• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boomkwekerijen en bosbouw

Resultaten voor

Boomkwekerijen en bosbouw - Import export

 1. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Milis Nurseries is gespecialiseerd in de productie en de handel van kiemplanten van fruit en noten. Halverwege de jaren 1960, sprong Konstantinos Milis in op de behoeften van de Griekse bomenkweek voor gezond reproductiemateriaal, via gebruik van oude en bekende praktijken uit de regio en in samenwerking met geotechnische ingenieurs van de streek. Hij start met de aanleg van de eerste fruitbomen kwekerij (perziken, kersen, abrikozen, pruimen, appels, peren, amandelen, walnoten, hazelnoten, enz.). Enkele jaren laten, neemt zijn zoon en de huidige eigenaar, Vassilios Milis, de teugels van het bedrijf in handen en breidt de reeks van aangeboden plantsoorten, artikelen en variëteiten uit. Wij hebben, in samenwerking met de landelijke en Europese universitaire instituten, bomen ontwikkeld die voldoen aan de groeiende vraag van producenten en wij streven naar constant hoogwaardige kwaliteitsnormen voor onze fruit kiemplanten. Daarnaast investeren we in human resources met agronomen en richten we ons op de klantenservice. Wij werken samen met landbouwers, door waar nodig kennis voer de kweek te verstrekken (beschermen van de kiemplanten, bemesten, snoeien, enz.) en volgen de internationale moderne trends op de voet. Gezien het bedrijf een goede reputatie heeft in Europa, krijgt het een gestaag groeiende vraag voor informatie en nieuwe variëteiten. Talloze jaren ervaring en constant onderzoek stelden ons in staat nieuwe technologieën te beheersten om zo deel te nemen aan grote projecten, inclusief op het internationale vlak. We zijn betrokken bij alle stappen van het planten tot het oogsten. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 2. SOCIETA' AGRICOLA SALVI VIVAI S.S.

  Italië

  Verified by europages badge

  De groep Salvi is werkzaam in alle stadia van de productie van groenten en fruit. In het eerste stadium, die van boomkwekerij, is het landbouwbedrijf Società Agricola Salvi Vivai S.S. werkzaam, die aardbeienplanten, fruitbomen en onderstammen produceert, bestemd voor de verkoop aan bedrijven van de groep en aan externe markten. Met het C.I.V. (Consorzio Italiano Vivaisti, ofte het Italiaans consortium van boomkwekerijen) is het bedrijf al van in het begin toegewijd aan het onderzoek, de ontwikkeling en de verspreiding van nieuwe plantensoorten en technieken van innovatieve teelt. Ongeveer duizend producenten in de landbouw werken samen in heel Italië en zijn werkzaam in de productiefase van fruit; met de landbouwbedrijven Giotto e Gaia, Gio' e Gik is Salvi eveneens rechtstreeks actief in de productie. Het bedrijf UNACOA S.p.A. houdt zich onder de merknaam "Salvi" bezig met de verkoop van het eindproduct, in het bijzonder in Italiaanse en buitenlandse distributiecentra. Voor Rusland moet u bellen naar het nummer +39 338 6447075.

 3. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Servië

  Verified by europages badge

  We zijn een team van ervaren professionals, die de productie van fruitbomen, sierplanten, zaailingen enteeltmateriaal hebben opgezet. We voorzien onze klanten van producten volgens de gevraagde specificaties, de nodige documentatie, een vakkundige service eneen persoonlijke benadering.Onze productie is van de hoogste kwaliteit, gestandaardiseerd, we implementeren de nieuwste technologie enknowhow in het kweken van planten. Onze kopers ontvangen producten van topkwaliteit volgens internationale voorschriften.

 4. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Teelt, productie en verkoop van sierplanten. Al meer dan 20 jaar één van de grootste boomkwekerijen uit de sector. Gespecialiseerd in palmen en uitzonderlijke planten. Palmachtige planten, fruitbomen, olijfbomen. Dactyliferae, Canariensis, Washingtonias Tritinax, Butias, Mediterrane planten. Plantas Mediterráneas is opgericht in Elche door de familie Antón met de droom en het enthousiasme om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

 5. VIVEROS MACÍAS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIVEROS MACÍAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten, Bosbouw, olijfboomkwekerijen, Planten, Bosbouw, kwekerijen van palmbomen, chamaerops, bomen, en quercus. Het is gevestigd in Carmona-Sevilla, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AVANZA LANCER SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AVANZA LANCER SL, is een Distributeur, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren kokos, stoffen van kokosvezel, en biologische oliën. Het is gevestigd in Tona, Spanje.

