• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • borstplaat en pure chocolade

Resultaten voor

Borstplaat en pure chocolade - Import export

 1. GÜNTHART & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  70 jaar ervaring. Günthart is een van de toonaangevende internationale bedrijven in de zoetwaren-decoratie-industrie. Meer dan 1500 medewerkers werken in 10 landen volgens de IFS- en BRC-normen. Met meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van taartdecoratie en geschenkartikelen en onze passie voor nieuwe ideeën zijn wij uw optimale gesprekspartner voor zoete taartversieringen en innovatieve geschenken. Daarbij staan onze internationale Günthart-medewerkers en -zakenpartners u met vakkundig advies en goede service terzijde. Door het gebruik van de beste ingrediënten en complexe productieprocessen in de productie van de decoratie van verjaardagstaarten bieden wij kwalitatief hoogstaande producten voor elke gelegenheid en elke seizoen, voor bakkers, banketbakkers en speciaalzaken. Als resultaat bieden wij fantastisch versieringen voor taarten en cakes voor alle gelegenheden zoals bruiloften en verjaardagen.

 2. CHOCOLATS JANIN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHOCOLATS JANIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade, chocolade, Cacao en chocolade, chocoladerepen, en gepersonaliseerde chocolade logo's. Het is gevestigd in Boissy Saint Leger, Frankrijk.

 3. CARRÉ NOIR

  België

  Bij Carré Noir rijmt chocolade met creativiteit. Deze winkel-atelier, begonnen als webwinkel, zorgt dat zijn producten bijzonder worden door er communicatievoorwerpen van te maken. het bedrijf werk regelmatig samen met jonge designers uit Luik. Resultaat: een product met meerwaarde in verschillende, originele vormen. De smile, een subtiele verwijzing naar het Carré Nor logo, zal u goed doen en van de bloemen met hun fijne vormgeving zult u genieten. Een must: De chocolade snorren. Verder een uitgebreid assortiment "Grands Crus" chocolade, biologische en faire trade chocolade. Mélanie Lemmens heeft van haar liefde voor chocolade haar beroep weten te maken. Gediplomeerd in kunstgeschiedenis heeft zij haar gevoel voor schoonhied in dienst van haar werk gesteld. Als klein meisje droomde zij van een kerstboom die tot Pasen zou blijven staan om er eieren in te hangen. Zij werd beloond met de Becommerce Award en is genomineerd als "Liégeois" (Luikenaar) van het jaar.

 4. KAOKA

  Frankrijk

  KAOKA – Uitmuntendheid en biologische fair trade chocolade. KAOKA, opgericht in 1993, is dé pionier op het gebied van biologische fair trade chocolade. KAOKA biedt een breed assortiment chocolade voor alle sectoren: repen voor fijnproevers, producten voor gebak voor de eindconsument, couverturechocolade, stukjes en poeder voor de industrie, ambachtslui of collectiviteiten. KAOKA is een van de weinige spelers in de sector die de cacao vanaf de bron bewerken, met geïntegreerde afdelingen en directe samenwerkingsverbanden met de producenten om de traceerbaarheid en kwaliteit van de producten perfect te beheersen. Dankzij deze continue aanwezigheid in het veld kunnen wij heerlijke top-of-the-range chocolade aanbieden die mens en natuur respecteert.

 5. ITALDOLCI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ITALDOLCI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren chocolade, dragees, Biologische chocolade, en chocoladerepen. Het is gevestigd in Barletta, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GUSTI D'ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GUSTI D'ITALIA S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, gedroogde pasta, koffie groothandel, Water - productie en distributie, en wijnazijn. Het is gevestigd in Moncalieri, Italië.

 2. LES CHEVALIERS D'ARGOUGES

  Frankrijk

  Het bedrijf LES CHEVALIERS D'ARGOUGES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borstplaat en pure chocolade, Borstplaat en pure chocolade, ambachtelijke, met de hand bereide chocolade, en gekonfijt fruit. Het is gevestigd in Moyon, Frankrijk.

 3. BEAFORM & VITANIL'S

  Turkije

  Het bedrijf BEAFORM & VITANIL'S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingssupplementen, en natuurlijke gelatineermiddelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. CHOCOLATES SOLE

  Spanje

  Het bedrijf CHOCOLATES SOLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren creativiteit. Het is gevestigd in Barberá Del Vallés, Spanje.

 5. FORMYCAKE S.L.

  Spanje

  Het bedrijf FORMYCAKE S.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 1. MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA

  Polen

  Het bedrijf MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borstplaat en pure chocolade, koffie, ijs, en Borstplaat en pure chocolade. Het is gevestigd in Rzeszów, Polen.

 2. PURATOS

  België

  Het bedrijf PURATOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedseltoevoegingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade, Borstplaat en pure chocolade, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Smaakstoffen, Cacao en chocolade, Borstplaat en pure chocolade, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en Smaakstoffen. Het is gevestigd in Groot-Bijgaarden, België.

 1. XAVIER MOR CHOCOLATIER

  Spanje

  Het bedrijf XAVIER MOR CHOCOLATIER, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren productie van chocolade, chocola zonder suiker, melkchocolade, en noga met chocolade. Het is gevestigd in BARCELONA, Spanje.

 2. AVK

  Oekraïne

  Het bedrijf AVK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is gevestigd in Dnepropetrovsk, Oekraïne.

 3. HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Voedseltoevoegingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borstplaat en pure chocolade, suiker, en Borstplaat en pure chocolade. Het is gevestigd in Luboń, Polen.

 4. MP FOODS B.V

  Nederland

 5. CHOCOFOLIE

  België

  Het bedrijf CHOCOFOLIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is gevestigd in Ghislengien, België.

 6. CHOCOLATIER DE BRUYN NV

  België

  Het bedrijf CHOCOLATIER DE BRUYN NV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borstplaat en pure chocolade, Borstplaat en pure chocolade, en ambachtelijke vervaardiging van chocoladesnoepjes. Het is gevestigd in Louvin-La-Neuve, België.

 7. CHOCOKEYF ÇIKOLATA

  Turkije

  Het bedrijf CHOCOKEYF ÇIKOLATA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandkasten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. ARLOTTI E SARTONI SAS

  Italië

  Het bedrijf ARLOTTI E SARTONI SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is gevestigd in San Giorgio Di Piano, Italië.

 1. CIOCCAFÈ S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CIOCCAFÈ S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren bewerking voor rekening van derden, en pralinemachine 100% chocolade. Het is gevestigd in Aprilia, Italië.

 2. DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ

  Hongarije

  Het bedrijf DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ, is een Distributeur, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 3. TOHI

  België

  Het bedrijf TOHI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borstplaat en pure chocolade, Snoepgoed met chocolade, Borstplaat en pure chocolade, en Snoepgoed met chocolade. Het is gevestigd in Wauthier-Braine, België.

 4. CHOCOMOCO LTD.

  Polen

  Het bedrijf CHOCOMOCO LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren chocoladeverkoper, en brandkasten. Het is gevestigd in Wiazowna, Polen.

 5. RAVICO

  België

  Het bedrijf RAVICO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gebak, Gebak, en ambachtelijke pralinemachine. Het is gevestigd in Londerzeel, België.

 6. CASTELANNE CHOCOLATERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf CASTELANNE CHOCOLATERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade, chocoladerepen, en Cacao en chocolade. Het is gevestigd in Nantes, Frankrijk.

 7. DOLCE IDEA GENNARO BOTTONE

  Italië

  Het bedrijf DOLCE IDEA GENNARO BOTTONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ambachtelijke chocoladefabriek, en ambachtelijk ijs. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 8. CONFETTURE ELLEGI ( S.N.C. )

  Italië

  Het bedrijf CONFETTURE ELLEGI ( S.N.C. ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vruchten en jam. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade, Borstplaat en pure chocolade, Cacao en chocolade, en Borstplaat en pure chocolade. Het is gevestigd in CORCIANO, Italië.

 9. CAFFE' CARRARO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CAFFE' CARRARO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade, Borstplaat en pure chocolade, Cacao en chocolade, en Borstplaat en pure chocolade. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 10. CHOKLADBITEN YSTAD

  Zweden

  Het bedrijf CHOKLADBITEN YSTAD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren chocolade, en pralines. Het is gevestigd in Ystad, Zweden.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis