• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boormachines

Resultaten voor

Boormachines - Import export

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Emsil werd opgericht in 1995 in Roemenië met als hoofdactiviteit het ontwerpen, produceren en verkopen van CNC Werktuigmachines. De eerste CNC werktuigmachine werd in 1997 in Finland geïnstalleerd. De strategie van Emsil was erop gericht de markt te verleggen en zijn capaciteit en flexibiliteit uit te breiden om een breed assortiment producten voor uiteenlopende industrieën te produceren. Emsil is een bedrijf dat open staat om engineeringsuitdagingen aan te nemen, zowel in de sector voor machinewerktuigen als voor laswerkzaamheden en staalconstructies. Het is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier en partner voor zijn klanten. Om deze redenen heeft Emsil in 2007 gekozen voor uitbreiding. De focus van Gemil lag op het lassen van omvangrijke staalconstructies om de vraag voor deze diensten te dekken. Daarnaast begon Emsil de productie van onderdelen van machinewerktuigen van gietijzer te verleggen naar die van gelaste structuren van koolstofstaal. Siltech, de derde onderneming, werd opgericht in 2007 voor consultancy maar werd uiteindelijk in 2012 omgezet in een staalbedrijf. Tegenwoordig is Siltech gevestigd in Aiud, de derde locatie. In 2011, heeft Emsil een Frans engineeringsbedrijf gekocht dat een filiaal van het Roemeense bedrijf werd om zich een plaats te verwerven binnen de luchtvaartindustrie. De belangrijkste vervaardigde producten zijn uitrustingen en staalstructuren voor de montage van vliegtuigonderdelen. Tegenwoordig zijn we werkzaam in 3 Roemeense steden en produceren we hightech CNC machinewerktuigen en staalproducties van koolstofstaal en roestvrij staal. Wij werkzaam binnen de volgende industrieën: scheepsbouw, energie, olie en gas, luchtvaart, vervoer en vacuüm.

 2. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TRACTO-TECHNIK ontwikkelt, produceert en verkoopt machines en toebehoren voor het ondergronds aanleggen en vernieuwen van pijpleidingen. Deze graafloze NODIG-technik wordt toegepast bij het aanleggen van leidingnetten voor water, gas, stroom, telecommunicatie, stadsverwarming, bij het koppelen van glasvezelkabels, bij het bouwen van pijpleidingen, alsmede bij de afvalwaterverwijdering. De klanten voor deze speciale machines komen hoofdzakelijk uit de sectoren diepbouw en speciale diepbouw, maar ook netwerkleveranciers en netbeheerders behoren tot de klanten. Bij alle productiehandelingen hecht TT waarde aan een perfecte productiekwaliteit. Reeds bij de inkoop van materialen richt TT zich op toeleveranciers met het hoogste kwaliteitsniveau. Met name de staalkwaliteit wordt aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen. Deze lopen als een rode draad door het gehele productieproces. Ultramoderne productietechniek, in uiterst nauwkeurige CNC-gestuurde bewerkingscentra worden de werkstukken in de juiste vorm gedraaid, geboord, gefreesd en geslepen.

 3. THOMSON MACHINERY BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Bij Thomson Machinery BV zijn we gespecialiseerd in sourcen en handelen met een uitgebreid assortiment uitrustingen voor diverse industrieën zoals bouw, scheepsbouw, graafwerkzaamheden, beton-/ wegenbouw, oppervlakte & en ondergrondse mijnbouw, landschapsontwikkeling, landbouw, vrachtvervoer en meer. Wij streven ernaar uw ultieme bestemming te zijn voor al uw uitrustingen. Wij zetten ons in om nauwkeurige beeldmateriaal van de werkelijke staat van elke door ons verkochte machine te bieden, om te garanderen dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Met expertise in het inkopen en verkopen van uitrustingen van elk merk, model en jaar, staan wij voor u klaar om u te helpen bij zowel de verkoop als aankoop. Vergeet niet te vragen naar onze financieringsopties. Onze uitgebreide aanbod diensten en mogelijkheden tot meerwaarde maakt het onderscheid op de markt. Onze specifieke en zorgvuldig uitgevoerde diensten maken gebruik van ultramoderne fysieke en digitale tools, wat ons tot marktleider maakt. Wij bieden hoogwaardige bijstand voor de handel via industriële machinetransacties die diverse categorieën dekken: Metaalbewerkingsmachines, houtbewerkingsmachines, printers, Industriële automatiseringstechnologie, voortstuwing & transportbanden, vorkheftrucks & industriële trucks, voedselverwerkingsmachines, bouwmachines en materiaal voor goederenhantering. Uw behoeften zijn onze prioriteit. Onze diensten zijn erop gericht volledige steun te bieden tijdens het gehele proces, inclusief advies, promoten, kopen en het verkopen van uw industriële machines.

 4. RONIX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ronix werd in 2004 opgericht in Duitsland. Omdat de activiteiten van het bedrijf bleven groeien, openden we nieuwe kantoren in twee populaire zakencentra: In de Verenigde Staten (Dubai) en China. We streven ernaar om gereedschap van "topkwaliteit" te leveren. Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam voert alle fasen uit van de analyse van de behoeften van de klant, het vaststellen van kwaliteitsnormen en het testen van producten in de praktijk. We staan graag aan je zijde voor al je bouw- en onderhoudsbehoeften en met meer dan 2000 verschillende soorten gereedschap en 34000 soorten reserveonderdelen kunnen we bijna elke klus aan. Ronix biedt een breed assortiment tools van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. Kwaliteit, variëteit, redelijke prijzen, klantenservice en verantwoordelijkheid tegenover onze teamleden en klanten; zijn de vijf kernwaarden waar alle Ronix-leden zich altijd volledig voor inzetten. We streven naar perfectie, we streven er onvermoeibaar naar. Dit is onze doelstelling: de eerste die in je opkomt als het gaat om prestaties en innovatie.

 5. MLA FIXINGS

  België

  Verified by europages badge

  MLA Fixings is een jong, gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in bevestigingen voor de bouwsector, specifiek voor gevel en dak. Sinds de start ligt de focus op spouwverankering. Wij hebben ons eigen Dualfix systeem ontwikkeld bestaande uit een combinatie van isolatiepluggen en inslagankers. Wij produceren spouwankers in onze gepatenteerde durable draad en inox, alsook ankers geschikt voor lijmmortel. Wij bieden ook een uitgebreid pakket isolatiepluggen aan voor alle soorten isolatie. Daarnaast hebben wij in het gamma een eta-gekeurd systeem voor de bevestiging van geventileerde gevels. Wij hebben afstandsschroeven voor zowel een houten draagstructuur als voor aluminium. Een ander onderdeel van ons productengamma is het draadwerk. Denk hierbij aan koppelankers voor PLS, rollaagbeugels, … Wij kunnen hiervoor sterk doorgedreven maatwerk aanbieden. Tot slot hechten wij het grootste belang aan service. Wij gaan ter plekke op de werven testen uitvoeren en meezoeken naar oplossingen. Maatwerk is mogelijk voor uitzonderlijke constructies. En wij werken ook samen met een studiebureau om berekeningen uit te voeren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ERO PROJEKT D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERO PROJEKT D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor stampen, Industriële vormgeving, aluminium gietvormen, aluminiumgieten, Gereedschapsmachines voor stampen, plaatijzer, mallen voor bewerking van staalplaten, stalen mallen, en bewerking van metalen. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 2. ERMAFA SONDERMASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH WERK AUERBACH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERMAFA SONDERMASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH WERK AUERBACH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines. Het is gevestigd in Ellefeld, Duitsland.

 3. WALDEMAR LOESER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WALDEMAR LOESER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, handslijpapparaten, Polijsten - gereedschapsmachines, boormachines, ponsmachines met band, Afbraamborstels, schuurmachines, en ronde slijpmachine. Het is gevestigd in Speyer, Duitsland.

 4. CLIMAX GMBH - EUROPEAN HEADQUARTERS

  Duitsland

  In 1966 was CLIMAX een pionier in de revolutie in draagbare verspaning.Climax is al meer dan 50 jaar een innovator en technologieleider in de branche die we hebben ontwikkeld. We zijn niet voor niets nummer één! Maar we zijn nooit tevreden met wat we hebben bereikt: Met meer dan 75 standaardproducten en -diensten die worden verkocht vanuit meer dan 100 locaties over de hele wereld, biedt CLIMAX alle benodigdheden uit één bron - en we zijn het enige wereldwijde bedrijf dat NOOIT concurreert met zijn klanten.

 5. MARTENS CONSTRUCTIES

  België

  Martens Constructies uit Hoogstraten: Industriële bouwprojecten van topkwaliteit Is uw bedrijf toe aan uitbreiding? Of wilt u een nieuw gebouw neerzetten om uw klanten optimaal te bedienen? Martens Constructies uit Hoogstraten is uw constructiebedrijf. Onze focus ligt volledig op het realiseren van uw industriële bouwproject, van loodsen, opslagruimtes en productiehallen tot sporthallen, maneges, garages en toonzalen. Bij Martens Constructies bent u verzekerd van kwaliteit. We werken uw volledige project af in eigen beheer; van engineering over prefabricage tot montage op de werf. En dat doen we al sinds 1977. Kwaliteit is het ordewoord, efficiëntie ons motto.

 1. CARAT

  België

  Carat is een gerenommeerd producent en importeur van gediamanteerde gereedschappen en machines voor onder meer het zagen en boren in steen en beton. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met innovatieve producten. Voortdurende investeringen in research en ontwikkeling zorgen ervoor dat Carat zijn voorsprong in de markt behoudt. Leveringen geschieden uitsluitend via de technische vakhandel. Carat staat haar distributeurs bij met technische opleidingen, adviezen, demonstraties en andere verkoopondersteunende activiteiten. Carat onderscheidt zich door snelle levering (vandaag besteld, morgen in huis) en een perfecte service.

 2. MAKITA

  België

  Compleet gamma van machines Makita heeft het meest complete gamma ter wereld. In België heeft de professionele gebruiker de keuze tussen wel honderden verschillende Makita-modellen. Makita neemt de extra logistieke kosten die dit met zich meebrengt graag op zich. Gewoon uit principe, omdat u als vakman het recht heeft om met het juiste toestel te kunnen werken voor elk soort werk. Machines LXT machines (Li-ion) Accumachines Boor-, Combi- en Breekhamers Boormachines Slijpers en Motordoorslijpers Knabbel- en Plaatscharen Schroevendraaiers, Slagmoersleutels Zaagmachines Freesmachines Schaafmachines Schuurmachines Gereedschap op perslucht en gas ...

 1. MTOOLS

  Nederland

  Bij Mtools kun je terecht voor al je Makita gereedschappen. Van boormachines tot tuingereedschappen, wij hebben het in ons assortiment. En altijd voor een voordelige prijs. Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service! Voor 11: 00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100, - Niet-Goed-Geld-Terug en achteraf betalen bij de Makita Specialist! Een machine van Makita is een must voor elke professional en doe-het-zelver. Makita machines zijn uiterst efficiënt en betrouwbaar. Voor elke klusser bieden wij de juiste machine. Naast de drie jaar fabrieksgarantie mag u ook van ons verwachten dat uw nieuwe Makita machine binnen 1 werkdag bij u wordt afgeleverd. Bij Mtools.nl koopt u dus elke Makita machine snel en betrouwbaar, voor de beste prijs van Nederland!

 2. KONRAD SEIDLER MASCHINENBAU-WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Konrad Seidler Maschinenbau-Werkzeugmaschinen GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Onze producten en diensten: draaibanken, CNC-gestuurd; carousseldraaimachines; speciale machinebouw; revolverkop-boormachines; werktuigmachines; handel in werktuigmachines; service voor werktuigmachines.

 3. MASTERMATE

  Nederland

  Mastermate is dé technische groothandel voor bedrijven in de bouw en organisaties die daar nauw mee te maken hebben. Uw partner voor ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, persoonlijke veiligheidsmiddelen, bedrijfskleding en slimme adviezen.

 4. ALL - RENT GEREEDSCHAPSVERHUUR

  België

  All - Rent verhuurt gereedschap en machines voor bouw en tuin: boormachines, bouwvakkersgereedschap, behanging, decoratie, elektrisch materiaal, houtbewerking - schrijnwerkerij, hijstuigen, kuis-en schoonmaakgereedschap, ladders- en steigermateriaal, loodgietersgereedschap, metaalbewerking, pneumatisch gereedschap, schuurmachines, sloophamers, steenbewerking, tuingereedschap, verf-en schildersmateriaal, aanhangwagens, heteluchtkanonnen, stroomaggregaten, lasers en meetinstrumenten.

 5. FICEP SPA

  Italië

  Ficep Spa ontwerpt, maakt en verkoopt wereldwijd installaties met digitale bediening en machines met bediening voor de staal-, ijzerwerk- en bouwindustrie.

 6. MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines, industriële draaibanken, Boormachines, CNC boren, en freesmachines. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 7. INTERTECHNICS BOHRGERÄTE UND KRANE

  Turkije

  Het bedrijf INTERTECHNICS BOHRGERÄTE UND KRANE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Boormachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren boormachines voor grondverankering. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. BOZKANDRILLING

  Turkije

  Het bedrijf BOZKANDRILLING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren boren van putten voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. SONDAJCI MARKET

  Turkije

  Het bedrijf SONDAJCI MARKET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren grondboring, holboren, reserveonderdelen modderpompen, en mijnexploratieboringen. Het is gevestigd in Çorum, Turkije.

 2. ASEDO GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ASEDO GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren lasersnijmachines, boormachines, en schakelverdeelkasten. Het is gevestigd in Dombühl, Duitsland.

 3. FELDER KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf FELDER KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren freesmachines, houtbewerking, cirkelzaag, en lintzagen. Het is gevestigd in Hall In Tirol, Oostenrijk.

 4. ARMEG LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ARMEG LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines, en Boormachines. Het is gevestigd in Dronfield, Verenigd Koninkrijk.

 5. MONTABERT

  Frankrijk

  Het bedrijf MONTABERT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines, hydraulische uitrustingen, Boormachines, en grondboringen. Het is gevestigd in Saint Priest, Frankrijk.

 6. BAIER MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAIER MASCHINENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren boorbeitels, electrogereedschap, bodemmonstering, en Diamantboormachines. Het is gevestigd in Asperg, Duitsland.

 7. DELKEN AUTOMAZIONI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DELKEN AUTOMAZIONI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines, Gereedschapsmachines, speciale, roterende tafels, en Boormachines. Het is gevestigd in Trezzano Sul Naviglio, Italië.

 8. MAQUINARIA10

  Spanje

  Het bedrijf MAQUINARIA10, is een Distributeur, en actief in de sector Boormachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor de bouw, Timmergereedschap, gemotoriseerd, en tuingereedschap. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 9. SAS L SEGUIN

  Frankrijk

  Het bedrijf SAS L SEGUIN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines, industriële mechanica, Boormachines, en Ontwerper van industriële prototypen. Het is gevestigd in Sarcelles, Frankrijk.

 10. HÜTTE BOHRTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HÜTTE BOHRTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines. Het is gevestigd in Olpe/biggesee, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis