• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boormachines - handgereedschap

Resultaten voor

Boormachines - handgereedschap - Import export

 1. WOLTZ GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WOLTZ GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Ulm, Duitsland.

 2. DURSTMÜLLER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DURSTMÜLLER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Lambach, Oostenrijk.

 3. MADEVTOOLS

  Nederland

  Madevtools is een middelgrote handelsonderneming die exclusief in Festoolmachines of andere kwaliteitsgereedschappen handelt. Wij maken Festool voor iedereen bereikbaar door onze scherpe prijsstelling en verkopen zowel nieuwe als gebruikte machines.Wij ontvangen u graag in onze showroom op een bijzondere locatie in Middenbeemster, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch of via de e-mail uw bestelling plaatsen. Nieuwe en gebruikte machines Nieuwe machines kunnen wij door import en scherpe inkoop 25 tot 40 % onder de adviesprijs van Festool aanbieden. Gebruikte machines kopen wij bij particulieren en bedrijven. De herkomst van de machines en de betrouwbaarheid van de verkopende partij wordt nagetrokken. Wij taxeren vrijblijvend, en bieden u voor uw gebruikte Festool machine een realistische prijs. Inruil is altijd mogelijk. Gebruikte machines Alle gebruikte machines worden in onze werkplaats nagekeken en grondig schoongemaakt. Versleten onderdelen worden vervangen, met name koolborstels, tandwielen en lagers.De machines worden voor een vaste prijs aangeboden.Voor zowel nieuwe als gebruikte machines geldt een omruilgarantie van tien dagen.Als u niet tevreden bent krijgt u een andere machine of uw geld terug. Wera Gereedschap Bestellen Bij WeraGereedschap.nl weten we hoe het werken is met écht goed gereedschap. Bij ons bestel je de meest uitgebreide gereedschapsets, en zal je nooit meer hoeven te knoeien met goedkope setjes.

 4. DIAMONDANDTOOLS.COM

  Nederland

  Diamondandtools is een online webshop voor goed gereedschap voor de vakman. Wij leveren Bekistingsboren, breekbeitels, cilinderkopboren, cirkelzaagbladen, diamantboren, diamantschijven, diamantscchuurpads, doorslijpschijven, dozenboren, gatzagen, gereedschapsets, Wiha gereedschap, carat tools, houtbeitels, houtboren, houtfrezen, inbussleutels, komschijven, metaalboren, proppenboren, schroevendraaiersets, schuurschijven, speedboor, slangenboor, steenboor, betonboor, diamant tegelboor, dozenboor, boorkroon, tangenset, vloerverwarmingsfrees, voegenfrees en bitjes. Alles een goede prijs en kwaliteit gereedschap. Trefwoorden: betonboor, slangenboor, gatzaag, houtboor, dozenboor, steenboor, boren, gereedschap, houtfrees, metaalboor, cilinderkopboor, vlinderboor, boorkroon, diamantboor, gereedschap, diamantschijf, bekistingsboor, komschijf, schroevendraaier, inbussleutel, gatzaag bi-metaal, voegenschijf.

 5. HOUKEMATOOLS VOF

  Nederland

  HoukemaTools is een webshop in klusartikelen. Wij leveren een breed assortiment van accugereedschap, elektrisch gereedschap, handgereedschappen, maar ook tuingereedschappen en las en lucht gereedschap. HoukemaTools heeft een grote eigen voorraad en een showroom waar een groot deel van het assortiment getoond wordt. Snelle levering, deskundig advies en scherpe prijzen zijn enkele aspecten waar HoukemaTools zich mee onderscheid.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MARTIN'S72

  Nederland

  Welkom op de website van Martin's72   Of het nu gaat om een diamantboor,  dozenboor, hamerboor, handzaagblad, komschijf, vloerzaagblad, wegenfrees, wandzaagblad voor beton, steen of asfalt...  u bent bij ons op het goede adres.   Topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Professioneel diamantgereedschap direct uit voorraad leverbaar. Geen verzendkosten boven de €50, - in Nederland en België exclusief  BTW. Bestelling voor 17: 00 uur (werkdagen) de volgende dag in heel Nederland geleverd.

 2. FRIEDRICH ROHWEDDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDRICH ROHWEDDER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 3. HERWIG BOHRTECHNIK SCHMALKALDEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HERWIG BOHRTECHNIK SCHMALKALDEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is gevestigd in Schmalkalden, Duitsland.

 4. SOCIETE DE PROSPECTION ET D'INVENTIONS TECHNIQUES(SPIT)

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE DE PROSPECTION ET D'INVENTIONS TECHNIQUES(SPIT), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap, gemotoriseerd - voor houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Boormachines - handgereedschap, Spijkermachines, pneumatisch, Handgereedschap - gemotoriseerd, Boormachines - handgereedschap, spijkerapparaten, en Spijkermachines, pneumatisch. Het is gevestigd in Bourg Les Valence, Frankrijk.

 5. NIENHAUS & THIELKES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NIENHAUS & THIELKES GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Industriële diamanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor autoreparaties, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Boormachines - handgereedschap, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Handgereedschap zonder motor voor autoreparaties, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Boormachines - handgereedschap, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Rhede, Duitsland.

 1. CID CONSTRUCTION PRODUCTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CID CONSTRUCTION PRODUCTS, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Leeds, Verenigd Koninkrijk.

 2. C B S (POWER TOOLS) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf C B S (POWER TOOLS) LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Peterborough, Verenigd Koninkrijk.

 1. MICA MACHINERY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MICA MACHINERY LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Pontefract, Verenigd Koninkrijk.

 2. BIRKETT CUTMASTER LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BIRKETT CUTMASTER LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Cleckheaton, Verenigd Koninkrijk.

 3. B & N ROBERTSON LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf B & N ROBERTSON LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Dumfries, Verenigd Koninkrijk.

 4. KELVIN POWER TOOLS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KELVIN POWER TOOLS LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 5. PRECISON SAW & TOOL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PRECISON SAW & TOOL LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Blaydon-On-Tyne, Verenigd Koninkrijk.

 6. BURTON SAW INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BURTON SAW INTERNATIONAL LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 7. N P POWERTOOL REPAIRS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf N P POWERTOOL REPAIRS, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Welling, Verenigd Koninkrijk.

 8. ENTWISTLE & JOYNT

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ENTWISTLE & JOYNT, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Wigan, Verenigd Koninkrijk.

 1. AIR TOOLS NORTHERN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AIR TOOLS NORTHERN, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Durham, Verenigd Koninkrijk.

 2. MULTIFIX SUPPLY CO

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MULTIFIX SUPPLY CO, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Sidcup, Verenigd Koninkrijk.

 3. ASK MILLERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ASK MILLERS LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Ashby De La Zouch, Verenigd Koninkrijk.

 4. J R J SUPPLIES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf J R J SUPPLIES, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Blackpool, Verenigd Koninkrijk.

 5. HEALY'S THE TOOL SPECIALIST

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HEALY'S THE TOOL SPECIALIST, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in St. Albans, Verenigd Koninkrijk.

 6. CD POWER TOOLS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CD POWER TOOLS LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Leeds, Verenigd Koninkrijk.

 7. D & M TOOLS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf D & M TOOLS, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Twickenham, Verenigd Koninkrijk.

 8. POWER TOOLS UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf POWER TOOLS UK LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 9. WESTWARD BUILDING SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WESTWARD BUILDING SERVICES LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Saltash, Verenigd Koninkrijk.

 10. PNEUMATIC TOOLING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PNEUMATIC TOOLING, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Luton, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis