• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boomkwekerijen - machines en accessoires

Resultaten voor

Boomkwekerijen - machines en accessoires - Import export

 1. SDMA SAS

  Frankrijk

  SDMA is een distributiebedrijf van landbouwmaterieel: verkoop van nieuw en tweedehands landbouwmachines van alle merken. Wij zijn VALTRA-dealer van nieuwe machines voor de landbouw en groenvoorzieningen. Ons assortiment landbouwmachines omvat ook hooimachines. SDMA is tevens leverancier van hooimachines en machines voor de bodembewerking (zwadkeerder, hooischudder, maaimachine, maaimachine en balenverpakker, ronde-balenpers). Ander landbouwmaterieel: Landbouw- of bosbouwtrekker. Precisiezaaimachine, zaaimachine. Breekmachine en bermmaaier. Bermmaaier en bosmaaier. Machines voor de veeteelt: Veewagen, uitkuilmachine, uitkuil-verdeelstrooier. Stroblazer. Niet door aftakas aangedreven grondwerktuig. Ploeg, schijfploeg, triltandcultivator. Strooimachine en stalmestschudder. Door aftakas aangedreven grondwerktuig. Tandeg. Verstuivers. Gedragen verstuivers. Materieel voor groenvoorzieningen en gemechaniseerde tuinbouw: Hakselaar voor groenafval, dealer round ballers. Materieel voor veeteeltbedrijven.

 2. BAS MACHINEBOUW

  Nederland

  BAS Machinebouw is uw partner op het gebied van machinebouw en ontwerpt en bouwt machines welke nog niet bestaan. Dit kunnen op zichzelf staande machines zijn maar ook volledige systeemintegraties met de rest van uw machinepark. Daarbij staat BAS Machinebouw naast u om het hele traject, van ontwikkeling tot levering vlekkeloos te laten verlopen. BAS Machinebouw ontwerpt en bouwt de machines volledig volgens uw specificaties, waarbij we altijd van tevoren goed inventariseren wat uw wensen en eisen zijn. Onze engineers zijn expert op hun vakgebied en ademen techniek. Hierdoor kunnen onze klanten vertrouwen op onze innovatiekracht en jarenlange ervaring. BAS Machinebouw blijft naar de toekomst kijken en zal daarbij gebruik maken van de nieuwste technologieën, zodat u er altijd vanuit kunt gaan dat uw machine of machinepark voorzien is van de meest actuele technologie. BAS machinebouw staat altijd voor u klaar, om u te ontzorgen en elk project pas af te leveren als u tevreden bent.

 3. UNION

  België

  Vlasoogstmachines en boomknippers. Union is gespecialiseerd in het ontwerp en de constructie van vlasoogstmachines en boomknippers. Onder de vlasoogstmachines kan Union onder andere voorzien in dubbele slijtmachines, dubbele keermachines en zelfrijdende oprolpersen. De boomknippers zijn te verkrijgen in verschillende bouwgroottes, gaande van de Westtech 150 die bomen knipt tot en met 15cm, tot de Westtech 550 die knipt tot en met 55cm inclusief een verzamelfunctie om meerdere stronken op te pakken.

 4. RUBANGEL

  Spanje

  Rubangel produceert en verkoopt bevestigingssystemen, klemsystemen en opbindingssystemen in de hele wereld.Onze systemen zorgen alleen maar voor voordelen voor de landbouwer en voor de planten, zoals planten, wijngaarden, olijfbomen, kiwi's, fruitbomen, tomatenplanten, decoratieve planten.Zeer praktische systeem voor de bevestiging van wijntakken in wijngaarden, wijnstokken en wijngaarden.

 5. SA SCDC

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. MAXX-GARDEN GMBH & CO. KG SÄGEKETTEN-ONLINESHOP

  Duitsland

 2. CLOHSE GROUP LUX

  Luxemburg

 3. RITTER MASCHINEN GMBH

  Duitsland

 4. TREE DIAGNOSTICS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. EM YAVUZ MAKINA

  Turkije

 1. SYLVINOV

  Frankrijk

 2. GENERAL MATERIEL

  Frankrijk

 3. VAN WETTER ENTREPRISE

  België

 4. BAYINDIR TOMRUK

  Turkije

 5. TOMÀS ARRIETA

  Spanje

 6. KUHN ITALIA S.R.L.

  Italië

 7. ARBOR VITAE ARBORICULTURE LTD

  Verenigd Koninkrijk

 8. GREEN CUTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. FINI MACCHINE AGRICOLE S.R.L.

  Italië

 10. TE.DE.A. DI CAVALLARO LEONARDO & C. S.A.S.

  Italië

 1. CEAVA S.R.L.

  Italië

 2. MEROLA AGRISERVICE S.R.L.

  Italië

 3. UBALDI S.R.L.

  Italië

 4. LATINA TRATTORI S.R.L.

  Italië

 5. MAURICI GIUSEPPE

  Italië

 6. TOSELLO S.R.L.

  Italië

 7. CAPOBIANCO VINCENZO & FIGLI

  Italië

 8. CASCIARO AGRICOLTURA S.R.L.

  Italië

 9. ORMAZ S.R.L.

  Italië

 10. TORTOIOLI SANDRO E C. S.N.C.

  Italië

Filters

Resultaten voor

Boomkwekerijen - machines en accessoires - Import export

Aantal resultaten

2.261 bedrijven