• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bosbouw

Resultaten voor

Bosbouw - Import export

 1. DOMAN INDUSTRIAL CLIMBING SERVICES INH. PAWEL DOMAN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOMAN INDUSTRIAL CLIMBING SERVICES INH. PAWEL DOMAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bosbouw. Het is gevestigd in Rastatt, Duitsland.

 2. VIVEROS MACÍAS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIVEROS MACÍAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten, Bosbouw, olijfboomkwekerijen, Planten, Bosbouw, kwekerijen van palmbomen, chamaerops, bomen, en quercus. Het is gevestigd in Carmona-Sevilla, Spanje.

 3. SEILZUGANGSTECHNIK.DE MARC HERMANN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEILZUGANGSTECHNIK.DE MARC HERMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bosbouw. Het is gevestigd in Ilshofen, Duitsland.

 4. MARCHFELDRASEN GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARCHFELDRASEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bosbouw. Het is gevestigd in Aderklaa, Oostenrijk.

 5. CHARLES LEBBE

  België

  Charles Lebbe Forestry Projecten Charles Lebbe Forestry ontwikkeld projecten met investeerders die houtbevoorrading op lange termijn noodzakelijk achten om risico’s verbonden aan het project te beheersen of te beperken. Dankzij de jarenlange ervaring binnen Charles Lebbe Forestry met betrekking tot alle aspecten van de bosbouw en in het bijzonder de uitgebreide ervaring in het veld, is Charles Lebbe Forestry de ideale partner bij het uitwerken van de houtbevoorrading op middellange en lange termijn en de omzetting ervan in de praktijk. Charles Lebbe Forestry heeft referenties in Europa en de Verenigde Staten waarbij voor sommige projecten reeds de houtbevoorrading extern werd geauditeerd door de gerenommeerde auditbureaus en mede heeft geleid tot project financiering door grote banken en staatsinstellingen en nu op lange termijn worden gerealiseerd door Charles Lebbe Forestry.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DEDONCKER P&G

  België

  Dedoncker P&G bvba doet reeds 25 jaar lang aan bosexploitatie en handel in boomstammen populier. U kan bij ons terecht wanneer u eigenaar bent van kaprijpe populieren op stam en deze wenst te verkopen. Wij komen graag langs voor een gratis en vrijblijvende offerte. Zowel populieren in bosverband of lijnbeplantingen zijn geschikt. Ons bedrijf kan instaan voor de volledige ontginning, van A tot Z. (aanvragen kapvergunning, opstellen beheersplannen, vellen en ontginnen van de bomen, opruimen van de takken en herplanten van het bos met jonge bomen). Ook voor het aanleggen van nieuwe bossen doen wij graag het nodige. Anderzijds zijn wij leverancier van populier rondhout aan de verwerkende industrie in binnen-en buitenland voor de productie van bijvoorbeeld houten kistjes, paletten voor het transport van goederen, of stammen voor de productie van lucifers, fineer, multiplex, enz. En wij leveren en verkopen ook stammen aan particulieren voor brandhout.

 2. BOMEN DE CLERCQ

  België

  Van bosexploitatie over transport tot de aan- en verkoop van bomen kan u terecht bij Bomen De Clercq. Wij hebben gratis kruinen beschikbaar voor brandhout! Bosexploitatie: Bomen De Clercq is een betrouwbare partner voor uw bosbeheer. Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een vakkundig onderhoud van bossen en bomen. Door middel van verschillende machines zoals een uitrijcombinatie, sleeptang, lier of rupskraan zorgen wij ervoor dat het geoogste hout zorgvuldig uit het bos wordt verwijderd.

 3. LOON -EN BOSBOUWBEDRIJF FA ROOTHANS & ZN

  Nederland

  Firma Roothans & Zn verricht werkzaamheden in de agrarische sector, voor gemeenten, overheidsinstellingen, aannemers in weg- en waterbouw en voor particulieren. Daarnaast zijn wij ook actief in de bosbouw en het grondverzet.

 4. VANDERVELDEN ALGEMENE BOSBOUW

  België

  Vandervelden Algemene Bosbouw is gespecialiseerd in de behandeling van hout en bossen, de productie van biomassa en de verbetering van technische natuurinfrastructuur.

 5. PRINDAL-HOUT

  België

  Prindal-Hout is een familiebedrijf, opgericht in 1978 met als belangrijkste activiteit bosbouw en rondhouthandel. Ze bieden palenproductie, boomschors, brandhout en ijzerwaren.

 1. BOLIDO NETHERLANDS B.V.

  Nederland

 2. EBERHARDT SERVICE GROUP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EBERHARDT SERVICE GROUP GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bosbouw. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. ABRACADA'BRANCHES

  Frankrijk

  Het bedrijf ABRACADA'BRANCHES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bosbouw. Het is gevestigd in Canaveilles, Frankrijk.

 2. GUTSVERWALTUNG FRIDAU

  Oostenrijk

  Het bedrijf GUTSVERWALTUNG FRIDAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bosbouw. Het is gevestigd in Ober-Grafendorf, Oostenrijk.

 3. EKICIFEN MAKINA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf EKICIFEN MAKINA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekkers voor de tuinbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - machines en materiaal, bosbouw, Landbouw - machines en materiaal, en Roterende cultivator. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. KGS KREITLOW GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KGS KREITLOW GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bosbouw. Het is gevestigd in Strausberg, Duitsland.

 5. DOLOMITI BIO FARM

  Italië

  Het bedrijf DOLOMITI BIO FARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren planten voor tuinbouw. Het is gevestigd in Sanvito Di Arsiè, Italië.

 6. BRUNO VALLELONGA

  Italië

  Het bedrijf BRUNO VALLELONGA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Timmerhout, te behandelen hout, gelamineerd hout, Timmerhout, en bouwhout. Het is gevestigd in Mongiana, Italië.

 7. MEVSIM BAHCETEDARIK

  Turkije

  Het bedrijf MEVSIM BAHCETEDARIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren schors voor grondbedekking, en houtschors. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. FORESTFIN, FLORESTAS E AFINS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf FORESTFIN, FLORESTAS E AFINS, LDA., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren bosbouwdiensten en verbonden werkzaamheden, en houthandel. Het is gevestigd in Vila Nova De Gaia, Portugal.

 1. ALTERNATIVAS AGROFORESTALES ESLA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ALTERNATIVAS AGROFORESTALES ESLA S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Landbouwproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren pistaches, jonge amandelbomen, Landbouwadvies, en bosbouw. Het is gevestigd in Valladolid, Spanje.

 2. SKP INVEST OÜ

  Estland

  Het bedrijf SKP INVEST OÜ, en actief in de sector Bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Import-export - bouw en openbare werken, bosbouwwerken, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Import-export - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in VÕRU, Estland.

 3. EPIC TREE CARE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EPIC TREE CARE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderhoud van bomen en struiken - machines en accessoires. Het is gevestigd in Crossroads, Keith, Verenigd Koninkrijk.

 4. OLYMPIC RESOURCE MANAGEMENT - ORM

  Verenigde Staten

  Het bedrijf OLYMPIC RESOURCE MANAGEMENT - ORM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bosbouw. Het is gevestigd in Poulsbo Wa, Verenigde Staten.

 5. CULTIUS PONÇ

  Spanje

  Het bedrijf CULTIUS PONÇ, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bosbouw, Bomen, Bosbouw, Bomen, olijfboom, en palmbomen. Het is gevestigd in Sant Celoni-Barcelona, Spanje.

 6. PERFOR

  België

  Het bedrijf PERFOR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en accessoires voor ontbossing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, bosbouwonderneming, bosbouw, en installaties en apparatuur voor wildfokkerijen. Het is gevestigd in Malmédy, België.

 7. GIESTAS DE VILAR - GESTÃO FLORESTAL LDA.

  Portugal

  Het bedrijf GIESTAS DE VILAR - GESTÃO FLORESTAL LDA., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bosbouw. Het is gevestigd in Areias De Vilar, Portugal.

 8. EFOR-ERSA

  Luxemburg

  Het bedrijf EFOR-ERSA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - advies en controle. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bosbouw, stadsinrichting, Bosbouw, bosbouwwerken, en gis. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 9. ETS MARECHAL

  België

  Het bedrijf ETS MARECHAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren bosbouwwerken, en ontginning van terreinen voor sanering. Het is gevestigd in Barvaux, België.

 10. IMOBIENTE LDA

  Portugal

  Het bedrijf IMOBIENTE LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - advies en controle. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bosbouw, bosbouwdiensten en verbonden werkzaamheden, gemeenschappelijk bedrijfvoeringsonderzoeksysteem, Bosbouw, en advies sector bosbouw. Het is gevestigd in Albufeira, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bosbouw - Import export

Aantal resultaten

24.065 Bedrijven