• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boringen

Resultaten voor

Boringen - Import export

 1. TORCAMES

  Portugal

 2. WELVREUGD

  Nederland

  Welvreugd is met bijna 50 jaar ervaring onmiskenbaar specialist in de aanleg van kabels en leidingen en alles wat daarmee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan sleufloze technieken, kunststoflassen, leidingen traceren, leidingbeheer, zuichtechniek, ontwerp & enginering en grondwerk. Ooit begonnen in de tuinbouw, zijn we door de jaren heen gegroeid naar een gespecialiseerd bedrijf met een trackrecord van de meest uiteenlopende boringen tot wel honderden meters lengte. Die ontwikkeling die Welvreugd heeft doorgemaakt maakt ons bedrijf tot wat het vandaag de dag is: een betrouwbare partner voor kleine én grote opdrachtgevers.

 3. MESKA HARTGESTEIN-PRÜFPLATTEN GMBH

  Duitsland

  Meska Präzisionswerk Hartgestein-Prüfplatten GmbH: precisiegraniet, speciale machinebouw tot 7 m lengte, meet- en controleplaten, hoeken, meettafels, revisies, certificaten. Productie van onbewerkt blok tot precisiegraniet uit één hand! Onze dienstverlening begint met de keuze van het graniet op locatie. Elk onbewerkt blok wordt op scheurtjes of aders gecontroleerd. Wij garanderen dat alleen het beste materiaal wordt verwerkt. Wij voeren Gabbro en Diabas hardsteen tot groottes van 6500*2800 mm. Door onze uitgebreide magazijnvoorraad met ca. 3000 t garanderen wij korte levertijden. Wij sparen zodoende tijd en transporttrajecten. Door de toepassing van CNC-techniek worden de blokken met maximale materiaalbenutting gesneden. Groottes 7500*2800 mm grof en fijn slijpen met hoogste precisie. Plaatdoorbraken, schroefdraadinzetten in elke grootte, moeren in de gewenste precisie en positionering. Modernste CAD-CAM-techniek in de gewenste productiediepte.

 4. DEKABO GROEP

  België

  De Dekabo Groep bestaat uit een holdingmaatschappij, Dekarent en drie werkmaatschappijen, Dekabo in Olen, Fordibel in Jodoigne en Underground Solutions in Olen. Wij zijn een onafhankelijke full-service organisatie voor alles wat met horizontaal gestuurde boringen te maken heeft. De klant staat bij ons centraal. Wij werken zowel rechtstreeks voor bouwheren als in onderaanneming voor het plaatsen van nutsleidingen bij grote infrastructuurwerken zoals bijvoorbeeld de aanleg van nieuwe industrieterreinen. We beschikken over het modernste en meest volledige machinepark in België waarmee van de meest eenvoudige tot de meest complexe boring uitgevoerd kan worden. Toch zijn het in de eerste plaats de gemotiveerde medewerkers die dag in dag uit het verschil maken. Nieuwe medewerkers worden door eigen mensen opgeleid en starten op kleinere machines waarna ze, in functie van hun ervaring, resultaten en interesses, kunnen doorgroeien.

 5. DSK PIPING

  België

  DSK Piping is gespecialiseerd in de technieken van het boren. Bij grote openbare werken worden hindernissen zoals rivieren onderboord terwijl de scheepvaart gewoon door gaat. Viaducten en autostrades worden gekruist terwijl de auto’s en vrachtwagens ongehinderd voorbij rijden. Bij u thuis zorgen ze voor de renovatie van uw riolering dmv een gestuurde boring, zodat er niets uitgebroken moet worden. Ze stellen oplossen van problemen van bedrijven en particulieren voor: horizontaal gestuurde boringen onder wegen en parkings, kruisingen van opritten en paden, renoveren van rioleringen zonder graven met verschillende technieken, no-dig plaatsen van nutsleidingen en drainage voor grondzuivering, goedkoper alternatief voor hand-boringen , pers-boringen en spiraal-boringen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JANSEN

  België

  Ondernemingen Jansen NV is een ervaren, gedreven onderneming die gespecialiseerd is in het leggen van diverse nutsvoorzieningen: drinkwaterleiding, brandleiding, toevoerleiding, riolering, gasleiding, bouwen van watervangputten, grondzuigwerken. Leidingen in PVC, HDPE, ductiel gietijzer, ... het gamma is moeilijk af te lijnen en strekt zich tot het afwerken van totaalprojecten. Dit wil zeggen dat door de diverse investeringen in het machine- en materiaalpark de firma instaat voor zowel de graafwerken, laswerken, horizontale boringen en de heraanleg van de bestratingen. Aldus de voornaamste nevenactiviteiten: Kabelwerken, Diverse graafwerken, Horizontale boringen, Diverse bestratingswerken, Verhuur van kranen, Bekisting- en betonwerken.

 2. GEOTECHNO

  België

  Geotechno is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van uitrustingen voor verticale en horizontale boringen alsook pompinstallaties voor cementinjectie. Het professionalisme van GEOTECHNO uit zich op niveau van de dienstverlening, de technologie, de innovatie en het echt ter hand nemen van de klant. Ze leveren boormachines en materiaal voor ankerwerken, paalfundaties, kernboringen, putboringen, milieuboringen en horizontale boringen. Verder kunnen ze de werven voorzien van volledige pompinstallaties voor cement- en bentoniet injectie. Deze installaties zijn gemonteerd op een platform of in gesloten container en bezitten doorgaans een menger, roerder en een injectiepomp.

 3. INTERBORING

  België

  Sinds de oprichting in 1983 heeft Interboring er zich op toegelegd om aan haar klanten de beste oplossingen te bieden voor het realiseren van openingen in gewapend beton. Daarnaast zijn we in 2008 gestart met het renoveren van bestaande vloeren. Door permanent te investeren in mensen en machines is Interboring er in geslaagd om de referentie te worden voor het bewerken van beton in de metaalnijverheid, automobiel , farmaceutische en nucleaire nijverheid.

 4. SABBE BEDRIJF

  België

  De bvba Sabbe is reeds jaar 50 gekend in de aannemerswereld. Men tracht in de diverse domeinen de klant tevreden te stellen met een kwaliteitsvolle dienstverlening en zijn personeel tewerk te stellen in een veilige omgeving. AFDELING CENTRAAL aanleg nutsleidingen, grondwerken & wegeniswerken AFDELING BOUW beton- & metselwerken en omgevingsaanleg AFDELING NOORD aansluitingen van gas/electriciteit/water & boringen

 5. AANNEMINGEN A.B.W.

  België

  A.B.W. is vooral actief in de industriële sector. Daarnaast zijn wij ook werkzaam in de woningbouw (spotboringen, huisaansluitingen...), openbare werken (wegenbouwwerken, rioolaansluitingen...), appartementsbouw (technische installaties, verluchtingen ...) ...

 1. AMERY

  België

  Amery bvba is uw partner voor het uitvoeren van horizontale boringen. Via horizontale boringen kan u leidingen plaatsen zonder obstakels (terras, oprit, baan, autosnelweg, rivier, …) te moeten openbreken. Hierbij wordt telkens gebruik gemaakt van het zogenaamde “no-dig” principe, m.a.w. er komt geen of slechts in beperkte mate graafwerk aan te pas. Enkel aan het startpunt en het eindpunt is graafwerk nodig.

 2. HAKO BORINGEN

  België

  Hako Boringen is gespecialiseerd in horizontale boringen en doorpersingen met een diameter van 150mm tot 2000mm. Buisdoorpersingen worden uitgevoerd om op een sleufloze manier wegen, spoorwegen of hindernissen te kruisen voor aanleg van riolen, gas- en vloeistofleidingen of kabels.

 1. PRAGMA PLEXI

  België

  PVC-bewerking

 2. OR GLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Turkije

 3. PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD

  China

 4. COMMAND-SMFI

  Frankrijk

 5. DE² GEOTECHNICS

  België

 6. GUHRING ALSACE SARL

  Frankrijk

 7. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Roemenië

 8. S.M.P.

  Frankrijk

 1. IBM DRILLING BENTONITE POLYMER CHEMICALS UGANDA KAMPALA

  Oeganda

 2. PEAK UNIVERSAL BUSINESS

  Turkije

 3. HONE ALL PRECISION LTD.

  Verenigd Koninkrijk

 4. DANBAR DRILLING

  Verenigd Koninkrijk

 5. FORALUX

  Luxemburg

 6. SC N&A TRADE SRL

  Roemenië

 7. KASTHEW DRILLING UGANDA

  Oeganda

 8. METTY WEYRICH & FILS

  Luxemburg

 9. ALPDRILL GMBH

  Duitsland

 10. KROCKTOOLS

  Spanje