• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boekbinderijmachines en materiaal

Resultaten voor

Boekbinderijmachines en materiaal - Import export

 1. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We leven en werken gepassioneerd voor ons familiebedrijf - al bijna 100 jaar: Met zijn opleiding tot boekdrukker legde Josef Altmann de basis voor onze familietraditie in de grafische industrie in 1919. Zijn zoon Gerhard volgde hem in 1949 en zijn broer Werner in 1955. Sinds 1993 is Peter Altmann de derde generatie die de erfenis voortzet. Met de oprichting van Altmann Graphische Maschinen GmbH in 1980 hebben we ons gespecialiseerd in de internationale handel in gebruikte machines voor bedrukken en afwerken - onze kerncompetentie. Sindsdien hebben we onze reputatie als een serieuze, professioneel ervaren en servicegerichte partner voortdurend uitgebreid - ver buiten de grenzen van ons hoofdkantoor in Magstadt bij Stuttgart. Onze machines zijn wereldwijd in gebruik.Daarop zijn we erg trots. Onze visie is om u de beste machines met de beste service tegen de beste prijs aan te bieden.

 2. MÜLLER MARTINI AG

  Zwitserland

  Als pionier in de grafische industrie staat Muller Martini wereldwijd bekend om afwerkingssystemen van eersteklas kwaliteit. Wij zijn een internationaal actief, onafhankelijk familiebedrijf dat markttrends al in een vroeg stadium onderkent - en dat al sinds de oprichting van het bedrijf in 1946. Sterk geautomatiseerde machines zijn vandaag de dag state-of-the-art bij Muller Martini.In het kader van de ontwikkelingsstrategie Finishing 4.0 bieden wij innovatieve oplossingen voor de afwerking van digitaal en offset drukwerk.Meer dan 1400 mensen uit de Muller Martini wereld staan elke dag voor u klaar.Wij zijn op alle belangrijke markten aanwezig met onze eigen verkoop- en servicebedrijven.Onze technisch ervaren verkoop- en servicemedewerkers zijn competente contactpersonen.Muller Martini staat voor: Onafhankelijkheid als familiebedrijf, knowhow van de grafische waardeketen, Zwitserse innovaties en technische vaardigheden, hoge oplossings- en systeemcompetentie.

 3. POLAR-MOHR MASCHINENVERTRIEBSGESELLSCHAFT GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het assortiment van de onder het merk POLAR verkochte producten is in de laatste decennia voortdurend uitgebreid en omvat tegenwoordig naast snelsnijders complexe, volledig geautomatiseerde snijsystemen, labelsystemen voor snij- en stansetiketten, op maat gemaakte systemen voor de papiergroothandel, driezijdensnijders en compacte snijmachines voor het printen in klein formaat. Slogan: POLAR - Power and Precision in Postpress.

 4. IMAGING SOLUTIONS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf IMAGING SOLUTIONS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Regensdorf, Zwitserland.

 5. AKONDA

  Polen

  Het bedrijf AKONDA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Boekbinderijmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren tweedehands machines, en additieven voor drukkerijen. Het is gevestigd in Piaseczno, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GRAPHIC SYSTEMS

  Duitsland

  Het bedrijf GRAPHIC SYSTEMS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Import-export van uitgeverijproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen, gebruikt, Boekbinderijmachines en materiaal, flexodruk - machines, machines voor offsetdruk, Machines en materialen, gebruikt, en Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 2. METALOGRAFIJA, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf METALOGRAFIJA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Typo- en fotografische platen - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boekbinderijmachines en materiaal, Drukkerij - benodigdheden, Fotogravure, Drukletters, Boekbinderijmachines en materiaal, Drukkerij - benodigdheden, Fotogravure, en Drukletters. Het is gevestigd in VILNIUS, Litouwen.

 3. GMP BELGIUM-BIBLIOFILM

  België

  Het bedrijf GMP BELGIUM-BIBLIOFILM, is een Distributeur, en actief in de sector Brocheren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, machines voor het plastificeren voor boekbinderijen, en uitrustingen voor documentbehandeling. Het is gevestigd in Evere, België.

 4. 2020 MAILING EQUIPMENT LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf 2020 MAILING EQUIPMENT LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Allington, Verenigd Koninkrijk.

 5. DGR GRAPHIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DGR GRAPHIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Reprografie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, en Reprografie - machines en materialen. Het is gevestigd in Espelkamp, Duitsland.

 1. GEBRAUCHTMASCHINENHANDEL MANFRED MASSOW

  Duitsland

  Het bedrijf GEBRAUCHTMASCHINENHANDEL MANFRED MASSOW, is een Distributeur, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Wasbek, Duitsland.

 2. BINDESYSTEME-JETBIND® E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf BINDESYSTEME-JETBIND® E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Reprografie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, en Reprografie - machines en materialen. Het is gevestigd in Tettnang, Duitsland.

 1. PROBOOK-TECH GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf PROBOOK-TECH GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Zofingen, Zwitserland.

 2. B&R MOLL INTERNATIONAL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf B&R MOLL INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Essex, Verenigd Koninkrijk.

 3. GRAFISCHE MASCHINEN & ZUBEHÖR

  Duitsland

  Het bedrijf GRAFISCHE MASCHINEN & ZUBEHÖR, is een Distributeur, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 4. ANCIENS ETABLISSEMENTS GH PUT

  België

  Het bedrijf ANCIENS ETABLISSEMENTS GH PUT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Binden, brocheren en afwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boekbinderijmachines en materiaal, Boekbinderijmachines en materiaal, boekbinderij, leren boekband, en boekbinderijen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 5. H. HOLLE BUCHBINDEREIMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf H. HOLLE BUCHBINDEREIMASCHINEN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Bad Essen, Duitsland.

 6. SPYDER TRADE

  Oostenrijk

  Het bedrijf SPYDER TRADE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Reprografie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, en Reprografie - machines en materialen. Het is gevestigd in Dornbirn, Oostenrijk.

 7. SYSTEM GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG PRODUKTIONSSYSTEME UND SERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf SYSTEM GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG PRODUKTIONSSYSTEME UND SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 8. B. KRUSE-BSAT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf B. KRUSE-BSAT GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Minden, Duitsland.

 1. SOUREN GRAPHIC- & PRINTSERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf SOUREN GRAPHIC- & PRINTSERVICE, is een Distributeur, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 2. BABICKY GRAPHIC SERVICE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf BABICKY GRAPHIC SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Berndorf, Oostenrijk.

 3. THEODOR ATTENBERGER BUCHBINDEREI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THEODOR ATTENBERGER BUCHBINDEREI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 4. D & S METALLTECHNIK INH. STEFAN STAUCH

  Duitsland

  Het bedrijf D & S METALLTECHNIK INH. STEFAN STAUCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Tarmstedt, Duitsland.

 5. HAAS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf HAAS AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Volketswil, Zwitserland.

 6. JAMES BURN INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Het bedrijf JAMES BURN INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in LA FLECHE, Frankrijk.

 7. HEIDELBERG POSTPRESS DEUTSCHLAND GMBH WERK LEIPZIG

  Duitsland

  Het bedrijf HEIDELBERG POSTPRESS DEUTSCHLAND GMBH WERK LEIPZIG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 8. SWIGRAPH AG

  Zwitserland

  Het bedrijf SWIGRAPH AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boekbinderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boekbinderijmachines en materiaal, en Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Bubikon, Zwitserland.

 9. FERRARI CARLO

  Italië

  Het bedrijf FERRARI CARLO, en actief in de sector Boekbinderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerij en boekbinderij - benodigdheden, Boekbinderijmachines en materiaal, Drukkerij en boekbinderij - benodigdheden, en Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 10. SHORT RUN ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SHORT RUN ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Boekbinderijmachines en materiaal, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Boekbinderijmachines en materiaal. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis