• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouwplaatsen - machines

Resultaten voor

Bouwplaatsen - machines - Import export

 1. JH-ITC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Iedere aannemer weet hoeveel kosten zijn gemoeid met bekistingen, stellingen of ankers, vooral omdat deze soms weken- of maandenlang op de bouwplaats nodig zijn. Dat gaat ook op voor bouwmachines en vooral voor kranen, die immers ook vaak een lange standtijd hebben, tot uiteindelijk ook de laatste werkzaamheden op de bouwplaats zijn afgerond. Bij investeringen is het daarom zinvol om na te gaan hoeveel ankers, stellingen of bekistingen moeten worden ingezet. De investeringskosten liggen voor tweedehands onderdelen aanzienlijk lager. Omdat we uitsluitend gecontroleerde, volledig functionerende goederen in uitstekende staat verkopen, is de inzettijd ervan nauwelijks minder dan bij nieuwe goederen. Neem de proef op de som. Vraag ons offerte voor bijvoorbeeld tweedehands ankers en vergelijk deze met overeenkomende nieuwe artikelen. U komt erachter hoeveel voordeliger u uit bent. En dat stelt u in staat om bij uw offertes al uw concurrenten het nakijken te geven.

  Website Open In New icon
 2. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TRACTO-TECHNIK ontwikkelt, produceert en verkoopt machines en toebehoren voor het ondergronds aanleggen en vernieuwen van pijpleidingen. Deze graafloze NODIG-technik wordt toegepast bij het aanleggen van leidingnetten voor water, gas, stroom, telecommunicatie, stadsverwarming, bij het koppelen van glasvezelkabels, bij het bouwen van pijpleidingen, alsmede bij de afvalwaterverwijdering. De klanten voor deze speciale machines komen hoofdzakelijk uit de sectoren diepbouw en speciale diepbouw, maar ook netwerkleveranciers en netbeheerders behoren tot de klanten. Bij alle productiehandelingen hecht TT waarde aan een perfecte productiekwaliteit. Reeds bij de inkoop van materialen richt TT zich op toeleveranciers met het hoogste kwaliteitsniveau. Met name de staalkwaliteit wordt aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen. Deze lopen als een rode draad door het gehele productieproces. Ultramoderne productietechniek, in uiterst nauwkeurige CNC-gestuurde bewerkingscentra worden de werkstukken in de juiste vorm gedraaid, geboord, gefreesd en geslepen.

  Website Open In New icon
 3. VINCE COMPANY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2022 is de onderneming Vince Company een in Toulouse gevestigd internationaal handelskantoor. Wij onderhandelen voor u bij onze diverse leveranciers voor de levering van goederen in grootverbruik. Wij werken voornamelijk met vakspecialisten binnen de handel die goederen willen inkopen. Wij werken tevens met ambachtswerkers en particulieren die grote hoeveelheden producten willen bestellen. Wij leveren dankzij diverse samenwerkingen. Of het nu de bevoorrading van uw producten bij onze leveranciers of het vervoer van uw goederen op het leveringsadres betreft, wij verzorgen alles. Na ontvangst van uw bestelling, zetten wij ons volledig in om uw goederen zo snel mogelijk te leveren zodat uw onderneming correct kan blijven draaien. Wij verzorgen vervolgens het transport van uw ladingen vanuit Europees Frankrijk naar: - Europees Frankrijk, - De Overzeese gebieden (Mayotte, Réunion, Martinique, Guadeloupe, Frans-Guyana, Nieuw-Caledonië, Frans-Polynesië, Wallis en Futuna), - Europa. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 4. WEMATIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma Wematik GmbH werd in 2013 opgericht door de directeuren Gert Weersmann en Berend Jan Welink en is gebaseerd op de meer dan 30 jaar ervaring van de firma Welink en de jonge knowhow van Wearsman GmbH. In ons meer dan 8300 m² grote bedrijfspand in Nordhorn vindt u onze producttentoonstelling, servicewerkplaatsen, kantoren en ons magazijn/logistiekcentrum. Bezoek ons gerust op afspraak en krijg een duidelijk beeld van onze machines tijdens een productdemonstratie. Onze claim is het aanbieden van hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen met behoud van een individueel en persoonlijk contact met de klant. Daarom werken wij voortdurend samen met onze productontwikkelaars om ons assortiment uit te breiden en bestaande producten te verbeteren. Innovatieve nieuwe technieken en klantgerichte verbeteringen van de producten zijn voor ons bijzonder belangrijk. Er is echt voor elk wat wils in ons brede assortiment, van professionele werkplaatsen tot landbouwers, bedrijven en hobbyisten, wij leveren al tevreden klanten over de hele wereld.

  Website Open In New icon
 5. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  LLC Technopark Impulse is een onderdeel van de gediversifieerde industriële groep Tradicia. Technopark Impulse produceert hulpstukken voor speciale apparatuur voor ondernemingen in de wegenbouw, de gemeentelijke industrie, de mijnbouw en de landbouw: hydraulische uitrusting, bouwmachines, machines en uitrustingen voor wegenbouw, graafmachines en -uitrustingen - mineralen en ertsen, straatveegmachines, bakken en grijpers, kranen. Het bedrijf implementeert een volledig gamma van oplossingen - van de ontwikkeling en productie van voorzetapparatuur tot de levering, service en technische ondersteuning ervan. De fabriek voert een volledige productiecyclus uit. Alle vervaardigde producten worden ontwikkeld in ons eigen ontwerpbureau en de productie van alle elementen en de uiteindelijke assemblage van de eindproducten worden uitgevoerd in de productie-units van het bedrijf.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CHANFI IMPORT/EXPORT is een groothandel in internationale import-export. Wij importeren en exporteren goederen voor professionals in alle continenten. Levensmiddelen, - huishoudelijke apparaten, - conserven, - niet-alcoholische dranken, - gezondheid en hygiëne, - cosmetica. Evenals duizenden referenties zoals Coca-Cola, Fanta, Orangina en nog veel meer. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. MATTES KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  TRADING B.V. is een particuliere handelsonderneming in Nederland met haar hoofdkantoor in Rotterdam. Wij verlenen onze gewaardeerde klanten wereldwijde zakelijke oplossingen, kwaliteit merkproducten tegen betaalbare groothandelsprijzen met de beste logistieke diensten. Wij zijn een van Europa's grootste detailhandelaren, groothandelaren en distributeurs van dranken, waaronder frisdranken en energiedranken, alcoholische en niet-alcoholische bieren, melk en zuivelproducten, waaronder babymelk, chocolade en suikerwerk, thee en koffie. Wij bieden producten van toonaangevende levensmiddelenfabrikanten zoals Nestlé, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo en Ferrero aan bedrijven over de hele wereld. Wij beschikken over een uitgebreide toeleveringsketen en uitstekende relaties met fabrikanten. Wij zijn voortdurend op zoek naar aantrekkelijke en niche-productcategorieën en -merken die uniek en interessant zijn voor klanten. Wij selecteren betrouwbare leveranciers die producten op voorraad hebben die binnen 48 uur na bestelling beschikbaar zijn. Wij zijn niet de eerste, wij zijn niet de enige, maar wij zijn de beste in het leveren van FMCG-merken alsof wij deel uitmaken van uw bedrijf. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe zakelijke kansen voor u en innovatieve oplossingen, wij zijn trots op onze waarden.

  Website Open In New icon
 3. TWK-ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In de groeiende markt van meet- en automatiseringstechnologie ontwikkelen en produceren we klantspecifieke sensoren voor installatie van machines en machines. Ons groeiend sensortechnologieprogramma dient als basis voor de technologische innovatieproducten van onze klanten.Meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van sensoren zijn onze motor voor nieuwe technologische benaderingen. Onze klanten profiteren van hoogwaardige en vooral veilige sensoren voor elke behoefte.Functionele veiligheid voor mens en machine - dat is waar we voor staan als een langdurige fabrikant van kwaliteitssensoren aan uw zijde.Onze succes is gebaseerd op de toewijding en teamgeest van meer dan 100 medewerkers, wiens vaardigheden en toewijding ons in staat stellen de nieuwste technologieën en kwaliteitsnormen te implementeren

  Website Open In New icon
 4. TREVI BENNE SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het feit dat de onderneming ontstaan is vanuit 30 jaar ervaring in uitrustingen voor grondwerkmachines is voor Trevi Benne spa een onbetwistbaar voordeel. De technologische innovaties van de markt volgen is een opdracht die standvastigheid en vakkennis vereist. Graaf- en sloopwerkzaamheden, graafmachines, grijpers voor sloopwerk, metaalscharen, laadbakken, sloopmachines, laadbakken en snelkoppelingen, onderdelen voor grondwerkmachines, grijpers en breekmachines voor sloopwerkzaamheden, metaalscharen.

  Website Open In New icon
 5. GEMMO GROUP

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf dat hoogwaardige rupsonderstellen produceert, is opgericht in 1989 als Gemmo Riccardo in het beroemde noordoosten, de meest vooruitstrevende Italiaanse regio op technologisch en productiegebied. In de afgelopen jaren is Gemmo Riccardo al snel gegroeid wat tot de oprichting in 2001 van een nieuw bedrijf, de Gemmo Group, heeft geleid dat nu marktleider in zijn branche.

  Website Open In New icon
 1. ESTI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Productie van reserveonderdelen voor grondverzetmachines en warmgesmede onderdelen van speciaal staal van hoge kwaliteit. De grondstofkwaliteit en het permanente toezicht tijdens alle productiefases vormen sterke punten van het bedrijf. Door voortdurende investeringen in technologie en technische opleiding van haar personeel beschikt ESTI ook over de nodige knowhow voor het op professionele en veilige wijze uitvoeren van haar productieactiviteiten.

  Website Open In New icon
 2. HAMER POLSKA SP. Z O.O. SP. K.

  Polen

  Verified by europages badge

  In het kader van de uitvoering van het door de EU medegefinancierde project "Tenuitvoerlegging van de resultaten van O&O-werkzaamheden die bestaan in een innovatieve methode voor de drainage van uitgravingen in doorlaatbare bodems", voeren wij drainagewerkzaamheden uit die verband houden met de verlaging van het grondwaterpeil.Dit is vooral van belang bij de bouw van kubusvormige structuren in geïrrigeerde gebieden.

  Website Open In New icon
 3. BYFROHNWIESER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 4. ASTRAK

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 5. PIÈCES ENGINS TP

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 6. J. HEISS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 7. EURO BUCKET DI MAGAROTTO CHIARA

  Italië

  Verified by europages badge
 8. EURO BUCKET DI MAGAROTTO CHIARA

  Italië

  Verified by europages badge
 9. DIENSTLEISTUNGSZENTRUM SCHMIDT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 10. HOCH BAUMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. BME BAUMASCHINEN ERSATZTEILE INH. DIPL.-ING.(FH) MATHIAS SCHMIDT

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. WEDEL BAUMASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. DIMEXCO GROUP

  België

  Dimexco International werkt sinds 25 jaar in de import-export en sinds 20 jaar voornamelijk met Afrika. Onze onderneming biedt altijd een luisterend oor om aan de behoeften van de klanten te kunnen voldoen en biedt de mogelijkheid hoogwaardig materiaal te verkrijgen binnen een korte termijn en gebruik te maken van een doelmatige aftersales. Wij zorgen ervoor dat alles zo goed en vlot mogelijk verloopt wat betreft de bestellingen, de contacten en de uitvoering. OFFICIEEL DISTRIBUTEUR VAN SKF-LAGERS.

 4. HENLE BAUMASCHINENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  HENLE Baumaschinentechnik GmbH is een middelgrote fabrikant van aanbouwdelen voor bouwmachines uit Rammingen in Zuid-Duitsland. Het bedrijf is opgericht in 1981 en heeft 35 jaar ervaring. Het HENLE-team vormt de basis van het bedrijf. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een open en coöperatieve benadering van onze klanten en leveranciers. Hulpbronnen en milieubewust werk maken net zo goed deel uit van bedrijfsmanagement als een respectvolle en eerlijke samenwerking in ons team. Met ons vriendelijk en competente personeel kan de klant vertrouwen op een constante hoge kwaliteit en service. Opleiding is al enkele jaren bij ons een zeer belangrijke factor. We leiden ons regelmatig op in de bedrijfs-, en commerciële sector om goed voorbereid te zijn op de toekomst. We zijn gecertificeerd ISO 9001 en 14001, programma's voor kwaliteitsgarantie en milieubescherming.

 5. VEROTOOL TECHNIK GMBH

  Duitsland

  VeRotool is een van de grootste leveranciers van slijtonderdelen voor grondverzet- en bouwmachines in Europa. Tot onze klanten behoren de beroemdste fabrikanten van originele installaties, bekende fabrikanten van emmers en de handel in bouwmachines. We houden alle gangbare tandsystemen voor graafmachines en laders op voorraad. We hebben altijd meer dan 100.000 tanden plus accessoires, 900 ton slijtmateriaal (stalen platen, onderbouwbladen, messingstaal, slijtstrippen, speciale profielen) en lasthaken, dorpels, snelwisselsystemen, schroeven en moeren. Slijtagedelen voor grindwassing, recyclingmachines en asfalt- en betonmenginstallaties breiden het productassortiment uit en produceren in productie alles van zeer slijtvast staal. Het assortiment omvat graafmachine- en laderlasmessen, U-snijplotters, trapeziumvormige messen, egaliseerbladen, segmenten, slijtstrippen, halfpijlenprofielen, slijtplaten en -geleiders, schotten, kiezelmessen, voeringen, zeefplaten, hamers, hamers, enz.

 6. UEZ MISCHTECHNIK GMBH

  Duitsland

  UEZ Mischtechnik houdt zich vandaag uitsluitend bezig met de bouw van professionele high-performance dwangmixers voor vele industrieën, zoals de betonverwerkende industrie, industriële vloerconstructie, ovenbouw, betonverwijderaar, terrazzo, kleiklinkers, schilders, stukadoors en nog veel meer.De nieuwste generatie mixers van UEZ Mischtechnik bestrijkt een breed assortiment - van kleine, handige, dwangmixers UEZ FIPS voor 50 kg mengsels tot de grote 600 liter krachtige dwangmixer UEZ ZM 800. De voortdurende verdere ontwikkeling binnenin UEZ vindt altijd plaats in nauwe samenwerking met gebruikers en materiaalfabrikanten. Bekend vanwege hun extreem stabiele constructie en lange levensduur, worden de dwangmengers van UEZ tegenwoordig wereldwijd gebruikt en genieten ze een grote populariteit.Dit is mogelijk door onze aandacht op één ding te richten: maximale kwaliteit. Onze service begint met het verzoek van de klant.U wordt goed geadviseerd door getrainde en ervaren medewerkers.

 7. BAUMASCHINEN MEYER GMBH

  Duitsland

  Voor ons staan de tevredenheid en goed advies aan de klanten op de eerste plaats, want alleen zo kunnen langdurige partnerschappen ontstaan. Onze handel houdt zich vooral bezig met bouwmachines en reserveonderdelen voor openbare werken. Wij zijn een onafhankelijke fabrikant en kunnen u daardoor verschillende producten aanbieden en ook naar wens naar producten voor u zoeken. Wij letten erop machines van gerenommeerde producenten aan te bieden, producten van goede kwaliteit en betrouwbaarheid. We kunnen onze producten overal ter wereld exporteren. Een ander gedeelte van onze handel bestaat uit de verhuur van bouwmachines, waarin we verder uitbreiden en proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Als er een apparaat die u nodig hebt niet bij ons in het verhuurprogramma hebben, zullen wij proberen om dit apparaat alsnog op tijd te verkrijgen.

 8. YAROSLAVL PLANT KRASNYI MAYAK

  Rusland

  De fabriek "Krasniy Mayakplant " van JSC Yaroslavl is een fabrikant van elektrische aandrijvingen en aandrijfapparatuur: : oppervlakte-aandrijvingen, diepgaand, inclusief met ingebouwde motor, explosieveilig; triltafel; vibroblade; dekvloeren.De fabriek heeft zijn eigen engineering- en ontwerpkantoor met zeer moderne apparatuur en doeltreffende ingenieurs.We produceren niet alleen, maar we ontwerpen en ontwikkelen ook nieuwe modellen en typen aandrijvingen, en vinden ook oplossingen voor onze klanten met gebruik van de aandrijftechnologie.

 9. GOOSMANN BAUMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Goosmann Baumaschinen GmbH. Al meer dan 20 jaar. Als familiebedrijf zijn wij een competente partner in de bouwsector en de industrie.Import - Export. Aankoop en verkoop van alle soorten bouwmachines en bedrijfsvoertuigen. Verhuur Ons verhuurpark biedt u een uitgebreid assortiment machines en apparatuur.Kies de juiste bouwmachine voor uw aankomende bouwprojecten.Overtuig uzelf van de kwaliteit en de diversiteit van ons verhuurpark in Neuenhaus.Wij verheugen ons over uw bezoek! Bij ons voortdurend in het programma, verreikers met reeksen tot 21m, werkplatform met radiografische afstandsbediening.Verhuur van bouwmachines en minigraafmachines -telescooplader met reikwijdten tot ongeveer21m -mobiel baggerschip-track baggerschepen -wielladers -inslagen -rollers / trilplaten, enz.Transportdienst, die op verzoek snel, punctueel en goedkoop alle bouwmachines levert en terughaalt.

 10. MONFORT

  België

  Monfort is een Belgisch bedrijf dat gevestigd is te Sorée.Het is opgericht in 1981 en is gespecialiseerd in de im- en export van landbouwmachines, materiaal voor de grond-, water- en wegenbouwsector , alsook vrachtwagens.Het verkoopt landbouwmachines: - Tractors - Inkuilmachines - Maaidorsers - Aanhangwagens - Telescopische machines - Persen.Voor de grond-, water en wegenbouwsector: - Schoppen - Pushers - Laders - Zeven - Breekmachines - Kipauto's - Rollen - Containers - Aanhangwagens.Alsook auto's en bedrijfswagens: - Auto's -- 4x4 - Vrachtwagens.

Filters

Resultaten voor

Bouwplaatsen - machines - Import export

Aantal resultaten

8.275 bedrijven