• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouwmateriaal

Resultaten voor

Bouwmateriaal - Import export

 1. FENTO KNEE PROTECTION

  Nederland

  Verified by europages badge

  Begin 2000 ging zeilmaker René van Rijn met chronische knieklachten naar zijn huisarts. Die verwees hem naar Geert Kaal, fysiotherapeut en gespecialiseerd in knie- en rugklachten. Na een tiental behandelingen verdwenen de knieklachten van René maar na 3 maanden kwam hij weer terug met precies dezelfde lichamelijke klachten. Toen al zo erg dat hij niet meer op zijn knieën kon werken. René had inmiddels al meerdere kniebeschermers gekocht en getest maar niets hielp hem zijn knie- en rugklachten te voorkomen. Dit was het moment dat hij aan Geert vroeg: “Kan je mij helpen een kniebeschermer te ontwikkelen waarmee ik door kan werken? ” Na het bestuderen van de “kniehouding” werden tientallen mensen in het ‘vorm-gips’ gezet om de juiste ergonomische vorm te vinden. Hieruit werden meerdere prototypes gemaakt die door verschillende ‘kniezitters’ zoals parketleggers, tegelzetters en bouwvakkers werden getest. Het idee was geboren, we moeten een kniebeschermer ontwikkelen waarbij de druk niet alleen op de knie komt maar ook verdeeld wordt op het onderbeen. Daarnaast moet het vederlicht, ademend, en slijtvast zijn. 5 jaar later was het eerste model klaar voor de markt. We huurden de kleinste stand op de beurs en na twee dagen waren we uitverkocht. De rest is geschiedenis…Inmiddels hebben we meer dan 500.000 tevreden gebruikers in meer dan 10 landen. We genieten elke dag van het succes en zijn zeer ambitieus FENTO internationaal verder uit te bouwen.

 2. ARGOFILM

  Griekenland

  Verified by europages badge

  ARGOFILM is zijn activiteiten gestart in 1969 in zijn eigen bedrijfsruimte in Pyrgela Argos. Het was het eerste bedrijf in Griekenland dat plastic nettassen voor de verpakking van landbouwproducten zoals aardappels, uien en meer produceerde. Onze constante aanwezigheid en ononderbroken productie sinds al deze jaren, bevestigt de uitmuntende structuur en de kwaliteit van de producten, geaccepteerd door de Griekse markt evenals door de markt van de Europese Unie. De constante aanwezigheid op vakbeurzen in het vakgebied van de productie zorgde ervoor dat het bedrijf zijn assortiment kon uitbreiden. Tegenwoordig produceert het bedrijf, naast de "klassieke zakken" een brede waaier producten zoals schaduwnetten, geweven en gebreide oliedoeken, bouwnetten, netten voor wegmarkering, plastic schermen, visbarrière netten, propyleen tassen, balkonnetten, afwater membranen. Op de pagina's van onze website leest u meer over ons bedrijf en onze producten en kunt u contact met ons opnemen. Het is toegankelijk via elk apparaat, zodat u op elk moment het gewenste product kunt vinden en ons direct een bericht kunt verzenden. U krijgt hier informatie over nieuwe producten die ons bedrijf voor u heeft ontworpen of over onze deelname aan beurzen zodat u onze producten in onze stands kunt komen bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

 3. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  China

  Verified by europages badge

  HAOBO STONE COMPANY LIMITED is gespecialiseerd in de vervaardiging van stenen producten. Wij hebben meer dan 20 jaren ervaring op het gebied grafmonumenten en beelden. Ons productassortiment omvat monumenten, grafstenen, columbarium, mausoleum, stenen standbeelden, fontein, open haard, aanrechtblad, tegels, plavuizen, reling, trap, tempel beeldhouwwerk en tuinaanleg. Dankzij ons vakkundig team van beeldhouwers en CAD ontwerpers, bieden wij producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij helpen u om modellen op maat te ontwerpen, die specifiek op basis van uw eisen worden uitgevoerd. Wij bieden ook vele verschillende soorten stenen grondstoffen, zoals graniet, marmer, kalksteen of travertijn en bieden daarom een grote flexibiliteit. Wij zijn er trots op gecertificeerd te zijn voor de ISO 9001, ISO14001 en OHSAS 18001 normen. Wij werken er ieder dag aan om de naleving van deze hoge kwaliteitsnormen te handhaven. Wij exporteren onze producten over de hele wereld, onder meer naar Amerikaanse landen en Europese landen, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië en Afrika.

 4. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Turkije

  Verified by europages badge

  Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. is een Turkse leverancier van diverse bouw- en aardgasmaterialen uit Denizli, Turkije. Met meer dan tien jaar ervaring in de bouwsector werken wij altijd aan de uitbreiding van ons assortiment om onze klanten de beste service te bieden. Wij bedienen onze klanten in onze 650 m2 grote Gümüşçay Showroom en 1150 m2 grote Ege keramiek Showroom. Wij bieden met onze ervaren verkoopadviseurs alles wat u nodig heeft op het gebied van sanitair en keramiek. Bovendien doen wij ons best om onze productportefeuille jaarlijks uit te breiden met onze innovatieve aanpak. Als Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. leveren wij bouwinfrastructuurmaterialen zoals: •Buizen en fittingen, •Bouwmaterialen zoals kunststof fittingen, In onze groep Keramiek: •Badkameraccessoires, •Wastafels, •Toiletpotten, •Badkamervloeren, •Sanitair en nog veel meer vindt u op onze website! Onze visie is om ondanks de zware concurrentie op de markt achter onze producten te staan door geen concessies te doen aan de kwaliteit en de innovatieve aanpak als ons principe te hanteren. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 5. ISOSPAN BAUSTOFFWERK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  ISOSPAN GmbH onderscheidt zich al tientallen jaren door enerzijds innovatieve oplossingen en anderzijds een op de lange termijn gericht ondernemingsbeleid. De SALZBURGER onderneming is in heel Europa actief en heeft zich gespecialiseerd in de gebieden: spaanhout-mantelstenen, spaanhout-prefabwanden alsmede spaanhout-isolatieplaten. Dankzij het uitgebreide productaanbod kan bijna elke architectonische uitdaging worden vervuld. Onze producten: • Prefabmetseldelen • houtbetonstenen • wandbekledingsmateriaal uit natuursteen • pallets • isolatiemateriaal voor muurbinnenisolatie • warmte-isolatie volgens inblaasmethode

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HOTEL PROJECT MANAGEMENT AND CONTRACT FURNITURE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Wij hebben onze 15 jaar ervaring in de verlichtingssector gebundeld om één gezamenlijk bedrijf te starten. Wij hebben de Ikon Lighting and Engineering onderneming opgericht in 2013. Ikon Lighting and Engineering, het gezicht van innovatie binnen de Turkse verlichtingsindustrie, is één van de meest toonaangevende bedrijven van het land dankzij hoogwaardige producten en ondersteuning van projecten. Het heeft tot doel marktleider binnen de verlichtingsindustrie te worden. We streven ernaar de verwachtingen van de klant te overtreffen met project specifieke ontwerpen en onze productie. Ikon Lighting omvat de afdelingen R&D, P&D, productie, ontwerp, kwaliteitscontrole, klantenservice en technische bijstand. Dankzij het engineerings- en technische personeel, staat het tot dienst van de klanten; het biedt topkwaliteit en diensten voor project specifieke ontwerpen. Wij onderscheiden ons in de sector dankzij de R&D P&D afdelingen, een innovatieve en creatieve structuur die altijd gericht is op ontwikkeling. Wij voeren onze eigen R&D en P&D processen uit door de internationale technologische ontwikkelingen binnen de sector te volgen en via nieuwe productontwerpen. Wij hebben een plaats verworven binnen de sector zonder afbreuk te doen aan onze ethische waarden en met 'respect voor de mens en de natuur'; onze leidraad. Met een holistische benadering, bieden wij diensten op het gebied van verlichting, inclusief project-ontwerp-productie-installatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. KALSEDON STONE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Kalsedon Stone is een toonaangevende fabrikant gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige kunststenen & bakstenen in Ankara, Turkije. Wij bieden een groot assortiment producten waaronder bakstenen en steensystemen met diverse stijlen en texturen voor uiteenlopende ontwerpen evenals paneelsystemen. Onze producten zijn veelzijdig en worden gebruikt voor bekleding van binnen- en buitenmuren en voor diverse toepassingen zoals binnenhuisinrichting, villa's, landschappen, appartementen, hotels, parken, golfbanen, pubs, cafés, evenementenhallen, hallen van appartementencomplexen en meer. Ons uitgebreide portfolio is vermaard om de uitzonderlijke kenmerken inclusief water- en vuurbestendigheid, warmte en geluidsisolatie, energiezuinig en lichtgewicht. Ze wegen slechts ½ of 1/3 zo zwaar dan natuursteen . Bij Kalsedon Stone leggen wij met trots het accent op klanttevredenheid. Wij steven er dan ook naar alle eisen en vragen van onze klanten zo snel mogelijk te beantwoorden door de beste service te bieden en ons aanbod uit te breiden. Onze producten voldoen aan de internationale kwaliteits- en duurzaamheidsnormen waardoor we een betrouwbare partner zijn voor kunststenen & Bakstenen. Wij exporteren onze producten wereldwijd, en Kalsedon Stone is uw totaalleverancier voor hoogwaardige kunststenen & bakstenen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk ons assortiment op onze website.

 3. SAREMICA

  Turkije

  Verified by europages badge

  ASUSY Foreign Trade Const. Ltd is een toonaangevend Turkse fabrikant van badkameruitrustingen, porseleinen vloeren en wandbekledingen. Gevestigd in Istanboel in 2009; wij bieden tijdloze, innovatieve en functionele producten voor uw woonruimtes. Onze twee merken SAREMICA en LUXERA, weerspiegelen onze verbintenis om producten van topkwaliteit naar de hele wereld te exporteren. Met originele ontwerpen en strikte kwaliteitscontroles garanderen onze professionele teams klanttevredenheid. Onze productfolio omvat een brede reeks badkamerartikelen zoals badkamerkastjes, meubels, bidets, wastafels en wc-potten. Daarnaast bieden we onder onze merknaam Seramica een uitgebreide selectie producten geschikt voor toepassingen binnen en buiten, inclusief boordstenen en zwembadterrassen. Dit omvat glanzende porseleinen tegels, geglazuurde porseleinen tegels, mat geglazuurde porseleinen tegels, lappato geglazuurde porseleinen tegels, dunne porseleinen tegels en meer. Bezoek onze website om ons volledige productaanbod te ontdekken. Het merk Luxera exporteert marmer, cement, hout, stenen vloeren en wandtegels voor badkamers en keukeninrichting. Wij bieden onze klanten een gevarieerde keuze om aan hun specifieke vereisten te voldoen. Onze producten worden vervaardigd in de regio van Bilecik en verzonden vanuit ons pakhuis in Istanboel, Sancaktepe, Turkije. Onze grote opslagruimte van 6.600 m² is voorzien van uitrustingen voor het laden en lossen van containers. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Alle producten voor "bouwmateriaal"

 4. BDA GLOBAL TRADING

  Turkije

  Verified by europages badge

  BDA GLOBAL TRADING biedt continue, betrouwbare en lucratieve handelsmogelijkheden in toelevering en marketing wereldwijd. Als internationaal handelsbedrijf zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van naadloze oplossingen voor de toeleveringsketen en marketing, waardoor partners in verschillende sectoren hun voordelen op wereldwijde schaal kunnen optimaliseren. Bij BDA GLOBAL is het onze missie om diverse handelsmogelijkheden in de bouw- en luchtvaartsector te faciliteren, inclusief projectaanbestedingen. Onze rol gaat verder dan het faciliteren van internationale handel; we fungeren als katalysator voor onze lokale partnerbedrijven, ontsluiten wereldwijde handelsmogelijkheden en fungeren als exclusieve leveranciers voor onze wereldwijde partners. Met een bewezen staat van dienst geven we bij al onze projecten voorrang aan professionaliteit, kwaliteitsmaterialen en onwrikbare klantenservice. Eerlijkheid is de hoeksteen van onze bedrijfsfilosofie. Met een groot aantal succesvolle projecten hebben we het vertrouwen verdiend dat we een van de meest betrouwbare bouwbedrijven in Turkije zijn. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie en hulpmiddelen zorgen we voor efficiëntie zonder afbreuk te doen aan de aandacht voor details, zodat elk aspect nauwkeurig wordt uitgevoerd. Door de jaren heen hebben onze ideeën, technologie en toegewijde teams monumentale effecten teweeggebracht en gediend als transformerende keerpunten die levens, industrieën en de maatschappij een nieuwe vorm hebben gegeven. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. MLA FIXINGS

  België

  Verified by europages badge

  MLA Fixings is een jong, gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in bevestigingen voor de bouwsector, specifiek voor gevel en dak. Sinds de start ligt de focus op spouwverankering. Wij hebben ons eigen Dualfix systeem ontwikkeld bestaande uit een combinatie van isolatiepluggen en inslagankers. Wij produceren spouwankers in onze gepatenteerde durable draad en inox, alsook ankers geschikt voor lijmmortel. Wij bieden ook een uitgebreid pakket isolatiepluggen aan voor alle soorten isolatie. Daarnaast hebben wij in het gamma een eta-gekeurd systeem voor de bevestiging van geventileerde gevels. Wij hebben afstandsschroeven voor zowel een houten draagstructuur als voor aluminium. Een ander onderdeel van ons productengamma is het draadwerk. Denk hierbij aan koppelankers voor PLS, rollaagbeugels, … Wij kunnen hiervoor sterk doorgedreven maatwerk aanbieden. Tot slot hechten wij het grootste belang aan service. Wij gaan ter plekke op de werven testen uitvoeren en meezoeken naar oplossingen. Maatwerk is mogelijk voor uitzonderlijke constructies. En wij werken ook samen met een studiebureau om berekeningen uit te voeren.

 1. BIOSTART.EU

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIOSTART.EU, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouwmaterialen, en bouwmateriaal groothandel. Het is gevestigd in Alfortville, Frankrijk.

 2. MABEGRA

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MABEGRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbeton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmateriaal, Constructiemateriaal, buizen van beton, Bouwmateriaal, buizen van pvc, en Constructiemateriaal. Het is gevestigd in Hotton, België.

 1. SARO BATIMENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SARO BATIMENT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metselwerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmateriaal, Bouwmateriaal, Bouw, verf, en schilderwerk van gebouwen. Het is gevestigd in Vernouillet, Frankrijk.

 2. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Inerte bouwmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmateriaal, constructiemateriaal, materialen en werken voor de bouwindustrie, Bouwmateriaal, en wandbekleding. Het is gevestigd in Alfonsine, Italië.

 3. MATERIALS TRANS LOGISTIC

  Armenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MATERIALS TRANS LOGISTIC, is een Multi-Category, en actief in de sector Bouwmateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtwaren, Constructiemateriaal, Timmerhout, geschaafd, Timmerhout, ruw, Houtwaren, Constructiemateriaal, Timmerhout, geschaafd, Timmerhout, ruw, en triplex van hout. Het is gevestigd in Yerevan, Armenië.

 4. AICHBAUER TRANSPORTE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AICHBAUER TRANSPORTE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmateriaal. Het is gevestigd in Niederkappel, Oostenrijk.

 5. RIZZUTI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RIZZUTI SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Constructiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmateriaal, wandbekleding, graniet voor de bouwindustrie, en Bouwmateriaal. Het is gevestigd in Petilia Policastro, Italië.

 6. TACKER PLAZA

  Nederland

  De specialist voor coilnails, Tackers, Compressoren en accessoires, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Tacker Plaza hebben een jaren lange ervaring in de pallet en kisten industrie, en wij zijn onderdeel van Pallet Plaza. Hierdoor weten wij als geen ander wat de juiste coilnails en tackers voor u zijn. Onze coilnails en tackers zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit, omdat wij in onze productie fabriek zelf met deze werken. De coilnails zijn van Europese kwaliteit. Of u nu blanke, RVS of gegalvaniseerde coilnails zoekt, u vindt ze bij ons. Mocht u op zoek zijn naar een speciale maat en deze staat niet op onze site stuur een mail of bel en wij gaan voor u op zoek. Onze tackers zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit. Wij kunnen leveren o.a. Max, Bostisch en vele andere merken. De Meeste Producten hebben wij op voorraad Afhalen op ons DC in Almere is ook mogelijk van maandag t/m vrijdag. Met een DC van meer dan 12.000 m2 en meer dan 100.000 artikelen kunnen wij bijna elke artikel direct uit voorraad leveren door heel Europa. Wij leveren Alleen Coilnailers en Coilnails van de beste kwaliteit onze Rolnagels kopen wij direct van de fabrieken in Europa Onze Tackers en rolnagels zijn voor professioneel gebruik en verkopen wij direct aan de aannemer, bouw, dak en tuin industrie houten verpakking industrie Het Tacker Plaza Team

 7. COLLINET GRES & BETON

  België

  Collinet Grès & Béton is uw specialist voor keramische en betonproducten. Wij vervaardigen producten van spanbeton. U heeft de keuze uit voorlateien met een terracotta buitenlaag, voorlateien van beton of liggers van Preco beton. Preco is dus een prefab balk van spanbeton met een terracotta buitenlaag, die werkt als een composietbalk. De latei vangt de trekspanningen op, terwijl het metselwerk die van de druk opvangt. Preco is licht en betrouwbaar en is eenvoudig, kostenbesparend en snel in te bouwen, zonder bekisting of omslachtig betonstortwerk, zonder scheuren noch krimp. Preco wordt zodanig het ideale bouwelement voor alle raam- en deuropeningen. Het geheel van betonblokken en -balken Preco maakt het mogelijk een sterke vloer te maken, afhankelijk van de gekozen uitvoering en bestemming. Op zoek naar een specialist in keramische en betonproducten? Neem contact op met Collinet Grès & Béton.

 8. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Duitsland

  Sinds de ontwikkeling van de eerste afdichtingen voor toevoer- en afvoerlijnen in 1961 hebben we veel innovatieve oplossingen ontwikkeld. Onze serieproducten worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en lekdichtheid, evenals door onze op maat gemaakte producten, die we graag voor u produceren volgens uw vereisten. Producten, inclusief op maat gemaakte artikelen, zijn klaar voor verzending binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling. Al meer dan 55 jaar staat de naam "Rabeneick" voor kwaliteit en veiligheid.

 1. GENESI ITALIA

  Italië

  Genesi Italia is samengesteld uit een team van vakmensen gespecialiseerd in de veiligheid van operators die werken in omstandigheden waar valrisico's bestaan, zoals bij hoogtewerk en werk in nauwe besloten ruimtes en/of ruimtes waar vervuiling wordt vermoed. 10 jaar ervaring in deze specifieke sector stellen ons in staat specifieke en gecertificeerde oplossingen te bieden voor de bescherming van het leven van degenen die werken, bijgewerkt en ontwikkeld op basis van de behoeftes van de klant. Van de beoordeling van de risico's tot het onderhoud van geïnstalleerde systemen, wij passen een nauwkeurige methode toe, die wij delen met de klant via een toepassingsgericht platform. Vanglijnen, leuningen met valbeveiliging, loopbruggen, rails, systemen voor individuele bescherming en leraren gespecialiseerd in de scholing zijn slechts een aantal van de instrumenten waarover wij beschikken om de veiligheid van arbeiders te waarborgen, met ultramoderne technologische producten, getest en gecertificeerd door erkende instanties op internationaal niveau. Genesi Italia beschermt het kostbaarste waarover de mens beschikt: het leven.

 2. CBG COMPOSITES GMBH

  Duitsland

  CBG Composites GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve brandwerende, warmte- en geluidsisolerende composiet bouwmaterialen voor verschillende industriële toepassingen zoals oplossingen voor schepen en offshore, civiele techniek, industriële brandbeveiliging en geluidsisolatie. Het productiegamma van CBG Composites GmbH omvat brand- en brandwerende, warmte- en geluidsisolerende sandwichpanelen op basis van basaltvezels, prepregs en keramische en glasvezellaminaten op basis van zowel een hars als een niet-organische matrix. De productiesite viert zijn 100ste verjaardag in 2020.

 3. ACCOYA NEDERLAND

  Nederland

  Accoya® is hout, maar niet zoals u hout kent. Met behulp van het acetylatieproces, een geavanceerde gepatenteerde technologie, gaat Accoya duurzaam hout gegarandeerd mee voor 50 jaar boven de grond en 25 jaar in grond of zoetwater. De verbeterde dimensiestabiliteit verdubbelt de levensduur van coatings. De prestaties van geacetyleerd hout zijn uitzonderlijk betrouwbaar. Accoya gemodificeerd hout is een toonaangevend materiaal dat voldoet aan elke applicatie uitdaging - gevelbekleding, houten dekdelen, oeverbeschoeiing en meer. Wist u dat Accoya® hout een Nederlands product is? Hoewel de bomen groeien in FSC® gecertificeerde bossen in landen als Nieuw-Zeeland, wordt het hout hier gemaakt tot wat het is. Dat doen we door middel van acetylatie. Dat is een milieuvriendelijke houtmodificatie technologie die ervoor zorgt dat snelgroeiend naaldhout de eigenschappen krijgt van het allerbeste tropische hardhout. Zo wordt het een krachtig en duurzaam materiaal dat zijn natuurlijke schoonheid heeft behouden. Raak geïnspireerd door de diverse projecten waarin Accoya hout is toegepast!

 4. HUISMAN GEMERT

  Nederland

  Huisman Gemert is gespecialiseerd in hallenbouw, en heeft door de decennia heen een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van staalbouw met hellende daken. Onze afdeling hallenbouw biedt een complete bouwoplossingen voor de agrarische en industriële sector alsmede de paardensportwereld. Wij verzorgen het hele proces voor u, dus van ontwerp tot montage met eigen vakmensen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot zelfbouw door middel van het leveren van een compleet bouwpakket. Naast nieuwbouw verzorgen wij ook de renovatie van uw bestaande daken, zowel asbesthoudend, als asbestvrij. Kortom, full-service van ons bij het realiseren van uw bouwplannen. Wij leveren ook een zeer groot scala aan bouwmaterialen vanaf de fundering tot aan de nok, voor zowel de bouwmaterialenhandel, als aannemers en particulieren. Huisman Gemert is één van Nederlands grootste leverancier van vezelcement golfplaten en sandwichpanelen.

 5. A-FABRIQUE

  Rusland

  A-FABRIQUE LLC is een Russische fabrikant van houtproducten, houten composietmaterialen, gedraaide houtproducten en gezaagd hardhout voor de bouw. De firma produceert keukengerei (houten spatels, deegrollers, snijplanken, enz.) en recreatieve producten (houtsnippers en zaagsel, enz.), houten meubels en houten speelgoed. De houten voorwerpen van de firma zijn gecertificeerd voor en worden geëxporteerd naar de EU markten. De firma waarborgt de lage prijzen en de hoge kwaliteit van zijn houten producten. De productie gebeurt met behulp van moderne installaties, met een verantwoord gebruik van de houtbronnen en wordt jaarlijks gekeurd op de ISO 9001 conformiteit. Voor de houtproducten en halffabrikaten van A-FABRIQUE bestaat een grote vraag bij grote en kleine meubelfabrikanten, doe-het-zelfwinkels, alsmede bij BTL reclamebureaus en detailhandelaars. De fabrikant biedt een verzending tot 1 miljoen items en meer per maand, de vervaardiging van houtproducten op maat. Een logo of tekening van de klant kan worden aangebracht op houten voorwerpen met behulp van pyrografie.

 6. BOUWPUNT OTTEVAERE

  België

  Je professionele bouwmaterialen bij Bouwpunt Ottevaere kopen, heeft zo zijn voordelen Al meer dan 110 jaar staan wij tot jouw dienst voor levering van bouwmaterialen en tegels. De kwaliteit van de geleverde materialen plaatsen wij centraal. Bij Bouwpunt Ottevaere vind je dan ook de meest gerenommeerde fabrikanten terug. Bovendien zorgen wij voor een permanente opleiding van ons personeel. Ons volledig team moet er immers voor zorgen dat wij jou binnenkort tot één van de vaste, tevreden klanten mogen rekenen.

 7. BOUWPUNT O.V.B.

  België

  Sinds 1936 is O.V.B. een begrip in de bouwwereld. Onze ervaring staat borg voor kwaliteit en service voor de klant. Bovendien zorgen wij voor een permanente opleiding van ons personeel. Ons volledig team moet er immers voor zorgen dat wij jou binnenkort tot één van de vaste, tevreden klanten mogen rekenen. Bouwen of verbouwen met O.V.B. betekent een uitgebreid aanbod van steengoede producten! Zowel grondstoffen, ruwbouwmaterialen als bouwspecialiteiten worden dagelijks aangevoerd uit binnen- en buitenland. In onze toonzalen vindt u een exclusief gamma van gevelstenen, dakpannen en tegelsAls vakmensen kennen wij de markt door en door! Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste bouwtechnieken en –materialen. Zij zullen u vrijblijvend en deskundig begeleiden.

 8. KINDT GERARD

  België

  Kasseien Kindt bestaat sinds 1979 en is gespecialiseerd in oude en nieuwe kasseien. Onze activiteiten: Aan- en verkoop van alle soorten kasseien, oud en nieuw. Rechtstreekse import zonder tussenpersonen voor onder andere: Kandla Grez ; Basaltplatines ; Portugees graniet. Dit in verschillende kleuren en formaten. Oude arduinen en granieten boordstenen. Erg snelle levering mogelijk in heel België, tegen gunstige voorwaarden. Gratis advies voor zelfplaatsers. Eigen plaatsingsdienst van kasseien, met meewerkende patron op de werf met meer dan 35 jaar ervaring in het plaatsen van kasseien.

 9. SPANBETON HOLLEVOET

  België

  Zoekt u een partner die topkwaliteit levert als het aankomt op maatwerk in beton? Spanbeton Hollevoet Ch. nv specialiseert zich in betonnen toepassingen. Uw opdracht is ons uitgangspunt. Met een hecht team van experts ontwikkelen we een passend antwoord op uw bouwtechnische vraag. U krijgt niet alleen betonnen bouwelementen die voldoen aan de strengste normen. U krijgt uiteraard ook de juiste legplannen. En we nemen u het voorbereidende werk uit handen: funderingen graven, materialen op de werf leveren, percelen bouwklaar maken... u bouwt zonder tijdverlies! Zonder uw vertrouwen in onze aanpak zou Spanbeton Hollevoet Ch. nv nooit zo gegroeid zijn. We bedanken u dan ook graag. Onze 35 medewerkers staan daarom - ook in de toekomst - dagelijks voor u klaar met het beste advies en een afgemeten service op maat van al uw bouwkundige vraagstukken. U bouwt met vertrouwen!

 10. STRUCTO

  België

  Structo nv is actief aan de basis van veel bouwwerken, industrieel of binnen het verkeerslandschap. Structo spanbeton torst het wegdek, draagt vloeren en daken en speelt daardoor een rol van fundamentele betekenis in tal van projecten. Niet enkel in gewapend maar ook in voorgespannen beton kan Structo u het meest geschikte product voor uw project aanbieden: van balken, kolommen, over vloer- en dakelementen tot de muurpanelen en brugbalken. En hoe massief spanbeton ook mag gepercipieerd worden, Structo's flexibele opstelling wordt door de klanten in binnen- en buitenland ruim gewaardeerd. Structo nv houdt het hele traject onder controle en blijft binnen het vooropgestelde budget en de timing. Steeds weer een spannend en boeiend verhaal voor onze ontwerpers, ingenieurs en andere specialisten. Maar onze opdrachtgevers raken er in elk geval nooit overspannen van.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bouwmateriaal - Import export

Aantal resultaten

680 Bedrijven