• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boten

Resultaten voor

Boten - Import export

 1. FLUVIAL SERVICE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Fluvial Service is de specialist in riviervaart en riviertoerisme, gevestigd in Parijs. FLUVIAL SERVICE beperkt zich niet tot de organisatie van cruises of recepties op de Seine. De rivierschepen van FLUVIAL SERVICE zijn gebruikt voor de organisatie van films en andere amusementsevenementen en de directeur is bij veel regisseurs bekend voor het filmen op rivierschepen en boten. FLUVIAL SERVICE biedt bootverhuur voor riviercruises, bootverhuur voor evenementen op een van hun boten of zelfs de traditionele rol van rivierschepen: vervoer. Fluvial Service gebruikt rivierschepen voor "à la carte" riviervervoer van kwetsbare of kostbare pakketten, afhankelijk van de voorwaarden. FLUVIAL SERVICE biedt u bootverhuur: verhuur van boten met of zonder loods, riviercruises, slepen van boten, vervoer van boten over de rivier, behandeling van boten, complete onderhoudsservice voor uw boten.

 2. ORTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ORTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boten. Het is gevestigd in Sereetz, Duitsland.

 3. BURIN BOATS D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BURIN BOATS D.O.O., is een Distributeur, en actief in de sector Boten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motoren voor plezierboten, Boten voor zelfbouw, boten met buitenboordmotor, bootmotoren, motorboten, Motoren voor plezierboten, gemotoriseerde plezierjachten, tweedehands boten, en toebehoren voor boten. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 4. MECHANICAL SUPPORT ZEEWOLDE

  Nederland

  Mechanical Support Zeewolde is een VCA-VOL gecertificeerd montagebedrijf. Gespecialiseerd in verlenen van service, onderhoud, inbedrijfstellen en inspecteren van Industriele - en scheepsvoorststuwing motoren alsmede aanverwante appendages. Door de combinatie van flexibiliteit met kennis en ervaring op het gebied van techniek en met name dieselmotoren hoop ik voor u de betrouwbare partner te zijn waar u naar op zoek bent. Een partner die u op diverse technische vlakken van dienst kan zijn incl. dieselmotor gerelateerde service wereldwijd. Ook streef ik er naar om mijn diensten constant bij te stellen naar het niveau dat klanten, waaronder u, verwachten. Mechanical Support Zeewolde is een VCA-VOL gecertificeerd montagebedrijf. Gespecialiseerd in verlenen van service, onderhoud, inbedrijfstellen en inspecteren van Industriele - en scheepsvoorststuwing motoren alsmede aanverwante appendages. Door de combinatie van flexibiliteit met kennis en ervaring op het gebied van techniek en met name dieselmotoren hoop ik voor u de betrouwbare partner te zijn waar u naar op zoek bent. Een partner die u op diverse technische vlakken van dienst kan zijn incl. dieselmotor gerelateerde service wereldwijd. Ook streef ik er naar om mijn diensten constant bij te stellen naar het niveau dat klanten, waaronder u, verwachten.

 5. PASCAL VILLANOVA

  Nederland

  Boot onderhoud Als booteigenaar wilt u alleen de beste onderhoudsproducten voor uw boot. De belangrijkste onderdelen die aan bod komen bij het onderhouden van boten zijn de reiniging en bescherming van een boot. Of je nu op zee vaart of op een rivier, een boot zal u altijd op de juiste manier moeten reinigen en onderhouden. Daarom heeft Pascal Villanova in samenwerking met Vossen Laboratories producten ontwikkelt die niet alleen doen wat ze beloven, maar ook nog op de beste en meest efficiënte manier. In ons assortiment vindt u diverse producten die werken op basis van nanotechnologie. Hierdoor wordt de werking van het product extra intensief of duurzaam.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PEDRO BOAT

  Nederland

  Wilt u een jacht of boot kopen? Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het bouwen en verkopen van zowel nieuwe als tweedehands boten en jachten. Ook staan wij onder meer bekend als zeilmakerij en zijn wij tevens gespecialiseerd in boot- en jachtbemiddeling, refits, reparaties en winterstalling. Naast ons brede en bijzondere aanbod aan jachten en boten, onderscheiden wij ons door ons hoge kwaliteitsniveau, vakmanschap en uitgebreide service. Graag voorzien wij u van een gedegen advies en ontzorgen wij u van A tot Z, zodat u spoedig met één van onze prachtige jachten vaart. Geheel tot rust komen op de vele wateren in uw nabijheid, met het gezin of met uw vrienden. Kom bij ons langs om uw droom te realiseren!

 2. AALSMEER MARITIEM

  Nederland

  Onder de jachthavens Amsterdam ( regio ) is onze jachthaven het meest nabij Amsterdam gelegen gezien vanaf de Nieuwe Meer. Aalsmeer Maritiem beschikt over een toilet, watervoorziening nabij de jachthaven/ligplaatsen en bij de recreatieligplaatsen tevens elektra. Met uw eigen deurcode heeft u, wanneer u maar wilt, toegang tot de jachthaven en de mogelijkheid van uw boot gebruik te maken. Aalsmeer Maritiem Jachthaven & Winterstalling, een ontspannen jachthaven en al jaren een begrip in de regio Aalsmeer, Amstelveen. Voor "Amsterdam Jachthavens" is Aalsmeer Maritiem tevens een van de jachthavens met een ruime overdekte botenstalling van 2400m2 waar u uw boot veilig kunt laten overwinteren. Woont u in de regio Amsterdam en zoekt u een ligplaats of botenstalling neemt dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Prijsinformatie kunt u vinden onder tarieven. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.

 3. BOOTUITJES AMSTERDAM

  Nederland

  Bootuitjes is een evenementenbureau in Amsterdam dat zich richt op alle mogelijk uitjes op het water. De rondvaarten in Amsterdam worden professioneel en met liefde georganiseerd. Wij zijn continu op zoek naar unieke bootuitjes en arrangementen in Amsterdam die we kunnen samenstellen. Wij werken samen met de meest unieke leveranciers en streven naar de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Wil je een boot huren in Amsterdam? Wij bieden de laagste prijsgarantie! Wij geloven erin dat je met onze boot arrangementen een onvergetelijke belevenis op het water kunt ervaren. Wanneer je speciale wensen heeft denken wij graag met je mee. Alles is mogelijk bij bootuitjes.nl. De bootuitjes zijn te bestempelen als uniek, niet alledaags en bijzonder. De bootuitjes in Amsterdam zijn ideaal voor groepsactiviteiten in Amsterdam zoals een bedrijfsuitje, teamuitje, verjaardag, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of afdelingsuitje. Door de kennis van de stad en de focus op ‘bootuitjes’ weten wij ons te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Daarnaast beschikken we over een groot en gevarieerd aanbod.

 4. VAN VOSSEN TENDERS B.V.

  Nederland

  Van Vossen Tenders is als botenbouwer uit Steenwijk gespecialiseerd in het bouwen van aluminium boten. Wij specialiseren ons onder andere in het bouwen van het volgende: aluminium sloepen, aluminium tenders, aluminium sloepen, luxe aluminium tendersloepen, klassieke aluminium tendersloepen en aluminium yachten. Vanuit onze scheepswerf in Steenwijk ontwerpen wij de mooiste aluminium boten, compleet naar wens! Maatwerk is voor ons geen probleem. In het afgelopen jaar is één van onze boten zelfs genomineerd tot de HISWA Boot van het Jaar! Onze snelvarende boten zijn duurzaam en worden voorzien van een prachtig casco. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden voor het bouwen van uw droomboot.

 5. BOOTVERHUUR FRIESLAND - GENIETEN OP HET WATER

  Nederland

  Bootverhuur Friesland | Genieten op het water is een uniek bedrijf. Wij verhuren Tiny Houseboats (om zelf mee te varen, uniek in Friesland), zeiljachten, polyvalken, de nieuwe Aira 22 en mooie nieuwe Máxima sloepen. Onze uitdaging is om je tijdens je vakantie of dagje uit te laten genieten op het water. Ook zijn we het adres voor gezellige, ontspannen en actieve groepsuitjes, bedrijfsuitjes en familiedagen. Varen, activiteiten, lekker eten en drinken! Graag maken wij een arrangement op maat. Voor wie wil sloepvaren en overnachten in Friesland hebben we onze arrangementen slapen en sloepen en sloepen en slapen. Dus voor bootverhuur, zeilbootverhuur en sloepverhuur ben je bij ons aan het juiste adres.

 1. BOOTVERHUUR FRIESLAND GENIETEN OP HET WATER

  Nederland

  Bootverhuur Friesland | Genieten op het water is een uniek bedrijf. Wij verhuren Tiny Houseboats (om zelf mee te varen, uniek in Friesland), zeiljachten, polyvalken, de nieuwe Aira 22 en mooie nieuwe Máxima sloepen. Onze uitdaging is om je tijdens je vakantie of dagje uit te laten genieten op het water. Ook zijn we het adres voor gezellige, ontspannen en actieve groepsuitjes, bedrijfsuitjes en familiedagen. Varen, activiteiten, lekker eten en drinken! Graag maken wij een arrangement op maat. Voor wie wil sloepvaren en overnachten in Friesland hebben we onze arrangementen slapen en sloepen en sloepen en slapen. Dus voor bootverhuur, zeilbootverhuur en sloepverhuur ben je bij ons aan het juiste adres.

 2. LA BAIA NAUTICAL SRL

  Italië

  Baia Natuical S.r.l. is een fabrikant met meer dan twintig jaar ervaring die opgedaan is in de nautica sector, met een specialisering in: plaatsing en bewaking van bootjes, bewerking van glasvezel, anti-osmose behandeling, opnieuw lakken met gel-coat, technische controle en de revisie van buitenboordmotoren voor zee en niet, gewoon onderhoud en buitengewoon onderhoud van elektrische systemen, de bewerking van hout (revisie en lakwerk) en verkoop van Conarg en ItalNautica bootjes.

 1. CANTIERE DEL LAGO D'ISEO BELLINI SRL

  Italië

  Bellini Nautica, dag in 1960 in Clusane is opgericht, aan de oevers van het meer Iseo, profiteert van een moderne structuur en een ultra moderne scheepswerf.Zijn geschiedenis, die al meer dan 50 jaar lang is, heeft ervoor gezorgd dat het een prestigieus bedrijf is geworden aan de top van de nauticasector.Het kan een volledig servicepakket bieden: Van het gesprek tot aan het herstel, via de technische ondersteuning door een erkende interne werkplaats, proviandering, lakken en nog veel meer!

 2. HUUR-ZEILBOOT.NL

  Nederland

  Huur-zeilboot.nl Het deelplatform voor particuliere zeilboten. huur goedkoper en krijg meer zeilboot voor je geld . Direct contact met de eigenaar en unieke zeilboten te huur. Deel mee en meld je aan

 3. WESTDIEP YACHT

  België

  Boten te koop (nieuw en 2de hands), fashion, logistiek en apparaten voor boten, reparatie van boten.

 4. ALLESMARINE

  Nederland

  Wij zijn distributeur van Recambios Marinos in de Benelux. En daarmee het adres voor al uw nieuwe buitenboordmotor/ binnenboordmotor onderdelen en watersport accessoires. "Van Alles net iets meer"

 5. JACHTHAVEN KORTENHOEF

  Nederland

  Huur nu een van onze luxe sloepen en beleef de prachtige loosdrechtse plassen

 6. SKI & SEA D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf SKI & SEA D.O.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Boten. Het is gevestigd in Polzela, Slovenië.

 7. SNS YACHT CHARTER

  Spanje

  Het bedrijf SNS YACHT CHARTER, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Boten. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur jacht, verhuur zeilboot, en verhuur catamaran. Het is gevestigd in Palma De Mallorca, Spanje.

 8. SAS PERFORMANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf SAS PERFORMANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Boten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Accessoire voor veiligheids- en nooduitrustingsset, radarantennes voor boten, accessoires en uitrustingen voor vaartuigen en boten, en rubberboten. Het is gevestigd in Broglie, Frankrijk.

 1. DUBROVNIK BOAT AND YACHT RENT

  Kroatië

  Het bedrijf DUBROVNIK BOAT AND YACHT RENT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boten. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van schepen, en verhuur jacht. Het is gevestigd in Dubrovnik, Kroatië.

 2. UK WATER TAXI

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf UK WATER TAXI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transport - boten. Het is tevens aanwezig in de sectoren boten van glasvezel, glasvezel voor boten, en boten. Het is gevestigd in Stockport, Verenigd Koninkrijk.

 3. OCEAN SHINE LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf OCEAN SHINE LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boten. Het is tevens aanwezig in de sectoren touwwerk, en jachten. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 4. COMMERCIAL RIB CHARTER

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf COMMERCIAL RIB CHARTER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boten. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur charterboten, bedrijfscharters, en scheepvaartonderzoek. Het is gevestigd in Lymington, Verenigd Koninkrijk.

 5. A PRIMA VISTA - YACHT BROKER

  Duitsland

  Het bedrijf A PRIMA VISTA - YACHT BROKER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boten. Het is gevestigd in Otzberg, Duitsland.

 6. MER YACHTING SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf MER YACHTING SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boten. Het is gevestigd in Golfe Juan, Frankrijk.

 7. KARUKERA BATEAU ECOLE

  Frankrijk

  Het bedrijf KARUKERA BATEAU ECOLE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boten. Het is gevestigd in Capesterre Belle Eau, Frankrijk.

 8. MAXSPAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MAXSPAR S.R.L., en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires watersportsector, accessoires voor boten, hulpverlening watersport, en boten. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 9. GROVE FERRY RIVER TRIPS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GROVE FERRY RIVER TRIPS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Toeroperators. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boten, Riviercruiseschip, reisgidsen, Boten, en gids van de natuur en de omgeving. Het is gevestigd in Canterbury, Verenigd Koninkrijk.

 10. DN NAUTICA

  Kroatië

  Het bedrijf DN NAUTICA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boten. Het is gevestigd in Punat, Kroatië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Boten - Import export

Aantal resultaten

4.338 Bedrijven