• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouw - materieel en installaties

Resultaten voor

Bouw - materieel en installaties - Import export

 1. VINCE COMPANY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2022 is de onderneming Vince Company een in Toulouse gevestigd internationaal handelskantoor. Wij onderhandelen voor u bij onze diverse leveranciers voor de levering van goederen in grootverbruik. Wij werken voornamelijk met vakspecialisten binnen de handel die goederen willen inkopen. Wij werken tevens met ambachtswerkers en particulieren die grote hoeveelheden producten willen bestellen. Wij leveren dankzij diverse samenwerkingen. Of het nu de bevoorrading van uw producten bij onze leveranciers of het vervoer van uw goederen op het leveringsadres betreft, wij verzorgen alles. Na ontvangst van uw bestelling, zetten wij ons volledig in om uw goederen zo snel mogelijk te leveren zodat uw onderneming correct kan blijven draaien. Wij verzorgen vervolgens het transport van uw ladingen vanuit Europees Frankrijk naar: - Europees Frankrijk, - De Overzeese gebieden (Mayotte, Réunion, Martinique, Guadeloupe, Frans-Guyana, Nieuw-Caledonië, Frans-Polynesië, Wallis en Futuna), - Europa. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. WELEX VERMIETUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Welex-Group biedt alle mogelijkheden in de mobiele of tijdelijke wegenbouw. Onze rijwegen bestaan uit staalplaten, graafwerkmatten (Bongossi graafwerkmatrassen) of aluminiumpanelen (verkoop en huur). Wij zijn niet alleen de grootste producent van graafwerkmatten, maar we gaan graag ook nog een stap verder. Wij begrijpen dat u zich graag bezighoudt met datgene wat werkelijk van belang is: uw project. Daarom regelen wij graag uw transport en de voorbereidende werkzaamheden voor onze graafwerkmatten. Als er eens een reparatie nodig is? Geen probleem, ook hier kunnen wij u ondersteunen. Zonder veel moeite kunt u snel aan de slag!

 3. LANTHAN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Lanthan GmbH & Co. KG is sinds 2006 gespecialiseerd in obstakelverlichting in de luchtvaart. Vele jaren van ervaring en knowhow hebben we in windenergie opgedaan. Onze producten die in Duitsland worden gemaakt, worden gekenmerkt door hoge kwaliteit en duurzaamheid. Hier is de tevredenheid van onze klanten een speciale zorg. Naast dit vereiste proberen we onze producten voortdurend te verbeteren en efficiënter te maken. Door tot veel nationale en internationale commissies te behoren, hebben we een goed netwerk in de branche gecreëerd. Onze eisen zijn daardoor door actuele gebeurtenissen gemeten en bewezen. De planning en realisatie van projecten is onze dagelijkse business. Een andere focus is de ontwikkeling van producten op maat voor verschillende projecten. De competente afhandeling van uitdagingen maakt ons uw aanspreekpartner op het gebied van bebakening.

 4. D E C O R DEPOT CONTENEUR REPARATION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  DECOR DEPOT CONTENEUR REPARATION biedt u standaard, gekoelde en gespecialiseerde zeecontainers, gereviseerd en eerste reis, vanuit onze verschillende depots. We kunnen putten uit bijna 30 jaar ervaring om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van havenafhandeling. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. BÂCHES ET CIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BÂCHES ET CIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - materieel en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren dekzeilen op maat, Dekzeilen, dekzeilen voor containers, en dekzeilen voor de bouw. Het is gevestigd in Pavilly, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MÉTHOCAD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÉTHOCAD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - materieel en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruwbouw, Kranen, verrijdbaar, Bekistingswerken, Ruwbouw, Kranen, verrijdbaar, Bekistingswerken, en Civiele bouwkunde. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. 2LI SERVICE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 2LI SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolsteigers, Steigers - staal, Bouw - materieel en installaties, Bekistingsmaterieel, Bekistingswerken, Gelaagd hout - machines en materiaal, Bouw, bouwkeet, en Rolsteigers. Het is gevestigd in La Roche Blanche, Frankrijk.

 3. MMB MACHINES

  België

  MMB machines is de specialist voor al uw bouw-, beton- en chapemachines. Naast verkoop en verhuur staat MMB machines ook voor een kwalitatief onderhoud en een snelle herstelling van uw machine. Dankzij de technische know-how, jarenlange ervaring, hoogwaardige service en kwalitatieve producten bieden we een klantgerichte oplossing aan. We verhuren machines met advies en indien gewenst kunnen deze machines ook in bedrijf gesteld worden.Tevens verzorgen we de scholing en opleiding van uw personeel. Naast de beton-, chape- en wormpompen van Putzmeister zijn we al decenia unieke dealer van Probst. Deze leverancier van hoogwaardige bouwklemmen, vacuümklemmen en hydraulische klemmen is een absolute autoriteit in zijn gebied. Neem een kijkje op onze website om het volledige assortiment te bekijken. Onze merken: Putzmeister, Brinkmann, Probst, Dynajet, MMB ShotCrete, Strobl.

 4. VAN HARTEN

  Nederland

  Transport- en aannemingsbedrijf van Harten bv is een familiebedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een speler van formaat in de Nederlandse aannemingswereld. Het bedrijf is begonnen met de verhuur van vrachtauto’s en grondverzetmaterieel. In de loop van tijd zijn hier enkele werkgebieden bijgekomen, zoals grondwerk, straatwerk, rioleringswerkzaamheden, sloopwerkzaamheden en de handel in zand en grind. In de wintertijd voeren wij tevens de gladheidbestrijding uit voor diverse opdrachtgevers. Aangezien een goede bedrijfsvoering en de veiligheid van onze werknemers bovenaan staat is ons bedrijf VCA** en ISO 9001: 2008 gecertificeerd.

 5. I.T.M. SALES AND SERVICES

  België

  Samen met onze dochteronderneming in Gembloux (BE) en vestigingen waarmee wij samenwerken als in Izegem en Geldermalsen (NL) vormen wij een uitermate sterk team. ITM Sales and Services Peer is vooral actief bij de Vlaamse gemeentes en aannemers, waar ITM Sud Gembloux zich richt op Waals Brabant en Luxemburg. VTM neemt het volledige Nederlandse grondgebied voor haar rekening. ITM Sales and Services Peer beheert een sterk uitgebouwd magazijn in combinatie met de juiste technische bekwaamheid van het gespecialiseerde team. Dit biedt ons de mogelijkheid om uiterst snel en accuraat te handelen bij eventuele storingen en pannes. Onze uitstekende samenwerking met Rentalift uit Izegem biedt ons tevens de mogelijkheid om onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen snel te helpen bij elk onverwacht probleem.

 1. DBS-BEKISTING

  België

  DBS-bekisting is reeds meer dan 20 jaar een gedreven speler op de markt voor verhuur en verkoop van betonbekistingen. DBS-bekisting staat in voor de verkoop en verhuur van PASCHAL bekisting op de Belgische markt. In het ruime huurpark vindt u verschillende bekistingsystemen met elk hun eigen toepassing: Logo-wandbekisting, Raster-universele bekisting, TDR-rondbekisting en kolombekistingen. Daarnaast vervolledigen schoorbokken voor eenzijdige toepassingen en klimsystemen voor hogere betonconstructies het gamma.

 2. BAELEN PROJECT BUILDING

  België

  Baelen project Building zijn actief op de markt van bouwpromotie en projectontwikkeling. Zowel verkavelingen als nieuwbouwprojecten behoren tot onze activiteiten. Hun nieuwbouwprojecten situeren zich hoofdzakelijk op topliggingen (1e rangsliggingen). Wat op termijn een meerwaarde biedt aan Uw eigendom. In hun aanbod hebben ze grote verscheidenheid van appartementen, van standaard tweeslaapkamer appartementen tot luxueuze entiteiten van 200m2 en meer. Alle projecten worden gerealiseerd met de betere architecten en aannemers. Ze worden gebouwd op traditionele bouwwijze met de meest duurzame en verfijnde materialen van eerste kwaliteit die de stevigheid en het esthetische uitzicht van het project waarborgen.

 1. CALLEWAERT

  België

  OP ZOEK NAAR INSPIRATIE OF INFORMATIE VOOR JE VERBOUWING/NIEUWBOUW Gevelstenen, isolatie, dakpannen, gevelbekleding, .... een greep uit ons gamma van bouwmaterialen ! Onze technische adviseurs helpen je, binnen budget, de juiste materiaalkeuzes te maken voor jouw persoonlijk bouwproject. Ook tegels, betonklinkers, mozaïek, grootformaattegels, metrotegels, natuursteen behoren tot de uitgebreide collecties in de Verhelst Bouwgalerij toonzalen (Veurne, Oudenburg, Knokke, Ichtegem, Drongen) Daarnaast staan de eigen teams klaar jouw werken uit te voeren voor chape, vloeren, opritten en na-isolatie

 2. BOUWBEDRIJF LEMO

  Nederland

  Wij zijn bouwbedrijf Lemo BV Bouwbedrijf Lemo bv bestaat sinds 1998. Al bijna 20 jaar zijn wij bezig met het uitvoeren van zowel kleine als grote bouwprojecten. Als veelzijdige aannemer nemen wij iedere bouw- en verbouw klus met enthousiasme aan. Wilt u, uw keuken, badkamer of uw complete woning verbouwen? Wij gaan graag met u in gesprek om meer te weten te komen over uw wensen. Vervolgens krijgt u van ons een (vrijblijvende) offerte. Als aannemer hebben wij ook veel ervaring met het realiseren van een complete aan- of nieuwbouw van een pand of woning. Lemo BV zet uw wensen centraal en denkt graag met u mee. Door met elkaar in gesprek te gaan kunnen wij onze ervaring en deskundigheid als aannemersbedrijf gebruiken om u te helpen uw bouwproject te realiseren. Wij realiseerden sinds 1998 zowel grote- als kleine bouwprojecten. Alle soorten bouwplannen zijn daarom bespreekbaar. Toch is het fijn om u een beeld te geven wat wij als aannemersbedrijf voor u kunnen betekenen. Vandaar een aantal voorbeelden van verbouwingen en bouwplannen die Lemo BV heeft verwezenlijkt: Kleine bouwprojecten: Dakappellen Aanbouw Renovatie woningen Verbouwing woningen Grote bouwprojecten: Nieuwbouw woningen kantoorpanden Werkplaatsen Opslaglocaties

 3. H B S

  België

  HBS is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de Vanhout Groep. Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen en budgetten. Op die manier streven we naar duurzame relaties met tevreden klanten. HBS stelt zich op als ethisch partner en zoekt samen met zijn klanten en betrokkenen vanaf het begin van het project naar een optimale verhouding prijs-kwaliteit. HBS onderscheidt zich door een innovatie projectaanpak en uitvoering. Het is onze ambitie om de beste te zijn binnen onze sector. Ons gemotiveerd team van deskundige en vakbekwame medewerkers vormt hiervoor de beste garantie. HBS hecht veel belang aan een goede levenskwaliteit voor alle medewerkers. Wij creëren een aangename en veilige werkomgeving en bieden hen alle kansen op ontplooiing.

 4. TECHNIM

  Nederland

  Technim (voorheen Gewoshop, Ge-wo) is dé installatiegroothandel van Nederland! Sinds de start in 1999 van de webshop zijn wij voortdurend op zoek naar betere geprijsde artikelen! Kwaliteit, service en snelheid staan voorop! Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit een voorraad met meer dan 25.000 producten. Om de prijzen laag te houden zijn wij sinds enkele jaren gestart met het importeren van radiatoren en toebehoren. Deze 100% nieuwe radiatoren worden geleverd met volledige garantie. U bespaart wel 30 tot 50 procent! Wij hebben 4000 tot 5000 radiatoren op voorraad, zowel nieuwe radiatoren en tweede keus radiatoren.

 5. KEMPENS HEFTRUCKBEDRIJF

  België

  KHB is heden een gevestigde waarde in de verhuursector en is een gezonde referentie en aanspreekpunt voor het versterken van uw vloot zowel in de vorm van korte als lange termijnverhuur, verkoop, enz. … Wij bieden u verhuuroplossingen op maat en onze transportvloot zorgt voor een tijdige levering en afhaling van de machines. KHB heeft een uitgebreid gamma aan nieuwe- en occasiemachines inzetbaar als versterking in uw logistiek proces. KHB bezit een professioneel gestructureerd magazijn voorzien van kwaliteitsonderdelen ter ondersteuning van onze verhuurvloot.

 6. DE CEUSTER & CO

  België

  De Ceuster en Co levert kwaliteitsbouwmachines, bouwkranen en toebehoren aan professionele aannemers of zelfbouwers. Hierbij is er zowel de mogelijkheid voor het huren of kopen van nieuwe of tweedehands bouwkranen en bouwmachines. Hiernaast is ons bedrijf in het bezit van een eigen service: 'dienst-na-verkoop' en dit zowel in onze magazijnen als op verplaatsing. Onze transportdienst bestaat uit zware vrachtwagens om uw werf of bouwkraan te kunnen verplaatsen of bouwmachines ter plaatse te leveren.

 7. ONZE JOOST

  Nederland

  Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen en voorkomen van tekorten in de snel ontwikkelende arbeidsmarkt. Zowel tekorten aan kennis, als aan vakmensen. Onze Joost zoekt een fijne baan voor jou. Dit kan bijvoorbeeld een EPA-W functie zijn zoals vacatures woningcorporaties of een leuke baan als monteur zonnepanelen. Onze Joost leidt ook doeltreffend mensen op, bijvooreeld door een SPRINT opleiding elektrotechniek niveau 4 voor wie graag het zegelrecht wil behalen. Ook zonder opleiding kun je dit niveau bij ons behalen d.m.v. een EVC traject. Wij specialiseren ons in bouwkunde, (zonne)energie en installatietechniek. Zo kun je bij ons allerlei trainingen volgen waardoor je leert werken volgens de normen, zoals de NEN 1010, de NEN 3140 en de NEN 2580. Als UWV opleidingspartner is het mogelijk om een leer-werk-traject met baangarantie te volgen waarmee wij na het behalen van jouw examen direct op zoek gaan naar een passende baan.

 8. HEFTRUCKS VAN DEN DORPE

  België

  Van den Dorpe Material Handling BVBA uit Oudenaarde (West-Vlaanderen) is een familiebedrijf dat excelleert in oplossingen op maat voor interne transportactiviteiten. In 1987 begonnen we als heftruckverkoper en servicepunt voor de kwaliteitsproducten van Linde. Sindsdien zijn we geëvolueerd tot exclusieve verdeler van de interne transportmiddelen van Linde in Oost- en West-Vlaanderen en er de volledige dienstverlening bij biedt. Onze jarenlange kennis garandeert u een maatoplossing voor al uw interne logistieke processen: Verkoop Linde transportoplossingen Tweedehands magazijnvoertuigen van Linde Verhuur, onderhoud en service Bij Van den Dorpe wordt service met hoofdletters geschreven, het is dan ook de basis van onze goede naam en snelle groei. Bij ons kunt u terecht voor veel meer dan alleen verkoop en verhuur van heftrucks. Leasing, huurkoop, wisselstukken, reparaties, onderhouds- en fullservicecontracten of training, consultancy en advies; bij ons blijft uw logistiek volop in beweging. Samen met Motrac in Antwerpen verdeelt Van den Dorpe de Linde heftrucks en magazijnvoertuigen in heel België.

 1. MACC BENELUX

  België

  Al 50 jaar lang, is het doel van onze onderneming volledig gericht op de tevredenheid van onze professionele klanten uit de bouwsector. Door elke dag opnieuw te luisteren naar de behoeften van onze klanten om hun werkomstandigheden te vergemakkelijken, staat er een ervaren en professioneel team van mannen en vrouwen klaar om al hun know-how te benutten voor hun onderneming om exclusieve producten te creëren en de distributie ervan te organiseren door middel van een netwerk van verkopers die de vakmannen uit de bouwsector ontmoeten om hen zo goed mogelijk te adviseren.

 2. HALFEN

  België

  HALFEN één van het meest succesvolle leveranciers voor beton-, verankerings-, gevel-, bevestigings- en montagetechnieken. Wij bieden onze klanten de hoogwaardige producten voor prefab-bouw en woningbouw, evenals voor burgerlijke bouwkunde en voor verkeers- en infrastructuurgebouwen. Onze merken "HALFEN", "DEHA", "DEMU" en "FRIMEDA" behoren tot de marktleiders. Wij willen deze positie behouden en internationaal uitbreiden. Het bedrijf is in 1929 opgericht, met als doel maat gemaakte, innovatieve en rendabele oplossingen te verstrekken aan klanten. Wij doen dit met volle overtuiging, bekwaamheid, nieuwste technologie, kwaliteit en veiligheid. De Halfen innovaties waren en zijn nog steeds revolutionair voor de gehele industrie. Ook in de toekomst willen wij vooruitgang boeken door te blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling.

 3. BOUWADVIESBUREAU ESSE

  Nederland

  Bouwadviesbureau EsseWij helpen particulieren doe-het-zelvers die willen (ver)bouwen en ondernemers die willen uitbreiden of nieuwbouwen. Een goed doordacht bouwplan, de juiste stappen met de juiste materialen. Voor informatie kun u telefonisch terecht Maandag tot en met vrijdag: 8: 30 tot 21: 00 Zaterdag van 9: 00u tot 16: 00. Kunnen we u niet te woord staan, spreek gerust uw naam entelefoonnummer in en dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug. Bouwbegeleiding en bouwondersteuning. We geven advies en ondersteuning bij het verbouwen, nieuwbouwen of renoveren van uw woning of bedrijfspand. Bouwadviesbureau Esse zorgt voor de gehele bouwbegeleiding. Denk hierbij aan: Calculaties, bouwtekeningen, vergunningen, offertevergelijkingen, aanleveren van bouwmaterialen, het toezien op de werkzaamheden en de oplevering. Zelf aan de slag? Wij zijn er voor de klussers en doe-het-zelvers die projecten zelf willen uitvoeren.

 4. YBH

  België

  YBH is gespecialiseerd in duurzame woningbouw. Beide concepten Passive en PassivePlus zijn een technische uitgekiende combinatie van houtkaderbouw en een 'passieve' invulling van de isolatie, luchtdichtheid, ventilatie en het gebruik van nul energietechnologie. Complexere projecten zoals grote woningen, kantoren, appartementen, ... zijn geen probleem. Ten slotte is design-build de sleutelterm: een gezamenlijke totaalaanpak waarbij opdrachtgeverschap, ontwerp, studie en uitvoering een geheel vormen. Respect voor elkaars kennis en kunde staan centraal, net zoals het gezamenlijk nastreven van eenzelfde doel: uw droomhuis.

 5. BEPLATINGSWINKEL.NL

  Nederland

  Beplatingswinkel.nl is een webshop van producten voor dakplaten en wandplaten, zoals: golfplaten, dakpanplaten, sandwichpanelen en damwandplaten. Wij hanteren de laagste prijsgarantie voor een hoge kwaliteit. Sterke sandwichpanelen voor uw dak en uw wand in 4 verschillende kleuren: antraciet, wit, grijs en groen. We produceren alle panelen helemaal zelf. Goedkope dakpanplaten in antraciet, zwart en rood koopt u bij Beplatingswinkel.nl. De dakpanplaten zijn eenvoudig te monteren, duurzaam en kleurvast. We zijn gevestigd in het midden van het land, in Veenendaal. Hier kunt u onze materialen afhalen aan de Generatorstraat 25 (maandag t/m vrijdag van 08.00-12.30 en 13.00-17.00 uur). Wel altijd eerst via de website bestellen, dan hoeft u niet lang te wachten. Daarnaast bezorgen wij door heel Nederland, binnen 4 werkdagen, met zelf lossende vrachtwagens. (uitgezonderd Zeeuws Vlaanderen en de Wadden Eilanden). We zorgen steeds voor grote voorraden. Zodat, wanneer u nu 1 plaat of 100 platen nodig heeft, u nooit misgrijpt.

 6. CORDIUM

  België

  Wij bouwen en beheren sociale woningen in Alken, Bilzen, Hoeselt, Kortessem, Kuringen, Kermt en Sint-Lambrechts-Herk. We hebben een groot hart voor onze bewoners. Een hartelijke en correcte dienstverlening dragen we hoog in het vaandel.

 7. DE CLIPPEL

  België

  Bouwonderneming De Clippel NV is een familiebedrijf dat al sinds 1945 actief is als erkend algemeen aannemer. Een eigen team van 18 mensen, stuk voor stuk vakmensen, staat ter uwer beschikking. Daarnaast werken we al jaren samen met erkende onderaannemers. U kunt bij ons terecht voor woningen, appartementen, kantoren, zowel nieuwbouw als renovaties. U bepaalt zelf de inhoud van onze opdracht, die kan gaan van ruwbouw tot volledig afgewerkt.

 8. EMERGO

  België

  NV EMERGO werd opgericht met als hoofdactiviteit de verkoop van kunststofproducten voor de industrie. Vanaf 1965 speelt EMERGO een grotere rol in de burgerlijke bouwkunde en de openbare werken (gebouwen, wegen- en bruggenbouw, metaal- en waterwerken). Emergo is niet enkel de exclusieve vertegenwoordiger van verschillende buitenlandse merken, maar ook fabrikant en producent onder licentie.

 9. DE BRABANDERE

  België

  Als u op zoek bent naar tweedehands wegenbouwmachines in goede toestand, bent u hier bij de juiste leverancier. Wij verkopen alleen maar machines in goede toestand, waarmee u onmiddellijk kunt mee beginnen te werken, zonder dat u reparaties eraan moet uitvoeren.

 10. DAMME BOUW

  België

  Bij Damme Bouw kan u terecht voor alles wat met bouwwerken te maken heeft: van nieuwbouw tot renovaties, van grondwerken tot afwerking. Ook betonwerken (kelders, zwembaden, ...) en het opvolgen van de bouwwerken kan door ons gebeuren. Maak hieronder uw keuze: - nieuwbouw - renovatie - betonwerken - kraan- en grondwerken - afwerking - opvolging

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bouw - materieel en installaties - Import export

Aantal resultaten

6.570 Bedrijven