 2. ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bloemen, Bloemen, POINSETTIA, sierplanten, POTPLANTEN, bloemen in potten, DIPLADÉNIA, en mini forever rozen. Het is gevestigd in El Masnou-Barcelona, Spanje.

 3. BOTÁNICA LEVANTINA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOTÁNICA LEVANTINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten, palmachtigen, palmbomen, Planten, andere sierbomen, boomkwekerij, olijfboom, en olijfboomkwekerijen. Het is gevestigd in Elche-Alicante, Spanje.

 4. VIVAI LAZZARO S.S. SOC. AGRICOLA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIVAI LAZZARO S.S. SOC. AGRICOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuinbouwplanten, fruitplanten, tuinplanten en -bloemen, en irrigatiesystemen. Het is gevestigd in Saonara, Italië.

 5. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Potplanten, heesters, kamerplanten en tuinplanten, Potplanten, oleanders, boomkwekerijen, planten groothandel, grenaatbomen, en bloemenplanten. Het is gevestigd in Grottammare, Italië.

 1. VIVAI FRATELLI ZANZI DI CARLO ZANZI & C. SS SOC. AGR.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIVAI FRATELLI ZANZI DI CARLO ZANZI & C. SS SOC. AGR., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren boomkwekerijen, fruitplanten, tuinplanten en -bloemen, en tuinbouwplanten. Het is gevestigd in Ferrara, Italië.

 2. VIVEROS HERNÁNDEZ

  Spanje

  Behalve het kweken van pinda's en citrusvruchten, zijn wij in 1976 begonnen met het kweken van palmbomen. VIVEROS HERNÁNDEZ biedt het hele jaar een zeer uitgebreide keuze aan mediterrane artikelen. Naast onze kwaliteitsproducten, bieden wij een uitstekende service en voegen wij elk jaar nieuwe producten toe aan onze catalogus. Wij hebben ook een grote ervaring in het buitenland waar wij samenwerken met grote warenhuizen en tuincentra voor wie wij een vertrouwde leverancier zijn waarmee zij in vijf talen kunnen communiceren.

 1. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrijk

  PEPINIERES VITICOLES DAYDE is Europees marktleider op het gebied van de productie van wijnstokken in potten en met blote wortels: kunnen het hele jaar door geplant worden. Geënt, plantklaar, gecertificeerd, kloonselecties, allerlei rassen. Advies, plaatsing, technische follow-up, alle landen. Al drie generaties lang ten dienste van de wijnbouw. Wij beschikken over geavanceerde technieken en installaties voor de productie van druivenstokken voor wijn en voor tafeldruiven. Door het enten van wijnstokken is men er in de vorige eeuw in geslaagd wijngaarden te herstellen die slachtoffer waren van druifluis en traditionele druivenrassen van de grote wijngebieden te bewaren. Wij kweken moederplanten op een veld van ongeveer honderd hectaren. Als boom- en wijnstokkwekerij onderwerpen wij onze producten aan talrijke controles en aan de strenge normen op plantenziektegebied van de Franse regionale dienst AGRIMER. In Frankrijk worden al onze gecertificeerde wijnstokken geteeld onder het merk ENTAV-INRA.

 2. VIVEROS BROKAW

  Spanje

  Meer dan 25 jaar in de productie van avocadobomen, mangobomen en andere vruchtenbomen om te planten. Het bedrijf BROKAW ESPAÑA, S.L. is een boomkwekerij van tropische fruitbomen die gevestigd is in de vallei van Vélez-Málaga, ten zuiden van Spanje, en si gespecialiseerd in de productie van avocadoplanten en mangobomen die bestemd zijn voor de Zuid-Europese markt en voor Noord-Afrika. Brokaw España, S.L. biedt de nieuwste modellen en internationale handelsvariëteiten om de beste producten aan zijn klanten te leveren.

 3. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Italië

  Green Center is het grootste tuincentrum in het hele centrum van Italië en biedt producten van uitstekende kwaliteit en met zorg verleende diensten. De firma kan voldoen aan iedere vraag naar planten. U kunt hier allerlei soorten planten kopen (vruchtplanten, water- en moerasplanten, tuinplanten, vetplanten, vleesetende planten, palm, olijfbomen, geënte planten en veel meer), maar ook priëlen, metalen tuinmeubels, artistiek aardewerk, meststoffen, pot- en tuinaarde, kunstbloemen en bovengrondse zwembaden.

 4. VAN LINT

  Nederland

  Wat doet Van Lint BV? Assortiment Van Lint beantwoordt aan de toenemende vraag naar visueel aantrekkelijke boomkwekerijproducten voor de tuin, het terras en het balkon. Naast het kweken van een breed assortiment vaste planten hebben wij ons toegelegd op het verhandelen van grote partijen (acties) en het aantrekkelijk verpakken van tuin- en kamerplanten. Totale assortiment Naast het kweken houdt Van Lint zich bezig met de handel in boomkwekerijproducten. Vaste Planten Van Lint is gespecialiseerd in het snel kunnen leveren van visueel aantrekkelijke boomkwekerijproducten. Diverse arrangementen Tevens zijn wij gespecialiseerd in het maken van een uitgebreid assortiment opgemaakte plantenbakjes, manden, potten e.d. Ook werken wij veel met thema’s te denken aan Pasen, Valentijnsdag, Moederdag e.d Kerst-arrangementen Hierbij presenteren wij als Van Lint X-Mas&More B.V. onze trendy en modern uitziende kerst-arrangementen, zorgvuldig en met passie voor u gecreeerd.

 5. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Duitsland

  Palmen24.de - We zetten graag een boom op voor u. Palmen24.de is de specialist voor onbeperkt houdbare palmen met geconserveerde echte bladeren - met zowel palmenshop als palmverhuur uit Berlijn, met 10 jaar ervaring. Onze Areca- en Phoenix-palmen met geconserveerde palmbladeren en kokosschors-stam zijn niet zomaar kunstpalmen/-planten. Dankzij de hoge verwerkingskwaliteit zien ze er natuurlijk uit. Wij verzenden ook losse palmbladeren voor uw eigen decoratieve projecten. Voordelen van onze palmen: Dankzij een speciaal proces van palmbladconservering met essences uit de natuur, zijn onze palmen langdurig houdbaar, onderhoudsvrij en ook winterhard en geschikt voor onverwarmde ruimtes. Onze palmen in de shop variëren wat hoogte betreft van 1, 30m - 4, 00m . Bestel bij ons als producent, zonder tussenhandel.

 6. SYLVA

  België

  SYLVA beschikt over 80 hectare kwekerij en er werken naast de 20 vaste werknemers ook 20 tijdelijke werknemers. De jaarlijkse productie bedraagt 20 miljoen aan bosplanten waaronder Fagus, Quercus, Fraxinus, Castanea, Corylus... en 80% van de omzet is bestemd voor alle Europese landen en enkele gekozen landen buiten Europa. Ons succes is gebaseerd op enkele belangrijke troeven die de kwaliteit van het afgeleverde plantsoen verzekeren: - de genetische kwaliteit van het uitgangsmateriaal - de lichtzandige, vruchtbare bodem - de gespecialiseerde teeltmethode - de uitstekende sortering - de versheid van het plantsoen - jarenlange ervaring en knowhow Assortiment Bos- en haagplantsoen Kerstbomenplantgoed Populieren Boombescherming ...

 7. HOUTMEYERS

  België

  Wij richten ons zowel tot particulieren als tot professionele klanten zoals (tuin)architecten, tuinaanleggers en openbare besturen. Ons plantencentrum is ingericht als zelfbedieningszaak, maar indien nodig helpen Marleen en Wim je uiteraard graag bij het vinden van de planten die je zoekt. Het terrein is overzichtelijk ingedeeld en bewegwijzerd zodat je niet verloren loopt in het gigantische aanbod. Bij elke soort en variëteit vindt je uitleg en enkele wetenswaardigheden. Op verschillende plaatsen kom je ook infozuilen tegen met gedetailleerde informatie over de planten die je in die omgeving terugvindt. We bieden een enorm assortiment planten aan, van kleine tot grote maten, van jonge tot oude planten (bv. 35 jaar oude Taxus en Pinus). Specialiteiten die je tuin een heel ander cachet kunnen geven. De laatste trends volgen en nieuwe ideeën lanceren vinden wij vanzelfsprekend, maar onze belangrijkste doelstelling is steeds kwalitatief goed materiaal aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Via verschillende Belgische en Nederlandse verenigingen houden wij onze kennis ‘up-to-date’ en volgen wij op de voet wat er ‘leeft’ onder de plantenliefhebbers.

 8. WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR

  België

  Willy Reynders begon meer dan dertig jaar geleden als zelfstandig tuinarchitect. Vandaag heeft het bedrijf een eigen architectenploeg, tuinaanlegafdeling én kwekerij. Een team van ruim veertig professionals realiseert samen met u de tuin van uw dromen. Willy Reynders is uw totaalpartner, van tuinontwerp tot -onderhoud. We verzamelen alle specialiteiten onder één dak: grondwerken, beregening, bestrating en groenaanleg. Ook voor tuinverlichting, draad- en hekwerk, tuindecoratie en zwembaden kunt u bij ons terecht. Zo bent u zeker van een snelle en vlekkeloze afwerking!

 1. FINCA HERMOSA

  Spanje

  Founded in 2008 in the Spanish region of Elche, we are specialized in the production and restoration of olive trees, as well as vines, palm and fruit trees. Within 6 years we have grown more than 150, 000 trees and plants on more than 400, 000 square metres. We haven't stopped growing since we started! With our team of local Spanish specialists, our international representatives and a lot of passion! We can combine the best local know-how with our international expertise. Therefore we offer our customers all kinds of plants after which they are looking and we export the best Mediterranean trees and plants all over the world!

 2. JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR

  België

  Tuinen zijn onze passie. De passie van Jan Joris en van al onze medewerkers. Dat voel je in onze tuinen, dat hoor je als je iemand van ons spreekt. Onze missie is om elke klant een unieke tuinbelevenis te bezorgen door trachten de beste te zijn in het begrijpen van wat u plezier gaat doen. We zoeken naar het unieke in de klant en zijn context, om te komen tot een resultaat dat het beste haalt uit de smaak van de klant en het doorgedreven vakmanschap en de creativiteit van Jan Joris TuinArchitectuur, met respect voor de natuur. Tuin identiteit: Elke tuin krijgt hierdoor een krachtige, eigen identiteit als weerspiegeling van de persoonlijkheid van zijn bewoners, waardoor ‘thuis komen’ een gevoel van vertrouwdheid en rust geeft. Als ultiem doel trachten we met onze tuinen het levensgeluk van onze klanten te verhogen.

 3. JOS VAN VLIERDEN

  België

  De perfectie in groen Wij hebben het in de vingers Sinds 1963 groeide Groenbedrijf Van Vlierden uit tot een toonaangevende speler in tuinarchitectuur. In bijna een halve eeuw ontwikkelden wij een doorgedreven expertise die zich uitstrekt over 3 domeinen: tuinaanleg, daktuinen en gevelbegroeiing. Ons team van 40 medewerkers en 4 tuinarchitecten staat in voor de totale aanpak van uw groene omgeving. Zowel het ontwerp, als de aanleg en het onderhoud nemen wij voor onze rekening. Groenbedrijf Van Vlierden streeft met een uiterst persoonlijke benadering altijd naar een volledige klanttevredenheid.

 4. BOOMKWEKERIJ EBBEN

  Nederland

  Boomkwekerij Ebben in Cuijk is sinds 1862 actief als producent van milieuvriendelijk en duurzaam geteelde beplanting voor de realisatie van groenprojecten in de (semi-)openbare of particuliere ruimte. Ebben is gespecialiseerd in meerstammige bomen, klimbomen, laan- en parkbomen, karakteristieke bomen en solitair heesters. Via Ebben Exclusief levert Ebben daarnaast beplanting voor de aanleg van stijl- en sfeervolle particuliere en bedrijfstuinen. Ebben Inspyrium is een locatie voor evenementen binnen en buiten de branche, inclusief auditorium en 1400 m2 daktuin met inheemse en exotische fruitsoorten. Inspyrium onderstreept de rol van Ebben als kennispartner en draagt bij aan een brede kijk op alle mogelijke groene toepassingen in de openbare ruimte. Producten: Laanbomen, parkbomen, straatbomen, meerstammige bomen, beveerde bomen, karakteristieke bomen, vormbomen, klimbomen, klimaatbomen, fruitbomen, naaldbomen, solitair heesters, hagen.

 5. BOOT & CO BOOMKWEKERIJEN

  Nederland

  Boot & Co Boomkwekerijen bvba is een volle dochteronderneming van Boot & Co Boomkwekerijen B.V. uit Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Zaventem. Met een totaal areaal van ruim 120 ha en meer dan 50 vaste medewerkers behoort Boot & Co Boomkwekerijen tot de grootste Nederlandse boomkwekerijbedrijven. Naast productie en afzet van stedelijk en landschappelijk groen in Nederland behoort de export naar tal van Europese landen al meer dan 40 jaar tot de kernactiviteiten van Boot & Co. In België verzorgt Boot & Co bvba al vele jaren zelfstandig de afzet van ons product. Boot & Co kweekt en levert al meer dan 60 jaar een compleet pakket in duurzaam geproduceerd functioneel groen. Dit gebeurt door de gewassen daar te kweken waar dat ook het beste kan. Bos- en haagplantsoen, solitairs en een breed sortiment laanbomen op de humeuze zandgrond van de ruim 100 ha grote kwekerijen in Zundert en omgeving.

