• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boringen

Resultaten voor

Boringen - Import export

 1. SAMAG MACHINE TOOLS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  MADE IN GERMANY - Maximale kwaliteit, traditie en meer dan 150 jaar ervaring! Ons bedrijfbegon hier eind 19e eeuw met de productie van de eerste boormachines.Sindsdien hebben ingenieurs van SAMAG herhaaldelijk bijgedragen aan het verbeteren van de kwaliteit en efficiëntie van productieprocessen door baanbrekende ontwikkelingen en technologische uitmuntendheid. Vandaag de dag zijn we succesvol actief in de machinebouw met een team van ongeveer 120 werknemers in onze vestiging in Saalfeld. Onze machines en systemen worden wereldwijd gebruikt in vele sectoren, waaronder de auto-industrie, gereedschap- en matrijzenbouw en machinebouw. SAMAG staat voor: Zeer productieve CNC-bewerkingscentra, automatisering, stabiele diepboortechnologie van het hoogste niveau en speciale machines voor speciale en vooral efficiëntere productielijnen. Vandaag de dag zijn we een van de toonaangevende fabrikanten van: •Horizontale bewerkingscentra met meerdere assen • Diepboor-/freescentra • Diepboormachines • Bewerkingscentra met bewegende kolom • Speciale machines/machineoplossingen op maat. Ook Retrofitmachines maken deel uit van ons productassortiment.We knappen oude SAMAG-bewerkingsmachines op en brengen ze terug in uitstekende, volledig functionele staat. Dit is niet alleen bijzonder duurzaam, maar bespaart ook kosten voor onze klanten.WE HECHTEN VEEL BELANG AAN SERVICE.– Onze klantenservice houdt niet op bij de overdracht van de machine!

 2. TORCAMES

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TORCAMES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boringen, Staal, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Messing, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Draaien - staal- en metaalbewerking, CNC-4-assen-freeswerk, CNC aluminium verwerking, en CNC-freeswerk. Het is gevestigd in Espinhel Águeda, Portugal.

 3. WELVREUGD

  Nederland

  Welvreugd is met bijna 50 jaar ervaring onmiskenbaar specialist in de aanleg van kabels en leidingen en alles wat daarmee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan sleufloze technieken, kunststoflassen, leidingen traceren, leidingbeheer, zuichtechniek, ontwerp & enginering en grondwerk. Ooit begonnen in de tuinbouw, zijn we door de jaren heen gegroeid naar een gespecialiseerd bedrijf met een trackrecord van de meest uiteenlopende boringen tot wel honderden meters lengte. Die ontwikkeling die Welvreugd heeft doorgemaakt maakt ons bedrijf tot wat het vandaag de dag is: een betrouwbare partner voor kleine én grote opdrachtgevers.

 4. MESKA HARTGESTEIN-PRÜFPLATTEN GMBH

  Duitsland

  Meska Präzisionswerk Hartgestein-Prüfplatten GmbH: precisiegraniet, speciale machinebouw tot 7 m lengte, meet- en controleplaten, hoeken, meettafels, revisies, certificaten. Productie van onbewerkt blok tot precisiegraniet uit één hand! Onze dienstverlening begint met de keuze van het graniet op locatie. Elk onbewerkt blok wordt op scheurtjes of aders gecontroleerd. Wij garanderen dat alleen het beste materiaal wordt verwerkt. Wij voeren Gabbro en Diabas hardsteen tot groottes van 6500*2800 mm. Door onze uitgebreide magazijnvoorraad met ca. 3000 t garanderen wij korte levertijden. Wij sparen zodoende tijd en transporttrajecten. Door de toepassing van CNC-techniek worden de blokken met maximale materiaalbenutting gesneden. Groottes 7500*2800 mm grof en fijn slijpen met hoogste precisie. Plaatdoorbraken, schroefdraadinzetten in elke grootte, moeren in de gewenste precisie en positionering. Modernste CAD-CAM-techniek in de gewenste productiediepte.

 5. K-BORINGEN

  België

  Met de sleufloze aanleg van leidingen en tunnels heeft K-Boringen, de gespecialiseerde tunnelling-divisie van Kumpen, een grensverleggende reputatie opgebouwd. Zowel technisch als organisatorisch behoren deze geavanceerde experts tot de absolute top in binnen- en buitenland. Ongeacht de projecteisen van overheden of privé- opdrachtgevers, overtreft de inventiviteit van K-Boringen de hoogste verwachtingen. Zowel als zelfstandig uitvoerder als in de rol van subcontractor onderscheidt K-Boringen zich hier keer op keer door in overleg met alle betrokkenen de uitvoeringstijd te verkorten en kosten te besparen. 5-talig van huis uit en uitgerust met een indrukwekkend machinepark garanderen de mensen van K-Boringen zelfs in de moeilijkste werksituaties een uiterst vlotte en flexibele samenwerking.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PGB-EUROPE

  België

  Iedere markt is gebaseerd op de principes van vraag en aanbod, zo ook de markt van de bevestigingsmaterialen en gereedschappen. De kunst bestaat erin om het juiste antwoord te kunnen formuleren op verschillende marktvragen en dat is net iets waarin pgb-Europe uitblinkt. Combineer die gave met meer dan 50 jaar ervaring in de sector, een hoge productkwaliteit en een professionele aanpak en u hebt de perfecte mix voor een ideale samenwerking. U kan steeds een beroep doen op onze expertise en genieten van onze klantspecifieke service. pgb-Europe is uw partner bij uitstek voor al uw bevestigingsmaterialen, maar biedt tevens oplossingen voor uw behoefte aan handgereedschapen en boren. Dankzij ons state-of-the-art logistiek management kunnen wij tegemoet komen aan elke vraag. Goederen op afroep, per pallet of per colli of gewoon af te halen: het kan allemaal. Om onze belofte van een snelle en op maat gemaakte service na te komen, krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen die uw dossier met kennis van zaken en een vlotte service afhandelt.

 2. SMET GROUP

  België

  Het is onze opdracht uw beste partner te zijn in ondergrondse technieken en milieutoepassingen. Als gespecialiseerde aannemers willen wij onze klanten steeds de meest geschikte technologie en hoogstaand vakmanschap leveren voor de uitvoering van ondergrondse of speciale werken. Samen met hen wensen we een gezamenlijk concurrentieel voordeel uit te bouwen om gemeenschappelijk projecten te verwerven. We willen steeds garant staan voor een betrouwbare, veilige en kwaliteitsvolle uitvoering. We willen voor al onze medewerkers een kader creëren waarin zij zichzelf maximaal kunnen ontwikkelen. Hierbij streven wij er naar hen taken toe te vertrouwen die een boeiende uitdaging vormen in lijn met hun persoonlijke capaciteiten en ambities. TECHNIEKEN SMET-F&C Berlinerwanden Beschoeide sleuven Grindkernen Injecties Micropalen Secanspalen Soilmixing (CSM) Spuitbeton Trekankers Vernageling VHP-grouting / Jetgrouting SMET-TUNNELING Doorpersen van brugkokers High Performance Microtunnelling Leidingrenovatie Microtunnelling Tunnelboringen met segmenten SMET GWT Europe Bemalingen Bodemenergie Elektromechanica Verticale boringen SMET PILE Grondverdringende palen

 3. DEKABO GROEP

  België

  De Dekabo Groep bestaat uit een holdingmaatschappij, Dekarent en drie werkmaatschappijen, Dekabo in Olen, Fordibel in Jodoigne en Underground Solutions in Olen. Wij zijn een onafhankelijke full-service organisatie voor alles wat met horizontaal gestuurde boringen te maken heeft. De klant staat bij ons centraal. Wij werken zowel rechtstreeks voor bouwheren als in onderaanneming voor het plaatsen van nutsleidingen bij grote infrastructuurwerken zoals bijvoorbeeld de aanleg van nieuwe industrieterreinen. We beschikken over het modernste en meest volledige machinepark in België waarmee van de meest eenvoudige tot de meest complexe boring uitgevoerd kan worden. Toch zijn het in de eerste plaats de gemotiveerde medewerkers die dag in dag uit het verschil maken. Nieuwe medewerkers worden door eigen mensen opgeleid en starten op kleinere machines waarna ze, in functie van hun ervaring, resultaten en interesses, kunnen doorgroeien.

 4. DSK PIPING

  België

  DSK Piping is gespecialiseerd in de technieken van het boren. Bij grote openbare werken worden hindernissen zoals rivieren onderboord terwijl de scheepvaart gewoon door gaat. Viaducten en autostrades worden gekruist terwijl de auto’s en vrachtwagens ongehinderd voorbij rijden. Bij u thuis zorgen ze voor de renovatie van uw riolering dmv een gestuurde boring, zodat er niets uitgebroken moet worden. Ze stellen oplossen van problemen van bedrijven en particulieren voor: horizontaal gestuurde boringen onder wegen en parkings, kruisingen van opritten en paden, renoveren van rioleringen zonder graven met verschillende technieken, no-dig plaatsen van nutsleidingen en drainage voor grondzuivering, goedkoper alternatief voor hand-boringen , pers-boringen en spiraal-boringen.

 5. JANSEN

  België

  Ondernemingen Jansen NV is een ervaren, gedreven onderneming die gespecialiseerd is in het leggen van diverse nutsvoorzieningen: drinkwaterleiding, brandleiding, toevoerleiding, riolering, gasleiding, bouwen van watervangputten, grondzuigwerken. Leidingen in PVC, HDPE, ductiel gietijzer, ... het gamma is moeilijk af te lijnen en strekt zich tot het afwerken van totaalprojecten. Dit wil zeggen dat door de diverse investeringen in het machine- en materiaalpark de firma instaat voor zowel de graafwerken, laswerken, horizontale boringen en de heraanleg van de bestratingen. Aldus de voornaamste nevenactiviteiten: Kabelwerken, Diverse graafwerken, Horizontale boringen, Diverse bestratingswerken, Verhuur van kranen, Bekisting- en betonwerken.

 1. GEOTECHNO

  België

  Geotechno is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van uitrustingen voor verticale en horizontale boringen alsook pompinstallaties voor cementinjectie. Het professionalisme van GEOTECHNO uit zich op niveau van de dienstverlening, de technologie, de innovatie en het echt ter hand nemen van de klant. Ze leveren boormachines en materiaal voor ankerwerken, paalfundaties, kernboringen, putboringen, milieuboringen en horizontale boringen. Verder kunnen ze de werven voorzien van volledige pompinstallaties voor cement- en bentoniet injectie. Deze installaties zijn gemonteerd op een platform of in gesloten container en bezitten doorgaans een menger, roerder en een injectiepomp.

 2. CAS-VOS

  België

  Nutsleidingen : Aanleg van nutsleidingen (openbare verlichtings-, water-, gas- en electriciteitsnet)om de huidige netwerken uit te breiden of te vervangen in opdracht van de voornaamste nutsmaatschappijen. Glasvezel : Aanleg van netwerken voor glasvezel, inclusief blazen van glasvezel in bestaande buizen, lassen van glasvezel en afwerking tot de eindverbruiker. Boringen : Gestuurde boringen, geruggesteund door een ruime know how, gecombineerd met een uitgebreid gamma van boormachines die alle types boringen aankunnen. ICT : Beheerswerken aan bestaande kabelnetwerken, alsook installaties van digitale televisie, telefonie en internetaansluitingen.

 1. INTERBORING

  België

  Sinds de oprichting in 1983 heeft Interboring er zich op toegelegd om aan haar klanten de beste oplossingen te bieden voor het realiseren van openingen in gewapend beton. Daarnaast zijn we in 2008 gestart met het renoveren van bestaande vloeren. Door permanent te investeren in mensen en machines is Interboring er in geslaagd om de referentie te worden voor het bewerken van beton in de metaalnijverheid, automobiel , farmaceutische en nucleaire nijverheid.

 2. AMERY

  België

  Amery bvba is uw partner voor het uitvoeren van horizontale boringen. Via horizontale boringen kan u leidingen plaatsen zonder obstakels (terras, oprit, baan, autosnelweg, rivier, …) te moeten openbreken. Hierbij wordt telkens gebruik gemaakt van het zogenaamde “no-dig” principe, m.a.w. er komt geen of slechts in beperkte mate graafwerk aan te pas. Enkel aan het startpunt en het eindpunt is graafwerk nodig.

 3. SABBE BEDRIJF

  België

  De bvba Sabbe is reeds jaar 50 gekend in de aannemerswereld. Men tracht in de diverse domeinen de klant tevreden te stellen met een kwaliteitsvolle dienstverlening en zijn personeel tewerk te stellen in een veilige omgeving. AFDELING CENTRAAL aanleg nutsleidingen, grondwerken & wegeniswerken AFDELING BOUW beton- & metselwerken en omgevingsaanleg AFDELING NOORD aansluitingen van gas/electriciteit/water & boringen

 4. AANNEMINGEN A.B.W.

  België

  A.B.W. is vooral actief in de industriële sector. Daarnaast zijn wij ook werkzaam in de woningbouw (spotboringen, huisaansluitingen...), openbare werken (wegenbouwwerken, rioolaansluitingen...), appartementsbouw (technische installaties, verluchtingen ...) ...

 5. BRABAMIJ

  België

  Brabamij is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het aansluiten van nutsleidingen elektriciteit en aardgas. Wij werken samen met o.a. Eandis, Infrax en Sibelga. Door de jaren heen hebben wij de nodige kennis en expertise opgedaan in deze sector. Onze hoofdactiviteit brengt ook andere werken met zich mee. Onder andere: vervangen van gas- en elektriciteitsmeters, boringen onder opritten, tuinen, bestratingen, rioleringswerken, graafwerken, gevelboringen ...

 6. HAKO BORINGEN

  België

  Hako Boringen is gespecialiseerd in horizontale boringen en doorpersingen met een diameter van 150mm tot 2000mm. Buisdoorpersingen worden uitgevoerd om op een sleufloze manier wegen, spoorwegen of hindernissen te kruisen voor aanleg van riolen, gas- en vloeistofleidingen of kabels.

 7. PRAGMA PLEXI

  België

  PVC-bewerking

 8. GEBO

  België

  Gebo Putboringen uit Dessel heeft reeds meer dan 60 jaar ervaring in het uitvoeren van putboringen en grondboringen voor het plaatsen van regenwaterputten en waterpompen alsook wateronttrekking.

 1. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Turkije

  Het bedrijf ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dagbouw - machines en materiaal, Mijnbouwdiensten, Dagbouw - machines en materiaal, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. COMMAND-SMFI

  Frankrijk

  Het bedrijf COMMAND-SMFI, is een Onderaannemer, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren CNC staalverwerking, boringen, en c.n.c frezen. Het is gevestigd in Cosne Sur Loire, Frankrijk.

 3. HONE ALL PRECISION LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HONE ALL PRECISION LTD., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boringen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Buizen, naadloos - ferro, Boringen, speciale machinale bewerkingen volgens tekening, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en Buizen, naadloos - ferro. Het is gevestigd in Leighton Buzzard, Verenigd Koninkrijk.

 4. S.M.P.

  Frankrijk

  Het bedrijf S.M.P., is een Dienstverlener, en actief in de sector Boringen. Het is gevestigd in Château Renard, Frankrijk.

 5. METTY WEYRICH & FILS

  Luxemburg

  Het bedrijf METTY WEYRICH & FILS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dakbedekkingen - uitvoering, Boringen, Dakbedekkingen - uitvoering, blikslagerij, isolatie, en Boringen. Het is gevestigd in Vianden, Luxemburg.

 6. ETS MAURICE DESCOMBES ET FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS MAURICE DESCOMBES ET FILS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren boringen, revolverbankdraaiwerk van alle metalen, en draaien frezen van metalen. Het is gevestigd in Bons-en-chablais, Frankrijk.

 7. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Roemenië

  Het bedrijf FORAJE PUTURI FORAMAT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren van boorputten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - uitvoering, Boringen, Puttenbouw, Boorputbeheer, Boren en proefboren - uitvoering, Boringen, Puttenbouw, en Boorputbeheer. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 8. GUHRING ALSACE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf GUHRING ALSACE SARL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verhuur van industriële installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren schroefdraadsnijden, frezen, boringen, en cilinderdoorsnede. Het is gevestigd in Bischoffsheim, Frankrijk.

 9. GEOINVESTIGATE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GEOINVESTIGATE LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren geotechnische onderzoeken voor de bouwindustrie, en boringen. Het is gevestigd in Stoksley, Verenigd Koninkrijk.

 10. FORALUX

  Luxemburg

  Het bedrijf FORALUX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Betonindustrie - machines en fabricagematerialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en zagen van gewapend beton, Boringen, Boren en zagen van gewapend beton, gecontroleerde slopingen, betonfrezen en frezen voor harde vloeren, en Boringen. Het is gevestigd in Kehlen, Luxemburg.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis