• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouten - fabricage volgens specificatie

Resultaten voor

Bouten - fabricage volgens specificatie - Import export

 1. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Turkije

  Verified by europages badge

  KALELILER FASTENERS werd opgericht in 1995 en is een toonaangevende fabrikant van stalen bevestigingsmiddelen gevestigd in Ankara, Turkije. We leveren producten van hoge kwaliteit en worden wereldwijd de voorkeursleverancier van bevestigingsartikelen. Met een productiefaciliteit van 14.000 m2, inclusief een overdekte ruimte van 10.000 m2 in Ankara/Saray, combineren we ons rijke erfgoed met een klantgerichte aanpak. Bij KALELILER FASTENERS staat klanttevredenheid voorop. We blinken uit in de productie van bouten, tapbouten, ankerbouten en moeren met behulp van warm- en koudvervormingsmethoden. Onze expertise strekt zich uit tot diverse soorten stalen bevestigingsmiddelen, met elektrolytisch verzinkte en thermisch verzinkte coatings. We zijn ook gespecialiseerd in geometrische en Zn-nikkelcoatingstoepassingen en richten ons op grootschalige bouten en speciale bevestigingsmiddelen door middel van warm smeden. We leveren aan verschillende industrieën, zoals energie, bouw, industriële onderdelen, staalbouw, luchthavenbouw, raffinaderijen en de machine-industrie. Dankzij onze geavanceerde machines en apparatuur kunnen we efficiënt op maat gemaakte onderdelen van superieure kwaliteit produceren. Onze capaciteiten omvatten automatisch snijden, warm smeden, koud vormen, machinale bewerking, draad walsen, warmtebehandeling, coating en kwaliteitscontrole. Onder de KLR-markering leveren we bouten en schroeven met een diameter van M 12 tot M 80, draadstangen en -bouten van M 8 tot M 220 mm en moeren met een lengte van M 20 tot M 80. We bieden ook verankeringsbouten, U-bouten en J-bouten en houden een uitgebreide voorraad aan van diverse bevestigingsmiddelen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. ARTAFAST SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Gecertificeerd bedrijf. Sinds 1980 is Artafast de Sovico (MB) gespecialiseerd in de vervaardiging van kooimoeren van roestvrij staal en van gehard staal, van M3 tot M12. Het bedrijf produceert ook vierkante kooimoeren voor continuïteit van massa, kooimoeren met vleugels en kooischroeven met vleugels.

 3. NINGBO FRIMA INDUSTRY CO. LTD.

  China

  Verified by europages badge

  FRIMA Manufacturing biedt applicatiespecifieke techniek en ontwerp om CNC-bewerkte onderdelen te bouwen en te leveren voor uw unieke proces- en productspecifieke uitdagingen, op een kosteneffectieve wijze. Ons team kan alle denkbare CNC-onderdelen of -componenten op maat vervaardigen. Winkelmeubilair, meubels, stroomgeneratie, bouw klanten en zelfs OEMs weten dat zij kunnen vertrouwen op FRIMA’s ontwerp-, assemblage-, afwerk- en polijstvaardigheden om iedere CNC-bewerkingsopdracht te voltooien. FRIMA CNC-bewerking voor gereedschap voor het frezen, boren, schroefdraad tappen, oppervlaktebehandeling, kruisboren en draaien van diverse metalen en kunststoffen onderdelen voor onze klanten in de VS, Europa en Australië. Wij beschikken over een uitstekende capaciteit voor de productie van onderdelen voor draaibanken, boormachines en meerspillige machines van zacht staal, messing, roestvast staal, aluminium en plastic. Alle maatwerk specificaties worden streng toegepast met minimale toleranties tot +/-0.002 mm.

 4. HEINRICH KIPP WERK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  HEINRICH KIPP WERK is uw betrouwbare engineering-partner op het gebied van spantechnieken, normelementen en bediendelen. Wij produceren in Duitsland met een groot machinepark. Door onze rijke ervaring zijn wij altijd in staat standaardelementen, onderdelengroepen en speciale oplossingen te maken. Ons productassortiment omvat 65.000 delen, die via het logistiek centrum snel beschikbaar zijn. Producten worden door KIPP volledig in eigen beheer ontwikkeld en worden meerdere keren door de afdeling Kwaliteitsborging gecontroleerd. Ze werken allemaal betrouwbaar, gaan lang mee en zijn altijd leverbaar. Ergonomie en stabiliteit staan bij ons voorop bij elke nieuwe ontwikkeling In onze KIPP catalogi vindt u alleen producten waarvan wij 100% overtuigd zijn. Dat garanderen wij als traditioneel familiebedrijf.

 5. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  België

  Verified by europages badge

  SFSB : uw belangrijkste partner (+20 jaar ervaring) voor alle urgente / korte leveringstijden van bevestigingsmaterialen (bouten, studbolts, tapeinden, moeren) met materiaalcertificaten EN 10204 3.1, acc to drwg / spec, in alle materialen. Offshore, energie, petrochemie en zware industrie; urgente vereisten. Speciale bouten ; zelfs in slechts enkele uren/dagen: sourcing in heel Europa. Niet verbonden met een fabrikant. ASTM studbolts studs, tapeinden, 12-punts turbinebouten, bouten voor hoge temperatuur A193 A453 enz. , DIN 2510 L/NF en andere in bijv. 21CrMoV5.7, 25CrMo4, C35E. Iedere diameter lengte materiaaltype mogelijk. Lijst van aantal van onze materialen : B7, L7, L43, B16, B7M, L7M, B8, B8CL2, B8M, B8MCL2, B8T, B8TCL2 en moeren in 2H, G3, G4, G7, G8, G8M, G8T ; Monel 400 en K500, Inconel / Alloy 601 / 625 / 825, Titanium (all types), Inconel, B8C, B5/3, B6/6, Duplex / Superduplex / UNS S 32760 / 32750 / 31803, Zeron 100, 1.4462, B22, B23CL2, B24, Uranus B6 (904L), A453 G660A G660B, C and D, 21CrMoV5.7, 25CrMo4, C35E, 8.8, 10.9, 12.9, A2-50 A2-70 A2-80 + A4; DIN standaard DIN 931 / 933 / 912 / 938 / 976 / 2510 L/NF / oogbouten DIN 444, u-bolts… ook PA6.6 and Nylon NIEUW IN ONS PROGRAMMA: HYDRAULISCHE TORQUE TOOLS (USA) AAN SCHERPE PRIJZEN www.torsionx.be NIEUWE FOTO’S VAN GELEVERDE PRODUCTEN ! www.sfsb.be TEVENS IN ONS PROGRAMMA : BUIZEN, FLENZEN EN FITTINGEN

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Springveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schroeven, Bouten - fabricage volgens specificatie, Draadstangen, Schroeven, Bouten - fabricage volgens specificatie, moeren, Draadstangen, CNC-draaidelen, en meerspillige draaischijven. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 2. SONDERSCHRAUBEN GÜLDNER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SONDERSCHRAUBEN GÜLDNER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Niederstetten, Duitsland.

 3. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Op zoek naar een OEM-producent? Of heeft u een leverancier van betere kwaliteit nodig? Via ons vindt u een oplossing! Grimm Industries Pte Ltd werkt sinds 1995 nauw samen met onze fabrieken in China.We richten ons op producten op maat met betaalbare toolingkosten.We leggen de nadruk op goede communicatie en zorgen ervoor dat alle vereisten goed begrepen zijn vóór de productie.Wij leveren onze producten in Europa, Scandinavië, Australië, Zuidoost-Azië en Amerika.Onze hardware wordt gebruikt in de automobiel-, bouw-, scheepvaart- en raffinaderijenindustrie.

 4. AXXATRONIC GMBH

  Duitsland

  AXXATRONIC GmbH is een van de toonaangevende leveranciers van elektromechanische componenten.Al meer dan drie decennia wordt het bedrijf gekenmerkt door een toekomstgericht dienstenaanbod. Onze uitgebreide portfolio strekt zich uit van afstandsbouten van onze eigen productie tot elektronicabehuizingen, kabelbinders en accessoires van de beroemde kabelbindersfabrikant PANDUIT uit de VS, stekkers en andere componenten zoals veiligheidsschakelaars, eindschakelaars, zekeringen en zekeringhouders, labels, randbeschermers etc.Daarnaast zijn wij nauw samenwerkende partners van de woningbouw- en componentenfabrikant CamdenBoss uit Engeland.AXXATRONIC is uw juiste partner voor zowel kleine als grote projecten: Naast onze standaardportfolio vervaardigen wij ook onze afstandsbouten volgens tekening.Voor onze elektronische behuizingen bieden wij klantspecifieke bewerkings- en / of druk- of volledig toepassingsspecifieke behuizingen volgens uw specificaties.

 5. MASSARD SAS

  Frankrijk

  Massard & Cie: de oplossing voor revolverbankdraaiwerk. Fabrikant van op een revolverdraaibank vervaardigde artikelen op basis van tekeningen en specialist op het gebied van lange artikelen, vanaf Ø 2 t/m Ø 60mm in stangen tot Ø 200mm in stukken: drevels, trekstangen, inzetstukken, koppelingen, doppen. Wij bewerken alle draaiende artikelen. Activiteiten: revolverbankdraaiwerk – draadstangen, scharnierpennen – af te gieten inzetstukken of zelftappend – industriële bevestigingen die uitstekend presteren (motor, e.d.) – bouten, moeren, schroeven speciaal staal, rvs titaan, polymeren.

 1. SHETH BROTHERS

  India

  Sheth Brothers, gevestigd in Bombay (Maharashtra), werd opgericht in het jaar 1983 en had tot doelstelling een plaats op de internationale markt te veroveren. We vervaardigen klemmen van RVS volgens de industriële kwaliteitsnormen. Infrastructuur. We hebben een goed verspreide productiefaciliteit met een totale oppervlakte van 60.000 m². Onze productie-unit is gevestigd in Oost Vasai, Thane, in de nabijheid van Bombay. Deze is volledig uitgerust met alle benodigde machines en apparatuur voor kwaliteitscontrole. Daarnaast hebben we een testunit om de kwaliteit te controleren. Ons team. Onze onderneming wordt ondersteund door een dynamisch team van vakspecialisten. Hun constante inzet en harde werken helpt ons het doel van complete klanttevredenheid te bereiken. Lidmaatschap. We zijn lid van de organisatie Export Bureau Profile. Waarom voor ons kiezen? We leveren hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Dit is de belangrijkste reden om voor ons te kiezen. Een andere goede reden om voor ons te kiezen is ons uitgebreide productaanbod

 2. GERIMEX

  Nederland

  Opgericht in 1963 als slijperij, al snel kwam uit de markt de vraag naar nauwkeurige ponsnippels en snijbussen. De jaren erna heeft Gerimex zich volledig toegelegd op de fabricage hiervan. Waren de producten in het begin relatief eenvoudig, qua vorm, toleranties en materiaalkeuzes, tegenwoordig worden naast de bekende gereedschapstalen diverse poedermetallurgische soorten toegepast en zijn de vormen zeer complex en de toleranties veel kleiner.

 1. NEDSCHROEF

  België

  Nedschroef is in Europa de grootste bouten- en moerenfabrikant voor de truck- en personenauto-industrie. Nedschroef bedacht speciale schroeven en bouten voor in motoren. Die moeten steeds beter tegen extreme hitte kunnen. Nedschroef Machinery is bovendien producent van vormmachines voor de productie van metalen bevestigingsmaterialen (bouten, moeren…) en heeft klanten over de hele wereld.

 2. I.C.F. SRL - VITERIA E MINUTERIE METALLICHE

  Italië

  Het bedrijf I.C.F. SRL - VITERIA E MINUTERIE METALLICHE, is een Multi-Category, en actief in de sector Bouten - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren KLEINE METAALWAREN, KLEINE METAALWAREN, speciale bouten en moeren, Speciale schroeven, en standaardschroefwerk. Het is gevestigd in Origgio, Italië.

 3. SMG INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf SMG INDUSTRIE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten - fabricage volgens specificatie, speciale bouten en moeren, Speciale schroeven, en Bouten - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Neyron, Frankrijk.

 4. SFC (EUROPE) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SFC (EUROPE) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Wolverhampton, Verenigd Koninkrijk.

 5. VEDIA GROUP

  Turkije

  Het bedrijf VEDIA GROUP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten - fabricage volgens specificatie, Pinnen, Bouten - fabricage volgens specificatie, kofferset, en Pinnen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. ETS THEVENIN COMPAGNIE

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS THEVENIN COMPAGNIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten - fabricage volgens specificatie, Bouten - fabricage volgens specificatie, montageonderdelen, Bouten en moeren - machines, en Bouten en moeren van titaan. Het is gevestigd in Thilay, Frankrijk.

 7. COMMERCIAL FASTENERS SRL

  Italië

  Het bedrijf COMMERCIAL FASTENERS SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Draadstangen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, Bouten - fabricage volgens specificatie, schroeven, roestvrij staal, Bouten en moeren, en Bouten - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Ostra Vetere (fraz. Pongelli), Italië.

 8. ZOBEL

  Frankrijk

  Het bedrijf ZOBEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren speciale bouten en moeren, en Voor de petrochemie geschikte bouten. Het is gevestigd in Fleurbaix, Frankrijk.

 1. BOLT KING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BOLT KING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten - fabricage volgens specificatie, Bouten - fabricage volgens specificatie, en speciale bouten en moeren. Het is gevestigd in Telford, Verenigd Koninkrijk.

 2. DELMON TRADING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DELMON TRADING LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse pistache, en pesto met pistache. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. BOULONNERIES ET VISSERIES DE SABLE

  Frankrijk

  Het bedrijf BOULONNERIES ET VISSERIES DE SABLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten - fabricage volgens specificatie, Klinknagels, Bouten - fabricage volgens specificatie, en Klinknagels. Het is gevestigd in Sablé-Sur-Sarthe, Frankrijk.

 4. BROOKS FORGINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BROOKS FORGINGS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke artikelen - metaal, en Huishoudelijke artikelen - metaal. Het is gevestigd in Cradley Heath, Verenigd Koninkrijk.

 5. INFA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf INFA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouten - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, KLEINE METAALWAREN, Bouten en moeren, KLEINE METAALWAREN, en Doppenfabrikant. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 6. BECK TECHNOLOGIES

  Frankrijk

  Het bedrijf BECK TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten - fabricage volgens specificatie, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Bouten - fabricage volgens specificatie, bevestigingsartikelen, kleminrichtingen, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Aillevillers-Et-Lyaumont, Frankrijk.

 7. RATTAN INDUSTRIES (INDIA)

  India

  Het bedrijf RATTAN INDUSTRIES (INDIA), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Ludhiana, India.

 8. MCS KELEPCE VE HAVLUPAN

  Turkije

  Het bedrijf MCS KELEPCE VE HAVLUPAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren bevestigingsbeugels buis, metalen clips, en bouten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. WAGENER & SIMON WASI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WAGENER & SIMON WASI GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veringen, Bevestigingsmaterialen, Bouten en moeren, Bouten - fabricage volgens specificatie, Veringen, Bevestigingsmaterialen, Bouten en moeren, en Bouten - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 10. ZOPPELLETTO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ZOPPELLETTO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren doppen voor elektrische verwarmingen, ringen, en pennen. Het is gevestigd in Torri Di Quartesolo, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis