vele jaren een vaste waarde in alle sectoren die in aanraking komen met opslag van gevaarlijke stoffen en gassen. Waarom kies je voor ons? Gezien de variaties in de diverse gewestelijke besluiten is een goede kennis én opvolging van de regelgevingen van cruciaal belang. Deze verschillen zijn zowel te vinden in de periodiciteiten, evenals de technische vereisten en de uit te voeren controles. GNO beperkt zich daarom niet enkel louter tot het keuren van de installaties maar staat eveneens garant voor een goede opvolging én een correcte en snelle adviesverlening. Onze inspecteurs staan steeds ter Uwer beschikking! Nieuw! ! Veiligheidscoördinatie bouw Sinds dit jaar bieden we eveneens Veiligheidscoördinatie aan! Vraag gerust offerte! ! Diensten - Controle bij de bouw opslaginstallaties - Periodieke controles - Bodemcorrosie onderzoek - Ultrasone diktemetingen - Opmaak zoneringsplannen - Elektrische keuringen - Veiligheidscoördinatie - VCA begeleiding

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BOOMSCHORS.NL

  Nederland

  Boomschors is HET online bedrijf in Nederland voor deskundig advies en levering van bodembedekking en aanverwante zaken. Wanneer het gaat om bodembedekking met natuurlijke grondstoffen, zoals houtsnippers en boomschors of de meer fijne bodembedekking is Boomschors de leverancier voor bodemverbeteraars.

  Alle producten voor "bodembewerking"
 2. SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Bodembewerking, Machines en accessoires voor grondbewerking, landbouwmachines, industrieel landbouwmateriaal, en Bodembewerking. Het is gevestigd in Jussey, Frankrijk.

 3. GLOBAL FARMING S.L.

  Spanje

  Het bedrijf GLOBAL FARMING S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bodembewerking, Aminozuur, Meststoffen en mest, Meststoffen, natuurlijke, en Bodembewerking. Het is gevestigd in Almería, Spanje.

 4. SAINTENOY BERNARD ET FILS

  België

  Het bedrijf SAINTENOY BERNARD ET FILS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bodembewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oogsten, Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, Landbouw - machines en materiaal, Oogsten, Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, Landbouw - machines en materiaal, en landbouwtractoren. Het is gevestigd in Rouveroy, België.

 5. KOPPERT POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf KOPPERT POLSKA SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Gewasbeschermende producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bodembewerking, Planten, Bloemplanten, Kruiden en planten - medicinaal, Bodembewerking, Planten, Bloemplanten, en Kruiden en planten - medicinaal. Het is gevestigd in Poznan, Polen.

 1. BUSINESS TURKMENISTAN

  Turkije

  Het bedrijf BUSINESS TURKMENISTAN, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Bodembewerking. Het is gevestigd in Ashgabat, Turkije.

 2. AEC DI C. BALDESSARI

  Italië

  Het bedrijf AEC DI C. BALDESSARI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bodembewerking. Het is gevestigd in Trento, Italië.

 1. AGRISELL SRL

  Italië

  Het bedrijf AGRISELL SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bodembewerking. Het is gevestigd in Binetto, Italië.

 2. INGECAMUR

  Spanje

  Het bedrijf INGECAMUR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bodembewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwproductie, landbouwgrond, toebehoren voor landbouw, en Landbouwproductie. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 3. LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V.

  Nederland

  Het bedrijf LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V., is een Dienstverlener, en actief in de sector Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bodembewerking, Oogsten, Bodembewerking, en Oogsten. Het is gevestigd in Reutum, Nederland.

 4. V.O.F. A. DEN DEKKER EN ZONEN

  Nederland

  Het bedrijf V.O.F. A. DEN DEKKER EN ZONEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industrieel onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Bodembewerking, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Bodembewerking. Het is gevestigd in Werkendam, Nederland.

 5. ARMOR AGRICULTURE LOISIRS

  Frankrijk

  Het bedrijf ARMOR AGRICULTURE LOISIRS, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Agrarische diensten, Bodembewerking, Agrarische diensten, en Bodembewerking. Het is gevestigd in Saint-Hervé, Frankrijk.

 6. LION CRAMPE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf LION CRAMPE SARL, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bodembewerking, en Bodembewerking. Het is gevestigd in Momas, Frankrijk.

 7. SARL LATITUDE

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL LATITUDE, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bodembewerking, en Bodembewerking. Het is gevestigd in Venon, Frankrijk.

 8. SARL ETA ROBILLARD

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL ETA ROBILLARD, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bodembewerking, en Bodembewerking. Het is gevestigd in Henansal, Frankrijk.

 1. ROMUALD FOURNITURES PRESTATIONS VITI

  Frankrijk

  Het bedrijf ROMUALD FOURNITURES PRESTATIONS VITI, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bodembewerking, en Bodembewerking. Het is gevestigd in Cantenac, Frankrijk.

 2. ARALIA

  Frankrijk

  Het bedrijf ARALIA, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bodembewerking, en Bodembewerking. Het is gevestigd in Champagne, Frankrijk.

 3. MANCEAU ENVIRONNEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf MANCEAU ENVIRONNEMENT, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bodembewerking, en Bodembewerking. Het is gevestigd in Coudray, Frankrijk.

 4. EUNOIA PC

  Griekenland

  Het bedrijf EUNOIA PC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bodembewerking. Het is gevestigd in Polykastro, Griekenland.

 5. SOC EXPL ETS CARDINAL

  Frankrijk

  Het bedrijf SOC EXPL ETS CARDINAL, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bodembewerking, en Bodembewerking. Het is gevestigd in Vinezac, Frankrijk.

 6. SARL VAIRE PERE ET FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL VAIRE PERE ET FILS, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bodembewerking, en Bodembewerking. Het is gevestigd in La Barre De Monts, Frankrijk.

 7. SARL MOUSSAY-GIFFARD

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL MOUSSAY-GIFFARD, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bodembewerking, en Bodembewerking. Het is gevestigd in Marcille La Ville, Frankrijk.

 8. ETS GUERREAU

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS GUERREAU, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bodembewerking, en Bodembewerking. Het is gevestigd in Caillouel Crepigny, Frankrijk.

 9. PRZEDSIEBIORSTWO ROLNO USLUGOWE SMAGRO SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIEBIORSTWO ROLNO USLUGOWE SMAGRO SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Bodembewerking, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Bodembewerking. Het is gevestigd in Swidwin, Polen.

 10. ROULLEAU VINCENT SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf ROULLEAU VINCENT SARL, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bodembewerking, en Bodembewerking. Het is gevestigd in Monsireigne, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis