• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boekbinderijen - machines en materialen

Resultaten voor

Boekbinderijen - machines en materialen - Import export

 1. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Duitsland

  Wij ontwikkelen en produceren al meer dan 55 jaar testmachines in Riedlingen, Opper-Zwaben. Een van onze sterke punten is het ontwerpen en vervaardigen van speciale testmachines van hoge kwaliteit volgens de individuele specificaties van de klant. Van de kleinste machine met een paar newton kracht tot de 10.000 kN compressietestmachine met een gewicht van meer dan dertig ton, ons team van ervaren ingenieurs en technici is in staat zelfs de meest veeleisende ontwerpen te realiseren. Door onze nauwe contacten met de meest vooraanstaande instituten en universiteiten staan wij altijd aan de spits van de testtechnologie. Ons lidmaatschap bij de Duitse ingenieursbond (VDMA), Fachgemeinschaft Prüfmaschinen, betekent dat u verzekerd bent van toekomstgerichte technologieën, uitstekende kwaliteit en betrouwbare service. Een aparte afdeling houdt zich bezig met de ontwikkeling en aanpassing van elektronische assemblages aan onze testmachines. Eén aandachtspunt is projectplanning en -ontwikkeling volgens klantspecifieke eisen. De productie van de hardware wordt uitgevoerd door een dochteronderneming in Zwitserland.

 2. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Al meer dan 20 jaar is de firma Klüppelberg GmbH & Co.KG met succes actief op het gebied van middelgrote, grote en zware bewerkingsindustrie als servicedienstverlener voor gereedschapsmachines met name van de voormalige fabrikant Hermann Kolb uit Keulen. Wij bieden onze diensten rondom het onderhoud en de speciale machinebouw al bij belangrijke ondernemingen in Duitsland en de omringende landen tot en met Amerika aan. Het heeft onze hoogste prioriteit om de productiviteit en continue beschikbaarheid van uw machines te garanderen. Wij construeren partijgrootte 1 en leveren exact wat u voor uw machinepark nodig hebt. Wij houden de kwaliteit van ons werk voortdurend op het hoogste niveau doordat wij ons richten op een gezonde combinatie van gekwalificeerde, ervaren en ook jonge, leergierige medewerkers. Consequente bijscholing en de toepassing van de modernste meetapparatuur staan hoog in ons vaandel en zorgen voor motivatie onder het personeel.

 3. ELMET ELASTOMERE PRODUKTIONS- UND DIENSTLEISTUNGS-GMBH

  Oostenrijk

  State of the art technologieën in het verwerken en doseren van vloeibare siliconen en LSR elastomeerproductie! Al in het jaar van oprichting in 1996, past ELMET technologische ontwikkelingen voor een octrooi toe.De naam ELMET werd al snel geassocieerd met hoge kwaliteit in combinatie met innovatieve hulpmiddelen. Wanneer de beschikbare systemen op de markt en de onderdelen niet geschikt zijn voor een optimaal LIM-proces, vindt ELMET via ontwikkelingen de perfecte oplossing. boven 3000 S. We doelen hierbij op het doseersysteem TOP 3000 S dat twee generaties lang wordt gebouwd. Hoewel het systeem al in 2003 werd ontwikkeld, blijft het sinds de lancering, door talrijke verdere ontwikkelingen en de integratie van innovatieve kenmerken, nog steeds de benchmark voor spuitgieten van vloeibare siliconen. Dit zorgt ervoor dat ELMAT de specialist en partner is voor state of the art technologieën voor de verwerking - en het doseren van vloeibare siliconen zoals bijvoorbeeld: LSR elastomeerproductie in Oostenrijk!

 4. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Duitsland

  Wij zijn een vooraanstaande fabrikant van componenten voor hydraulische aandrijftechniek. Van advisering, ontwikkeling en productie tot en met levering onder andere - Just in time - of als bouwpakket bieden wij alles. Ook veelzijdige logistiekdiensten behoren tot ons aanbod. INTERHYDRAULIK biedt hoogste kwaliteit conform DIN EN ISO 9001: 2008 en DIN EN ISO 14001: 2009. INTERHYDRAULIK GmbH is in Selm gevestigd. Beheer en productie zijn hiervandaan ongeveer 28 km van Dortmund verwijderd en onder één dak ondergebracht. De kwaliteit van onze producten en diensten nog verder te verbeteren is het doel en taak van onze ca. 130 medewerkers. De afdelingen constructie, ontwikkeling, productie en logistiek vormen met de andere afdelingen van de onderneming de weg naar een voor de klant optimaal product. Wij bieden innovatieve producten en uitstekende service.

 5. MEHRING GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CHRISTIAN MAIER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. GRAMAG GRAFISCHE MASCHINEN-AG

  Zwitserland

 3. ALBYCO BELGIUM

  België

  Albyco is een distributeur van verschillende papiermachines zoals boekbinderijmachines, plastificeermachines, verpakkingmachines, nietmachines, vouw machines, vergaarmachines, papiervernietigers, card printers en perforeer machines.

 4. ZWICKROELL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  ZwickRoell is 's werelds toonaangevende leverancier van testmachines voor het testen van materialen.Onze materiaaltestmachines worden gebruikt in R&D en kwaliteitsborging in meer dan 20 industrieën.

 5. SCHMALZ GMBH

  Zwitserland

 1. MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN

  Frankrijk

 2. E. BRAUN GMBH

  Duitsland

 1. SOLUTION GRAPHIQUE

  Frankrijk

 2. BBK ETIKETTIER- UND SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 3. STD RELITIQUE

  Frankrijk

 4. BINDER SRL

  Italië

 5. MULTI IMPORT SRL

  Italië

 6. CHARLOIS FAÇONNAGE

  Frankrijk

 7. ZS SCHMIERANLAGEN VERTRIEBS-GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. GMP BELGIUM-BIBLIOFILM

  België

 1. GEORG SCHANDL GRAFISCHE MASCHINEN

  Oostenrijk

 2. CHAPEL HYDRAULIQUE GMBH

  Duitsland

 3. F + G FERNWÄRMETECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. ENERTECH GMBH

  Duitsland

 5. TH PARKNER GMBH

  Duitsland

 6. ISIMAT GMBH SIEBDRUCKMASCHINEN

  Duitsland

 7. CHINA YUTIAN TRADE CO., LTD

  Korea

 8. MAERKI AIR SAVE

  Zwitserland

 9. ZURBRÜGG, SEILBAHNEN + MONTAGEN GMBH

  Zwitserland

 10. SMETS TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Boekbinderijen - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.677 bedrijven