• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boren en proefboren - installaties

Resultaten voor

Boren en proefboren - installaties - Import export

 1. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Duitsland

  Rover Technik Freund en Foidl GmbH werd in 1987 opgericht door de koopman Raimund Freund en technicus Raimund Foidl en is vandaag de dag een volwassen onderneming die gevestigd is in Lennestadt –Südwestfalen met voornaamste activiteit productie, verkoop en advisering rondom het thema het ondergronds leggen van buizen. Daarbij staat boor- en ramtechniek, zowel horizontaal als verticaal, centraal. Toewijding, gecombineerd met snelheid en flexibiliteit. Met deze filosofie bieden wij onze klanten in tegenstelling tot grote concerns alle voordelen van een onderneming met overzichtelijke structuren en snelle beslissingen. Al meer dan 20 jaar Rover Technik. In die jaren konden wij talloze veeleisende projecten op het gebied van het ondergronds leggen van buizen binnen Duitsland en in het buitenland uitvoeren en begeleiden. De continu succesvolle resultaten onderstrepen hier het efficiënte gebruik van onze apparatuur en de kwaliteit van onze advisering.

 2. PROJECT DRILL

  Italië

  Handel in perforatiemachines en -gereedschap, nieuw en tweedehands, voor schachten, palen, micropalen, sondes. Modderpompen, draaikoppen, bankschroeven, lieren. Perforeermachines, boorplatformen, pompen, allemaal met certificaat van overeenstemming en CE-markering, test- en goedkeuringsprocedures. Bijstand op de werf en herstelling door gespecialiseerd personeel. Wereldwijde verkoop van opgeknapte machines die 100% functioneel zijn.

 3. DIMAFOR SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf DIMAFOR SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Pace, Frankrijk.

 4. ABBRUCH UND BAU S.R.O.

  Duitsland

  Het bedrijf ABBRUCH UND BAU S.R.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Mansfeld, Duitsland.

 5. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  VGS Automatisierungstechnik GmbH is een moderne, middelgrote onderneming op het gebied van de speciale machinebouw. De twee eigenaren Jan von Gescher en Reinhard Siek hebben het bedrijf in 2010 opgericht nadat zij al jarenlang gezamenlijk in een machinebouwonderneming met belangrijke klanten hadden gewerkt. Doel van de VGS is de individuele speciale machinebouw geheel volgens de specifieke behoeften van haar klanten. Alle medewerkers van VGS Automatisierungstechnik hebben jarenlange ervaring met planning, constructie en uitvoering van deels hoogcomplexe machines en installaties. De productie is ingericht naar de modernste en meest kostenbesparende oogpunten. Drie feiten: De constructie van de machines vindt plaats met CAD-systemen voor twee- en driedimensionale weergave. Het totale haloppervlak bedraagt ca. 700 vierkante meter, het montagegedeelte is 30 meter lang en 15 meter breed. Zeer zware onderdelen worden verplaatst met een 10 ton belastbare hijskraan.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HEFTRUCKS VAN DEN DORPE

  België

  Van den Dorpe Material Handling BVBA uit Oudenaarde (West-Vlaanderen) is een familiebedrijf dat excelleert in oplossingen op maat voor interne transportactiviteiten. In 1987 begonnen we als heftruckverkoper en servicepunt voor de kwaliteitsproducten van Linde. Sindsdien zijn we geëvolueerd tot exclusieve verdeler van de interne transportmiddelen van Linde in Oost- en West-Vlaanderen en er de volledige dienstverlening bij biedt. Onze jarenlange kennis garandeert u een maatoplossing voor al uw interne logistieke processen: Verkoop Linde transportoplossingen Tweedehands magazijnvoertuigen van Linde Verhuur, onderhoud en service Bij Van den Dorpe wordt service met hoofdletters geschreven, het is dan ook de basis van onze goede naam en snelle groei. Bij ons kunt u terecht voor veel meer dan alleen verkoop en verhuur van heftrucks. Leasing, huurkoop, wisselstukken, reparaties, onderhouds- en fullservicecontracten of training, consultancy en advies; bij ons blijft uw logistiek volop in beweging. Samen met Motrac in Antwerpen verdeelt Van den Dorpe de Linde heftrucks en magazijnvoertuigen in heel België.

 2. EPD

  Frankrijk

  EPD is een bedrijf dat gespecialiseerd is boormateriaal, nieuw (Franse dealer van de merken CMV, Massenza, Petrogen) en tweedehands. Ons aanbod: waterboringen, proefboringen, funderingen, steengroeven, olieboringen, grondboor, compressor, modderpomp, woelboor, grondboor, bouchardhamer, snijboor, stangen, palen. CFA, specialist in geothermie. CLUSTER MULTIHAMERS. Alle onderdelen zijn op verzoek leverbaar.

 3. HB DRILLING

  België

 4. AVANT TECNO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 5. REPRO HANDELS GMBH

  Duitsland

 1. TECNA SNC DI MORETTI DR. GIULIANO & C.

  Italië

 2. C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA

  Italië

 1. BURENERGOSERVIS PUE

  Wit Rusland

 2. DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD.

  Turkije

 3. BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. FORAGE EQUIPEMENTS IMPORT EXPORT

  Algerije

 5. TENCNO POZZI 2002

  Italië

 6. GEOSONDEDILE S.R.L.

  Italië

 7. ATLAS EKIPMAN MAKINA INS.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

 8. JOFO FRANCE

  Frankrijk

 1. MBI FRANCE

  Frankrijk

 2. BIZIM SONDAJ

  Turkije

 3. RPM DRILLING EQUIPMENTS

  Turkije

 4. GEOACTIV PIOTR TAŃSKI

  Polen

 5. GROUND ENGAGING TECHNOLOGIES

  Verenigd Koninkrijk

 6. BERGAMASCHI MASSIMO TRIVELLAZIONI

  Italië

 7. PROKOLSPECSTROY

  Wit Rusland

 8. COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH

  Duitsland

 9. GEOTECH ANDRZEJ KRZEMIŃSKI

  Polen

 10. SPU KOMPLEKT

  Wit Rusland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Boren en proefboren - installaties - Import export

Aantal resultaten

2.877 Bedrijven