• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boren - gereedschapsmachines

Resultaten voor

Boren - gereedschapsmachines - Import export

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Roemenië

  Emsil werd opgericht in 1995 in Roemenië met als hoofdactiviteit het ontwerpen, produceren en verkopen van CNC Werktuigmachines. De eerste CNC werktuigmachine werd in 1997 in Finland geïnstalleerd. De strategie van Emsil was erop gericht de markt te verleggen en zijn capaciteit en flexibiliteit uit te breiden om een breed assortiment producten voor uiteenlopende industrieën te produceren. Emsil is een bedrijf dat open staat om engineeringsuitdagingen aan te nemen, zowel in de sector voor machinewerktuigen als voor laswerkzaamheden en staalconstructies. Het is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier en partner voor zijn klanten. Om deze redenen heeft Emsil in 2007 gekozen voor uitbreiding. De focus van Gemil lag op het lassen van omvangrijke staalconstructies om de vraag voor deze diensten te dekken. Daarnaast begon Emsil de productie van onderdelen van machinewerktuigen van gietijzer te verleggen naar die van gelaste structuren van koolstofstaal. Siltech, de derde onderneming, werd opgericht in 2007 voor consultancy maar werd uiteindelijk in 2012 omgezet in een staalbedrijf. Tegenwoordig is Siltech gevestigd in Aiud, de derde locatie. In 2011, heeft Emsil een Frans engineeringsbedrijf gekocht dat een filiaal van het Roemeense bedrijf werd om zich een plaats te verwerven binnen de luchtvaartindustrie. De belangrijkste vervaardigde producten zijn uitrustingen en staalstructuren voor de montage van vliegtuigonderdelen. Tegenwoordig zijn we werkzaam in 3 Roemeense steden en produceren we hightech CNC machinewerktuigen en staalproducties van koolstofstaal en roestvrij staal. Wij werkzaam binnen de volgende industrieën: scheepsbouw, energie, olie en gas, luchtvaart, vervoer en vacuüm.

 2. UHLY TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

 3. TEHNOVAR D.O.O.

  Slovenië

  TEHNOVAR D.O.O. is een familiebedrijf opgericht in 1980 in Slovenië, gespecialiseerd in de productie van laswerk, componenten of machines en eenheden voor specifieke doeleinden volgens de specificaties van de klant. De firma is ingeschreven en gecertificeerd door het TÜV kwaliteitssysteem voor laswerkzaamheden in overeenstemming met de eisen van de SIST EN ISO 3834 –2 norm. Wij selecteren grondstoffen en materialen van de beste kwaliteit met de passende certificaties voor onze productie en controleren deze direct na levering om hun geschikte behandeling en traceerbaarheid te verzekeren voor een betere transparantie. Wij zijn al jaren de vertrouwde partner van leidende fabrikanten in binnen- en buitenland. Het grootste deel van onze producten wordt gemaakt voor internationale markten, waar wij een sterke positie hebben opgebouwd als betrouwbare partner. Ons hoofddoel is de tevredenheid van de klant, daarom verzekeren wij dat de kwaliteit van onze producten wordt gecontroleerd door goed opgeleide werknemers, verantwoorde implementatie en controles van de werkzaamheden. Neem voor verdere informatie gerust contact met ons op.

 4. CERATIZIT

  Luxemburg

  CERATIZIT is al meer dan 100 jaar baanbreker in de ontwikkeling van bijzonder harde metalen producten voor snijgereedschap en voor de bescherming tegen slijtage. De firma vervaardigt hooggespecialiseerde wolfraamcarbide snijgereedschappen, inzetstukken en spillen. De CERATIZIT GROEP is de marktleider in de vervaardiging van snij- en precisiegereedschap, spillen en voorvormen. CERATIZIT GROEP is ook marktleider in verschillende gebieden waar slijtvast materiaal wordt toegepast en ontwikkelt met succes nieuwe soorten hardmetaal, metaalkeramiek en keramiek producten.

 5. SPERLING MASCHINEN & INDUSTRIEBEDARF

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MEISTER MASCHINEN HANDELS- UND SERVICE GMBH

  Duitsland

 2. SPARX MACHINE TOOLS

  Verenigd Koninkrijk

 3. VOORTMAN STEEL MACHINERY

  Nederland

  Voortman Steel Machinery ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt al ruim 45 jaar machines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Met internationale dochterondernemingen, verantwoordelijk voor verkoop en service, zijn wij wereldwijd een erkende leverancier met ruim duizend geïnstalleerde Voortman systemen. Door continu aandacht te schenken aan de ontwikkeling van nieuwe producten en het doorontwikkelen van ons machineprogramma is Voortman toonaangevend in de diverse staalgerelateerde branches.

 4. ZANTEN

  Nederland

  Van aandrijfkoppeling tot zaagmachine: voor industriële bedrijven is Zanten een professionele partner in technical supply en industrial supply. We bieden u een compleet assortiment, een eerlijk advies en een dienstverlening die naadloos aansluit bij uw organisatie. Maar misschien wel het allerbelangrijkst: we zijn een betrokken partner. Samen vormen we een winning team! Verspaning Centerboor, HSS- + VHM- spiraalboor Conische verzinkboor, getrapte boor, plaat... Spantechniek Boorhouders, kegeldoorns, reduceerhulzen Aantrekbouten, boorhouder opnamen, spanbus... Meettechniek Diepteschuifmaten, klokschuifmaten, meetsets, werkplaatsschuifmaten, zakschuifmaten... Slijptechniek Gefreesde vijlen, naaldvijlen, precisievijlen, raspe, sleutelvijlen, vijlheften, werkplaatsvijler... Handgereedschap Bahco's, haaksleutels, pensleutels, ring-bek-, ratel-, ring- en steeksleutels, zeskant haakse schroevendraaiers... ENZ...

 5. MTOOLS

  Nederland

  Bij Mtools kun je terecht voor al je Makita gereedschappen. Van boormachines tot tuingereedschappen, wij hebben het in ons assortiment. En altijd voor een voordelige prijs. Erkend Makita Service Punt in Veldhoven. Altijd de beste service! Voor 11: 00 uur? Morgen in huis! Gratis verzending boven € 100, - Niet-Goed-Geld-Terug en achteraf betalen bij de Makita Specialist! Een machine van Makita is een must voor elke professional en doe-het-zelver. Makita machines zijn uiterst efficiënt en betrouwbaar. Voor elke klusser bieden wij de juiste machine. Naast de drie jaar fabrieksgarantie mag u ook van ons verwachten dat uw nieuwe Makita machine binnen 1 werkdag bij u wordt afgeleverd. Bij Mtools.nl koopt u dus elke Makita machine snel en betrouwbaar, voor de beste prijs van Nederland!

 1. NOORDZEE HANDELSMAATSCHAPPIJ

  België

  Aankoop en verkoop van tweedehands metaalbewerkingsmachines : persen, zaagmachines, plaatscharen, freesmachines, slijpmachines, plooibanken, boormachines, ponsmachines, profileerlijnen… Onze ruime opslagplaatsen (samen meer dan 12000 m²) bieden de mogelijkheid om nieuw aangekochte machines op te stellen, te onderhouden en te repareren waar nodig opdat ze zouden voldoen aan uw eisen. Naast de verkoop hebben wij altijd een gespecialiseerd team klaar staan voor de ontmanteling van machines waar ook in Europa. Uit de ervaring, opgebouwd doorheen de jaren van het monteren, demonteren en verplaatsen van allerhande machines, ontstond automatisch een tweede bedrijfstactiviteit : Industriële verhuizingen van machines. Alle sectoren : metaal, chemie, kunstof, textile, bouw, automotive, voeding.

 2. ONLINEBOREN.NL

  Nederland

  Onlineboren kopen, houtboor, betonboor, dozenboor, slangenboor, gatzaag bi-metaal, cilinderkopboor, forsnerboor, proppenboor, speedboor, bekistingsboor, metaalboor, diamantboor, boorkroon, kernboren, trappenboor, boren sets. Onlineboren.nl de boren specialist. makkelijk online uw boren bestellen. Wij leveren goede kwaliteit boren in alle soorten en maten. Betonboren voor het boren in beton en gewapend beton in verschillende aansluitingen zoals sds+ en sds-max. Houtboren in verschillende diameters, slangenboren voor de langere houtboren en speedboren voor de grotere diameters. Cilinderkopboren / forstnerboren voor de ondiepe boorgaten bijvoorbeeld voor scharniergaten te boren. Diamantboren voor het nat boren in beton en gewapend beton. Verschillende soorten metaalboren en cobaltboren, trappenboor en verzinkboren. Dakdoorvoerboren in verschillende diameters leverbaar. Tegelboren voor het boren in keramieken tegels en boren in natuursteen. Wij hopen dat we u van dienst mogen zijn en u de juiste boor kunnen leveren voor uw klus.

 1. SEMPUCO WERKZEUGMASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  De firma SEMPUCO, die in Thüringen is gevestigd, bestaat sinds 1908 en presenteert zich op de globale markt met een jong, efficiënt en gemotiveerd team om als partner een betrouwbare samenwerking met onze klanten te ontwikkelen voor individuele oplossingen. NC-freeskoppen met krachtige motoras of via de hoofdspil van de machine aangedreven, freeskoppen, hydrostatische draaitafels, NC-draaitafels voor gecombineerd NC-draaien en NC-freesbewerking

 2. HAG TECH

  Frankrijk

  De MKB Hag'Tech is gespecialiseerd in mechanica van grote afmetingen (fijnmechanica, mechanisch lassen), met name in freeswerk, draaiwerk en laswerk. Hag'Tech bewerkt alle grondstoffen, waaronder rvs, duplex, uranus en inconel. Hag'Tech werkt voor verschillende sectoren, zoals die van energie, agrovoeding, scheepvaart, luchtvaart, defensie, ruimtevaart, machinebouw, chemie en petrochemie.

 3. TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING KLAASSEN B.V.

  Nederland

  Technische Handelsonderneming Klaassen B.V. levert hoogwaardige machines voor onder meer metaalbewerking. Denk aan aluminium zaagmachines, cirkelzaagmachines, lintzaagmachines en coördinatenboormachines. Bekijk de website voor het volledige aanbod of neem direct contact met ons op.

 4. HANN KUEN MACHINERY & HARDWARE CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

 5. GUILIN STAR DIAMOND SUPERHARD MATERIAL CO., LTD

  China

 6. MAGNETOR GMBH I. L.

  Duitsland

 7. METABO (SCHWEIZ) AG

  Zwitserland

 8. FEHLMANN AG

  Zwitserland

 1. AEROSION

  Frankrijk

 2. NORBERT GOTTWALD WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Duitsland

 3. INTERMACHINEX LTD.

  Bulgarije

 4. AGELTECH GMBH

  Duitsland

 5. EFP ELECTRO FIL PRÉCISION

  Frankrijk

 6. S.C.R. SONAP

  Frankrijk

 7. M. G. TOOLS PVT. LTD.

  India

 8. COMEPRI

  Frankrijk

 9. SERN - SOCIETE ETUDE REALISATION NUMERIQUE

  Frankrijk

 10. USITECH

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Boren - gereedschapsmachines - Import export

Aantal resultaten

948 bedrijven