• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bodembewerking

Resultaten voor

Bodembewerking - Import export

 1. THEO KLEVER B.V. - LOON EN AANNEMINGSBEDRIJF

  Nederland

  Bij Theo Klever B.V. bent u aan het goede adres voor alle soorten grond-, weg- en waterbouwwerken. Ons team is gespecialiseerd in het reinigen van sloten, maaien van bermen, beschoeiingen zetten en onkruidbestrijding. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor baggerwerkzaamheden, verhuur van pontons en het leggen van kabels en leidingen. Binnen ons familiebedrijf werken wij intensief samen met een enthousiast team vakmensen om dagelijks- en planmatig onderhoud uit te voeren voor gemeenten, aannemers, provincies, recreatie- en waterschappen en particulieren. Wij denken met u mee en voeren het werk efficiënt uit. Door onze jarenlange ervaring zijn we tevens in staat om onze klanten ten alle tijden van een juist en eerlijk advies te voorzien. Voor ons staat het leveren van kwaliteit, het ontzorgen en meedenken met onze klanten voorop, tegen zo efficiënt mogelijke kosten zonder de flora en fauna uit het oog te verliezen. Wij geven onze mensen hierbij de ruimte om zich verder te ontwikkelen en te groeien. Samen met onze opdrachtgevers werken wij continu aan het verbeteren, optimaliseren en innoveren van de kwaliteit, service en onderhoud op lange termijn, zodat we het verschil maken voor nu en in de toekomst.

 2. MEREG

  België

  Meers-Reggers bvba of simpelweg Mereg bvba werd in 1972 opgericht door Leon Meers, Bertho Meers en Damien Reggers. Oorspronkelijk lag de focus op de champignonteelt. Maar al snel werden de activiteiten verder uitgebreid naar de plaatsing van de eerste scherminstallaties. Aanvankelijk nog met buiten rolschermen. Ondertussen is Mereg geëvolueerd naar een bvba. Hierbij verzekeren wij ook de toekomst. Het blijft een op en top familiebedrijf die nu verder wordt gezet door Bertho en Kevin Meers. Hiermee was de toon gezet om de activiteiten verder uit te breiden en schakelde het over op binnen installaties.

 3. GNO

  België

  GNO werd opgericht in 1993 en is gespecialiseerd in het uitvoeren van de wettelijke controles op opslaginstallaties voor gevaarlijke stoffen en gassen én bodemcorrosie en is erkend in het Vlaamse gewest, het Brusselse gewest en het Waalse gewest. GNO is reeds vele jaren een vaste waarde in alle sectoren die in aanraking komen met opslag van gevaarlijke stoffen en gassen. Waarom kies je voor ons? Gezien de variaties in de diverse gewestelijke besluiten is een goede kennis én opvolging van de regelgevingen van cruciaal belang. Deze verschillen zijn zowel te vinden in de periodiciteiten, evenals de technische vereisten en de uit te voeren controles. GNO beperkt zich daarom niet enkel louter tot het keuren van de installaties maar staat eveneens garant voor een goede opvolging én een correcte en snelle adviesverlening. Onze inspecteurs staan steeds ter Uwer beschikking! Nieuw! ! Veiligheidscoördinatie bouw Sinds dit jaar bieden we eveneens Veiligheidscoördinatie aan! Vraag gerust offerte! ! Diensten - Controle bij de bouw opslaginstallaties - Periodieke controles - Bodemcorrosie onderzoek - Ultrasone diktemetingen - Opmaak zoneringsplannen - Elektrische keuringen - Veiligheidscoördinatie - VCA begeleiding

 4. BOOMSCHORS.NL

  Nederland

  Boomschors is HET online bedrijf in Nederland voor deskundig advies en levering van bodembedekking en aanverwante zaken. Wanneer het gaat om bodembedekking met natuurlijke grondstoffen, zoals houtsnippers en boomschors of de meer fijne bodembedekking is Boomschors de leverancier voor bodemverbeteraars.

  Alle producten voor "bodembewerking"

 5. GLOBAL FARMING S.L.

  Spanje

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE

  Frankrijk

 2. SAINTENOY BERNARD ET FILS

  België

 3. KOPPERT POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

 4. AEC DI C. BALDESSARI

  Italië

 5. AGRISELL SRL

  Italië

 1. INGECAMUR

  Spanje

 2. ARMOR AGRICULTURE LOISIRS

  Frankrijk

 1. LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V.

  Nederland

 2. V.O.F. A. DEN DEKKER EN ZONEN

  Nederland

 3. SARL BRETIN

  Frankrijk

 4. SARL CATHALA

  Frankrijk

 5. MICHAEL MEIER

  Duitsland

 6. SARL DELAHAIS FRERES

  Frankrijk

 7. MANCEAU ENVIRONNEMENT

  Frankrijk

 8. COFAVI CAVE DE LA BARGEMONE

  Frankrijk

 1. BLANDIN SERVICES DISTRIBUTION

  Frankrijk

 2. AT FUßBODENBAU GMBH

  Duitsland

 3. ETS DEBERNARD

  Frankrijk

 4. MALMÖ STAD FASTIGHETSKONTOR

  Zweden

 5. SARL SUSANNE PERE ET FILS

  Frankrijk

 6. ETS GUERREAU

  Frankrijk

 7. O2WORMTEA

  Turkije

 8. LION CRAMPE SARL

  Frankrijk

 9. HUGUET PERE ET FILS

  Frankrijk

 10. EUNOIA PC

  Griekenland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis