• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouwmateriaal

Resultaten voor

Bouwmateriaal - Import export

 1. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  China

  Verified by europages badge

  HAOBO STONE COMPANY LIMITED is gespecialiseerd in de vervaardiging van stenen producten. Wij hebben meer dan 20 jaren ervaring op het gebied grafmonumenten en beelden. Ons productassortiment omvat monumenten, grafstenen, columbarium, mausoleum, stenen standbeelden, fontein, open haard, aanrechtblad, tegels, plavuizen, reling, trap, tempel beeldhouwwerk en tuinaanleg. Dankzij ons vakkundig team van beeldhouwers en CAD ontwerpers, bieden wij producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij helpen u om modellen op maat te ontwerpen, die specifiek op basis van uw eisen worden uitgevoerd. Wij bieden ook vele verschillende soorten stenen grondstoffen, zoals graniet, marmer, kalksteen of travertijn en bieden daarom een grote flexibiliteit. Wij zijn er trots op gecertificeerd te zijn voor de ISO 9001, ISO14001 en OHSAS 18001 normen. Wij werken er ieder dag aan om de naleving van deze hoge kwaliteitsnormen te handhaven. Wij exporteren onze producten over de hele wereld, onder meer naar Amerikaanse landen en Europese landen, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië en Afrika.

 2. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Turkije

  Verified by europages badge

  Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. is een Turkse leverancier van diverse bouw- en aardgasmaterialen uit Denizli, Turkije. Met meer dan tien jaar ervaring in de bouwsector werken wij altijd aan de uitbreiding van ons assortiment om onze klanten de beste service te bieden. Wij bedienen onze klanten in onze 650 m2 grote Gümüşçay Showroom en 1150 m2 grote Ege keramiek Showroom. Wij bieden met onze ervaren verkoopadviseurs alles wat u nodig heeft op het gebied van sanitair en keramiek. Bovendien doen wij ons best om onze productportefeuille jaarlijks uit te breiden met onze innovatieve aanpak. Als Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. leveren wij bouwinfrastructuurmaterialen zoals: •Buizen en fittingen, •Bouwmaterialen zoals kunststof fittingen, In onze groep Keramiek: •Badkameraccessoires, •Wastafels, •Toiletpotten, •Badkamervloeren, •Sanitair en nog veel meer vindt u op onze website! Onze visie is om ondanks de zware concurrentie op de markt achter onze producten te staan door geen concessies te doen aan de kwaliteit en de innovatieve aanpak als ons principe te hanteren. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 3. ARGOFILM

  Griekenland

  Verified by europages badge

  ARGOFILM is zijn activiteiten gestart in 1969 in zijn eigen bedrijfsruimte in Pyrgela Argos. Het was het eerste bedrijf in Griekenland dat plastic nettassen voor de verpakking van landbouwproducten zoals aardappels, uien en meer produceerde. Onze constante aanwezigheid en ononderbroken productie sinds al deze jaren, bevestigt de uitmuntende structuur en de kwaliteit van de producten, geaccepteerd door de Griekse markt evenals door de markt van de Europese Unie. De constante aanwezigheid op vakbeurzen in het vakgebied van de productie zorgde ervoor dat het bedrijf zijn assortiment kon uitbreiden. Tegenwoordig produceert het bedrijf, naast de "klassieke zakken" een brede waaier producten zoals schaduwnetten, geweven en gebreide oliedoeken, bouwnetten, netten voor wegmarkering, plastic schermen, visbarrière netten, propyleen tassen, balkonnetten, afwater membranen. Op de pagina's van onze website leest u meer over ons bedrijf en onze producten en kunt u contact met ons opnemen. Het is toegankelijk via elk apparaat, zodat u op elk moment het gewenste product kunt vinden en ons direct een bericht kunt verzenden. U krijgt hier informatie over nieuwe producten die ons bedrijf voor u heeft ontworpen of over onze deelname aan beurzen zodat u onze producten in onze stands kunt komen bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

 4. ISOSPAN BAUSTOFFWERK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  ISOSPAN GmbH onderscheidt zich al tientallen jaren door enerzijds innovatieve oplossingen en anderzijds een op de lange termijn gericht ondernemingsbeleid. De SALZBURGER onderneming is in heel Europa actief en heeft zich gespecialiseerd in de gebieden: spaanhout-mantelstenen, spaanhout-prefabwanden alsmede spaanhout-isolatieplaten. Dankzij het uitgebreide productaanbod kan bijna elke architectonische uitdaging worden vervuld. Onze producten: • Prefabmetseldelen • houtbetonstenen • wandbekledingsmateriaal uit natuursteen • pallets • isolatiemateriaal voor muurbinnenisolatie • warmte-isolatie volgens inblaasmethode

 5. MALEKI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Maleki GmbH werd in 2007 opgericht in Osnabrück als ontwikkelaar en fabrikant van uitzonderlijke en milieubewuste droge mortelsystemen voor de bouw, weg- en waterbouw, landbouw, GaLabau en zuurbouw. Als een voortdurend groeiend en ambitieus bedrijf willen we onze klanten met innovatieve producten een milieuvriendelijk en efficiënter alternatief bieden voor conventionele bouwmaterialen. Naast de ontwikkeling van hoogwaardige droge mortels werkt Maleki GmbH al enige tijd met een grote verscheidenheid aan restmaterialen uit andere takken van industrie, waarbij wordt geanalyseerd in hoeverre deze geschikt zijn voor gebruik in de bouw om conventionele bindmiddelen zoals cement te verminderen of idealiter te vervangen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SAREMICA

  Turkije

  Verified by europages badge

  ASUSY Foreign Trade Const. Ltd is een toonaangevend Turkse fabrikant van badkameruitrustingen, porseleinen vloeren en wandbekledingen. Gevestigd in Istanboel in 2009; wij bieden tijdloze, innovatieve en functionele producten voor uw woonruimtes. Onze twee merken SAREMICA en LUXERA, weerspiegelen onze verbintenis om producten van topkwaliteit naar de hele wereld te exporteren. Met originele ontwerpen en strikte kwaliteitscontroles garanderen onze professionele teams klanttevredenheid. Onze productfolio omvat een brede reeks badkamerartikelen zoals badkamerkastjes, meubels, bidets, wastafels en wc-potten. Daarnaast bieden we onder onze merknaam Seramica een uitgebreide selectie producten geschikt voor toepassingen binnen en buiten, inclusief boordstenen en zwembadterrassen. Dit omvat glanzende porseleinen tegels, geglazuurde porseleinen tegels, mat geglazuurde porseleinen tegels, lappato geglazuurde porseleinen tegels, dunne porseleinen tegels en meer. Bezoek onze website om ons volledige productaanbod te ontdekken. Het merk Luxera exporteert marmer, cement, hout, stenen vloeren en wandtegels voor badkamers en keukeninrichting. Wij bieden onze klanten een gevarieerde keuze om aan hun specifieke vereisten te voldoen. Onze producten worden vervaardigd in de regio van Bilecik en verzonden vanuit ons pakhuis in Istanboel, Sancaktepe, Turkije. Onze grote opslagruimte van 6.600 m² is voorzien van uitrustingen voor het laden en lossen van containers. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. BDA GLOBAL TRADING

  Turkije

  Verified by europages badge

  BDA GLOBAL TRADING biedt continue, betrouwbare en lucratieve handelsmogelijkheden in toelevering en marketing wereldwijd. Als internationaal handelsbedrijf zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van naadloze oplossingen voor de toeleveringsketen en marketing, waardoor partners in verschillende sectoren hun voordelen op wereldwijde schaal kunnen optimaliseren. Bij BDA GLOBAL is het onze missie om diverse handelsmogelijkheden in de bouw- en luchtvaartsector te faciliteren, inclusief projectaanbestedingen. Onze rol gaat verder dan het faciliteren van internationale handel; we fungeren als katalysator voor onze lokale partnerbedrijven, ontsluiten wereldwijde handelsmogelijkheden en fungeren als exclusieve leveranciers voor onze wereldwijde partners. Met een bewezen staat van dienst geven we bij al onze projecten voorrang aan professionaliteit, kwaliteitsmaterialen en onwrikbare klantenservice. Eerlijkheid is de hoeksteen van onze bedrijfsfilosofie. Met een groot aantal succesvolle projecten hebben we het vertrouwen verdiend dat we een van de meest betrouwbare bouwbedrijven in Turkije zijn. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie en hulpmiddelen zorgen we voor efficiëntie zonder afbreuk te doen aan de aandacht voor details, zodat elk aspect nauwkeurig wordt uitgevoerd. Door de jaren heen hebben onze ideeën, technologie en toegewijde teams monumentale effecten teweeggebracht en gediend als transformerende keerpunten die levens, industrieën en de maatschappij een nieuwe vorm hebben gegeven. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. PLASTIC INDUSTRIE UTRECHT BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Welkom bij Plastic Industrie "Utrecht" (PIU), waar innovatie precisie ontmoet in plastic oplossingen. Bij PIU excelleren we in spuitgieten van kunststoffen. Wij richten ons op het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van zowel halffabricaten als complete producten van uitzonderlijke kwaliteit. Assemblage, verpakken, opslag en handling verzorgen wij graag voor u. Wij bieden onze klanten een divers scala aan opties met vrijwel geen beperkingen op het gebied van ontwikkeling of productie. Of u nu een baanbrekend concept heeft of een complex project, ons team van experts begint toegewijd, met vakmanschap en aandacht voor detail aan uw opdracht. Wat ons onderscheidt is ons vakmanschap (sinds 1957), onze toewijding en flexibiliteit. Bij PIU begrijpen we de diverse behoeften van onze klanten, daarom richten wij ons op zowel design als productie. Of u nu een beperkte oplage nodig heeft of een bestelling in grote volumes, u kunt bij ons terecht. Bij PIU zijn we meer dan alleen fabrikanten - we zijn uw dynamische partner in op maat gemaakt spuitgietwerk. Onze aanpak zorgt ervoor dat we nauw met u samenwerken in elke fase van het proces, van de initiële conceptontwikkeling tot de uiteindelijke productie, om ervoor te zorgen dat uw verwachtingen niet alleen worden ingelost, maar overtroffen.

 4. MLA FIXINGS

  België

  Verified by europages badge

  MLA Fixings is een jong, gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in bevestigingen voor de bouwsector, specifiek voor gevel en dak. Sinds de start ligt de focus op spouwverankering. Wij hebben ons eigen Dualfix systeem ontwikkeld bestaande uit een combinatie van isolatiepluggen en inslagankers. Wij produceren spouwankers in onze gepatenteerde durable draad en inox, alsook ankers geschikt voor lijmmortel. Wij bieden ook een uitgebreid pakket isolatiepluggen aan voor alle soorten isolatie. Daarnaast hebben wij in het gamma een eta-gekeurd systeem voor de bevestiging van geventileerde gevels. Wij hebben afstandsschroeven voor zowel een houten draagstructuur als voor aluminium. Een ander onderdeel van ons productengamma is het draadwerk. Denk hierbij aan koppelankers voor PLS, rollaagbeugels, … Wij kunnen hiervoor sterk doorgedreven maatwerk aanbieden. Tot slot hechten wij het grootste belang aan service. Wij gaan ter plekke op de werven testen uitvoeren en meezoeken naar oplossingen. Maatwerk is mogelijk voor uitzonderlijke constructies. En wij werken ook samen met een studiebureau om berekeningen uit te voeren.

 5. BIOSTART.EU

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIOSTART.EU, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouwmaterialen, en bouwmateriaal groothandel. Het is gevestigd in Alfortville, Frankrijk.

 1. MABEGRA

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MABEGRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbeton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmateriaal, Constructiemateriaal, buizen van beton, Bouwmateriaal, buizen van pvc, en Constructiemateriaal. Het is gevestigd in Hotton, België.

 2. SARO BATIMENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SARO BATIMENT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metselwerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmateriaal, Bouwmateriaal, Bouw, verf, en schilderwerk van gebouwen. Het is gevestigd in Vernouillet, Frankrijk.

 1. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Inerte bouwmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmateriaal, constructiemateriaal, materialen en werken voor de bouwindustrie, Bouwmateriaal, en wandbekleding. Het is gevestigd in Alfonsine, Italië.

 2. GB GROUP 3D DECOR LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GB GROUP 3D DECOR LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gipsplaten en gipstegels, Behangpapier, Gips en gipsproducten, Constructiemateriaal, Bouwstenen, muurdecoratie, Gipsplaten en gipstegels, ontwerp van meubilering woninginrichting, en Behangpapier. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. PMP CLIMABLOC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PMP CLIMABLOC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Constructiemateriaal, Bouwmateriaal, Betonwerken, Constructiemateriaal, Bouwmateriaal, en Betonwerken. Het is gevestigd in Château Arnoux Saint Auban, Frankrijk.

 4. MATERIALS TRANS LOGISTIC

  Armenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MATERIALS TRANS LOGISTIC, is een Multi-Category, en actief in de sector Bouwmateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtwaren, Constructiemateriaal, Timmerhout, geschaafd, Timmerhout, ruw, Houtwaren, Constructiemateriaal, Timmerhout, geschaafd, Timmerhout, ruw, en triplex van hout. Het is gevestigd in Yerevan, Armenië.

 5. AICHBAUER TRANSPORTE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AICHBAUER TRANSPORTE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmateriaal. Het is gevestigd in Niederkappel, Oostenrijk.

 6. RIZZUTI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RIZZUTI SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Constructiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmateriaal, wandbekleding, graniet voor de bouwindustrie, en Bouwmateriaal. Het is gevestigd in Petilia Policastro, Italië.

 7. TACKER PLAZA

  Nederland

  De specialist voor coilnails, Tackers, Compressoren en accessoires, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Tacker Plaza hebben een jaren lange ervaring in de pallet en kisten industrie, en wij zijn onderdeel van Pallet Plaza. Hierdoor weten wij als geen ander wat de juiste coilnails en tackers voor u zijn. Onze coilnails en tackers zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit, omdat wij in onze productie fabriek zelf met deze werken. De coilnails zijn van Europese kwaliteit. Of u nu blanke, RVS of gegalvaniseerde coilnails zoekt, u vindt ze bij ons. Mocht u op zoek zijn naar een speciale maat en deze staat niet op onze site stuur een mail of bel en wij gaan voor u op zoek. Onze tackers zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit. Wij kunnen leveren o.a. Max, Bostisch en vele andere merken. De Meeste Producten hebben wij op voorraad Afhalen op ons DC in Almere is ook mogelijk van maandag t/m vrijdag. Met een DC van meer dan 12.000 m2 en meer dan 100.000 artikelen kunnen wij bijna elke artikel direct uit voorraad leveren door heel Europa. Wij leveren Alleen Coilnailers en Coilnails van de beste kwaliteit onze Rolnagels kopen wij direct van de fabrieken in Europa Onze Tackers en rolnagels zijn voor professioneel gebruik en verkopen wij direct aan de aannemer, bouw, dak en tuin industrie houten verpakking industrie Het Tacker Plaza Team

 8. COLLINET GRES & BETON

  België

  Collinet Grès & Béton is uw specialist voor keramische en betonproducten. Wij vervaardigen producten van spanbeton. U heeft de keuze uit voorlateien met een terracotta buitenlaag, voorlateien van beton of liggers van Preco beton. Preco is dus een prefab balk van spanbeton met een terracotta buitenlaag, die werkt als een composietbalk. De latei vangt de trekspanningen op, terwijl het metselwerk die van de druk opvangt. Preco is licht en betrouwbaar en is eenvoudig, kostenbesparend en snel in te bouwen, zonder bekisting of omslachtig betonstortwerk, zonder scheuren noch krimp. Preco wordt zodanig het ideale bouwelement voor alle raam- en deuropeningen. Het geheel van betonblokken en -balken Preco maakt het mogelijk een sterke vloer te maken, afhankelijk van de gekozen uitvoering en bestemming. Op zoek naar een specialist in keramische en betonproducten? Neem contact op met Collinet Grès & Béton.

 1. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Duitsland

  Sinds de ontwikkeling van de eerste afdichtingen voor toevoer- en afvoerlijnen in 1961 hebben we veel innovatieve oplossingen ontwikkeld. Onze serieproducten worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en lekdichtheid, evenals door onze op maat gemaakte producten, die we graag voor u produceren volgens uw vereisten. Producten, inclusief op maat gemaakte artikelen, zijn klaar voor verzending binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling. Al meer dan 55 jaar staat de naam "Rabeneick" voor kwaliteit en veiligheid.

 2. CBG COMPOSITES GMBH

  Duitsland

  CBG Composites GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve brandwerende, warmte- en geluidsisolerende composiet bouwmaterialen voor verschillende industriële toepassingen zoals oplossingen voor schepen en offshore, civiele techniek, industriële brandbeveiliging en geluidsisolatie. Het productiegamma van CBG Composites GmbH omvat brand- en brandwerende, warmte- en geluidsisolerende sandwichpanelen op basis van basaltvezels, prepregs en keramische en glasvezellaminaten op basis van zowel een hars als een niet-organische matrix. De productiesite viert zijn 100ste verjaardag in 2020.

 3. DECKERS BOUWMATERIALEN

  België

  Al meer dan 65 jaar staan wij tot jouw dienst voor levering van bouwmaterialen, tegels en doe-het-zelfmaterialen. De kwaliteit van de geleverde materialen plaatsen wij centraal. Bij Bouwpunt Deckers vind je dan ook de meest gerenommeerde fabrikanten terug. De Bouwpunt groep bundelt de krachten van verschillende bouwmaterialenwinkels. In de Bouwpunt vestigingen kan je zowat alle professionele bouwmaterialen vinden die je nodig hebt voor een nieuwbouw- of renovatieproject. Het gamma strekt zich uit van funderingsmaterialen tot en met interieurafwerking. Naast het standaardassortiment bieden onze Bouwpunt vestigingen ook toegepaste productgamma's aan. Onze Bouwpunters hebben namelijk elk hun eigen specialisme en expertise uitgebouwd. Voor dergelijke materialen en het bijhorende advies kan je uiteraard terecht bij die gespecialiseerde Bouwpunt vestiging, maar je kan deze specifieke of maatwerkproducten ook vanuit een andere Bouwpunt vestiging bestellen. Onze doeltreffende interne communicatie en logistiek zorgen ervoor dat de bestelling van bij de expert tot in het bouwcenter in je buurt geraakt of zelfs rechtstreeks op de werf geleverd wordt.

 4. GIKIMAT

  België

  Gikimat, dé houtspecialist in regio Landen, Sint-Truiden, Tienen, Hannuit, Waremme! Zowel ervaren vaklui als bezige doe-het-zelvers vinden hun weg naar Gikimat. Zij kunnen hier dan ook terecht voor alles wat te maken heeft met hout en aanverwanten in en rond de woning: Terrasplanken, isolatie, muur-vloer- en plafondbekleding, binnendeuren, buitenschrijnwerk, trappen, teakmeubelen, we hebben het allemaal! Hierbij geven we met plezier het nodige advies en helpen we u op weg naar de juiste beslissing.

 5. A1 DECO

  Nederland

  Ontdek de wereld van A1 Deco en Slate-Lite Bij A1 Deco zijn we trots op onze unieke positie in de Nederlandse markt als dé specialist in steenfineer en bamboe wandbekleding. Onze passie voor duurzaamheid en innovatie drijft ons om producten aan te bieden die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Met een breed assortiment aan Slate-Lite producten bieden we oplossingen die perfect passen bij zowel moderne als traditionele interieurs. Onze toewijding aan klanttevredenheid en duurzaamheid maakt ons tot een favoriet onder Nederlandse huishoudens en bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een unieke wandbekleding voor je woonkamer, een duurzame oplossing voor je kantoor, of gewoon inspiratie wilt opdoen voor je volgende project, bij A1 Deco vind je het allemaal. Waarom kiezen voor A1 Deco en Slate-Lite? Duurzaamheid: Onze producten, waaronder Slate-Lite, zijn ontworpen met het oog op de toekomst. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook milieuvriendelijk. Persoonlijke service: Bij A1 Deco geloven we in een persoonlijke benadering. We luisteren naar je wensen en bieden oplossingen op maat. Innovatie: We zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en technologieën om onze producten te verbeteren.

 6. BOUWPUNT O.V.B.

  België

  Sinds 1936 is O.V.B. een begrip in de bouwwereld. Onze ervaring staat borg voor kwaliteit en service voor de klant. Bovendien zorgen wij voor een permanente opleiding van ons personeel. Ons volledig team moet er immers voor zorgen dat wij jou binnenkort tot één van de vaste, tevreden klanten mogen rekenen. Bouwen of verbouwen met O.V.B. betekent een uitgebreid aanbod van steengoede producten! Zowel grondstoffen, ruwbouwmaterialen als bouwspecialiteiten worden dagelijks aangevoerd uit binnen- en buitenland. In onze toonzalen vindt u een exclusief gamma van gevelstenen, dakpannen en tegelsAls vakmensen kennen wij de markt door en door! Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste bouwtechnieken en –materialen. Zij zullen u vrijblijvend en deskundig begeleiden.

 7. SPANBETON HOLLEVOET

  België

  Zoekt u een partner die topkwaliteit levert als het aankomt op maatwerk in beton? Spanbeton Hollevoet Ch. nv specialiseert zich in betonnen toepassingen. Uw opdracht is ons uitgangspunt. Met een hecht team van experts ontwikkelen we een passend antwoord op uw bouwtechnische vraag. U krijgt niet alleen betonnen bouwelementen die voldoen aan de strengste normen. U krijgt uiteraard ook de juiste legplannen. En we nemen u het voorbereidende werk uit handen: funderingen graven, materialen op de werf leveren, percelen bouwklaar maken... u bouwt zonder tijdverlies! Zonder uw vertrouwen in onze aanpak zou Spanbeton Hollevoet Ch. nv nooit zo gegroeid zijn. We bedanken u dan ook graag. Onze 35 medewerkers staan daarom - ook in de toekomst - dagelijks voor u klaar met het beste advies en een afgemeten service op maat van al uw bouwkundige vraagstukken. U bouwt met vertrouwen!

 8. KARKAS KOMPLEKT LLC

  Rusland

  Het belangrijkste product van ons bedrijf is houten I-Joist (SK Beam®).Onze balken worden al vele jaren met succes toegepast als vloeren, spanten en frame-elementen in de civiele en industriële bouw. Karkas Komplekt LLC biedt moderne houten vloeren en truss-systemen op basis van I-balken (SK Beam®) met een lijf van OSB en flenzen van LVL.Ons bedrijf is al meer dan 13 jaar actief op de markt en is een betrouwbare fabrikant en leverancier van houten I-balken in Rusland en Europa. De missie en het doel van ons bedrijf is het promoten van Canadese technologie voor de productie van I-balken op de Russische en Europese markten. Hiervoor gebruiken we Nascor-technologie en kopen we materialen alleen in bij de beste Russische en buitenlandse fabrikanten. Al onze producten zijn EU-gecertificeerd en hebben alle sterktetests met succes doorstaan; er is een internationaal systeem voor producttesten ontwikkeld en geïmplementeerd.Alle tests en certificaten bevestigden alleen de hoge kwaliteit van onze producten.

 9. STRUCTO

  België

  Structo nv is actief aan de basis van veel bouwwerken, industrieel of binnen het verkeerslandschap. Structo spanbeton torst het wegdek, draagt vloeren en daken en speelt daardoor een rol van fundamentele betekenis in tal van projecten. Niet enkel in gewapend maar ook in voorgespannen beton kan Structo u het meest geschikte product voor uw project aanbieden: van balken, kolommen, over vloer- en dakelementen tot de muurpanelen en brugbalken. En hoe massief spanbeton ook mag gepercipieerd worden, Structo's flexibele opstelling wordt door de klanten in binnen- en buitenland ruim gewaardeerd. Structo nv houdt het hele traject onder controle en blijft binnen het vooropgestelde budget en de timing. Steeds weer een spannend en boeiend verhaal voor onze ontwerpers, ingenieurs en andere specialisten. Maar onze opdrachtgevers raken er in elk geval nooit overspannen van.

 10. PROMSTROIKONTRAKT

  Rusland

  "PromStroiKontrakt" is gespecialiseerd in ontwerp, integratie, engineering en technische ondersteuning op het gebied van de monolithische constructie van gebouwen en structuren van uiteenlopende complexiteit, waaronder muurbekisting, vloerbekisting, zuilbekisting, bekistingsstaal, beton, isolatie, engineering en afbouwwerkzaamheden. De hoofdactiviteit van de onderneming is bekistingstechnologieën. Ons productaanbod omvat onder meer: houtbalk-, paneel- en lichte bekistingssystemen, steigertoren, steigers, telescopische stempels, hydraulische zelfklimmende bekisting. Passende en tijdige uitvoering van geavanceerde technologieën, verbeterde productiecapaciteit en permanente scholing garanderen een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten – dit alles stelde de PromStroyKontrakt Group ondernemingen in staat één van de marktleiders te worden in allerlei marktsegmenten van de bouw door de productie, de logistiek en de technische capaciteiten te combineren. Onze objectieven zijn onder meer: bouw van Kerncentrales, hydraulische Krachtcentrales, bruggen, tunnels, wegen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bouwmateriaal - Import export

Aantal resultaten

710 Bedrijven