• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bonsai

Resultaten voor

Bonsai - Import export

 1. LUXURYTREES.COM®

  Oostenrijk

  Het bedrijf LUXURYTREES.COM®, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Potplanten, Fruitbomen, Bonsai, landschapsarchitectuur, Potplanten, Fruitbomen, en Bonsai. Het is gevestigd in St. Johann In Tirol, Oostenrijk.

 2. RAISIO BONSAI AND GARDEN

  Finland

  Het bedrijf RAISIO BONSAI AND GARDEN, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bonsai. Het is tevens aanwezig in de sectoren pannen, en tuininstallaties. Het is gevestigd in Raisio, Finland.

 3. MB MAŽAS MEDIS

  Litouwen

  Het bedrijf MB MAŽAS MEDIS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bonsai. Het is tevens aanwezig in de sectoren prebonsai. Het is gevestigd in Alytus, Litouwen.

 4. JOSEF SAULE BAUMSCHULEN

  Duitsland

  Het bedrijf JOSEF SAULE BAUMSCHULEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Planten, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, en Planten. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 5. HARALD WASSERMANN

  Duitsland

  Het bedrijf HARALD WASSERMANN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Bonsai, Planten, Boomkwekerijen en bosbouw, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Planten, en Boomkwekerijen en bosbouw. Het is gevestigd in Neustadt, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JAKOB UND ULRICH MARTIN GBR

  Duitsland

  Het bedrijf JAKOB UND ULRICH MARTIN GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Planten, Fruit, Tuinbouwgewassen, Bonsai, en Planten. Het is gevestigd in Gundheim, Duitsland.

 2. DER PALMENMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DER PALMENMANN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Planten, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, en Planten. Het is gevestigd in Castrop-Rauxel, Duitsland.

 3. J.C. MEYER BAUMSCHULEN

  Duitsland

  Het bedrijf J.C. MEYER BAUMSCHULEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Planten, Fruit, Tuinbouwgewassen, Bonsai, en Planten. Het is gevestigd in Rellingen, Duitsland.

 4. HYDROFLORA GMBH OBJEKT-BEGRÜNUNG

  Duitsland

  Het bedrijf HYDROFLORA GMBH OBJEKT-BEGRÜNUNG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Boomkwekerijen en bosbouw, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, en Boomkwekerijen en bosbouw. Het is gevestigd in Neu-Isenburg, Duitsland.

 5. C.P. ONLINESHOP

  Oostenrijk

  Het bedrijf C.P. ONLINESHOP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, en Bonsai. Het is gevestigd in Köflach, Oostenrijk.

 1. ANDREAS STEBNER - SAMENMIX.DE

  Duitsland

  Het bedrijf ANDREAS STEBNER - SAMENMIX.DE, is een Distributeur, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, en Bonsai. Het is gevestigd in Sickte, Duitsland.

 2. GARTENLAND PRODUKTION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GARTENLAND PRODUKTION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, en Bonsai. Het is gevestigd in Aschersleben, Duitsland.

 1. ANDREAS SCHIEL

  Duitsland

  Het bedrijf ANDREAS SCHIEL, is een Distributeur, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Planten, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, en Planten. Het is gevestigd in Schrecksbach, Duitsland.

 2. INTERNATIONAL SEEDS PROCESSING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INTERNATIONAL SEEDS PROCESSING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, en Bonsai. Het is gevestigd in Quedlinburg, Duitsland.

 3. HECKEN-DIREKT.DE MARKENBAUMSCHULE

  Duitsland

  Het bedrijf HECKEN-DIREKT.DE MARKENBAUMSCHULE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Planten, Fruit, Tuinbouwgewassen, Bonsai, en Planten. Het is gevestigd in Ellerhoop, Duitsland.

 4. SCHWEIZER ERIC SAMEN AG FLUORS GRISCHA

  Zwitserland

  Het bedrijf SCHWEIZER ERIC SAMEN AG FLUORS GRISCHA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, en Bonsai. Het is gevestigd in Landquart, Zwitserland.

 5. SAMENHAUS MÜLLER

  Duitsland

  Het bedrijf SAMENHAUS MÜLLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, en Bonsai. Het is gevestigd in Keltern, Duitsland.

 6. SAMENFACHVERSAND RÖBEN INH. KRINO RÖBEN E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf SAMENFACHVERSAND RÖBEN INH. KRINO RÖBEN E.K., is een Distributeur, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, en Bonsai. Het is gevestigd in Aurich, Duitsland.

 7. DE BOLSTER

  Duitsland

  Het bedrijf DE BOLSTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, en Bonsai. Het is gevestigd in Stubenberg, Duitsland.

 8. BERINGGAARD APS

  Denemarken

  Het bedrijf BERINGGAARD APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Droogbloemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bonsai, Bloemplanten, Kasplanten, Sierplanten, Bonsai, Bloemplanten, Kasplanten, en Sierplanten. Het is gevestigd in Gilleleje, Denemarken.

 1. PLANTSHOP.DE INH. KARL SCHULZE WELBERG

  Duitsland

  Het bedrijf PLANTSHOP.DE INH. KARL SCHULZE WELBERG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, en Bonsai. Het is gevestigd in Dülmen, Duitsland.

 2. SAMENPROFI SAATGUTVERTRIEB DIRK BENDER

  Duitsland

  Het bedrijf SAMENPROFI SAATGUTVERTRIEB DIRK BENDER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, en Bonsai. Het is gevestigd in Lich, Duitsland.

 3. BONSAI & MORE JOACHIM SCHNEIDER

  Duitsland

  Het bedrijf BONSAI & MORE JOACHIM SCHNEIDER, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bonsai. Het is tevens aanwezig in de sectoren groene planten bonsaï. Het is gevestigd in Besigheim, Duitsland.

 4. GARTENBAUBEDARF KEMPER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf GARTENBAUBEDARF KEMPER GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, en Bonsai. Het is gevestigd in Warendorf, Duitsland.

 5. P. J. SCHMIDT

  Duitsland

  Het bedrijf P. J. SCHMIDT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, Bonsai, Groenten, wortel- en knolgewassen, Pootgoed - bollen en zaden, Tuinbouwgewassen, en Bonsai. Het is gevestigd in Quedlinburg, Duitsland.

 6. LAS CUNAS VIVEROS

  Spanje

  Het bedrijf LAS CUNAS VIVEROS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren spierrehabilitatie en zuurstof ozontherapie, en bonsai. Het is gevestigd in Vera, Spanje.

 7. INSTALADOR DE GAS UTIL MADRID

  Spanje

  Het bedrijf INSTALADOR DE GAS UTIL MADRID, is een Distributeur, en actief in de sector Bonsai. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 8. OLIVENBAUM - SCHENKEINBAEUMCHEN

  Duitsland

  Het bedrijf OLIVENBAUM - SCHENKEINBAEUMCHEN, is een Distributeur, en actief in de sector Bonsai. Het is tevens aanwezig in de sectoren olijfboom. Het is gevestigd in Ratingen, Duitsland.

 9. ROSTKOWSCY A.I. DRZEWKA, KRZEWY, BONSAI

  Polen

  Het bedrijf ROSTKOWSCY A.I. DRZEWKA, KRZEWY, BONSAI, en actief in de sector Bonsai. Het is gevestigd in SULECIN, Polen.

 10. VAN HAGE & CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VAN HAGE & CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijbloemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sierplanten, Bloemplanten, Bonsai, Kasplanten, Sierplanten, Bloemplanten, Bonsai, en Kasplanten. Het is gevestigd in Ware, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis