• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouwmateriaal

Resultaten voor

Bouwmateriaal - Import export

 1. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  China

  Verified by europages badge

  HAOBO STONE COMPANY LIMITED is gespecialiseerd in de vervaardiging van stenen producten. Wij hebben meer dan 20 jaren ervaring op het gebied grafmonumenten en beelden. Ons productassortiment omvat monumenten, grafstenen, columbarium, mausoleum, stenen standbeelden, fontein, open haard, aanrechtblad, tegels, plavuizen, reling, trap, tempel beeldhouwwerk en tuinaanleg. Dankzij ons vakkundig team van beeldhouwers en CAD ontwerpers, bieden wij producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij helpen u om modellen op maat te ontwerpen, die specifiek op basis van uw eisen worden uitgevoerd. Wij bieden ook vele verschillende soorten stenen grondstoffen, zoals graniet, marmer, kalksteen of travertijn en bieden daarom een grote flexibiliteit. Wij zijn er trots op gecertificeerd te zijn voor de ISO 9001, ISO14001 en OHSAS 18001 normen. Wij werken er ieder dag aan om de naleving van deze hoge kwaliteitsnormen te handhaven. Wij exporteren onze producten over de hele wereld, onder meer naar Amerikaanse landen en Europese landen, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië en Afrika.

  Website Open In New icon
 2. MULTI-FOIL NEW MATERIALS CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Multi-Foil New Materials Co., Ltd is sinds 2001 gespecialiseerd in het lamineren van folie. Daar we onze productiecapaciteiten door de jaren heen uitgebreid hebben, produceren we spray-bonding watten, gelaagd folie en meerlagige isolatiekleden. We produceren tevens overig isolatiemateriaal inclusief meerlagige folie-isolatie zoals aluminium folie, aluminium tape, dampbuffer of reflecterend folie evenals bubbelfolie en schuimisolatie. Ze worden ontworpen voor zowel thermische als geluidsisolatie, en stellen u in staat geld en energie te besparen en het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren. Ze kunnen met name gebruikt worden voor de isolatie van daken, wanden en vloeren. Deze materialen hebben het voordeel dat ze lichtgewicht, veiligheid eenvoudig te installeren en ademend zijn. We bieden tevens een reeks niet ademend meerlagige isolatiefolie. We exporteren onze producten tegenwoordig overal ter wereld en voornamelijk naar Europese landen, de VS en Australië. Al onze producten kunnen aangepast worden en we ontwikkelen nieuwe producten volgens de vereisten van onze klanten.

  Website Open In New icon
 3. KARKAS KOMPLEKT LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  Het belangrijkste product van ons bedrijf is houten I-Joist (SK Beam®).Onze balken worden al vele jaren met succes toegepast als vloeren, spanten en frame-elementen in de civiele en industriële bouw. Karkas Komplekt LLC biedt moderne houten vloeren en truss-systemen op basis van I-balken (SK Beam®) met een lijf van OSB en flenzen van LVL.Ons bedrijf is al meer dan 13 jaar actief op de markt en is een betrouwbare fabrikant en leverancier van houten I-balken in Rusland en Europa. De missie en het doel van ons bedrijf is het promoten van Canadese technologie voor de productie van I-balken op de Russische en Europese markten. Hiervoor gebruiken we Nascor-technologie en kopen we materialen alleen in bij de beste Russische en buitenlandse fabrikanten. Al onze producten zijn EU-gecertificeerd en hebben alle sterktetests met succes doorstaan; er is een internationaal systeem voor producttesten ontwikkeld en geïmplementeerd.Alle tests en certificaten bevestigden alleen de hoge kwaliteit van onze producten.

  Website Open In New icon
 4. ISOSPAN BAUSTOFFWERK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  ISOSPAN GmbH onderscheidt zich al tientallen jaren door enerzijds innovatieve oplossingen en anderzijds een op de lange termijn gericht ondernemingsbeleid. De SALZBURGER onderneming is in heel Europa actief en heeft zich gespecialiseerd in de gebieden: spaanhout-mantelstenen, spaanhout-prefabwanden alsmede spaanhout-isolatieplaten. Dankzij het uitgebreide productaanbod kan bijna elke architectonische uitdaging worden vervuld. Onze producten: • Prefabmetseldelen • houtbetonstenen • wandbekledingsmateriaal uit natuursteen • pallets • isolatiemateriaal voor muurbinnenisolatie • warmte-isolatie volgens inblaasmethode

  Website Open In New icon
 5. COLLINET GRES & BETON

  België

  Verified by europages badge

  Collinet Grès & Béton is uw specialist voor keramische en betonproducten. Wij vervaardigen producten van spanbeton. U heeft de keuze uit voorlateien met een terracotta buitenlaag, voorlateien van beton of liggers van Preco beton. Preco is dus een prefab balk van spanbeton met een terracotta buitenlaag, die werkt als een composietbalk. De latei vangt de trekspanningen op, terwijl het metselwerk die van de druk opvangt. Preco is licht en betrouwbaar en is eenvoudig, kostenbesparend en snel in te bouwen, zonder bekisting of omslachtig betonstortwerk, zonder scheuren noch krimp. Preco wordt zodanig het ideale bouwelement voor alle raam- en deuropeningen. Het geheel van betonblokken en -balken Preco maakt het mogelijk een sterke vloer te maken, afhankelijk van de gekozen uitvoering en bestemming. Op zoek naar een specialist in keramische en betonproducten? Neem contact op met Collinet Grès & Béton.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ARGOFILM

  Griekenland

  Verified by europages badge

  ARGOFILM is zijn activiteiten gestart in 1969 in zijn eigen bedrijfsruimte in Pyrgela Argos. Het was het eerste bedrijf in Griekenland dat plastic nettassen voor de verpakking van landbouwproducten zoals aardappels, uien en meer produceerde. Onze constante aanwezigheid en ononderbroken productie sinds al deze jaren, bevestigt de uitmuntende structuur en de kwaliteit van de producten, geaccepteerd door de Griekse markt evenals door de markt van de Europese Unie. De constante aanwezigheid op vakbeurzen in het vakgebied van de productie zorgde ervoor dat het bedrijf zijn assortiment kon uitbreiden. Tegenwoordig produceert het bedrijf, naast de "klassieke zakken" een brede waaier producten zoals schaduwnetten, geweven en gebreide oliedoeken, bouwnetten, netten voor wegmarkering, plastic schermen, visbarrière netten, propyleen tassen, balkonnetten, afwater membranen. Op de pagina's van onze website leest u meer over ons bedrijf en onze producten en kunt u contact met ons opnemen. Het is toegankelijk via elk apparaat, zodat u op elk moment het gewenste product kunt vinden en ons direct een bericht kunt verzenden. U krijgt hier informatie over nieuwe producten die ons bedrijf voor u heeft ontworpen of over onze deelname aan beurzen zodat u onze producten in onze stands kunt komen bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

  Website Open In New icon
 2. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Turkije

  Verified by europages badge

  Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. is een Turkse leverancier van diverse bouw- en aardgasmaterialen uit Denizli, Turkije. Met meer dan tien jaar ervaring in de bouwsector werken wij altijd aan de uitbreiding van ons assortiment om onze klanten de beste service te bieden. Wij bedienen onze klanten in onze 650 m2 grote Gümüşçay Showroom en 1150 m2 grote Ege keramiek Showroom. Wij bieden met onze ervaren verkoopadviseurs alles wat u nodig heeft op het gebied van sanitair en keramiek. Bovendien doen wij ons best om onze productportefeuille jaarlijks uit te breiden met onze innovatieve aanpak. Als Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. leveren wij bouwinfrastructuurmaterialen zoals: •Buizen en fittingen, •Bouwmaterialen zoals kunststof fittingen, In onze groep Keramiek: •Badkameraccessoires, •Wastafels, •Toiletpotten, •Badkamervloeren, •Sanitair en nog veel meer vindt u op onze website! Onze visie is om ondanks de zware concurrentie op de markt achter onze producten te staan door geen concessies te doen aan de kwaliteit en de innovatieve aanpak als ons principe te hanteren. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 3. PROMSTROIKONTRAKT

  Rusland

  Verified by europages badge

  "PromStroiKontrakt" is gespecialiseerd in ontwerp, integratie, engineering en technische ondersteuning op het gebied van de monolithische constructie van gebouwen en structuren van uiteenlopende complexiteit, waaronder muurbekisting, vloerbekisting, zuilbekisting, bekistingsstaal, beton, isolatie, engineering en afbouwwerkzaamheden. De hoofdactiviteit van de onderneming is bekistingstechnologieën. Ons productaanbod omvat onder meer: houtbalk-, paneel- en lichte bekistingssystemen, steigertoren, steigers, telescopische stempels, hydraulische zelfklimmende bekisting. Passende en tijdige uitvoering van geavanceerde technologieën, verbeterde productiecapaciteit en permanente scholing garanderen een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten – dit alles stelde de PromStroyKontrakt Group ondernemingen in staat één van de marktleiders te worden in allerlei marktsegmenten van de bouw door de productie, de logistiek en de technische capaciteiten te combineren. Onze objectieven zijn onder meer: bouw van Kerncentrales, hydraulische Krachtcentrales, bruggen, tunnels, wegen.

  Website Open In New icon
 4. MLA FIXINGS

  België

  Verified by europages badge

  MLA Fixings is een jong, gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in bevestigingen voor de bouwsector, specifiek voor gevel en dak. Sinds de start ligt de focus op spouwverankering. Wij hebben ons eigen Dualfix systeem ontwikkeld bestaande uit een combinatie van isolatiepluggen en inslagankers. Wij produceren spouwankers in onze gepatenteerde durable draad en inox, alsook ankers geschikt voor lijmmortel. Wij bieden ook een uitgebreid pakket isolatiepluggen aan voor alle soorten isolatie. Daarnaast hebben wij in het gamma een eta-gekeurd systeem voor de bevestiging van geventileerde gevels. Wij hebben afstandsschroeven voor zowel een houten draagstructuur als voor aluminium. Een ander onderdeel van ons productengamma is het draadwerk. Denk hierbij aan koppelankers voor PLS, rollaagbeugels, … Wij kunnen hiervoor sterk doorgedreven maatwerk aanbieden. Tot slot hechten wij het grootste belang aan service. Wij gaan ter plekke op de werven testen uitvoeren en meezoeken naar oplossingen. Maatwerk is mogelijk voor uitzonderlijke constructies. En wij werken ook samen met een studiebureau om berekeningen uit te voeren.

  Website Open In New icon
 5. BIOSTART.EU

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 1. EDIL TORINO

  Italië

  Verified by europages badge
 2. VISTAGARDEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. SARO BATIMENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 4. MABEGRA

  België

  Verified by europages badge
 5. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Italië

  Verified by europages badge
 6. AICHBAUER TRANSPORTE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 7. E.P. S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge
 8. TACKER PLAZA

  Nederland

  De specialist voor coilnails, Tackers, Compressoren en accessoires, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Tacker Plaza hebben een jaren lange ervaring in de pallet en kisten industrie, en wij zijn onderdeel van Pallet Plaza. Hierdoor weten wij als geen ander wat de juiste coilnails en tackers voor u zijn. Onze coilnails en tackers zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit, omdat wij in onze productie fabriek zelf met deze werken. De coilnails zijn van Europese kwaliteit. Of u nu blanke, RVS of gegalvaniseerde coilnails zoekt, u vindt ze bij ons. Mocht u op zoek zijn naar een speciale maat en deze staat niet op onze site stuur een mail of bel en wij gaan voor u op zoek. Onze tackers zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit. Wij kunnen leveren o.a. Max, Bostisch en vele andere merken. De Meeste Producten hebben wij op voorraad Afhalen op ons DC in Almere is ook mogelijk van maandag t/m vrijdag. Met een DC van meer dan 12.000 m2 en meer dan 100.000 artikelen kunnen wij bijna elke artikel direct uit voorraad leveren door heel Europa. Wij leveren Alleen Coilnailers en Coilnails van de beste kwaliteit onze Rolnagels kopen wij direct van de fabrieken in Europa Onze Tackers en rolnagels zijn voor professioneel gebruik en verkopen wij direct aan de aannemer, bouw, dak en tuin industrie houten verpakking industrie Het Tacker Plaza Team

 9. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Duitsland

  Sinds de ontwikkeling van de eerste afdichtingen voor toevoer- en afvoerlijnen in 1961 hebben we veel innovatieve oplossingen ontwikkeld. Onze serieproducten worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en lekdichtheid, evenals door onze op maat gemaakte producten, die we graag voor u produceren volgens uw vereisten. Producten, inclusief op maat gemaakte artikelen, zijn klaar voor verzending binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling. Al meer dan 55 jaar staat de naam "Rabeneick" voor kwaliteit en veiligheid.

 10. CBG COMPOSITES GMBH

  Duitsland

  CBG Composites GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve brandwerende, warmte- en geluidsisolerende composiet bouwmaterialen voor verschillende industriële toepassingen zoals oplossingen voor schepen en offshore, civiele techniek, industriële brandbeveiliging en geluidsisolatie. Het productiegamma van CBG Composites GmbH omvat brand- en brandwerende, warmte- en geluidsisolerende sandwichpanelen op basis van basaltvezels, prepregs en keramische en glasvezellaminaten op basis van zowel een hars als een niet-organische matrix. De productiesite viert zijn 100ste verjaardag in 2020.

 1. A-FABRIQUE

  Rusland

  A-FABRIQUE LLC is een Russische fabrikant van houtproducten, houten composietmaterialen, gedraaide houtproducten en gezaagd hardhout voor de bouw. De firma produceert keukengerei (houten spatels, deegrollers, snijplanken, enz.) en recreatieve producten (houtsnippers en zaagsel, enz.), houten meubels en houten speelgoed. De houten voorwerpen van de firma zijn gecertificeerd voor en worden geëxporteerd naar de EU markten. De firma waarborgt de lage prijzen en de hoge kwaliteit van zijn houten producten. De productie gebeurt met behulp van moderne installaties, met een verantwoord gebruik van de houtbronnen en wordt jaarlijks gekeurd op de ISO 9001 conformiteit. Voor de houtproducten en halffabrikaten van A-FABRIQUE bestaat een grote vraag bij grote en kleine meubelfabrikanten, doe-het-zelfwinkels, alsmede bij BTL reclamebureaus en detailhandelaars. De fabrikant biedt een verzending tot 1 miljoen items en meer per maand, de vervaardiging van houtproducten op maat. Een logo of tekening van de klant kan worden aangebracht op houten voorwerpen met behulp van pyrografie.

 2. HUISMAN GEMERT

  Nederland

  Huisman Gemert is gespecialiseerd in hallenbouw, en heeft door de decennia heen een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van staalbouw met hellende daken. Onze afdeling hallenbouw biedt een complete bouwoplossingen voor de agrarische en industriële sector alsmede de paardensportwereld. Wij verzorgen het hele proces voor u, dus van ontwerp tot montage met eigen vakmensen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot zelfbouw door middel van het leveren van een compleet bouwpakket. Naast nieuwbouw verzorgen wij ook de renovatie van uw bestaande daken, zowel asbesthoudend, als asbestvrij. Kortom, full-service van ons bij het realiseren van uw bouwplannen. Wij leveren ook een zeer groot scala aan bouwmaterialen vanaf de fundering tot aan de nok, voor zowel de bouwmaterialenhandel, als aannemers en particulieren. Huisman Gemert is één van Nederlands grootste leverancier van vezelcement golfplaten en sandwichpanelen.

 3. STRUCTO

  België

  Structo nv is actief aan de basis van veel bouwwerken, industrieel of binnen het verkeerslandschap. Structo spanbeton torst het wegdek, draagt vloeren en daken en speelt daardoor een rol van fundamentele betekenis in tal van projecten. Niet enkel in gewapend maar ook in voorgespannen beton kan Structo u het meest geschikte product voor uw project aanbieden: van balken, kolommen, over vloer- en dakelementen tot de muurpanelen en brugbalken. En hoe massief spanbeton ook mag gepercipieerd worden, Structo's flexibele opstelling wordt door de klanten in binnen- en buitenland ruim gewaardeerd. Structo nv houdt het hele traject onder controle en blijft binnen het vooropgestelde budget en de timing. Steeds weer een spannend en boeiend verhaal voor onze ontwerpers, ingenieurs en andere specialisten. Maar onze opdrachtgevers raken er in elk geval nooit overspannen van.

 4. BOUWONLINE.COM

  Nederland

  Voor al je klus- en bouwmaterialen kun je terecht bij BouwOnline.com. De webshop bestaat sinds 2011 en biedt een groot assortiment met hoge kwaliteit materialen. BouwOnline heeft alles op het gebied van afbouw, rubouw, dakmaterialen, deuren, kozijnen, gevelbekleding, houten platen, werkbladen, ijzerwaren en isolatie. Uniek in de branche is het grote aanbod van hout, met onder meer MDF platen, multiplex en houten werkbladen van bijvoorbeeld eikenhout. BouwOnline.com beschikt over een eigen zaagafdeling, waar bestellingen zeer nauwkeurig op maat gezaagd worden. Het doorgeven van zaagmaten kan eenvoudig gedaan worden bij het plaatsen van een bestelling. BouwOnline.com verkoopt uitsluitend A-kwaliteit bouwmaterialen, die worden ingekocht bij de grootste bouwimporteurs van Europa.. Het hout voldoet aan belangrijke eisen en keurmerken, bijvoorbeeld van FSC, SKH, PEFC en MTCS. Ruim 90% van het aanbod is uit voorraad leverbaar. Niet alleen het aanbod, maar ook de service van BouwOnline.com maakt het verschil. Ervaren medewerkers staan klaar met deskundig advies, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om de juiste producten te selecteren. Bestellingen worden netjes afgeleverd door vriendelijke chauffeurs. Meer weten over BouwOnline.com? Bezoek de website of neem contact op!

 5. ACCOYA NEDERLAND

  Nederland

  Accoya® is hout, maar niet zoals u hout kent. Met behulp van het acetylatieproces, een geavanceerde gepatenteerde technologie, gaat Accoya duurzaam hout gegarandeerd mee voor 50 jaar boven de grond en 25 jaar in grond of zoetwater. De verbeterde dimensiestabiliteit verdubbelt de levensduur van coatings. De prestaties van geacetyleerd hout zijn uitzonderlijk betrouwbaar. Accoya gemodificeerd hout is een toonaangevend materiaal dat voldoet aan elke applicatie uitdaging - gevelbekleding, houten dekdelen, oeverbeschoeiing en meer. Wist u dat Accoya® hout een Nederlands product is? Hoewel de bomen groeien in FSC® gecertificeerde bossen in landen als Nieuw-Zeeland, wordt het hout hier gemaakt tot wat het is. Dat doen we door middel van acetylatie. Dat is een milieuvriendelijke houtmodificatie technologie die ervoor zorgt dat snelgroeiend naaldhout de eigenschappen krijgt van het allerbeste tropische hardhout. Zo wordt het een krachtig en duurzaam materiaal dat zijn natuurlijke schoonheid heeft behouden. Raak geïnspireerd door de diverse projecten waarin Accoya hout is toegepast!

 6. VAN DEN BROECK L. BOUWMATERIALEN

  België

  Naast het gekende filiaal in Lier dat het bouwcenter, de betoncentrale en de afdeling bouwmaterialen huisvest opende Van den Broeck een tweede filiaal in Schoten. Filiaal Metropool zal een ruim aanbod aan bouwmaterialen voor dak en gevel aanbieden. Of het nu gaat om dakpannen, dakhout, roofing, gevelbekleding of dakisolatie. Ons fililaal in Schoten heeft het allemaal. Het volledige assortiment is steeds op voorraad en omvat alle materialen die u voor uw dak of gevel nodig heeft. We geven alvast een kleine greep uit ons assortiment: meer dan 30 soorten dakpannen uitgebreid assortiment dakvensters en platdakvensters Velux, Fakro, Roto daktimmer : kepers, gordingen, spanten… OSB, CDX, Betonplex en Multiplex platen roofing en toebehoren epdm en kunststof dakbedekking isolatie voor platte en hellende daken onderdakfolies, dampschermen zink, lood en loodvervangers dakgoten in zink, koper en polyester gevelbekleding: Cedral, Equitone, Deceuninck, Rockpanel, Trespa lichtkoepels Skylux Ons totaal assortiment voor de Dakdekker bevat nog veel meer. Kom gerust eens een kijkje nemen in ons nieuw filiaal en geniet van onze kennis, service en kwaliteit!

 7. RIZOLIN LLC

  Rusland

  Wij produceren sinds 2009 bouwmaterialen met de merknaam RIZOLIN: zelfklevende waterdichtmakende constructiematerialen en bitumineuze afdekkingen van polymeer voor dakbedekkingswerken. Waterdichtmakende bouwproducten van RIZOLIN zijn van hoge sterkte, duurzaamheid, lage kosten, perfecte hechting op de ondergrond, eenvoudige installatie, esthetisch uiterlijk, plasticiteit, lage arbeidskosten voor het waterdicht maken van gecompliceerde gebieden. RIZOLIN-bouwmaterialen hebben voordelen zoals verwerkbaarheid: • Hoge sterkte - versterkende laag van glasvezelweefsel; • Levensduur - beschermende laag - aluminiumfolie; • Materiaalinstallatie - vuurloze toepassing op elke basis; • Tot 30% elektriciteitsbesparing voor de kamerconditionering en ventilatie tijdens de warme periode van het jaar door het effect van de foliereflectie tot 85% van de zonne-energie.Onze constructiematerialen zijn toepasbaar voor alle waterdichtingswerken.De unieke brandwerende eigenschappen van de bitumineuze materialen: В1, РП1, КП0, Europees certificaat Broof T3.

 8. ACKX

  België

  Onze specialiteit? Dat zijn ontmantelingen en binnenafbraakwerken. Onze ervaring en professionele machines zorgen ervoor dat alle sloopwerkzaamheden, ook in het centrum van de stad, volledig veilig en efficiënt gebeuren. Reken op ACKX BVBA voor het uitvoeren van al uw grondwerken. Van het uitgraven van bouwputten of kelders tot nivelleringswerken en het ophogen van terreinen. Wij verkopen oude bouwmaterialen voor recuperatie. Dit met een ruim assortiment bakstenen en gevelstenen. Niet enkel efficiëntie en een economische oplossing bieden voor onze klanten is belangrijk voor ons. Ook veiligheid, gezondheid en het milieu worden hoog in het vaandel gedragen. Als milieubewust bedrijf gaan wij steeds voor maximale recyclage van de afbraakmaterialen.

 9. HOUT MODEST

  België

  Alle Hout- en plaatbewerkingen - Zagen naar maat - Rijboringen - Scharnierboringen - Schaven - Kantverlijming in fineer melamine en pvc - Keukentabletten in verstek frezen Plaatsklaar Maken van deuren en inkasten Advies bij verwerking van diverse materialen Wij helpen bij het berekenen van de benodigde materialen voor het maken van : - Keukens - Dressings - Veranda's - Daken enz...

 10. SPANBETON HOLLEVOET

  België

  Zoekt u een partner die topkwaliteit levert als het aankomt op maatwerk in beton? Spanbeton Hollevoet Ch. nv specialiseert zich in betonnen toepassingen. Uw opdracht is ons uitgangspunt. Met een hecht team van experts ontwikkelen we een passend antwoord op uw bouwtechnische vraag. U krijgt niet alleen betonnen bouwelementen die voldoen aan de strengste normen. U krijgt uiteraard ook de juiste legplannen. En we nemen u het voorbereidende werk uit handen: funderingen graven, materialen op de werf leveren, percelen bouwklaar maken... u bouwt zonder tijdverlies! Zonder uw vertrouwen in onze aanpak zou Spanbeton Hollevoet Ch. nv nooit zo gegroeid zijn. We bedanken u dan ook graag. Onze 35 medewerkers staan daarom - ook in de toekomst - dagelijks voor u klaar met het beste advies en een afgemeten service op maat van al uw bouwkundige vraagstukken. U bouwt met vertrouwen!