• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boorplatforms

Resultaten voor

Boorplatforms - Import export

 1. ROBERT OTT AG, CNC-ZERSPANUNGSTECHNIK

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROBERT OTT AG, CNC-ZERSPANUNGSTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boorplatforms. Het is gevestigd in Seon, Zwitserland.

 2. ABBOT GROUP LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ABBOT GROUP LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boorplatforms, Boren - gereedschapsmachines, en Boorplatforms. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 3. HØRNING MASKINFABRIK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf HØRNING MASKINFABRIK A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boorplatforms. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boortorens - Derricks, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Hørning, Denemarken.

 4. CIAMBRIELLO COSTRUZIONI

  Italië

  Het bedrijf CIAMBRIELLO COSTRUZIONI, en actief in de sector Boorplatforms. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 5. PROJECT DRILL

  Italië

  Verified by europages badge

  Handel in perforatiemachines en -gereedschap, nieuw en tweedehands, voor schachten, palen, micropalen, sondes. Modderpompen, draaikoppen, bankschroeven, lieren. Perforeermachines, boorplatformen, pompen, allemaal met certificaat van overeenstemming en CE-markering, test- en goedkeuringsprocedures. Bijstand op de werf en herstelling door gespecialiseerd personeel. Wereldwijde verkoop van opgeknapte machines die 100% functioneel zijn.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ID SOFTWARE CONSULTANCY

  Nederland

  Hoogwaardige applicatie ontwikkeling en advies over implementatie van innovatieve informatiesystemen is de kracht van iD Software Consultancy. Met meer dan tien jaar ervaring binnen het ontwikkelingen van maatwerk technische softwareoplossingen zijn wij ervaren specialisten binnen ons vakgebied. Software architectuur voor gronddiepte metingen van gas- en olie boorplatformen en 3D visualisatie zijn onze voornaamste expertises. Wij beschikken over deskundige consultants welke uw organisatie kunnen voorzien van efficiëntere bedrijfsprocessen om het rendement te verhogen en kosten te besparen.

 2. BOPLAN

  België

  The ultimate safety materials manufacturer BOPLAN ontwerpt, ontwikkelt en produceert duurzame, uiterst efficiënte val- en stootbeveiligingen voor veeleisende omgevingen. Centraal hierbij staat de bescherming van mensen, voertuigen, gebouwen en infra structuur. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige, zeer hoog performante kunststoffen, waarbij de eigenschappen van traditionele grondstoffen in het niets verzinken. BOPLAN modulaire systemen zijn de meest innovatieve op de markt en beveiligen wereldwijd nu reeds bedrijfshallen, warehouses, productie hallen, luchthavens, ... tot en met boorplatformen en (petro)chemische sites. Voor elke specifieke toepassing hebben we een oplossing in huis. Door onze passie voor kwaliteit en zin voor innovatie zijn we geëvolueerd tot één van meest leidinggevende bedrijven in de sector. Alle producten en systemen worden in België vervaardigd en vooraf aan de strengste normen onderworpen.

 3. LEYS

  België

  LEYS NV kan bogen op een halve eeuw ervaring in ontwerp, bouw en toelevering van machineonderdelen. Gespecialiseerd in tooling voor boorplatforms, staal, automobiel, vliegtuigindustrie, onderdelen voor windturbines en tooling voor paalfunderingen.