• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • booreilanden

Resultaten voor

Booreilanden - Import export

 1. PIRANA DIVING AND MARINE CONSTRUCTION

  Turkije

  Het bedrijf PIRANA DIVING AND MARINE CONSTRUCTION, is een Distributeur, en actief in de sector Onderwaterwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderzeese werken, booreilanden, en scheepsateliers. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 2. PEDRO,PETROLEIROS E COMPANHIAS PETROLÍFERAS+344 EMPRESAS

  Portugal

  Het bedrijf PEDRO,PETROLEIROS E COMPANHIAS PETROLÍFERAS+344 EMPRESAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Booreilanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies in winning van aardolie, en olieboorkolommen. Het is gevestigd in Guarda, Portugal.

 3. SALTEL INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf SALTEL INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Booreilanden. Het is gevestigd in Bruz, Frankrijk.

 4. RISBRIDGER LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RISBRIDGER LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Booreilanden, Hobby- en handwerkartikelen, Booreilanden, en Hobby- en handwerkartikelen. Het is gevestigd in Redhill, Verenigd Koninkrijk.

 5. VALTOR OFFSHORE A/S

  Denemarken

  Het bedrijf VALTOR OFFSHORE A/S, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Booreilanden, en Booreilanden. Het is gevestigd in Esbjerg N, Denemarken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VESTBASE AS

  Noorwegen

  Het bedrijf VESTBASE AS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Booreilanden, en Booreilanden. Het is gevestigd in Kristiansund N, Noorwegen.

 2. OSIRIS

  Frankrijk

 3. TOTAL E&P NORGE AS

  Noorwegen

 4. LUKOIL PETROLEUM LTD

  Zwitserland

 5. ASPIRE OIL SERVICES LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 1. BERGEN GROUP ROSENBERG AS

  Noorwegen

 2. AVICOMP SERVICES AG

  Zwitserland

 1. PRENASPIRE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PRENASPIRE vervaardigt en verkoopt 3 types spiraalkokers voor de bescherming van leidingen in alle sectoren: industrie, mijnindustrie, bosbouw, havens, luchthavens, booreilanden en alle soorten bouwplaatsen waar hydraulische en pneumatische leidingen moeten worden beschermd. De spiraalkoker PRENASPIRE, die al meer dan 20 jaar wereldwijd gebruikt wordt, staat bekend als een van de sterkste die te verkrijgen zijn. PRENASPIRE spiraalmantels worden volledig in Frankrijk geproduceerd en wereldwijd geëxporteerd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. IROV - UNDERWATER SERVICES DI STASI MAURO & C. SAS

  Italië

  Irov - Underwater Services is een onderneming met personeel dat hoog gespecialiseerd is in onderwaterrobotica. De firma levert onderwaterdiensten in de sector van ecologie, milieu en oceanografie, door gebruik te maken van een robot voor grote dieptes of een mini-onderwaterrobot met draadbesturing (ROV). Het bedrijf voert controles uit in aquacultuurinstallaties; interne/externe inspecties van buizen en leidingen; inspecties en controles van funderingen en onder water liggende delen van kanalen, bruggen, aquaducten, dijken en booreilanden.