• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boilers- huishoudelijk

Resultaten voor

Boilers- huishoudelijk - Import export

 1. ACVERWARMING

  België

  De firma ACVerwarming werd 20 jaar geleden opgericht als zijnde een zuiver technische groothandel die zich uitsluitend richtte op de professionele installatiebedrijven en techniekers; Wij vinden immers dat verwarming méér betekend dan alleen maar warm water door een buis laten stromen: - Maar al te vaak werd er geen rekening gehouden met de specifieke behoefte van elke technische installatie afzonderlijk... - Maar al te vaak werd er geen rekening gehouden met de individuele persoonlijke behoefte van de eindgebruiker.. .- Maar al te vaak werd er teruggegrepen naar de traditionele systyemen die vandaag de dag hopeloos verouderd zijn... Reeds vanaf de start van ons bedrijf trachten wij samen met onze professionele installateurs en de nieuwstetechnieken voor te zorgen dat de eindgebruiker zowel economisch als ecologisch jarenlang plezier aan zijntechnische installatie beleefd, steeds met het grootst mogelijk comfort en gebruiksgemak.Hiervoor werken wij zeer nauw samen met de ketel- en boilerfabrikant ACV, een hoofdrolspeler in de verwarmingswerelden tevens een 100% Belgisch bedrijf. Kwaliteit van bij ons!

 2. DE JONG GORREDIJK

  Nederland

  DEJONG produceert jaarlijks meer dan 120.000 warmwater boilers, variërend van 1 tot 1000 liter. Deze worden in samenspraak met de klant ontwikkeld zodat het systeem waarvan de boiler deel uitmaakt optimaal kan functioneren. Dit heeft ondertussen geleid tot honderden verschillende ontwerpen die seriematig worden geproduceerd voor een groot aantal OEM-ers en systeembouwers in Europa en Noord-Amerika. Daarnaast heeft DEJONG een standaardprogramma ontwikkeld voor toepassingen waarbij de aantallen (nog) onvoldoende zijn voor klantspecifiek ontwerp. Ook kan het standaardprogramma dienen als aanvulling op reeds bestaande klantspecifieke producten, al dan niet onder eigen label.

 3. SANITAIR BLONDEEL

  België

  Sanitair : Als erkend installateur werken onze vakbekwame medewerkers enkel met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. U kan bij ons terecht voor: Plaatsing van toevoer- en afvoerleidingen, doorstromertoestellen op gas of elektriciteit, voorraadtoestellen (elektrische of gasboilers), warmtepompen, ZonneBoilers, Waterbehandelingstoestellen (waterverzachters), Sanitaire warmwaterproductie d.m.v. condenserende gas/mazoutketel met ingebouwde boiler / zonneboiler. Verwarming : Afhankelijk van uw wensen worden door ons eenvoudige tot de meest complexe installaties geplaatst en dit zowel in nieuwbouw als in bestaande gebouwen. Er kan geopteerd worden voor verwarming op basis van: radiatoren, aardolie of aardgas -  condenserende ketels, convectoren, vloerverwarming, warmtepompen. Renovaties. Brandertechniek.

 4. AVITEN

  België

  Hernieuwbare energie is een deugd en een noodzaak. AVITEN installeert energiesystemen met als uitgangspunt: "Energie met minimale CO2-uitstoot". Zonneboilers, fotovoltaische systemen, biomassaketels (hout en/of pellets), biomassakachels (hout of pellets), gasketels, vloer- en wandverwarming.

 5. SOLARICO - EUROTERM D.O.O.

  Noord-Macedonië

  Het bedrijf SOLARICO - EUROTERM D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Verwarming - huishoudelijk, gecentraliseerde thermische installaties, en zonneboilers. Het is gevestigd in Prilep, Noord-Macedonië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HEIZER GAS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf HEIZER GAS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren badgeisers voor openbare instanties, waterboilers, en warmtewisselaars met platen. Het is gevestigd in Garbagnate Milanese, Italië.

 2. LATO SA

  Griekenland

  Het bedrijf LATO SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 3. BOILERA

  Turkije

  Het bedrijf BOILERA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnecollector, reservoirs voor opslag warm water voor zonne-energiesystemen, en elektrische waterketel. Het is gevestigd in Kirsehir, Turkije.

 4. VENTILADORES

  Spanje

  Het bedrijf VENTILADORES, is een Distributeur, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is gevestigd in Alicante, Spanje.

 5. GEOSOL

  Griekenland

  Het bedrijf GEOSOL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnepanelen met selectieve oppervlakte. Het is gevestigd in Alimos, Griekenland.

 1. BOYLERIST

  Turkije

  Het bedrijf BOYLERIST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren boilers voor gemeenschappen, waterboilers, en fotovoltaische zonnepanelen. Het is gevestigd in Zeytinburnu, Turkije.

 2. MELITTA EUROPA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MELITTA EUROPA GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiezetmachines voor de horeca, Huishoudelijke artikelen - geëmailleerd, Boilers, huishoudelijk, Koffiezetmachines voor de horeca, Huishoudelijke artikelen - geëmailleerd, koffiemachines met 4 groepen, en Boilers, huishoudelijk. Het is gevestigd in Minden, Duitsland.

 1. SENIOR

  Verenigde Staten

  Het bedrijf SENIOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoire huis in miniatuur. Het is gevestigd in Irvine, Verenigde Staten.

 2. PERANA-CALADON TRAIDING LTD

  Cyprus

  Het bedrijf PERANA-CALADON TRAIDING LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermische zonne-installaties, verwarmingsketel, elektrische weerstanden, en elektrische waterketel. Het is gevestigd in Nicosia, Cyprus.

 3. DELPASO SOLAR SARL

  Marokko

  Het bedrijf DELPASO SOLAR SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonne-energie, zonneboilers, Zonne-energie, en elektrische zonneboilers. Het is gevestigd in Tanger, Marokko.

 4. VIMOSA D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf VIMOSA D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weerstanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektrische en elektronische onderdelen, Boilers, huishoudelijk, Elektrische en elektronische onderdelen, en Boilers, huishoudelijk. Het is gevestigd in Velenje, Slovenië.

 5. MOTU INDUSTRY CO., LTD

  China

  Het bedrijf MOTU INDUSTRY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is gevestigd in Ronggui, China.

 6. SERTECAL - SERVICIO TÉCNICO CALDERAS Y ELECTRODOMÉSTICOS

  Spanje

  Het bedrijf SERTECAL - SERVICIO TÉCNICO CALDERAS Y ELECTRODOMÉSTICOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren sproei-installaties, en verwarming. Het is gevestigd in Alicante, Spanje.

 7. TRUETECH ENERJI

  Turkije

  Het bedrijf TRUETECH ENERJI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren boilers voor gemeenschappen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. FENTES ISI SISTEMLERI SAN.TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf FENTES ISI SISTEMLERI SAN.TIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. SPETSPROMENERGO-1 LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf SPETSPROMENERGO-1 LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visable supports the Ukrainian companies, elektrische luchtverhitters voor industrieel gebruik, ribbenbuizen voor privé en industrieel gebruik, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Cherkassy, Oekraïne.

 2. ZENEGER EV ALETLERI

  Turkije

  Het bedrijf ZENEGER EV ALETLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. TECHNOSOL CO

  Griekenland

  Het bedrijf TECHNOSOL CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnepaneel, thermische zonnepanelen, Waterverwarming door zonne-energie, en elektrische waterketel. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 4. GRESA-GROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf GRESA-GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visable supports the Ukrainian companies, verwarmingsinstallaties, alternatieve energie, generator van windenergie, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 5. KLIMATIME GROUP AB

  Zweden

  Het bedrijf KLIMATIME GROUP AB, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren warmtepompen, luchtregelaar, en Lucht-lucht wisselaars. Het is gevestigd in Göteborg, Zweden.

 6. CHINAHONG INDUSTRY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf CHINAHONG INDUSTRY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische boilers. Het is gevestigd in Jiangmen, China.

 7. YUYAO HENG FANG APPLIANCE CO., LTD.

  China

  Het bedrijf YUYAO HENG FANG APPLIANCE CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische boilers. Het is gevestigd in Ningbo, China.

 8. ELDOMINVEST LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf ELDOMINVEST LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische waterketel, en elektrische thermoconvector. Het is gevestigd in Varna, Bulgarije.

 9. ESOLAR SMPC

  Griekenland

  Het bedrijf ESOLAR SMPC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonneboilers. Het is gevestigd in Glyfada, Griekenland.

 10. A&B CLIMA

  Spanje

  Het bedrijf A&B CLIMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boilers, huishoudelijk. Het is gevestigd in Burgos, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Boilers- huishoudelijk - Import export

Aantal resultaten

138 Bedrijven