• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boren en proefboren - installaties

Resultaten voor

Boren en proefboren - installaties - Import export

 1. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Rover Technik Freund en Foidl GmbH werd in 1987 opgericht door de koopman Raimund Freund en technicus Raimund Foidl en is vandaag de dag een volwassen onderneming die gevestigd is in Lennestadt –Südwestfalen met voornaamste activiteit productie, verkoop en advisering rondom het thema het ondergronds leggen van buizen. Daarbij staat boor- en ramtechniek, zowel horizontaal als verticaal, centraal. Toewijding, gecombineerd met snelheid en flexibiliteit. Met deze filosofie bieden wij onze klanten in tegenstelling tot grote concerns alle voordelen van een onderneming met overzichtelijke structuren en snelle beslissingen. Al meer dan 20 jaar Rover Technik. In die jaren konden wij talloze veeleisende projecten op het gebied van het ondergronds leggen van buizen binnen Duitsland en in het buitenland uitvoeren en begeleiden. De continu succesvolle resultaten onderstrepen hier het efficiënte gebruik van onze apparatuur en de kwaliteit van onze advisering.

 2. PROJECT DRILL

  Italië

  Verified by europages badge

  Handel in perforatiemachines en -gereedschap, nieuw en tweedehands, voor schachten, palen, micropalen, sondes. Modderpompen, draaikoppen, bankschroeven, lieren. Perforeermachines, boorplatformen, pompen, allemaal met certificaat van overeenstemming en CE-markering, test- en goedkeuringsprocedures. Bijstand op de werf en herstelling door gespecialiseerd personeel. Wereldwijde verkoop van opgeknapte machines die 100% functioneel zijn.

 3. DIMAFOR SARL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIMAFOR SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Pace, Frankrijk.

 4. ABBRUCH UND BAU S.R.O.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ABBRUCH UND BAU S.R.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Mansfeld, Duitsland.

 5. INOVATOOLS ECKERLE & ERTEL GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 20 jaar is InovaTools (Eckerle & Ertel GmbH) in het hart van Beieren bekent vanwege topprestaties in kwaliteit en service. Voor klanten in de hele wereld en uit verschillende branches ontwikkelen en vervaardigen wij onze INOVAtools, standaard- en bijzonder gereedschap, apparatuur voor de detailverkoop en kleine series, precisie-onderdelen en machines. Zij verzekeren de wetenschappelijke en kwalitatief hoogwaardige productie, bijvoorbeeld in de machinebouw, de luchtvaarttechniek en in de automobielindustrie. Dit is wat we leveren: dat vindt u op onze homepagina: freeswerktuigen voor de automobielindustrie, precisiewerktuigen voor de luchtvaarttechniek, fabrikant van schroefdraadfrezen, vaste carbide bijzondere boorwerktuigen, versplinterwerktuigen, onder andere

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. I.T.M. SALES AND SERVICES

  België

  Samen met onze dochteronderneming in Gembloux (BE) en vestigingen waarmee wij samenwerken als in Izegem en Geldermalsen (NL) vormen wij een uitermate sterk team. ITM Sales and Services Peer is vooral actief bij de Vlaamse gemeentes en aannemers, waar ITM Sud Gembloux zich richt op Waals Brabant en Luxemburg. VTM neemt het volledige Nederlandse grondgebied voor haar rekening. ITM Sales and Services Peer beheert een sterk uitgebouwd magazijn in combinatie met de juiste technische bekwaamheid van het gespecialiseerde team. Dit biedt ons de mogelijkheid om uiterst snel en accuraat te handelen bij eventuele storingen en pannes. Onze uitstekende samenwerking met Rentalift uit Izegem biedt ons tevens de mogelijkheid om onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen snel te helpen bij elk onverwacht probleem.

 2. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  VGS Automatisierungstechnik GmbH is een moderne, middelgrote onderneming op het gebied van de speciale machinebouw. De twee eigenaren Jan von Gescher en Reinhard Siek hebben het bedrijf in 2010 opgericht nadat zij al jarenlang gezamenlijk in een machinebouwonderneming met belangrijke klanten hadden gewerkt. Doel van de VGS is de individuele speciale machinebouw geheel volgens de specifieke behoeften van haar klanten. Alle medewerkers van VGS Automatisierungstechnik hebben jarenlange ervaring met planning, constructie en uitvoering van deels hoogcomplexe machines en installaties. De productie is ingericht naar de modernste en meest kostenbesparende oogpunten. Drie feiten: De constructie van de machines vindt plaats met CAD-systemen voor twee- en driedimensionale weergave. Het totale haloppervlak bedraagt ca. 700 vierkante meter, het montagegedeelte is 30 meter lang en 15 meter breed. Zeer zware onderdelen worden verplaatst met een 10 ton belastbare hijskraan.

 3. HEFTRUCKS VAN DEN DORPE

  België

  Van den Dorpe Material Handling BVBA uit Oudenaarde (West-Vlaanderen) is een familiebedrijf dat excelleert in oplossingen op maat voor interne transportactiviteiten. In 1987 begonnen we als heftruckverkoper en servicepunt voor de kwaliteitsproducten van Linde. Sindsdien zijn we geëvolueerd tot exclusieve verdeler van de interne transportmiddelen van Linde in Oost- en West-Vlaanderen en er de volledige dienstverlening bij biedt. Onze jarenlange kennis garandeert u een maatoplossing voor al uw interne logistieke processen: Verkoop Linde transportoplossingen Tweedehands magazijnvoertuigen van Linde Verhuur, onderhoud en service Bij Van den Dorpe wordt service met hoofdletters geschreven, het is dan ook de basis van onze goede naam en snelle groei. Bij ons kunt u terecht voor veel meer dan alleen verkoop en verhuur van heftrucks. Leasing, huurkoop, wisselstukken, reparaties, onderhouds- en fullservicecontracten of training, consultancy en advies; bij ons blijft uw logistiek volop in beweging. Samen met Motrac in Antwerpen verdeelt Van den Dorpe de Linde heftrucks en magazijnvoertuigen in heel België.

 4. EPD

  Frankrijk

  EPD is een bedrijf dat gespecialiseerd is boormateriaal, nieuw (Franse dealer van de merken CMV, Massenza, Petrogen) en tweedehands. Ons aanbod: waterboringen, proefboringen, funderingen, steengroeven, olieboringen, grondboor, compressor, modderpomp, woelboor, grondboor, bouchardhamer, snijboor, stangen, palen. CFA, specialist in geothermie. CLUSTER MULTIHAMERS. Alle onderdelen zijn op verzoek leverbaar.

 5. VCM BELGIUM

  België

  VCM is de exclusieve invoerder van Volvo Construction Equipment in België. Als klantgericht servicebedrijf leveren wij bouwmachines en kranen voor onder andere de woning-, wegen-, en infrastructuurbouw Dankzij de succesvolle samenwerking met topmerken beschikt VCM over een sterke marktpositie in België

 1. HB DRILLING

  België

  Het bedrijf HB DRILLING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Waterbehandeling - apparaten en installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Waterbehandeling - apparaten en installaties, en constructie van machines voor waterbehandeling. Het is gevestigd in Fontaine-L'Eveque, België.

 2. AVANT TECNO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AVANT TECNO DEUTSCHLAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Eppertshausen, Duitsland.

 1. REPRO HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REPRO HANDELS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Mechernich, Duitsland.

 2. C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA

  Italië

  Het bedrijf C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen, industriecomplexen, en Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen. Het is gevestigd in Acqui Terme, Italië.

 3. BURENERGOSERVIS PUE

  Wit Rusland

  Het bedrijf BURENERGOSERVIS PUE, is een Distributeur, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren peilapparaten, aardingsstaven, grondboren voor uitgraving van putten, en boormachines voor mijnen en groeven. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 4. TECNA SNC DI MORETTI DR. GIULIANO & C.

  Italië

  Het bedrijf TECNA SNC DI MORETTI DR. GIULIANO & C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Topografie - apparaten en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - installaties, constructie van heipalen, microzuilen, Boren en proefboren - installaties, en geonostische en geofysische GRONDBORING. Het is gevestigd in Arezzo, Italië.

 5. PARTNER ENGINEERING COMPANY

  Spanje

  Het bedrijf PARTNER ENGINEERING COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties voor boren waterputten. Het is gevestigd in Portbou, Spanje.

 6. FORAGE EQUIPEMENTS IMPORT EXPORT

  Algerije

  Het bedrijf FORAGE EQUIPEMENTS IMPORT EXPORT, is een Distributeur, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - bouw en openbare werken, Geotechnische boorinstallaties, en Import-export - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Constantine, Algerije.

 7. BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondboring - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - installaties, boormachine, boorbanken, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Meinersen, Duitsland.

 8. DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD.

  Turkije

  Het bedrijf DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dagbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - installaties, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. TENCNO POZZI 2002

  Italië

  Het bedrijf TENCNO POZZI 2002, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren en proefboren - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - installaties, hydraulische boringen, boring van artesische putten, Boren en proefboren - installaties, en Geotechnische boorinstallaties. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 2. GEOSONDEDILE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GEOSONDEDILE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren grondboring, diepwandposten, boren van putten, en anti-aardbevingconstructies. Het is gevestigd in Sant'agata Li Battiati, Italië.

 3. ATLAS EKIPMAN MAKINA INS.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf ATLAS EKIPMAN MAKINA INS.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren hamerboormachines voor uitgraving van galerijen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. PAULY

  België

  Het bedrijf PAULY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, Boren en proefboren - installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, en verhuur elektrische heftrucks. Het is gevestigd in Lambermont, België.

 5. COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - materieel en installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouw - materieel en installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Gaimersheim, Duitsland.

 6. SPU KOMPLEKT

  Wit Rusland

  Het bedrijf SPU KOMPLEKT, is een Onderaannemer, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren polyethyleen buizen. Het is gevestigd in Zhodino, Wit Rusland.

 7. BIZIM SONDAJ

  Turkije

  Het bedrijf BIZIM SONDAJ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. JOFO FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf JOFO FRANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, en Bouw - materieel en installaties. Het is gevestigd in Villepinte, Frankrijk.

 9. THELAGUMMI PRODUKTIONS UND HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THELAGUMMI PRODUKTIONS UND HANDELS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberproducten, en Rubberproducten. Het is gevestigd in Hohenbrunn, Duitsland.

 10. EBERHARD FRANCE-FAMMAB

  Frankrijk

  Het bedrijf EBERHARD FRANCE-FAMMAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - zonder motor, Frezen - gereedschapsmachines, Boren en proefboren - installaties, Handgereedschap - zonder motor, ontwerp van gereedschap, Frezen - gereedschapsmachines, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Saverne, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Boren en proefboren - installaties - Import export

Aantal resultaten

2.878 Bedrijven