 6. SOCIETA' AGRICOLA VIVAI F.LLI DAINESE S.S.

  Italië

  Een passie en een toewijding die al 3 generaties lang voortduren: Vivai Fratelli Dainese is sinds generaties werkzaam in de tuinbouw, voor de binnenlandse en buitenlandse markt. De onderneming uit Saonara produceert vruchtdragende planten zonder virus noch C.A.C., gekweekt met blote wortels, in potten, met kluit of in tray. Bovendien wordt er een uitgebreid assortiment rozenstruiken gekweekt, klimplanten, verschillende breedbladerige planten, naaldbomen, heggenplanten, bosvruchten en wijnstokken. Ontmoetingspunt voor groenliefhebbers

 7. LAUWERS

  België

  Lauwers nv is een familiebedrijf, opgericht in 1970 door Marcel Lauwers dat zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en bouwen van machines voor land- en tuinbouw, boomkwekerij en sierteelt. Hierbij worden volgende doelen steeds nagestreefd: het verlichten van de arbeid, het verminderen van het benodigde personeel, een perfect resultaat en dat alles tegen een concurrentiële prijs. Speciale aandacht gaat ook uit naar een snelle en volledige dienst na verkoop zodat u jaren lang zorgeloos met uw machines aan de slag kunt. Vandaag beschikken wij over een ruime infrastructuur met een modern machinepark en bekwame medewerkers om u kwalitatieve machines aan te bieden.

 8. BOOMKWEKERIJ GEBR. VAN DEN BERK

  Nederland

  Van den Berk Boomkwekerijen is letterlijk en figuurlijk diep geworteld in de vruchtbare gronden van Midden-Brabant. Het bedrijf, gevestigd in Sint-Oedenrode, bestaat binnenkort 75 jaar en houdt zich bezig met het kweken van laanbomen, coniferen, vormbomen, rhododendrons en solitaire bomen en struiken in grote maten. De productie van Van den Berk strekt zich inmiddels uit over bijna 500 hectare, waarvan 380 in Nederland en de overige 120 hectare verspreid over twee locaties in Duitsland. Ze behoort daarmee tot één van de grotere boomkwekers van Europa. De bomen vinden hun weg door heel Europa en soms daarbuiten. De afnemers zijn overheden, semi-overheid, groenaannemers, en particuliere afnemers.

 9. TUINAANLEG GERT KWANTEN

  België

  Een groene bedrijfsomgeving rendeert! Een groene bedrijfsomgeving stimuleert en motiveert niet alleen het personeel, het is ook belangrijk om een goede indruk te maken naar de buitenwereld toe. Daarom verdient een bedrijfstuin een doordacht ontwerp dat aansluit bij het bedrijfsgebouw en dat zeker ook functioneel is! Onze tuinarchitecten denken daarom graag met u mee hoe we de toegang tot en uitstraling van uw bedrijf kunnen verbeteren, zodat klanten nog beter de weg vinden. Totaalaanpak Tuinaanleg Gert Kwanten staat niet enkel in voor het ontwerp. Wij zorgen ook voor een perfecte realisatie van jullie project. Een goed onderhouden bedrijfstuin hoort daar ook bij, hiervoor bieden wij onderhoudscontracten op maat aan.

 10. BOOMKWEKERIJ FROWEIN

  Nederland

  Boomkwekerij Frowein Export is gespecialiseerd in het kweken van laanbomen en parkbomen, fruitbomen, vormbomen, straatbomen, beveerde bomen, hagen, solitair bomen en heesters, inheemse bomen en struiken van excellente kwaliteit. U bent bij ons aan het juiste adres voor het inkopen van alle soorten beplanting. Door onze betrokkenheid en flexibiliteit staan we altijd voor u klaar en leveren op tijd en compleet de beste planten uit. Bij de keuze van bomen en struiken kunnen we u adviseren en behoort het merken op onze boomkwekerij tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn we in staat u compleet te voorzien van beplanting en is levering op het werk mogelijk. Boomkwekerij Frowein produceert milieuvriendelijk en duurzaam. We zijn groenkeur gecertificeerd. Bent u hovenier, heeft u een tuincentrum, groenvoorzieningsbedrijf of werkt u voor gemeente of provincie of bedrijf? Wij zijn u graag van dienst.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis