• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boomkwekerijen - machines en accessoires

Resultaten voor

Boomkwekerijen - machines en accessoires - Import export

 1. BAS MACHINEBOUW

  Nederland

  BAS Machinebouw is uw partner op het gebied van machinebouw en ontwerpt en bouwt machines welke nog niet bestaan. Dit kunnen op zichzelf staande machines zijn maar ook volledige systeemintegraties met de rest van uw machinepark. Daarbij staat BAS Machinebouw naast u om het hele traject, van ontwikkeling tot levering vlekkeloos te laten verlopen. BAS Machinebouw ontwerpt en bouwt de machines volledig volgens uw specificaties, waarbij we altijd van tevoren goed inventariseren wat uw wensen en eisen zijn. Onze engineers zijn expert op hun vakgebied en ademen techniek. Hierdoor kunnen onze klanten vertrouwen op onze innovatiekracht en jarenlange ervaring. BAS Machinebouw blijft naar de toekomst kijken en zal daarbij gebruik maken van de nieuwste technologieën, zodat u er altijd vanuit kunt gaan dat uw machine of machinepark voorzien is van de meest actuele technologie. BAS machinebouw staat altijd voor u klaar, om u te ontzorgen en elk project pas af te leveren als u tevreden bent.

 2. SDMA SAS

  Frankrijk

  SDMA is een distributiebedrijf van landbouwmaterieel: verkoop van nieuw en tweedehands landbouwmachines van alle merken. Wij zijn VALTRA-dealer van nieuwe machines voor de landbouw en groenvoorzieningen. Ons assortiment landbouwmachines omvat ook hooimachines. SDMA is tevens leverancier van hooimachines en machines voor de bodembewerking (zwadkeerder, hooischudder, maaimachine, maaimachine en balenverpakker, ronde-balenpers). Ander landbouwmaterieel: Landbouw- of bosbouwtrekker. Precisiezaaimachine, zaaimachine. Breekmachine en bermmaaier. Bermmaaier en bosmaaier. Machines voor de veeteelt: Veewagen, uitkuilmachine, uitkuil-verdeelstrooier. Stroblazer. Niet door aftakas aangedreven grondwerktuig. Ploeg, schijfploeg, triltandcultivator. Strooimachine en stalmestschudder. Door aftakas aangedreven grondwerktuig. Tandeg. Verstuivers. Gedragen verstuivers. Materieel voor groenvoorzieningen en gemechaniseerde tuinbouw: Hakselaar voor groenafval, dealer round ballers. Materieel voor veeteeltbedrijven.

 3. UNION

  België

  Vlasoogstmachines en boomknippers. Union is gespecialiseerd in het ontwerp en de constructie van vlasoogstmachines en boomknippers. Onder de vlasoogstmachines kan Union onder andere voorzien in dubbele slijtmachines, dubbele keermachines en zelfrijdende oprolpersen. De boomknippers zijn te verkrijgen in verschillende bouwgroottes, gaande van de Westtech 150 die bomen knipt tot en met 15cm, tot de Westtech 550 die knipt tot en met 55cm inclusief een verzamelfunctie om meerdere stronken op te pakken.

 4. RUBANGEL

  Spanje

  Rubangel produceert en verkoopt bevestigingssystemen, klemsystemen en opbindingssystemen in de hele wereld.Onze systemen zorgen alleen maar voor voordelen voor de landbouwer en voor de planten, zoals planten, wijngaarden, olijfbomen, kiwi's, fruitbomen, tomatenplanten, decoratieve planten.Zeer praktische systeem voor de bevestiging van wijntakken in wijngaarden, wijnstokken en wijngaarden.

 5. SA SCDC

  Frankrijk

  Het bedrijf SA SCDC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwmachines en accessoires, Boomkwekerijen - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, materialen voor de wijnbouw, Boomkwekerijen - machines en accessoires, en Gistkelder. Het is gevestigd in Orbais l'Abbaye, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAXX-GARDEN GMBH & CO. KG SÄGEKETTEN-ONLINESHOP

  Duitsland

  Het bedrijf MAXX-GARDEN GMBH & CO. KG SÄGEKETTEN-ONLINESHOP, is een Distributeur, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Waltershausen, Duitsland.

 2. TREE DIAGNOSTICS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TREE DIAGNOSTICS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Boroughbridge, Verenigd Koninkrijk.

 3. CLOHSE GROUP LUX

  Luxemburg

  Het bedrijf CLOHSE GROUP LUX, is een Distributeur, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren bosbouwtractoren, bosversnipperaar, en bosbouwmachines. Het is gevestigd in Huldange, Luxemburg.

 4. SYLVINOV

  Frankrijk

  Het bedrijf SYLVINOV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren bosversnipperaar, ploegen, struikruimer voor grote oppervlakken, en vermaling. Het is gevestigd in Labouheyre, Frankrijk.

 5. EM YAVUZ MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf EM YAVUZ MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. ZERE SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf ZERE SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bosbouw, en Bosbouw. Het is gevestigd in Giresun, Turkije.

 2. VAN WETTER ENTREPRISE

  België

  Het bedrijf VAN WETTER ENTREPRISE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snoeien en kappen van bomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen - machines en accessoires, Boomkwekerijen - machines en accessoires, en ontwerp groenvoorzieningen en tuinen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 1. RITTER MASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RITTER MASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren grondbewerkingsmachines. Het is gevestigd in Zell, Duitsland.

 2. BAYINDIR TOMRUK

  Turkije

  Het bedrijf BAYINDIR TOMRUK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. GREEN CUTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GREEN CUTS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Grimsby, Verenigd Koninkrijk.

 4. ARBOR VITAE ARBORICULTURE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ARBOR VITAE ARBORICULTURE LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Edinburgh, Verenigd Koninkrijk.

 5. TOMÀS ARRIETA

  Spanje

  Het bedrijf TOMÀS ARRIETA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren motorzagen, en maaier. Het is gevestigd in Girona, Spanje.

 6. GAEC PRAL

  Frankrijk

  Het bedrijf GAEC PRAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtensappen, Boomkwekerijen - machines en accessoires, kersen, abrikozen, Vruchtensappen, en Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Arlebosc, Frankrijk.

 7. KUHN ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf KUHN ITALIA S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verhuur en reparatie van landbouwmachines, onderdelen voor landbouwmachines, en Verhuur en reparatie van landbouwmachines. Het is gevestigd in Melegnano, Italië.

 8. NON SOLO NOLEGGIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NON SOLO NOLEGGIO S.R.L., en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verhuur en reparatie van landbouwmachines, en Verhuur en reparatie van landbouwmachines. Het is gevestigd in Saronno, Italië.

 1. MAROSO MAURO

  Italië

  Het bedrijf MAROSO MAURO, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verhuur en reparatie van landbouwmachines, tractor, en Verhuur en reparatie van landbouwmachines. Het is gevestigd in Colceresa, Italië.

 2. MAZZA NINO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MAZZA NINO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verhuur en reparatie van landbouwmachines, machines en apparatuur voor de landbouw, en Verhuur en reparatie van landbouwmachines. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 3. CHERUBINI A. & FIGLI ( S.N.C. )

  Italië

  Het bedrijf CHERUBINI A. & FIGLI ( S.N.C. ), is een Dienstverlener, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen - machines en accessoires, Bulldozers en nivelleermachines, Boomkwekerijen - machines en accessoires, en Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in San Giustino, Italië.

 4. RO.DA.

  Italië

  Het bedrijf RO.DA., is een Groothandelaar, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verhuur en reparatie van landbouwmachines, en Verhuur en reparatie van landbouwmachines. Het is gevestigd in Campodarsego, Italië.

 5. TORTOIOLI SANDRO E C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf TORTOIOLI SANDRO E C. S.N.C., is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinen en parken - realisatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen - machines en accessoires, Parken en plantsoenen - adviesbureaus, Boomkwekerijen - machines en accessoires, en Parken en plantsoenen - adviesbureaus. Het is gevestigd in Perugia, Italië.

 6. CUNDEY SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CUNDEY SYSTEMS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Worcester, Verenigd Koninkrijk.

 7. VINDIGNI TRINGALI V. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf VINDIGNI TRINGALI V. S.A.S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verhuur en reparatie van landbouwmachines, landbouwtractoren, en Verhuur en reparatie van landbouwmachines. Het is gevestigd in Vittoria, Italië.

 8. LORENZATI

  Italië

  Het bedrijf LORENZATI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren gras- en rijshouthakselaren voor ploegmachines. Het is gevestigd in Revello, Italië.

 9. PLANDO NATURARTE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PLANDO NATURARTE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Boomkwekerijen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verhuur en reparatie van landbouwmachines, machines en apparatuur voor de landbouw, en Verhuur en reparatie van landbouwmachines. Het is gevestigd in Imperia, Italië.

 10. RANIERI DI CAFFA MASSIMO

  Italië

  Het bedrijf RANIERI DI CAFFA MASSIMO, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen - machines en accessoires, Silo's - landbouw, Boomkwekerijen - machines en accessoires, en Silo's - landbouw. Het is gevestigd in Cortemilia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Boomkwekerijen - machines en accessoires - Import export

Aantal resultaten

2.501 Bedrijven