• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouten en moeren

Resultaten voor

Bouten en moeren - Import export

 1. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Turkije

  Verified by europages badge

  KALELILER FASTENERS werd opgericht in 1995 en is een toonaangevende fabrikant van stalen bevestigingsmiddelen gevestigd in Ankara, Turkije. We leveren producten van hoge kwaliteit en worden wereldwijd de voorkeursleverancier van bevestigingsartikelen. Met een productiefaciliteit van 14.000 m2, inclusief een overdekte ruimte van 10.000 m2 in Ankara/Saray, combineren we ons rijke erfgoed met een klantgerichte aanpak. Bij KALELILER FASTENERS staat klanttevredenheid voorop. We blinken uit in de productie van bouten, tapbouten, ankerbouten en moeren met behulp van warm- en koudvervormingsmethoden. Onze expertise strekt zich uit tot diverse soorten stalen bevestigingsmiddelen, met elektrolytisch verzinkte en thermisch verzinkte coatings. We zijn ook gespecialiseerd in geometrische en Zn-nikkelcoatingstoepassingen en richten ons op grootschalige bouten en speciale bevestigingsmiddelen door middel van warm smeden. We leveren aan verschillende industrieën, zoals energie, bouw, industriële onderdelen, staalbouw, luchthavenbouw, raffinaderijen en de machine-industrie. Dankzij onze geavanceerde machines en apparatuur kunnen we efficiënt op maat gemaakte onderdelen van superieure kwaliteit produceren. Onze capaciteiten omvatten automatisch snijden, warm smeden, koud vormen, machinale bewerking, draad walsen, warmtebehandeling, coating en kwaliteitscontrole. Onder de KLR-markering leveren we bouten en schroeven met een diameter van M 12 tot M 80, draadstangen en -bouten van M 8 tot M 220 mm en moeren met een lengte van M 20 tot M 80. We bieden ook verankeringsbouten, U-bouten en J-bouten en houden een uitgebreide voorraad aan van diverse bevestigingsmiddelen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We hebben jarenlange ervaring en garanderen u een uitstekende service. Vanuit onze locaties in Altenberge (Duitsland) en Kaohsiung (Taiwan) dienen wij wereldwijd als systeem leverancier voor industriële bedrijven. Stevig vasthouden! Met onze hoogwaardige bevestigingsmiddelen zijn we in staat om verschillende materialen en componenten veilig te assembleren. Om u te laten profiteren van de verbinding met ons, maken we uw werk ook eenvoudiger met veel individuele services met betrekking tot schroeven, moeren en Co. flexibele service! Of het nu vanuit ons hoofdkantoor in Altenberge in Westfalen of vanuit ons bureau in Kaohsiung, Taiwan is, wij leveren onze producten aan industriële bedrijven uit verschillende industrieën.

 3. OTTO EICHHOFF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de fabricage en groothandel van bevestigingsmiddelen, kunnen wij u veel meer helpen dan vele anderen.Bel ons en vertel ons wat u van plan bent te doen. We leveren een volledig assortiment schroeven en bevestigingsmiddelen en alle op maat gemaakte producten uit één hand, bijv.: Schroeven vanaf 30.000 stuks als koud geëxtrudeerde onderdelen, wij vervaardigen kleinere series, bijv. op onze automatische draaibanken. Prototyping, onderdelen tekenen en bemonsteren volgens VDA. Schroeven die als gedraaide onderdelen zijn vervaardigd om direct in kunststoffen en spuitgietproducten te schroeven - voor elke schroefdraadvorm. Bewerking van geleverde schroeven. Bij onze klanten zien we de mens op de eerste plaats.Door een goede samenwerking willen we wederzijds succes vieren! Klantstructuur: Automobielleverancier (T1 - T3), elektronica en elektrotechniek, machines en systemen, huishoudelijke apparaten, bedrijfswagenindustrie, bouwnijverheid, medische technologie, defensietechnologie.

 4. JÄGER & FRESE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie en distributie van bevestigingsmiddelen op een productie- en opslaggebied van 3.600 m². Tot onze klanten rekenen we de meubelindustrie, de houtverwerkingsindustrie en trappenbouw, machine- en apparatenbouw, winkelinrichting en opslagstellingen alsook sanitair en verwarmingsapparatuur. Onze bijzondere diensten: hoge beschikbaarheid en tijdige levering, compilatie, verpakking en assemblage van kleine ijzeren en kunststofonderdelen. Onze specialiteit is de productie van in hoogte verstelbare schroeven en meubelgeleiders van staal, RVS en kunststof. Het programma varieert van M 8 x 10 mm tot M 24 x 300 mm in alle voorkomende oppervlakken. Wij helpen u met de technische ontwikkelingen en problemen - we zullen samen een oplossing vinden.

 5. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij produceren en verkopen precisie- en genormeerde onderdelen, draaidelen en halffabricaten op het gebied van de verbindings-, fluid-, montage- en productietechniek. Onze producten: Onze kerncompetentie ligt in de productie van gedraaide onderdelen, onder meer voor de automobiel-, elektrische en kunststofverwerkende industrie. Met onze knowhow van meer dan vijf decennia zijn wij een betrouwbare partner voor DIN-onderdelen en individuele oplossingen. Ons doel is de best mogelijke levering voor onze klanten. Wij zorgen voor dit door middel van consistent en uitgebreid kwaliteitsbeheer op basis van het principe van continue verbetering. Onze producten, processen en workflows worden voortdurend onder de loep genomen. In lijn met ons motto "Kwaliteit sinds 1961" vertrouwen we niet alleen op onze eigen knowhow, bijvoorbeeld door interne trainings- en vervolgopleidingen en interne suggestiesystemen, maar houden we ons ook extern bezig op het gebied van totaal kwaliteitsbeheer.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf levert uitgebreide diensten aan een gevarieerde klantenkring, variërend van individuele klanten tot grote pan-Europese bedrijven, en is gespecialiseerd in precisiebewerking en metaalvorming, waaronder draaien, frezen, slijpen, walsen, draadsnijden en buigen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gniezno. Sinds onze oprichting in 1990 op de Poolse markt zijn we toegewijd gebleven aan het handhaven van de hoogste normen. Ons team bestaat uit doorgewinterde en uniek geschoolde professionals. We zijn trots op onze ambitie en creativiteit en zorgen ervoor dat onze diensten consequent de verwachtingen overtreffen en routine vermijden. We beschikken over meerassige frees- en draaibankmachines, wat de betrouwbare kwaliteit van onze producten garandeert. We kunnen onderdelen voor u produceren op basis van tekeningen of geselecteerde standaarden.We produceren consequent diverse onderdelen voor onze klanten, waaronder pennen, bussen, handgrepen, schroeven, moeren, assen en ringen in seriematige hoeveelheden. We bedienen bedrijven in sectoren zoals de auto-industrie, productie, spoorwegvervoer, maritiem transport en de productie van machines.

 2. TREX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Meer dan 60 jaar ervaring ten dienste van onze klanten. Bij TREX, is het deel uitmaken van de leiders niet alleen maar een 'kreet', en geen makkelijke positie … Maar bovenal een cultuur, een beleid, een idee, een visie die zich uiten door een constant streven naar uitmuntendheid en een constante inzet voor kwaliteit voor onze klanten in Frankrijk en het buitenland. Het spreekt voor zich dat ons beroep, zich op het eerste gezicht uitsluitend beperkt tot de productie van schroeven voor de meest bekende sectors zoals de bouw, de industrie, de medische, kern- en landbouwindustrie om maar enkele voorbeelden te noemen. Maar dankzij onze cultuur als specialist, gaan we een stap verder dan onze oorspronkelijke taak door de 'service' altijd als basis voor onze uitwisselingen te nemen. Om aan deze ambitie te voldoen, kiest ons bedrijf voor een aanpak gebaseerd op kwaliteit, nabijheid en productie in Frankrijk. Dankzij onze grote voorraad schroeven en grondstoffen zijn wij flexibel en hebben wij een erkende aanwezigheid in meer dan 13 landen en kunnen wij vol enthousiasme de Franse industrie en knowhow promoten. TREX is bovenal een bekwaam, veelzijdig en enthousiast team. Sommige teamleden hebben er zelfs voor gekozen om na hun pensioen nog te komen werken. Als u voor TREX kiest, bent u er zeker van dat u op duurzame wijze een betrokken en betrouwbare partner naast u heeft staan.

 3. ARTAFAST SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Gecertificeerd bedrijf. Sinds 1980 is Artafast de Sovico (MB) gespecialiseerd in de vervaardiging van kooimoeren van roestvrij staal en van gehard staal, van M3 tot M12. Het bedrijf produceert ook vierkante kooimoeren voor continuïteit van massa, kooimoeren met vleugels en kooischroeven met vleugels.

 4. EICHSFELDER SCHRAUBENWERK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze missie: Wij zijn een onafhankelijk, door familie gerund, middelgroot bedrijf met een duidelijke toekomstgerichtheid.Wij werken betrouwbaar op alle niveaus, met kwaliteits-, milieu- en energiebewustzijn.Met de door ons vervaardigde producten creëren we "de beste verbindingen".Wij bieden dit leidende principe van esw GROUP aan onze klanten, leveranciers, werknemers en sociale partners.Onze visie: We zijn een toonaangevende fabrikant van veiligheidsgerelateerde componenten in verschillende technische toepassingen.Onze roeping: Betrouwbare partners zijn.Wij ontwikkelen, produceren en distribueren innovatieve metaal-plastic producten ten behoeve van onze klanten.We breiden onze internationale productiecapaciteit uit.

 5. POHL METALL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Productie van gestanste onderdelen, draadbuigonderddelen, veren, pijponderdelen en oppervlakken en warmtebehandeling, engineeringburo voor machinebouw - materiaalanalyse - röntgenspectrometer met vonkemissie. Het bedrijf Pohl Metall met hoofdvestiging in Ötztal-Bahnhof in Tirol / Oostenrijk biedt hoge niveau aan productiekennis en produceert metaalproducten, die geproduceerd worden in een proces van ponsen, buigen, persen, en buisverwerking. Wij zijn uw competente partner voor de productie van kleine metalen onderdelen voor industriële en commerciële toepassingen. We produceren gestanste onderdelen, buigonderdelen, veren, buisonderdelen, kabelaccessoires en gemonteerde assemblages. Wij ondersteunen onze klanten van het maken van prototypes tot grote serieproducties. Onze diensten rond metaalverwerking op onze vestiging in Oostenrijk omvatten oppervlakte- en warmtebehandeling, verpakking en kwaliteitsgarantie.

 1. SPECIAL BOLT

  Italië

  Verified by europages badge

  Special Bolt SRL is de perfecte partner voor uiteenlopende industriële sectoren: mechaniek, scheepsbouw, grondwerken, automobielsector, installatietechniek, enz. Fabriek voor schroeven en bouten, speciale schroeven. Trekstangen en moeren met een diam. 8-80. Lengte Het bedrijf produceert trekstangen, bouten, moeren, schroeven en verankeringen. Daarnaast produceert het speciaal maatwerk.

 2. DELTA OFFICINA MECCANICA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Delta Officina Meccanica werd opgericht in 1953 en is gevestigd in Desio, provincie Monza en van Brianza. Gespecialiseerd in het koud vormen van stalen schroeven, overeenkomstig de normen, met hexagonale en hexalobulaire (Torx) kop, met metrisch schroefdraad categorie 8, 8 en 10, 9 van 2, 5 tot 10 meter. Op verzoek produceren we speciale onderdelen volgens plan, realiseren we sinistrorsum en fijne spoeddraden en produceren we rolstaven met metrische draad. Buiten de Italiaanse markt werken we al jaren samen met de belangrijkste commerciële spelers in de sector.

 1. SÜTHER & SCHÖN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De kernactiviteit van Süther & Schön GmbH omvat: de verkoop van kabeleindbevestigingen voor transportinstallaties, met name liften en allerlei railbevestigingen, gietonderdelen van diverse kwaliteiten, klemplaten van staal speciaal voor de machinebouw en railvoertuigen. Tot ons assortiment behoort: Kabeleindbevestigingen voor transportinstallaties, liften, railbevestigingen, gaffels voor bovengrondse leidingen, bevestigingen voor alternatieve draagmiddelen, schijven voor veerbuffers en nog veel meer.

 2. TORLOPP INDUSTRIE- UND MESSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TORLOPP INDUSTRIE- UND MESSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is gevestigd in Dägeling, Duitsland.

 3. VINCIO EQUIPMENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VINCIO EQUIPMENT, is een Multi-Category, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, hydraulisch, Centrifugaalpompen, Inkoopcentrales, verf, profielen, machines en uitrustingen, mechanische onderdelen, veiligheidsmateriaal, en industriële machines. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD., is een Multi-Category, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Bevestigingsmateriaal - metaal, Bevestigingsbouten, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en kleine metaalwaren. Het is gevestigd in Suzhou, China.

 5. NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsbouten, hexagonale bouten, roestvrijstalen schroeven en moeren, speciale parkerschroeven, schroeven voor spaanplaat, hijsring, bolkopschroeven, Schroeven en moeren met schroefdraad, en podotactiele spijkers van rvs. Het is gevestigd in Yuyao City,zhejiang, China.

 6. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PETROLTECNICA SICILIANA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pompen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flenzen - sanitair, Buisleidingen - industrieel, Bouten en moeren, hydraulische afsluiters, fittingen van gietijzer, Flenzen - sanitair, Buisleidingen - industrieel, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Augusta, Italië.

 7. BÖLLHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BÖLLHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 8. PANOZZO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PANOZZO SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouten en moeren, en artikel van kunststof. Het is gevestigd in Merate, Italië.

 1. INSERCO SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INSERCO SAS, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is gevestigd in Saint Barthélemy D'anjou, Frankrijk.

 2. DR. ING. F. KELLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DR. ING. F. KELLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is gevestigd in Hilpoltstein, Duitsland.

 3. ACTON S.A.

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACTON S.A., is een Distributeur, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Bootbeslag, Moeren, Draadstangen, Bouten en moeren, houtschroeven, IJzerwaren - industriële, roestvrij stalen bouten en moeren, en Bootbeslag. Het is gevestigd in L' Horme, Frankrijk.

 4. INDEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is gevestigd in Flein, Duitsland.

 5. DUBOSCHWEITZER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DUBOSCHWEITZER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is gevestigd in Haltern Am See, Duitsland.

 6. PUNTOVITI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PUNTOVITI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, speciale bouten en moeren, bouten, Bouwbeslag, en moeren. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 7. B2B BAKLE KUNSTSTOFFSPRITZGUSS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf B2B BAKLE KUNSTSTOFFSPRITZGUSS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is gevestigd in Meschede, Duitsland.

 8. SCHAUMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHAUMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is gevestigd in Bad Laasphe, Duitsland.

 9. KEBA FASTENINGS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KEBA FASTENINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Bouten en moeren, schroeven voor kunststoffen, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, CNC-draaidelen, zelfremmende motoren, technisch schroefmateriaal, metalen bevestigingssystemen, en parkerschroef. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 10. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouten en moeren, compressoren, electrogereedschap, en benodigdheden voor gereedschapsmachines voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Seregno, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bouten en moeren - Import export

Aantal resultaten

11.070 Bedrijven