• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouten en moeren

Resultaten voor

Bouten en moeren - Import export

 1. JÄGER & FRESE GMBH

  Duitsland

  Productie en distributie van bevestigingsmiddelen op een productie- en opslaggebied van 3.600 m². Tot onze klanten rekenen we de meubelindustrie, de houtverwerkingsindustrie en trappenbouw, machine- en apparatenbouw, winkelinrichting en opslagstellingen alsook sanitair en verwarmingsapparatuur. Onze bijzondere diensten: hoge beschikbaarheid en tijdige levering, compilatie, verpakking en assemblage van kleine ijzeren en kunststofonderdelen. Onze specialiteit is de productie van in hoogte verstelbare schroeven en meubelgeleiders van staal, RVS en kunststof. Het programma varieert van M 8 x 10 mm tot M 24 x 300 mm in alle voorkomende oppervlakken. Wij helpen u met de technische ontwikkelingen en problemen - we zullen samen een oplossing vinden.

 2. ALSTERTALER SCHRAUBEN & PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Duitsland

  Wij zijn al lange tijd specialist in de hoogste kwaliteitsvereisten en leveren aan de volgende sectoren: machine-, voertuig-, installatie-, scheeps- en vliegtuigbouw, armaturenfabrikanten, kerncentrale- en windtechnologie, medische en marinetechniek, lucht- en ruimtevaart, trappenbouw, meubelindustrie, metaal- en beursbouw, elektronica, klimaattechniek, ambacht en handel. Wij leveren onze precisieonderdelen van Spitsbergen tot Ushuaia, rechtstreeks in uw montagehal, maar ook op elke bouwplaats. En niet ergens maar precies op de overeengekomen datum. Competentie, service en flexibiliteit zijn onze sterke punten. Alstertaler Schrauben & Präzisionsteile GmbH levert overal ter wereld!

 3. OTTO EICHHOFF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de fabricage en groothandel van bevestigingsmiddelen, kunnen wij u veel meer helpen dan vele anderen.Bel ons en vertel ons wat u van plan bent te doen. We leveren een volledig assortiment schroeven en bevestigingsmiddelen en alle op maat gemaakte producten uit één hand, bijv.: Schroeven vanaf 30.000 stuks als koud geëxtrudeerde onderdelen, wij vervaardigen kleinere series, bijv. op onze automatische draaibanken. Prototyping, onderdelen tekenen en bemonsteren volgens VDA. Schroeven die als gedraaide onderdelen zijn vervaardigd om direct in kunststoffen en spuitgietproducten te schroeven - voor elke schroefdraadvorm. Bewerking van geleverde schroeven. Bij onze klanten zien we de mens op de eerste plaats.Door een goede samenwerking willen we wederzijds succes vieren! Klantstructuur: Automobielleverancier (T1 - T3), elektronica en elektrotechniek, machines en systemen, huishoudelijke apparaten, bedrijfswagenindustrie, bouwnijverheid, medische technologie, defensietechnologie.

 4. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  We hebben jarenlange ervaring en garanderen u een uitstekende service. Vanuit onze locaties in Altenberge (Duitsland) en Kaohsiung (Taiwan) dienen wij wereldwijd als systeem leverancier voor industriële bedrijven. Stevig vasthouden! Met onze hoogwaardige bevestigingsmiddelen zijn we in staat om verschillende materialen en componenten veilig te assembleren. Om u te laten profiteren van de verbinding met ons, maken we uw werk ook eenvoudiger met veel individuele services met betrekking tot schroeven, moeren en Co. flexibele service! Of het nu vanuit ons hoofdkantoor in Altenberge in Westfalen of vanuit ons bureau in Kaohsiung, Taiwan is, wij leveren onze producten aan industriële bedrijven uit verschillende industrieën.

 5. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij produceren en verkopen precisie- en genormeerde onderdelen, draaidelen en halffabricaten op het gebied van de verbindings-, fluid-, montage- en productietechniek. Onze producten: Onze kerncompetentie ligt in de productie van gedraaide onderdelen, onder meer voor de automobiel-, elektrische en kunststofverwerkende industrie. Met onze knowhow van meer dan vijf decennia zijn wij een betrouwbare partner voor DIN-onderdelen en individuele oplossingen. Ons doel is de best mogelijke levering voor onze klanten. Wij zorgen voor dit door middel van consistent en uitgebreid kwaliteitsbeheer op basis van het principe van continue verbetering. Onze producten, processen en workflows worden voortdurend onder de loep genomen. In lijn met ons motto "Kwaliteit sinds 1961" vertrouwen we niet alleen op onze eigen knowhow, bijvoorbeeld door interne trainings- en vervolgopleidingen en interne suggestiesystemen, maar houden we ons ook extern bezig op het gebied van totaal kwaliteitsbeheer.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KIPP ITALIA SRL

  Italië

  HEINRICH KIPP WERK is uw betrouwbare engineering-partner op het gebied van spantechnieken, normelementen en bediendelen. Wij produceren in Duitsland met een groot machinepark. Door onze rijke ervaring zijn wij altijd in staat standaardelementen, onderdelengroepen en speciale oplossingen te maken. Ons productassortiment omvat 65.000 delen, die via het logistiek centrum snel beschikbaar zijn. Producten worden door KIPP volledig in eigen beheer ontwikkeld en worden meerdere keren door de afdeling Kwaliteitsborging gecontroleerd. Ze werken allemaal betrouwbaar, gaan lang mee en zijn altijd leverbaar. Ergonomie en stabiliteit staan bij ons voorop bij elke nieuwe ontwikkeling In onze KIPP catalogi vindt u alleen producten waarvan wij 100% overtuigd zijn. Dat garanderen wij als traditioneel familiebedrijf.

 2. ARTAFAST SNC

  Italië

  Gecertificeerd bedrijf. Sinds 1980 is Artafast de Sovico (MB) gespecialiseerd in de vervaardiging van kooimoeren van roestvrij staal en van gehard staal, van M3 tot M12. Het bedrijf produceert ook vierkante kooimoeren voor continuïteit van massa, kooimoeren met vleugels en kooischroeven met vleugels.

 3. EICHSFELDER SCHRAUBENWERK GMBH

  Duitsland

  Onze missie: Wij zijn een onafhankelijk, door familie gerund, middelgroot bedrijf met een duidelijke toekomstgerichtheid.Wij werken betrouwbaar op alle niveaus, met kwaliteits-, milieu- en energiebewustzijn.Met de door ons vervaardigde producten creëren we "de beste verbindingen".Wij bieden dit leidende principe van esw GROUP aan onze klanten, leveranciers, werknemers en sociale partners.Onze visie: We zijn een toonaangevende fabrikant van veiligheidsgerelateerde componenten in verschillende technische toepassingen.Onze roeping: Betrouwbare partners zijn.Wij ontwikkelen, produceren en distribueren innovatieve metaal-plastic producten ten behoeve van onze klanten.We breiden onze internationale productiecapaciteit uit.

 4. POHL METALL GMBH

  Oostenrijk

  Productie van gestanste onderdelen, draadbuigonderddelen, veren, pijponderdelen en oppervlakken en warmtebehandeling, engineeringburo voor machinebouw - materiaalanalyse - röntgenspectrometer met vonkemissie. Het bedrijf Pohl Metall met hoofdvestiging in Ötztal-Bahnhof in Tirol / Oostenrijk biedt hoge niveau aan productiekennis en produceert metaalproducten, die geproduceerd worden in een proces van ponsen, buigen, persen, en buisverwerking. Wij zijn uw competente partner voor de productie van kleine metalen onderdelen voor industriële en commerciële toepassingen. We produceren gestanste onderdelen, buigonderdelen, veren, buisonderdelen, kabelaccessoires en gemonteerde assemblages. Wij ondersteunen onze klanten van het maken van prototypes tot grote serieproducties. Onze diensten rond metaalverwerking op onze vestiging in Oostenrijk omvatten oppervlakte- en warmtebehandeling, verpakking en kwaliteitsgarantie.

 5. SPECIAL BOLT

  Italië

  Special Bolt SRL is de perfecte partner voor uiteenlopende industriële sectoren: mechaniek, scheepsbouw, grondwerken, automobielsector, installatietechniek, enz. Fabriek voor schroeven en bouten, speciale schroeven. Trekstangen en moeren met een diam. 8-80. Lengte Het bedrijf produceert trekstangen, bouten, moeren, schroeven en verankeringen. Daarnaast produceert het speciaal maatwerk.

 1. DELTA OFFICINA MECCANICA SRL

  Italië

  Delta Officina Meccanica werd opgericht in 1953 en is gevestigd in Desio, provincie Monza en van Brianza. Gespecialiseerd in het koud vormen van stalen schroeven, overeenkomstig de normen, met hexagonale en hexalobulaire (Torx) kop, met metrisch schroefdraad categorie 8, 8 en 10, 9 van 2, 5 tot 10 meter. Op verzoek produceren we speciale onderdelen volgens plan, realiseren we sinistrorsum en fijne spoeddraden en produceren we rolstaven met metrische draad. Buiten de Italiaanse markt werken we al jaren samen met de belangrijkste commerciële spelers in de sector.

 2. SÜTHER & SCHÖN GMBH

  Duitsland

  De kernactiviteit van Süther & Schön GmbH omvat: de verkoop van kabeleindbevestigingen voor transportinstallaties, met name liften en allerlei railbevestigingen, gietonderdelen van diverse kwaliteiten, klemplaten van staal speciaal voor de machinebouw en railvoertuigen. Tot ons assortiment behoort: Kabeleindbevestigingen voor transportinstallaties, liften, railbevestigingen, gaffels voor bovengrondse leidingen, bevestigingen voor alternatieve draagmiddelen, schijven voor veerbuffers en nog veel meer.

 1. NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD

  China

 2. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  China

 3. TORLOPP INDUSTRIE- UND MESSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. INSERCO SAS

  Duitsland

 5. PANOZZO SRL

  Italië

 6. ACTON S.A.

  Frankrijk

 7. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italië

 8. DR. ING. F. KELLER GMBH

  Duitsland

 1. BÖLLHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. BOLZENSCHWEISSTECHNIK BSK + BTV GMBH

  Duitsland

 3. INDEN GMBH

  Duitsland

 4. DUBOSCHWEITZER GMBH

  Duitsland

 5. PUNTOVITI SRL

  Italië

 6. INOX BOUTS FILETES (IBF)

  Frankrijk

 7. B2B BAKLE KUNSTSTOFFSPRITZGUSS

  Duitsland

 8. SCHAUMANN GMBH

  Duitsland

 9. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Italië

 10. FERRAMENTA BOZZONI UTENSILERIE SRL

  Italië

Filters

Resultaten voor

Bouten en moeren - Import export

Aantal resultaten

11.122 bedrijven