• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • borduurmachines en accessoires

Resultaten voor

Borduurmachines en accessoires - Import export

 1. WERNER GRAPHICS E.U.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WERNER GRAPHICS E.U., is een Groothandelaar, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is gevestigd in Strasshof An Der Nordbahn, Oostenrijk.

 2. GTT GERMAN TEXTILE TECHNOLOGIES LTD.

  Duitsland

  Wij zijn gelegen in Konken in het zuidwesten van de Palts en zijn het perfecte adres voor borduurmachines van wereldklasse, die onder de bekende merknamen "KSM" en "Producent van Pfaff Embroidery Systems" worden bediend. Onze wortels gaan terug naar de voormalige G.M. Pfaff AG. Zie ook onze geschiedenis. Ons constructieprogramma omvat verschillende modellen industriële borduurmachines met 1-60 borduurkoppen voor elke behoefte. We bieden ook speciale modellen voor de leer-, schoenen-, laarzen-, riemen- en de tassenindustrie, en natuurlijk ook voor het interieur van de auto, niet alleen voor de textielwereld, of het nu professionele borduurbedrijven of fabrikanten van confectiekleding, meterswaren, huishoudtextiel, petten of technisch borduurwerk zijn. Waar ontwerpers borduureffecten nodig hebben als extra kwaliteitsverbetering van producten, hebben we de juiste machine en de geschikte optionele apparatuur, bijvoorbeeld Schiffli-stijl Engels borduurwerk, rond koord, lovertjes, lange borduurvelden, etc.

 3. LUÍS RODRIGUES & TEIXEIRA, S. A.

  Portugal

  Het bedrijf LUÍS RODRIGUES & TEIXEIRA, S. A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren borduurwerk, draperie, en briljanten. Het is gevestigd in Guimarães, Portugal.

 4. MAISON BRODERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf MAISON BRODERIE, is een Distributeur, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren borduurmachines, borduurmachines, machines en uitrustingen voor borduurwerk, kantwerk, netten en tule, en elektronische machines voor borduurwerk. Het is gevestigd in Avignon, Frankrijk.

 5. MOUNTEK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MOUNTEK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren borduurmachines, en software voor borduurmachines. Het is gevestigd in Winterlingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ADD ON TEXTILE

  Frankrijk

  Het bedrijf ADD ON TEXTILE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is gevestigd in venissieux, Frankrijk.

 2. MELCO INTERNATIONAL LLC

  Zwitserland

  Het bedrijf MELCO INTERNATIONAL LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Webservices, borduurmachines, en software voor borduurmachines. Het is gevestigd in Steckborn, Zwitserland.

 3. VITOR FERREIRA

  Portugal

  Het bedrijf VITOR FERREIRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren geborduurde artikelen. Het is gevestigd in Vila Nova De Famalicaõa, Portugal.

 4. F.LLI FOGGIATO SRL

  Italië

  Het bedrijf F.LLI FOGGIATO SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, Naaimachines en accessoires - industrieel, accessoires voor naaimachines, inkoop-verkoop naamachines, en naaimachines groothandel. Het is gevestigd in Montebelluna, Italië.

 5. LIDER

  Turkije

  Het bedrijf LIDER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren naaigaren, naaigaren en –draad van katoen, en getextureerd garen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. ZSK STICKMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf ZSK STICKMASCHINEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren borduurmachines. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 2. A COSER

  Spanje

  Het bedrijf A COSER, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines - huishoudelijk, Borduurmachines en accessoires, Naaimachines - huishoudelijk, Borduurmachines en accessoires, reparatie naaimachines, en accessoires voor naaimachines. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 1. RES DI MARIO SINATRA

  Italië

  Het bedrijf RES DI MARIO SINATRA, is een Distributeur, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren gespen, en strass. Het is gevestigd in Cassano Magnago, Italië.

 2. KARL SYSTEM ITALY SRL

  Roemenië

  Het bedrijf KARL SYSTEM ITALY SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, industriele naaimachines., reserveonderdelen voor naaimachines, Naaimachines en accessoires - industrieel, en accessoires voor naaimachines. Het is gevestigd in Resita, Roemenië.

 3. CONTORS EINKAUFSGESELLSCHAFT GBR BEREICH: CTC STICKMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf CONTORS EINKAUFSGESELLSCHAFT GBR BEREICH: CTC STICKMASCHINEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borduurmachines en accessoires, Stoffen, Textielveredeling, Huishoudtextiel, Borduurmachines en accessoires, Stoffen, Textielveredeling, en Huishoudtextiel. Het is gevestigd in Nettetal, Duitsland.

 4. URANIA

  Italië

  Het bedrijf URANIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren schoenspanners. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 5. BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is gevestigd in Bargteheide, Duitsland.

 6. JAMAFIL AG

  Zwitserland

  Het bedrijf JAMAFIL AG, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Borduurmachines en accessoires, Naaimachines en accessoires - industrieel, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Borduurmachines en accessoires, en Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in St. Gallen, Zwitserland.

 7. RITEX SNC DI ANTONELLO MARCO & C.

  Italië

  Het bedrijf RITEX SNC DI ANTONELLO MARCO & C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren digitalisatie van projecten, software voor borduren, en stansen. Het is gevestigd in Cittadella, Italië.

 8. LEOPARD. HAFT KOMPUTEROWY, IMPORTER CZAPEK

  Polen

  Het bedrijf LEOPARD. HAFT KOMPUTEROWY, IMPORTER CZAPEK, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies, mutsen, wimpels, en halsbanden. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 1. SCHENK-TEXTILMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf SCHENK-TEXTILMASCHINEN, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Borduurmachines en accessoires, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, en Borduurmachines en accessoires. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 2. MERCERIE NET

  Roemenië

  Het bedrijf MERCERIE NET, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Naaimachines - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, Strijkijzers - huishoudelijk, Snijmachines - textiel, Borduurmachines en accessoires, Naaimachines en accessoires - industrieel, Strijkijzers - huishoudelijk, Snijmachines - textiel, en Borduurmachines en accessoires. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 3. PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hoedenmakerijen - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, Breiwerk - machines en accessoires, Borduurmachines en accessoires, Kledingindustrie - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Breiwerk - machines en accessoires, Borduurmachines en accessoires, en Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bredebro, Denemarken.

 4. ROLF KALTENBACH

  Duitsland

  Het bedrijf ROLF KALTENBACH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Borduurmachines en accessoires, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, en Borduurmachines en accessoires. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 5. PACT EUROPACT

  Frankrijk

  Het bedrijf PACT EUROPACT, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leerwarenindustrie - machines, Passementen, borduursels en tule, Leerwarenindustrie - fournituren en accessoires, Zeefdruk, Leerwarenindustrie - machines, Passementen, borduursels en tule, Leerwarenindustrie - fournituren en accessoires, en Zeefdruk. Het is gevestigd in Maulevrier, Frankrijk.

 6. BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Borduurmachines en accessoires, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, en Borduurmachines en accessoires. Het is gevestigd in Nettetal, Duitsland.

 7. NEET MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf NEET MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en uitrustingen voor tapijten en behang, en artikelen voor stoffeerders. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. MAQUINARIA F.APARICIO

  Spanje

  Het bedrijf MAQUINARIA F.APARICIO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren borduurmachines, en naaimachines. Het is gevestigd in Sabadell, Spanje.

 9. LAMERCERISSIMA

  Italië

  Het bedrijf LAMERCERISSIMA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Borduurmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Katoen - draad en garen, en Katoen - draad en garen. Het is gevestigd in Ladispoli, Italië.

 10. SERVIZI SISTEMI LOGISTICI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SERVIZI SISTEMI LOGISTICI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borduurmachines en accessoires, Hoedenmakerijen - machines en materiaal, Borduurmachines en accessoires, en Hoedenmakerijen - machines en materiaal. Het is gevestigd in Milano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis