• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boormachines

Resultaten voor

Boormachines - Import export

 1. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  TRACTO-TECHNIK ontwikkelt, produceert en verkoopt machines en toebehoren voor het ondergronds aanleggen en vernieuwen van pijpleidingen. Deze graafloze NODIG-technik wordt toegepast bij het aanleggen van leidingnetten voor water, gas, stroom, telecommunicatie, stadsverwarming, bij het koppelen van glasvezelkabels, bij het bouwen van pijpleidingen, alsmede bij de afvalwaterverwijdering. De klanten voor deze speciale machines komen hoofdzakelijk uit de sectoren diepbouw en speciale diepbouw, maar ook netwerkleveranciers en netbeheerders behoren tot de klanten. Bij alle productiehandelingen hecht TT waarde aan een perfecte productiekwaliteit. Reeds bij de inkoop van materialen richt TT zich op toeleveranciers met het hoogste kwaliteitsniveau. Met name de staalkwaliteit wordt aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen. Deze lopen als een rode draad door het gehele productieproces. Ultramoderne productietechniek, in uiterst nauwkeurige CNC-gestuurde bewerkingscentra worden de werkstukken in de juiste vorm gedraaid, geboord, gefreesd en geslepen.

  Website Open In New icon
 2. UNITED PROARC CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  Verified by Europages badge

  United ProArc Corporation, opgericht in 1966, is een toonaangevende fabrikant van professionele CNC-systemen. Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren CNC-snijden, CNC-boren en een grote verscheidenheid aan geautomatiseerde lassystemen. ProArc heeft de nieuwste technologische ontwikkelingen en fabricage van apparatuur verwerkt in de bewerking van metaal in onze CNC-industrie. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, laservermogen op basis van plasma en vezels. Door onze sterke ervaring en ongeëvenaarde klantenservice te combineren, biedt ProArc kwaliteitsdiensten als toegevoegde waarde aan onze talrijke klanten over de hele wereld, in een breed scala aan metaalbewerkingssectoren: staalbewerking, scheepsbouw, brug- en autotechniek, enz. We zijn constant op zoek naar innovatie en doorbreken elke barrière om aan de behoeften van onze klanten te voldoen! Met meer dan 50 jaar ervaring in de snij- en lasindustrie houden we onze klanten altijd tevreden en bedienen we ze met passie en professionaliteit.

  Website Open In New icon
 3. IBH INGENIEURBETRIEB HENKE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Bouw van speciale machines - alle oplossingen worden door ons geboden, van ontwikkeling, constructie, productie en automatisering tot en met de eindmontage. Ons motto: "Was sich keiner traut – wird von Henke gebaut! " (Henke bouwt alles waar anderen zich niet aan wagen) Een kleine greep uit ons aanbod: Constructie, bouw van: rolbanen, inrichtingen, transportinrichtingen, manipulatoren, kantelinrichtingen, draai-inrichtingen, transportbanden, kettingbanden, rollenbanen (rollentransport), heavy duty rollenbanen.

  Website Open In New icon
 4. EMSIL TECHTRANS SRL

  Roemenië

  Verified by Europages badge
 5. MLA FIXINGS

  België

  Verified by Europages badge

  MLA Fixings is een jong, gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in bevestigingen voor de bouwsector, specifiek voor gevel en dak. Sinds de start ligt de focus op spouwverankering. Wij hebben ons eigen Dualfix systeem ontwikkeld bestaande uit een combinatie van isolatiepluggen en inslagankers. Wij produceren spouwankers in onze gepatenteerde durable draad en inox, alsook ankers geschikt voor lijmmortel. Wij bieden ook een uitgebreid pakket isolatiepluggen aan voor alle soorten isolatie. Daarnaast hebben wij in het gamma een eta-gekeurd systeem voor de bevestiging van geventileerde gevels. Wij hebben afstandsschroeven voor zowel een houten draagstructuur als voor aluminium. Een ander onderdeel van ons productengamma is het draadwerk. Denk hierbij aan koppelankers voor PLS, rollaagbeugels, … Wij kunnen hiervoor sterk doorgedreven maatwerk aanbieden. Tot slot hechten wij het grootste belang aan service. Wij gaan ter plekke op de werven testen uitvoeren en meezoeken naar oplossingen. Maatwerk is mogelijk voor uitzonderlijke constructies. En wij werken ook samen met een studiebureau om berekeningen uit te voeren.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. WALDEMAR LOESER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. ERMAFA SONDERMASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH WERK AUERBACH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. FELDER KG

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 4. BAIER MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. CEFORAGE

  Frankrijk

  CEForage levert globale oplossingen voor boorwerk. Van nieuw tot gerepareerd materiaal tot reserveonderdelen, via opleidingen, projectmanagement en strategisch advies, CEForage begeleidt openbare en privéinstanties bij de uitvoering van waterboorprojecten, geotechnische en milieuprojecten of speciale funderingen. CEForage biedt een heel productgamma en services in de sector van waterboren, geotechnisch- en milieuboren. Het bedrijf levert boren, modderpompen, injectiepompen, en meer in het algemeen gereedschap en materiaal dat verband houdt met boorwerkzaamheden.CEForage verkoopt eveneens producten die te maken hebben met boorwerkzaamheden en veiligheidskleppen met spijker voor aardoliebedrijven.CEForage biedt engineeringservices die in dienst staan van zijn klanten. Opleidingsservices van het personeel ter plekke op de gebruikte machines

 1. CLIMAX GMBH - EUROPEAN HEADQUARTERS

  Duitsland

  In 1966 was CLIMAX een pionier in de revolutie in draagbare verspaning.Climax is al meer dan 50 jaar een innovator en technologieleider in de branche die we hebben ontwikkeld. We zijn niet voor niets nummer één! Maar we zijn nooit tevreden met wat we hebben bereikt: Met meer dan 75 standaardproducten en -diensten die worden verkocht vanuit meer dan 100 locaties over de hele wereld, biedt CLIMAX alle benodigdheden uit één bron - en we zijn het enige wereldwijde bedrijf dat NOOIT concurreert met zijn klanten.

 2. MTOOLS

  Nederland

  Bij Mtools kun je terecht voor al je Makita gereedschappen. Van boormachines tot tuingereedschappen, wij hebben het in ons assortiment. En altijd voor een voordelige prijs. Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service! Voor 11: 00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100, - Niet-Goed-Geld-Terug en achteraf betalen bij de Makita Specialist! Een machine van Makita is een must voor elke professional en doe-het-zelver. Makita machines zijn uiterst efficiënt en betrouwbaar. Voor elke klusser bieden wij de juiste machine. Naast de drie jaar fabrieksgarantie mag u ook van ons verwachten dat uw nieuwe Makita machine binnen 1 werkdag bij u wordt afgeleverd. Bij Mtools.nl koopt u dus elke Makita machine snel en betrouwbaar, voor de beste prijs van Nederland!

 3. MAKITA

  België

  Compleet gamma van machines Makita heeft het meest complete gamma ter wereld. In België heeft de professionele gebruiker de keuze tussen wel honderden verschillende Makita-modellen. Makita neemt de extra logistieke kosten die dit met zich meebrengt graag op zich. Gewoon uit principe, omdat u als vakman het recht heeft om met het juiste toestel te kunnen werken voor elk soort werk. Machines LXT machines (Li-ion) Accumachines Boor-, Combi- en Breekhamers Boormachines Slijpers en Motordoorslijpers Knabbel- en Plaatscharen Schroevendraaiers, Slagmoersleutels Zaagmachines Freesmachines Schaafmachines Schuurmachines Gereedschap op perslucht en gas ...

 4. MARTENS CONSTRUCTIES

  België

  Martens Constructies uit Hoogstraten: Industriële bouwprojecten van topkwaliteit Is uw bedrijf toe aan uitbreiding? Of wilt u een nieuw gebouw neerzetten om uw klanten optimaal te bedienen? Martens Constructies uit Hoogstraten is uw constructiebedrijf. Onze focus ligt volledig op het realiseren van uw industriële bouwproject, van loodsen, opslagruimtes en productiehallen tot sporthallen, maneges, garages en toonzalen. Bij Martens Constructies bent u verzekerd van kwaliteit. We werken uw volledige project af in eigen beheer; van engineering over prefabricage tot montage op de werf. En dat doen we al sinds 1977. Kwaliteit is het ordewoord, efficiëntie ons motto.

 5. CARAT

  België

  Carat is een gerenommeerd producent en importeur van gediamanteerde gereedschappen en machines voor onder meer het zagen en boren in steen en beton. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met innovatieve producten. Voortdurende investeringen in research en ontwikkeling zorgen ervoor dat Carat zijn voorsprong in de markt behoudt. Leveringen geschieden uitsluitend via de technische vakhandel. Carat staat haar distributeurs bij met technische opleidingen, adviezen, demonstraties en andere verkoopondersteunende activiteiten. Carat onderscheidt zich door snelle levering (vandaag besteld, morgen in huis) en een perfecte service.

 6. KONRAD SEIDLER MASCHINENBAU-WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Konrad Seidler Maschinenbau-Werkzeugmaschinen GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Onze producten en diensten: draaibanken, CNC-gestuurd; carousseldraaimachines; speciale machinebouw; revolverkop-boormachines; werktuigmachines; handel in werktuigmachines; service voor werktuigmachines.

 7. MASTERMATE

  Nederland

  Mastermate is dé technische groothandel voor bedrijven in de bouw en organisaties die daar nauw mee te maken hebben. Uw partner voor ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, persoonlijke veiligheidsmiddelen, bedrijfskleding en slimme adviezen.

 8. ALL - RENT GEREEDSCHAPSVERHUUR

  België

  All - Rent verhuurt gereedschap en machines voor bouw en tuin: boormachines, bouwvakkersgereedschap, behanging, decoratie, elektrisch materiaal, houtbewerking - schrijnwerkerij, hijstuigen, kuis-en schoonmaakgereedschap, ladders- en steigermateriaal, loodgietersgereedschap, metaalbewerking, pneumatisch gereedschap, schuurmachines, sloophamers, steenbewerking, tuingereedschap, verf-en schildersmateriaal, aanhangwagens, heteluchtkanonnen, stroomaggregaten, lasers en meetinstrumenten.

 9. FICEP SPA

  Italië

  Ficep Spa ontwerpt, maakt en verkoopt wereldwijd installaties met digitale bediening en machines met bediening voor de staal-, ijzerwerk- en bouwindustrie.

 10. MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. MPA SRL - SPECIAL AND STANDARD HEADS

  Italië

 2. INTERTECHNICS BOHRGERÄTE UND KRANE

  Turkije

 3. BOZKANDRILLING

  Turkije

 4. DYNABRADE EUROPE

  Luxemburg

 5. MAQUINARIA10

  Spanje

 6. MONTABERT

  Frankrijk

 7. HÜTTE BOHRTECHNIK GMBH

  Duitsland

 8. SAS L SEGUIN

  Frankrijk

 9. DELKEN AUTOMAZIONI S.R.L.

  Italië

 10. ARMEG LTD

  Verenigd Koninkrijk