• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boren van boorputten

Resultaten voor

Boren van boorputten - Import export

 1. ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 2. RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren van boorputten, diensten voor openbare werken, machines en apparatuur voor grondboring, Boren van boorputten, en installaties voor boren waterputten. Het is gevestigd in Santarcangelo Di Romagna, Italië.

 3. BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is gevestigd in Bonn, Duitsland.

 4. AQUA DEWULF

  België

  Wenst u een putboring of boorput Is uw pompinstallatie kapot? Wenst u regenwater te gebruiken? Bent u het zeulen met de tuinslang beu? Wilt u geen verdorde tuin na uw vakantie? Zakt het waterpeil van uw vijver? Zit er veel ijzer of kalk in uw grondwater? Wilt u een professioneel besproeid tennisplein? Wilt u een groen golfterrein? Wilt u een sfeervol verlichte tuin? Wenst u een warmtepomp voor het opwarmen van zwembadwater? Wilt u besparen op uw stadswaterfactuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 5. AMCAL

  België

  Amcal heeft reeds 60 jaar ervaring in het winnen van grondwater. Dagelijks voeren we nog steeds nieuwe grondwaterwinningen in België en Noord-Frankrijk uit. Dankzij uitvoerige mond-aan-mondreclame, kwamen naast de boorputpompen stelselmatig steeds meer andere pomptypes bij ons terecht.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. APER-VERMEULEN

  België

  Boorputten.

 2. DIETER HÄSELBARTH E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf DIETER HÄSELBARTH E.K., is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is gevestigd in Kretzschau, Duitsland.

 3. MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is gevestigd in Mörfelden-Walldorf, Duitsland.

 4. BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C., en actief in de sector Boren van boorputten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Puttenbouw, sanering asbest, rattenbestrijding, Puttenbouw, en elektrische duikpompen. Het is gevestigd in Follonica, Italië.

 5. HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is gevestigd in Ötigheim, Duitsland.

 1. BRUNNENBAU SCHAB

  Duitsland

  Het bedrijf BRUNNENBAU SCHAB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is gevestigd in Wilhelmsdorf, Duitsland.

 2. CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE

  Polen

  Het bedrijf CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE, is een Multi-Category, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Puttenbouw, en Puttenbouw. Het is gevestigd in Przodkowo, Polen.

 1. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Roemenië

  Het bedrijf FORAJE PUTURI FORAMAT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - uitvoering, Boringen, Puttenbouw, Boorputbeheer, Boren en proefboren - uitvoering, Boringen, Puttenbouw, en Boorputbeheer. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 2. BRUNNENBOHR TEAM NORD

  Duitsland

  Het bedrijf BRUNNENBOHR TEAM NORD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is gevestigd in Meine, Duitsland.

 3. FRATELLI MOLÈ S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FRATELLI MOLÈ S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is gevestigd in Chiaramonte Gulfi, Italië.

 4. YOUCOND

  Italië

  Het bedrijf YOUCOND, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontsmetting en sterilisatie - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren van boorputten, Outsourcingdiensten, reinigingsdienst voor gezamenlijke appartementeigenaars, Boren van boorputten, en antenne-installaties gebouwen in gemeenschappelijk eigendom. Het is gevestigd in Tivoli, Italië.

 5. SC N&A TRADE SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC N&A TRADE SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren en proefboren - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren van boorputten, Boringen, Puttenbouw, Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden, Boren van boorputten, Boringen, Puttenbouw, en Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is gevestigd in Sibiu, Roemenië.

 6. TIPFOR SRL

  Roemenië

  Het bedrijf TIPFOR SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren en proefboren - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boringen, Drinkfonteinen, automatisch, Geothermische installaties, Boren van boorputten, Boringen, Drinkfonteinen, automatisch, Geothermische installaties, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Timisoara, Roemenië.

 7. SANA FONDATIONS

  België

  Het bedrijf SANA FONDATIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boringen, Boringen, en Geothermie. Het is gevestigd in Naninne, België.

 8. WERNER STUCKMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WERNER STUCKMANN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is gevestigd in Werl, Duitsland.

 1. QINGDAO WONTIDE CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf QINGDAO WONTIDE CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompwerkzaamheden van oliebronnen. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 2. KOSUN

  China

  Het bedrijf KOSUN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is gevestigd in Xi'an, China.

 3. EDIL PALI SOC. COOP.

  Italië

  Het bedrijf EDIL PALI SOC. COOP., is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is tevens aanwezig in de sectoren perforatie, boren en graven van putten, onderhoud artesische waterputten, waterputten voor privegebruik, en waterputten voor industrieel gebruik. Het is gevestigd in Ceccano, Italië.

 4. BAOJI YUANHENG OILFIELD EQUIPMENT CO. LTD

  China

  Het bedrijf BAOJI YUANHENG OILFIELD EQUIPMENT CO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is gevestigd in Baoji, China.

 5. AVSDRILL

  Portugal

  Het bedrijf AVSDRILL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren van boorputten, Boren en proefboren - uitvoering, Boren van boorputten, en Boren en proefboren - uitvoering. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 6. SCARDIGLI POZZI

  Italië

  Het bedrijf SCARDIGLI POZZI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Puttenbouw, perforatie, boren en graven van putten, en Puttenbouw. Het is gevestigd in San Miniato, Italië.

 7. MARZULLO PERFORAZIONI TERRENI S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf MARZULLO PERFORAZIONI TERRENI S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is tevens aanwezig in de sectoren putten, en diepwandposten. Het is gevestigd in Frosinone, Italië.

 8. SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S.

  Italië

  Het bedrijf SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S., en actief in de sector Puttenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Campagnola Emilia, Italië.

 9. I.GE.M. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf I.GE.M. S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in San Prisco, Italië.

 10. LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Puttenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Rio Saliceto, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis