• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouwliften

Resultaten voor

Bouwliften - Import export

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lödige Industries Gruppe werd in 1948 opgericht en heeft de beschikking over een zelfstandig hoofdkantoor in Hong Kong, Londen, New York en Doha (Qatar), die op hun beurt weer talrijke dochterondermingen bezitten. Vandaag telt het familiebedrijf meer dan 1000 medewerkers over de hele wereld. Lödige biedt laadtechnische oplossingen voor een breed sectorgamma en is gebaseerd op complexe materiaalstroomsystemen die voor logistieke doeleinden is gespecialiseerd. Het bedrijf is wereldmarktleider voor Cargo Handling Terminals. Het productpallet reikt van oplossingen voor barrièreloze bouwwerken (trappenliften, ...) over lastheftuigen alsook autoheftuigen, hefbruggen en stellingsbedieningsapparatuur tot volautomatische Car-Park-systemen, luchtvrachtinstallaties en software-oplossingen voor warehousemanagement. De Lödige Service omvat het onderhoud, de modernisering, reparatie en reserveonderdelen voor hefwerktuigen, lastheftuigen en industriële systemen van Lödige en andere fabrikanten.

 2. BASTIAN INDUSTRIAL HANDLING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De kwaliteitsdienstverlener. Uitgebreide en klantgerichte service. Kwaliteitsborging. Testen en meten. Uitlezen visueel of met technoscoop, endoscoop enzovoort. Foutcontrole. Documentatie. Testrapport. Entreposage. Orderpicken. Expeditie. 8000 m2 modern opslagoppervlak. 2500 m2 aangrenzend oppervlak. 3000 plaatsen hoge opslagruimte voor zware belasting. Opslagsoftware. Software voor materiaalbeheer. Verpakking van losse producten. Series. Bouwgroepen. Houten kratten. Speciale verpakking. Kunststof blister. Folie. Bewerking onderdeelproductie (draaien, frezen, enzovoort). Bouw van installaties. Voor-/eindmontage. Montage van bouwgroepen. Demontage. Nawerkzaamheden. Confectioneren. De competentie: eersteklas en bij de tijd. Hardware. Hightech testapparatuur. CNC-bewerkingsmachines. Meetmiddelen. Blister- en folieverpakkingsautomaten. Uitgebreide software. Moderne opslag- en montagehallen. Infrastructuur. Rechtstreekse BAB. Verbinding met A8 en A6. Centraal gevestigd in Europa. Gekwalificeerd vakpersoneel op alle gebieden. Continue bij- en nascholing.

 3. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 50 jaar is LEMM Maschinenbau een wereldwijde leverancier van speciale constructies voor haspelbehandelingssystemen in de papier-, folie-, verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie. Bovendien wordt de productie van consoles, koppelingen, spilverlengingen en vlinderkleppen al meer dan 20 jaar uitgevoerd voor de aandrijf- en fittingenindustrie. Dankzij ons moderne machinepark kunnen we altijd voldoen aan de hoge eisen op het gebied van draaien en frezen. Als gecertificeerd bedrijf volgens DIN ISO 9001: 2015, is een klantgericht kwaliteitsbeleid een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We zijn altijd in staat om u deskundig advies en ondersteuning te bieden voor speciale oplossingen.

 4. LAWECO MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uitgebreid aanbod van hoogwaardige hefsystemen. Dankzij de kwaliteit en de uitstekende klantenservice is LAWECO een toonaangevende producent in Europa. De ontwikkeling en fabricage van installatieheftafels voor de meest uiteenlopende sectoren en de realisering van klantspecifieke constructies vormen een vast onderdeel van het aanbod van LAWECO. LAWECO levert installatieheftafels, platte heftafels, spilheftafels, kettingheftafels, riemheftafels en laadheftafels voor alle hefeisen alsook de CARGO MASTER, het traditionele merk voor vliegtuigafhandelingsapparaten. Onze producten: Hefbruggen, heftafels, schaartafels, riemheftafels, kettingheftafels

 5. BORGHI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het productassortiment omvat: schroef-, ketting-, riem- en pallettransportbanden; emmerliften; filters; draaiende verdelers; reinigingsmachines; rolluiken en gespecialiseerde apparatuur voor het terugwinnen, lossen en extraheren van producten, met een productiviteit van 10 tot 300 ton per uur. Ontwerp en bouw van complete agro-industriële installaties voor graanopslag, silo's, molens, rijstmolens, veevoeder en haveninstallaties. Tevens productie van industriële liften met een grote capaciteit, tot 1.000 t/u,

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwliften, goederentransport, vervoer, Bouwliften, en verhuur van voertuigen. Het is gevestigd in Ragusa, Italië.

 2. RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwliften, goederentransport, vervoer, Bouwliften, en verhuur van voertuigen. Het is gevestigd in Ragusa, Italië.

 3. PICCOLI AUTOGRU

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PICCOLI AUTOGRU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwliften, kraanwagens voor het hijsen van goederen, vrachtwagens, Bouwliften, en bovengrondse platformen voor het optillen van goederen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 4. TOPSPIN INTERNATIONAL

  Nederland

  In Topspin International vindt u een specialist op het gebied van uiterst compacte til-hulpmiddelen. U kunt bij ons terecht om montageliften, glasliften, glasrobots, kanaalliften, en materiaalliften te kopen of te huren. Het tillen van zware goederen draagt veel risico's met zich mee. Wanneer u deze werkzaamheden verkeerd uitvoert kan dit resulteren in lichamelijk letsel. Dit kan voorkomen worden wanneer u gebruikmaakt van een til-hulpmiddel, terwijl u uw taken snel en efficiënt volbrengt. Wij bieden producten van hoge kwaliteit. Zo zijn wij importeur van de kleinste montagelift ter wereld. Bij ons vindt u ongetwijfeld een passende oplossing voor uw klus, of u nu goederen moet verplaatsen, glas of gladde materialen moet monteren of iets om hoog moet takelen. Bekijk ons uitgebreide assortiment online. Weet u niet zeker welk product geschikt is voor u? Kom dan op bezoek in onze showroom in Stadskanaal. Wij geven u graag een passend advies, waarmee u een weloverwogen keuze kunt maken. Veel van onze producten beschikken over aanvullende opties. Deze kunt u bij ieder product vinden. Meer informatie over de extra mogelijkheden? Neem contact met ons op, zodat wij de specificaties kunnen toelichten. Zo kunnen we samen een passend pakket voor u samenstellen.

 5. NOR-ESTE

  Spanje

  Verkoop en verhuur van nieuwe en tweedehands machines in de hefsector. Leverancier van: steigers, elektrische hefplatformen, constructiekranen, torenkranen, zelfmonterende kranen. Hijswerktuigen, liften en goederenliften voor de bouw. Verreikers. Verhuur en verkoop van elektrische steigers.

 1. MARTINELLI PIATTAFORME

  Italië

  Martinelli Costruzioni, gevestigd in Potenza, verhuurt hefplatforms. Naast de betrouwbare, eerste kwaliteit hefplatforms, bieden wij de ervaring van hoogbekwaam personeel in de sector. De onderneming verhuurt hefplatform op het hele Italiaanse grondgebied.

 2. RAMA ALQUILER Y VENTA DE MAQUINARIA

  Spanje

  Rama is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van zware machines, meer bepaald in hoogwerkers. De voorbije jaren hebben we een nieuw soort machines aan onze catalogus toegevoegd, namelijk grondverzetmachines. Wij hebben meer dan 50 machines voor bouwterreinen aangekocht: graafmachines, boorhamers, dumpers, modules enz.). Wij bieden een complete service, inclusief advies, logistieke operaties en onderhoud.

 1. LMB BOUWMACHINES

  België

  LMB Bouwmachines is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het fabriceren van bouwkranen, bouwliften en magazijnliften van het huismerk LMB. Ook bouwkranen van het merk ZEMAG, betonmolens van VITO en nog veel meer bouwmateriaal worden hier verkocht en verhuurd.

 2. GENOVESE UMBERTO SRL

  Italië

  De onderneming Genovese Umberto srl is marktleider in de wederverkoop en verhuur van machines van de beste merken, nieuw of tweedehands: mini graafmachines, mini laadmachines, laadmachines op rubber banden, stijve en gelede kabels, steekwagens met verticaal platform. De onderneming biedt een breed assortiment generatoraggregaten en lasgroepen van hoogwaardige kwaliteit, voor de verhuur en de verkoop, conform aan de huidige normen met betrekking tot akoestisch vermogen en akoestische druk.

 3. ALIMAK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALIMAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwliften, Liften, heftrucks voor het optillen van goederen, Bouwliften, heftoestellen, en Liften. Het is gevestigd in Rushden, Verenigd Koninkrijk.

 4. MATILSA, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf MATILSA, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwliften, en Bouwliften. Het is gevestigd in La Muela, Spanje.

 5. EDIL FEAL SERVIZI E NOLEGGI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EDIL FEAL SERVIZI E NOLEGGI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren Constructiemateriaal, luchtvaartplatformen, verhuur van inschuifbare heftoestellen, Constructiemateriaal, en vrachtwagenverhuur. Het is gevestigd in Lizzanello, Italië.

 6. YUKAN HYDRAULIC CARAVAN TRAILER MACHINERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf YUKAN HYDRAULIC CARAVAN TRAILER MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwliften. Het is gevestigd in Xiangzhou District,, China.

 7. SMALL LIFT S.L

  Spanje

  Het bedrijf SMALL LIFT S.L, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren handwagens voor goederenverlading. Het is gevestigd in Martorelles (barcelona), Spanje.

 8. EUROSCAF SRL

  Italië

  Het bedrijf EUROSCAF SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren liften en goederenliften voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Riese Pio X, Italië.

 1. CMALIFTS

  Italië

  Het bedrijf CMALIFTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren lift, liften en goederenliften voor de bouwindustrie, liften en laadliften voor privé en industrieel gebruik, en panoramische liften. Het is gevestigd in Corato Bari, Italië.

 2. NACELEXPERT

  Frankrijk

  Het bedrijf NACELEXPERT, is een Distributeur, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwliften, Hijswerk - materiaal en accessoires, hefplatform, telescoopplatforms, Bouwliften, en Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is gevestigd in Abzac, Frankrijk.

 3. GPBMU

  Spanje

  Het bedrijf GPBMU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabricage van machines op tekening. Het is gevestigd in Guadalajara, Spain, Spanje.

 4. DEVAS HOMELIFT

  Turkije

  Het bedrijf DEVAS HOMELIFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Liften. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwliften, Bouwliften, en liften voor gehandicapte personen. Het is gevestigd in Melikgazi, Turkije.

 5. TECNOLIFT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOLIFT S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur minibus, luchtvaartplatformen, verhuur kraan, en verhuur van stellingen. Het is gevestigd in Gazzuolo, Italië.

 6. TOP RENT SRL

  Italië

  Het bedrijf TOP RENT SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van stellingen, zelfrijdende hefplatformen, kraanwagen, en schavot. Het is gevestigd in Ravenna, Italië.

 7. P.M.P. SRL

  Italië

  Het bedrijf P.M.P. SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van luchtvaartplatformen, verhuur minibus, verhuur ladders met mand, en verhuur mini-graafmachines. Het is gevestigd in Pradamano, Italië.

 8. C.S. NOLEGGI

  Italië

  Het bedrijf C.S. NOLEGGI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van luchtvaartplatformen, platformassistentie, verhuur van stellingen, en verhuur van luchtvaartplatformen met elektrische motor. Het is gevestigd in Montecchio Maggiore, Italië.

 9. REINHOLD BECK MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REINHOLD BECK MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van mechanische constructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout en meubelen - behandeling en bescherming, Bouwliften, Handgereedschap zonder motor voor houtbewerking, Hout en meubelen - behandeling en bescherming, Bouwliften, werktafel, en Handgereedschap zonder motor voor houtbewerking. Het is gevestigd in Krauchenwies, Duitsland.

 10. ROBUSTO PLANETA ELEVADORES E SERVIÇOS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf ROBUSTO PLANETA ELEVADORES E SERVIÇOS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwliften, liften en laadliften voor privé en industrieel gebruik, installatie liften en laadliften, Bouwliften, en reparatie liften. Het is gevestigd in Sanguedo Smf, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis