• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouwbeslag

Resultaten voor

Bouwbeslag - Import export

 1. VELOXBLOC FASCETTE STRINGITUBO

  Italië

  Verified by europages badge

  Veloxbloc is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van verschillende soorten slangklemmen. Het in Milaan gevestigde bedrijf produceert een breed scala aan artikelen, zoals wormschroefklemmen, met zeskantkop met geperforeerde band of met volledige band. Het produceert ook doorlopende bandklemmen met nieten en doorlopende geperforeerde tape. Bovendien maakt het Milanese bedrijf ook een- of tweeoorklemmen, metalen ringklemmen voor sterke torsies, nylon kabelbinders en nylon hulpstukken. Veloxbloc biedt ook de bedradingsservice voor elektrische systemen.

 2. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  China

  Verified by europages badge

  JIT Homes is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van accessoires voor gehard glas inclusief patch fittings, glazen deurrails, glazen klemsystemen, vloerveren, deurkrukken, douchescharnieren, glazen klemmen, knoppen, handdoekstangen, draagstangen, douchewand pakkingen, insteekeinden, douche stabilisatoren, glazen profielen, draaielementen, sloten, deurscharnieren, bevestigingen voor schuifdeuren, accessoires voor klapdeuren, spinfittingen, enz.

 3. VIRGIS FILTER SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Virgis Filter is leader in de productie van luchtfilters, patroonfilters en klein materiaal, officieel goedgekeurd en gebruikt voor de eerste installatie in grote bedrijven van motorproductie, compressors, generatoraggregaten, zelfaandrijvende apparatuur, veegmachines en talrijke andere toepassingen in de landbouw, de bouw, de mijnwinning en de industrie. VIRGIS is zich altijd bewust geweest van het belang van innovatie en de controle van de doeltreffendheid van de producten en heeft altijd veel geïnvesteerd in deze sector.

 4. CIVIC INDUSTRIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CIVIC INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijsten en kaders, Hanglijsten voor schilderijen, IJzerwaren - industriële, deurbuffers wandmodel, deurstoppen, Lijsten en kaders, deurbuffers vloermodel, Hanglijsten voor schilderijen, en fabricage van ophangsystemen. Het is gevestigd in L'haye Les Roses, Frankrijk.

 5. MINSAVIT

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MINSAVIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroeven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Reinigingsbedrijven, Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen, ELEKTRISCH MATERIAAL, Reiniging - services, speciale schroeven, Bouwbeslag, automatisch blokkerende schroeven en moeren, en Reinigingsbedrijven. Het is gevestigd in Besana In Brianza, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. G-FITTINGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G-FITTINGS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Emmerich Am Rhein, Duitsland.

 2. JUST HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JUST HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Müllheim (im Schwarzwald), Duitsland.

 3. KELLER & KALMBACH GMBH ZENTRALE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KELLER & KALMBACH GMBH ZENTRALE, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Unterschleißheim, Duitsland.

 4. PRÄMETA GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRÄMETA GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 5. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MORO & SPREAFICO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Bouwbeslag, scharnieren, IJzerwaren - industriële, assemblage van metalen, hangsloten, en Bouwbeslag. Het is gevestigd in Monte Marenzo, Italië.

 1. PUNTOVITI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PUNTOVITI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, speciale bouten en moeren, bouten, Bouwbeslag, en moeren. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 2. FAWO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FAWO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Nieder-Olm, Duitsland.

 1. ROVERE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROVERE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren plaatijzer, drevels, metalen skeletbouw, en verspaning van ijzer. Het is gevestigd in Montelabbate, Italië.

 2. FEM S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FEM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Gereedschap en ijzerwaren, metalen pinbevestiging, decoratieve scharnieren, Bouwbeslag, en Gereedschap en ijzerwaren. Het is gevestigd in Granarolo Dell'emilia, Italië.

 3. L.I.P.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf L.I.P., is een Distributeur, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, ELEKTRISCH MATERIAAL, Landbouwmachines, epicyclische reductoren, tandheugels, Bouwbeslag, microtandwieldrijfwerk, ELEKTRISCH MATERIAAL, en Landbouwmachines. Het is gevestigd in Corsico, Italië.

 4. GSG BAUBESCHLÄGE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GSG BAUBESCHLÄGE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Elsterwerda, Duitsland.

 5. POLLMANN & SOHN GMBH & CO KG BAUBESCHLÄGE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POLLMANN & SOHN GMBH & CO KG BAUBESCHLÄGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Kierspe, Duitsland.

 6. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouten en moeren, compressoren, electrogereedschap, en benodigdheden voor gereedschapsmachines voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Seregno, Italië.

 7. SICUREZZA & STILE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SICUREZZA & STILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Frame en kozijnen, verspaning van ijzer, machinale bewerkingen staalplaat en pijpen, Bouwbeslag, en Frame en kozijnen. Het is gevestigd in Castelnuovo Di Porto, Italië.

 8. SCHMIDT + MELDAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHMIDT + MELDAU GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 1. CAMUT - RETTIFICATRICI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAMUT - RETTIFICATRICI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, handslijpapparaten, rondslijpbanken, Bouwbeslag, en industriële vlakslijpmachines. Het is gevestigd in Saluggia, Italië.

 2. DI.GI.MA.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DI.GI.MA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spijsvetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meel en griesmeel, Gebak, Bouwbeslag, Hotel, dierlijke vetten voor voeding, zootechnisch voeder, Meel en griesmeel, Meel voor de voeding, en Gebak. Het is gevestigd in Villanterio, Italië.

 3. OMAT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OMAT, is een Distributeur, en actief in de sector Constructiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, en Bouwbeslag. Het is gevestigd in Pantin, Frankrijk.

 4. TECHMAG 24/7

  Nederland

  Techmag 24/7 is een Online Technische Groothandel. In het assortiment heeft u een ruime keuze aan bouw gerelateerde gereedschappen en materialen. Met de ervaring en kennis van kwaliteitsproducten in de bouw helpt Techmag u graag bij het vinden van de beste oplossing. Door middel van de webshop van Techmag maakt het bestellen van materialen en gereedschappen snel en eenvoudig. Dit maakt het mogelijk dat zowel de particuliere als de zakelijke gebruiker 24 uur per dag, zeven dagen in de week zijn gewenste materialen online kan bestellen. Door grote inkoop kunnen scherpe prijzen gehanteerd worden. Ook projectmatig biedt Techmag een zeer aantrekkelijke prijs. Naast de bekende merken biedt Techmag een ruime keuze aan 4TECX producten. Ons huismerk staat voor hoge kwaliteit, toepasbaarheid en duurzaamheid. Alle 4TECX producten voldoen aan de eisen die een professional stelt, tegen de beste prijs op de markt!

  Alle producten voor "bouwbeslag"
 5. S&V BOUW- EN KUNSTSTOF MATERIALEN B.V

  Nederland

  S&V Benelux is een online groothandel van kunststof platen en materialen (polycarbonaat, acrylglas, golfplaten, PVC, HPL, trespa, Dibond, alu panelen, Forex, aluminium profielen, kanaalplaten) gespecialiseerd in dak en wand. We richten ons zowel op B2B als ook B2C in de Benelux daar we over onze eigen logistieke oplossingen beschikken. Kosteloos op maat snijden is bij ons géén probleem en met een breed aanbod aan betaalmogelijkheden kunt u ook achteraf betalen. Heeft u advies nodig bij de oplossing waar u op zoek naar bent? Neem dan kosteloos contact op met onze vak experts. S&V bouw en kunststof materialen BV Kievitweg 4D 4791RW Klundert +31 10 307 28 19 contact@kunststofplatendepot.nl www.kunststofplatendepot.nl

 6. HOJU-BESCHLAG GMBH

  Duitsland

  De productie van bodemplaten, deurbeschermers, geperforeerde platen, ventilatieroosters van aluminium, kunststof en roestvrij staal evenals plaatwerkonderdelen in een speciale bestelling vormt al meer dan 60 jaar de basis van ons ondernemersbestaan.Onze producten zijn eigentijds, representatief, visueel aantrekkelijk maar tegelijkertijd functioneel en geschikt voor dagelijks gebruik.Voldoen aan de huidige marktvereisten betekent een constant hoog niveau van prestaties en kwaliteit garanderen met steeds kortere tijdvensters.We doen dit in nauwe samenwerking met ons groeiende klantenbestand, we zijn competitief en duurzaam omdat we investeren in nieuwe technologieën en krachtige machines.Talrijke klant- en leveranciersbeoordelingen tonen aan dat kwaliteit geen lege uitdrukking is voor ons, maar een levensechte bedrijfsinhoud is.

 7. CLABOTS TOOLS

  België

  Clabots Tools is uw specialist voor professioneel gereedschap in Brussel en in Waals-Brabant. WIj hebben meer dan 45.000 machines in voorraad. Onze 80 adviseurs staan altijd voor u klaar. Wij bieden handgereedschap, elektrisch gereedschap en tuingereedschap, maar ook ijzerwaren, hang- en sluitwerk, schroeven, bouten, pluggen, schuurmiddelen, boren, lsnijbladen, frezen, diamantboring, laswerk, compressors, ladders, steigers, verf, houten panelen en parket. U zoekt een ideale partner voor werkkleding, beschermingskleding en veiligheidskleding in Brussel of Waals-Brabant ? Kom ons eens opzoeken in een van onze 2 winkels in Brussel en Court-St-Etienne. Beide winkels bieden technische service, goede klantenservice, een bezorgingsdiens en parkeergelegenheid. Kom ons uitgebreid assortiement werkkleding, beschermingskleding en veiligheidskleding ontdekken!

 8. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

  Duitsland

  Ons bedrijf levert gedraaide, gefreesde en gestanste onderdelen, spuitgietproducten en bouw- en meubelbeslag in alle welke vorm dan ook. Wij zijn gespecialiseerd in kleine, middelgrote en grote series. Onze kernactiviteit is het bewerken van edelstaal maar wij leveren natuurlijk ook producten van andere metalen. Wij draaien, frezen en laseren voor de meubelindustrie, bouw van winkelinterieurs, projectbouw, hotelinrichting, standbouw en de glas- en sanitairindustrie. Op deze pagina vindt u alles over onze producten en stellen wij ons aan u voor als deskundig partner. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kabeltrekkers, bowdenkabels en bedieningskabels. Wij maken en repareren alle soorten trek- en drukkabels, bedieningskabels, gaskabels, koppelingskabels, remkabels, schakelkabels en bowdenkabels. Model of tekening in afzonderlijke of serieproductie.

 9. INTER-PLAST PLASTIK DOGRAMA AKSESUARLARI SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  INTER-PLAST PLASTIK is opgericht in 1993 in de sector van pvc accessoires en is met de tijd een producent en handelende firma voor de internationale handel geworden met producten van hoogwaardige kwaliteit: 3 D deurhengsels, raamhengsels, strijkels van zamac 5, spanjoletten, deursloten, deurkijkgaten, cilinders, aluminium deur- en raamknoppen, vergrendelbare balkon- en raamknoppen, afstandstangen, horren, zelfborende & zelftappende schroeven, buldex montageschroeven, beglazingssystemen voor balkons en vouwbare beglazingen.

 10. SOPER

  België

  SOPER fusioneerde in 2010 met de firma Bulckens. Door deze samensmelting bundelden beide bedrijven hun jarenlange expertise als invoerder en distributeur van een uitgebreid gamma producten in de wereld van gas, stookolie, verwarming, rookgasafvoer, ventilatie en water. Daarnaast bieden wij ook verschillende toestellen en toepassingen aan. SOPER richt zich tot de professionele markt: gasmaatschappijen, gasdistributeurs, groothandelaars, fabrikanten (OEM) en industrie. Onze klanten vinden bij SOPER een uitgelezen keuze aan producten, leverbaar uit voorraad. Op logistiek vlak werken wij met op maat gemaakte softwareapplicaties die een snelle en correcte levering garanderen. SOPER vertegenwoordigt heel wat fabrikanten in de Benelux en besteedt veel aandacht aan de keuze van materialen die ze aanbiedt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle producten geïmporteerd en verdeeld worden conform de wetgeving. Bovendien monitort SOPER ook de tendensen op vlak van milieu en energie om ook hier tijdig passende oplossingen te bieden.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bouwbeslag - Import export

Aantal resultaten

13.053 Bedrijven