• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouwketen

Resultaten voor

Bouwketen - Import export

 1. SÄBU MORSBACH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SÄBU MORSBACH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Morsbach, Duitsland.

 2. BERNHARD PILZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERNHARD PILZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 3. SANI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SANI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Borgstedt, Duitsland.

 4. MOBAZON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOBAZON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Neuwied, Duitsland.

 5. 2LI SERVICE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 2LI SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolsteigers, Steigers - staal, Bouw - materieel en installaties, Bekistingsmaterieel, Bekistingswerken, Gelaagd hout - machines en materiaal, Bouw, bouwkeet, en Rolsteigers. Het is gevestigd in La Roche Blanche, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CSS CONTAINER SYSTEME SCHWABEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CSS CONTAINER SYSTEME SCHWABEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Tamm, Duitsland.

 2. PORTAKABIN MOBILRAUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PORTAKABIN MOBILRAUM GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Bartholomä, Duitsland.

 3. XQM GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf XQM GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Mainz, Duitsland.

 4. MBS RAUMSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MBS RAUMSYSTEME GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Altenkirchen, Duitsland.

 5. HEINER MIET- & VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEINER MIET- & VERTRIEBS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 1. CLEAN TECH SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLEAN TECH SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Hohenbrunn, Duitsland.

 2. DEFOXX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEFOXX GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 1. CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  CONTAINEX - de specialist voor containers en mobiele ruimtesystemen - een lid van de WALTER GROUP - Meer dan 30 jaar ervaring in de containerhandel - Meer dan 150 distributiedepots in heel Europa - € 310 miljoen Fiscale jaaromzet 16/17 - 277 werknemers - Klanten in heel Europa worden geleverd met kantoor-, bemannings- en hygiënecontainers, opslag-, verpakkings- en verzendcontainers - Moderne containerterminal in Wenen / Wiener Neudorf - Container depot en reparatiewerkplaats - Eersteklas kredietbeoordeling door internationale kredietinformatiebureaus: D&B (Nr. 30-042-9354): 5A1 Creditreform (Nr. 911.0056346): koers/winstverhouding 153 KSV1870 (Nr. 37207): Rating 175 Bedrijfsprincipes: - Exclusieve financiering van de gegenereerde kasstroom - Geen bankleningen of andere schuldfinanciering - Coöperatieve managementstijl met de grootst mogelijke persoonlijke verantwoordelijkheid van de werknemers - Gedecentraliseerde winstcentrumorganisatie - Promotie van een teamgeest binnen het bedrijf

 2. SABA CONTAINER UND BAUMASCHINEN BARTLOMIEJ CZLONKA

  Duitsland

  Wij bieden u een uitgebreid gamma containers aan. Wij maken onze containers zelf en bij ons kunt u ze dus op maat maken. Of u nu op zoek bent naar een standaard container voor uw bouwplaats of container units om uw werknemers te huisvesten: Wij steunen u actief. De individualiteit en kwaliteit van onze containers zijn belangrijk voor ons: Al onze containers kunnen worden vervaardigd volgens de wensen van onze klanten. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een uitstekende kwaliteit bieden tegen aantrekkelijke prijzen. De mogelijkheid om uw container zelf door Europa te vervoeren en ter plaatse te monteren, maakt ons dienstenpakket compleet.

 3. NOVOBOX SRL

  Italië

  NOVOBOX is al meer dan 50 jaar werkzaam binnen de sector van geïsoleerde prefabproducten. We vervaardigen prefab dozen, monoblok dozen en containers voor bouwterreinen, warmte isolerende structuren voor kantoren, badkamers en woningen. We voeren structuren op maat uit met klantspecifieke afwerkingen. We verhuren tevens prefab monoblok structuren. Van een eenvoudige module tot grote structuren met meerdere etages voor scholen, ziekenhuizen, kantoren, grote bouwterreinen, met uiteenlopende installaties en inrichtingen.

 4. MDS RAUMSYSTEME GMBH

  Duitsland

  MDS Raumsysteme is de innovatieve fabrikant van flexibele ruimte- en scheidingswandsystemen voor industriële toepassingen op koop- huur- of leasingbasis. In onze fabriek in Engen-Welschingen produceren wij hal- en werkplaatsbureaus, scheidingswandsystemen, bureaucontainers en stalen platforms van de hoogste kwaliteit. Wij zijn niet alleen een fabrikant, maar zien onszelf als professionele partner voor de planning, constructie en vakkundige montage. Graag plannen onze adviseurs bij u op locatie en doen u een concreet aanbod. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen. Dirk Solbach en het MDS-team. Enkele producten: halbureaus, werkplaatsbureaus, scheidingswandsystemen bureaucontainers, stalen platforms, steriele ruimtes, schone ruimtes, industriële scheidingswanden, meetruimtes, magazijnscheidingswanden

 5. KRAFT HANDEL GMBH

  Duitsland

  Kraft Handel GmbH bouwt containersystemen uit één hand.Van de planning van de fabriek tot de tijdige voltooiing ervan: Wij kennen alle bouwrechtelijke eisen en kunnen daardoor de bouw van uw containerfaciliteit sneller in gang zetten. Naast de standaardmodellen voor containers is Kraft Handel GmbH ook gespecialiseerd in de bouw van installaties met speciale uitdagingen. Van speciale containers tot op maat gemaakte containermodules: Stuur ons een aanvraag met uw wensen, zodat we de haalbaarheid van uw containerproject kunnen verduidelijken. Onze containeroplossingen bestaan uit enkele modules en dubbele containers die naargelang het gebruik kunnen worden uitgerust. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in de productie van aanbouwcontainers, zoals containergarages.

 6. SIBOMAT

  België

  Uw droomwoning of bouwproject realiseren, die ambitie maakt Sibomat waar met zijn unieke houtskeletbouw-concept; en met een heel persoonlijke aanpak: vanaf het eerste ontwerp tot en met de laatste afwerkingsdetails. Sibomat kan met houtbouw eender welk gebouw energiezuinig en duurzaam optrekken: woning, kantoorgebouw, school... Voor en tijdens het bouwproces kunt u met al uw vragen bij hen terecht: over bouwgrond, budget, energieprestatie, materiaalkeuze, wandopbouw, hypotheek enz. Ook na de oplevering blijft Sibomat te uwen dienste.

 7. PREFABRI S.L.

  Spanje

  Prefab modules - Modulaire containers - Mobiele kantoren - Prefab modulaire gebouwen - Modulaire huisvesting voor arbeiders in de bouwsector en de mijnbouw - Lagere en middelbare scholen - medische centra - kantoren - Toiletten en kleedkamers. Wij bieden u diverse medewerkingsformules afhankelijk van het project: van de simpele levering van onze prefab gebouwen tot een sleutelklare oplossing voor huisvesting in de mijnbouw, kantoren, scholen, medische centra, kantines, sanitaire voorzieningen.

 8. BARUZZI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BARUZZI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwketen. Het is tevens aanwezig in de sectoren box voor bouwterreinen, prefab box, geisoleerde prefab, en geprefabriceerde monoblokken. Het is gevestigd in Cesena, Italië.

 1. COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Containers - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers, Containers, containers voor berging en opslag, transport met containers, en bouwkeet. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. A - ZIEBUHR CONTAINER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf A - ZIEBUHR CONTAINER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Plettenberg, Duitsland.

 3. SILOCO GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf SILOCO GMBH & CO.KG, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. ERWE-CONTAINERYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ERWE-CONTAINERYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Baden-Baden, Duitsland.

 5. CBH-CONTAINER-BAU HOLZWICKEDE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CBH-CONTAINER-BAU HOLZWICKEDE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Holzwickede, Duitsland.

 6. RAUMSYSTEME GROB

  Duitsland

  Het bedrijf RAUMSYSTEME GROB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Gersthofen, Duitsland.

 7. THOMAS TREUDE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THOMAS TREUDE GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Celle, Duitsland.

 8. FERIENDORF STODERTRAUM

  Oostenrijk

  Het bedrijf FERIENDORF STODERTRAUM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hotel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwketen, toeristisch dorpje, vakantiehuizen, en Bouwketen. Het is gevestigd in Gröbming, Oostenrijk.

 9. BLOEDORN CONTAINER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BLOEDORN CONTAINER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 10. CONTAINERLAND D/M/S GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CONTAINERLAND D/M/S GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwketen. Het is gevestigd in Friedrichshafen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis