• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouwbeslag

Resultaten voor

Bouwbeslag - Import export

 1. VELOXBLOC FASCETTE STRINGITUBO

  Italië

  Veloxbloc is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van verschillende soorten slangklemmen. Het in Milaan gevestigde bedrijf produceert een breed scala aan artikelen, zoals wormschroefklemmen, met zeskantkop met geperforeerde band of met volledige band. Het produceert ook doorlopende bandklemmen met nieten en doorlopende geperforeerde tape. Bovendien maakt het Milanese bedrijf ook een- of tweeoorklemmen, metalen ringklemmen voor sterke torsies, nylon kabelbinders en nylon hulpstukken. Veloxbloc biedt ook de bedradingsservice voor elektrische systemen.

 2. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  China

  JIT Homes is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van accessoires voor gehard glas inclusief patch fittings, glazen deurrails, glazen klemsystemen, vloerveren, deurkrukken, douchescharnieren, glazen klemmen, knoppen, handdoekstangen, draagstangen, douchewand pakkingen, insteekeinden, douche stabilisatoren, glazen profielen, draaielementen, sloten, deurscharnieren, bevestigingen voor schuifdeuren, accessoires voor klapdeuren, spinfittingen, enz.

 3. VIRGIS FILTER SPA

  Italië

  Virgis Filter is leader in de productie van luchtfilters, patroonfilters en klein materiaal, officieel goedgekeurd en gebruikt voor de eerste installatie in grote bedrijven van motorproductie, compressors, generatoraggregaten, zelfaandrijvende apparatuur, veegmachines en talrijke andere toepassingen in de landbouw, de bouw, de mijnwinning en de industrie. VIRGIS is zich altijd bewust geweest van het belang van innovatie en de controle van de doeltreffendheid van de producten en heeft altijd veel geïnvesteerd in deze sector.

 4. CIVIC INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf CIVIC INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijsten en kaders, Hanglijsten voor schilderijen, IJzerwaren - industriële, deurbuffers wandmodel, deurstoppen, Lijsten en kaders, deurbuffers vloermodel, Hanglijsten voor schilderijen, en fabricage van ophangsystemen. Het is gevestigd in L'haye Les Roses, Frankrijk.

 5. MINSAVIT

  Italië

  Het bedrijf MINSAVIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroeven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Reinigingsbedrijven, Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen, ELEKTRISCH MATERIAAL, Reiniging - services, speciale schroeven, Bouwbeslag, automatisch blokkerende schroeven en moeren, en Reinigingsbedrijven. Het is gevestigd in Besana In Brianza, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MORO & SPREAFICO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Bouwbeslag, scharnieren, IJzerwaren - industriële, assemblage van metalen, hangsloten, en Bouwbeslag. Het is gevestigd in Monte Marenzo, Italië.

 2. PRÄMETA GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf PRÄMETA GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 3. KELLER & KALMBACH GMBH ZENTRALE

  Duitsland

  Het bedrijf KELLER & KALMBACH GMBH ZENTRALE, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Unterschleißheim, Duitsland.

 4. BBH BAUBEDARF HAGEDORN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BBH BAUBEDARF HAGEDORN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Greußen, Duitsland.

 5. G-FITTINGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf G-FITTINGS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Emmerich Am Rhein, Duitsland.

 1. JUST HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf JUST HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Müllheim (im Schwarzwald), Duitsland.

 2. FAWO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FAWO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Nieder-Olm, Duitsland.

 1. PUNTOVITI SRL

  Italië

  Het bedrijf PUNTOVITI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, speciale bouten en moeren, bouten, Bouwbeslag, en moeren. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 2. O.M.G. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf O.M.G. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewerking van kunststoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Reinigingsbedrijven, Gebak, extrusiemachines voor kunststoffen, Bouwbeslag, Reinigingsbedrijven, en Gebak. Het is gevestigd in Givoletto, Italië.

 3. ROVERE SRL

  Italië

  Het bedrijf ROVERE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren plaatijzer, drevels, metalen skeletbouw, en verspaning van ijzer. Het is gevestigd in Montelabbate, Italië.

 4. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Italië

  Het bedrijf FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouten en moeren, compressoren, electrogereedschap, en benodigdheden voor gereedschapsmachines voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Seregno, Italië.

 5. FEM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FEM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Gereedschap en ijzerwaren, metalen pinbevestiging, decoratieve scharnieren, Bouwbeslag, en Gereedschap en ijzerwaren. Het is gevestigd in Granarolo Dell'emilia, Italië.

 6. L.I.P.

  Italië

  Het bedrijf L.I.P., is een Distributeur, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, ELEKTRISCH MATERIAAL, Landbouwmachines, epicyclische reductoren, tandheugels, Bouwbeslag, microtandwieldrijfwerk, ELEKTRISCH MATERIAAL, en Landbouwmachines. Het is gevestigd in Corsico, Italië.

 7. GSG BAUBESCHLÄGE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GSG BAUBESCHLÄGE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Elsterwerda, Duitsland.

 8. POLLMANN & SOHN GMBH & CO KG BAUBESCHLÄGE

  Duitsland

  Het bedrijf POLLMANN & SOHN GMBH & CO KG BAUBESCHLÄGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Kierspe, Duitsland.

 1. CAMUT - RETTIFICATRICI

  Italië

  Het bedrijf CAMUT - RETTIFICATRICI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, handslijpapparaten, rondslijpbanken, Bouwbeslag, en industriële vlakslijpmachines. Het is gevestigd in Saluggia, Italië.

 2. DI.GI.MA.

  Italië

  Het bedrijf DI.GI.MA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijsvetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meel en griesmeel, Gebak, Bouwbeslag, Hotel, dierlijke vetten voor voeding, zootechnisch voeder, Meel en griesmeel, Meel voor de voeding, en Gebak. Het is gevestigd in Villanterio, Italië.

 3. CDC SICUREZZA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CDC SICUREZZA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Videobewakingssystemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, veiligheidssysteem, Bouwbeslag, en brandbeveiligingsinstallaties. Het is gevestigd in Viterbo, Italië.

 4. SCHMIDT + MELDAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMIDT + MELDAU GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 5. FIRMA R. A. HESSMER

  Duitsland

  Het bedrijf FIRMA R. A. HESSMER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draaien - staal- en metaalbewerking, Bevestigingsmaterialen, Bouten en moeren, Moeren, Schroeven, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, en IJzerwaren - industriële. Het is gevestigd in Plettenberg, Duitsland.

 6. FERRAMENTA SAN GIORGIO S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf FERRAMENTA SAN GIORGIO S.A.S., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzerwaren, kachels, elektrisch hulpmiddel, en verf. Het is gevestigd in San Giorgio Canavese, Italië.

 7. SICUREZZA & STILE

  Italië

  Het bedrijf SICUREZZA & STILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Frame en kozijnen, verspaning van ijzer, machinale bewerkingen staalplaat en pijpen, Bouwbeslag, en Frame en kozijnen. Het is gevestigd in Fonte Nuova, Italië.

 8. OMAT

  Frankrijk

  Het bedrijf OMAT, is een Distributeur, en actief in de sector Constructiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, en Bouwbeslag. Het is gevestigd in Pantin, Frankrijk.

 9. TECHMAG 24/7

  Nederland

  Techmag 24/7 is een Online Technische Groothandel. In het assortiment heeft u een ruime keuze aan bouw gerelateerde gereedschappen en materialen. Met de ervaring en kennis van kwaliteitsproducten in de bouw helpt Techmag u graag bij het vinden van de beste oplossing. Door middel van de webshop van Techmag maakt het bestellen van materialen en gereedschappen snel en eenvoudig. Dit maakt het mogelijk dat zowel de particuliere als de zakelijke gebruiker 24 uur per dag, zeven dagen in de week zijn gewenste materialen online kan bestellen. Door grote inkoop kunnen scherpe prijzen gehanteerd worden. Ook projectmatig biedt Techmag een zeer aantrekkelijke prijs. Naast de bekende merken biedt Techmag een ruime keuze aan 4TECX producten. Ons huismerk staat voor hoge kwaliteit, toepasbaarheid en duurzaamheid. Alle 4TECX producten voldoen aan de eisen die een professional stelt, tegen de beste prijs op de markt!

  Alle producten voor "bouwbeslag"

 10. S&V BOUW- EN KUNSTSTOF MATERIALEN B.V

  Nederland

  S&V Benelux is een online groothandel van kunststof platen en materialen (polycarbonaat, acrylglas, golfplaten, PVC, HPL, trespa, Dibond, alu panelen, Forex, aluminium profielen, kanaalplaten) gespecialiseerd in dak en wand. We richten ons zowel op B2B als ook B2C in de Benelux daar we over onze eigen logistieke oplossingen beschikken. Kosteloos op maat snijden is bij ons géén probleem en met een breed aanbod aan betaalmogelijkheden kunt u ook achteraf betalen. Heeft u advies nodig bij de oplossing waar u op zoek naar bent? Neem dan kosteloos contact op met onze vak experts. S&V bouw en kunststof materialen BV Kievitweg 4D 4791RW Klundert +31 10 307 28 19 contact@kunststofplatendepot.nl www.kunststofplatendepot.nl

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bouwbeslag - Import export

Aantal resultaten

13.057 Bedrijven