• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • borstplaat en pure chocolade

Resultaten voor

Borstplaat en pure chocolade - Import export

 1. GÜNTHART & CO. KG

  Duitsland

  70 jaar ervaring. Günthart is een van de toonaangevende internationale bedrijven in de zoetwaren-decoratie-industrie. Meer dan 1500 medewerkers werken in 10 landen volgens de IFS- en BRC-normen. Met meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van taartdecoratie en geschenkartikelen en onze passie voor nieuwe ideeën zijn wij uw optimale gesprekspartner voor zoete taartversieringen en innovatieve geschenken. Daarbij staan onze internationale Günthart-medewerkers en -zakenpartners u met vakkundig advies en goede service terzijde. Door het gebruik van de beste ingrediënten en complexe productieprocessen in de productie van de decoratie van verjaardagstaarten bieden wij kwalitatief hoogstaande producten voor elke gelegenheid en elke seizoen, voor bakkers, banketbakkers en speciaalzaken. Als resultaat bieden wij fantastisch versieringen voor taarten en cakes voor alle gelegenheden zoals bruiloften en verjaardagen.

 2. CHOCOLATS JANIN

  Frankrijk

 3. KAOKA

  Frankrijk

  KAOKA – Uitmuntendheid en biologische fair trade chocolade. KAOKA, opgericht in 1993, is dé pionier op het gebied van biologische fair trade chocolade. KAOKA biedt een breed assortiment chocolade voor alle sectoren: repen voor fijnproevers, producten voor gebak voor de eindconsument, couverturechocolade, stukjes en poeder voor de industrie, ambachtslui of collectiviteiten. KAOKA is een van de weinige spelers in de sector die de cacao vanaf de bron bewerken, met geïntegreerde afdelingen en directe samenwerkingsverbanden met de producenten om de traceerbaarheid en kwaliteit van de producten perfect te beheersen. Dankzij deze continue aanwezigheid in het veld kunnen wij heerlijke top-of-the-range chocolade aanbieden die mens en natuur respecteert.

 4. CARRÉ NOIR

  België

  Bij Carré Noir rijmt chocolade met creativiteit. Deze winkel-atelier, begonnen als webwinkel, zorgt dat zijn producten bijzonder worden door er communicatievoorwerpen van te maken. het bedrijf werk regelmatig samen met jonge designers uit Luik. Resultaat: een product met meerwaarde in verschillende, originele vormen. De smile, een subtiele verwijzing naar het Carré Nor logo, zal u goed doen en van de bloemen met hun fijne vormgeving zult u genieten. Een must: De chocolade snorren. Verder een uitgebreid assortiment "Grands Crus" chocolade, biologische en faire trade chocolade. Mélanie Lemmens heeft van haar liefde voor chocolade haar beroep weten te maken. Gediplomeerd in kunstgeschiedenis heeft zij haar gevoel voor schoonhied in dienst van haar werk gesteld. Als klein meisje droomde zij van een kerstboom die tot Pasen zou blijven staan om er eieren in te hangen. Zij werd beloond met de Becommerce Award en is genomineerd als "Liégeois" (Luikenaar) van het jaar.

 5. ITALDOLCI S.R.L.

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BEAFORM & VITANIL'S

  Turkije

 2. FORMYCAKE S.L.

  Spanje

 3. CHOCOLATES SOLE

  Spanje

 4. PURATOS

  België

 5. MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA

  Polen

 1. XAVIER MOR CHOCOLATIER

  Spanje

 2. HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O.

  Polen

 1. CHOCOFOLIE

  België

 2. CHOCOKEYF ÇIKOLATA

  Turkije

 3. ARLOTTI E SARTONI SAS

  Italië

 4. CIOCCAFÈ S.R.L.

  Italië

 5. DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ

  Hongarije

 6. CASTELANNE CHOCOLATERIE

  Frankrijk

 7. TOHI

  België

 8. CHOCOMOCO LTD.

  Polen

 1. RAVICO

  België

 2. CHOCOGOOD

  Tunesië

 3. CAFFE' CARRARO S.P.A.

  Italië

 4. TAL COM PINTA SL

  Spanje

 5. CHOCOLART

  Italië

 6. NUTKAO S.R.L.

  Italië

 7. BENDICION EXPORTACIONES

  Spanje

 8. DOLCE IDEA GENNARO BOTTONE

  Italië

 9. CONFETTURE ELLEGI ( S.N.C. )

  Italië

 10. LE CHOCOLAB

  Frankrijk