• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouwplaatsen - machines

Resultaten voor

Bouwplaatsen - machines - Import export

 1. UGUR MAKINA CRUSHING & SCREENING

  Turkije

  Verified by europages badge

  Uğur Makina is een toonaangevend bedrijf dat naast het eigen land 40 andere landen bedient op het gebied van mijnbouw-, wegenbouw- en bouwmachines. Sinds onze oprichting richten we ons op de fabricage van hoogwaardige steenbreek-, zeef- en wasmachines. Onze missie is het bieden van innovatieve oplossingen die het creëren van duurzame ruimten ondersteunen. Onder het gerenommeerde merk Uğurmak® zijn we gespecialiseerd in de productie van een grote verscheidenheid aan machines voor de breek- en zeefsector. Onze uitgebreide productlijn bestaat uit: • Brekers: kaakbrekers, slagbrekers, verticale slagbrekers, secundaire brekers en tertiaire brekers. • Zeven: horizontale schudzeven, circulair bewegende zeven en steenzeven • Toevoerinrichtingen: schudtoevoerinrichtingen, tunneltoevoerinrichtingen, lichte bandtoevoerinrichtingen, transporteurtoevoerinrichtingen en zware bandtoevoerinrichtingen • Wassen: ontwateringszeef, schroefseparator • Transportbanden: riemtransportband en radiale transportband • Mobiele breek-zeefinstallatie • Mechanische stabilisatie-installaties Onze machines en installaties zijn met de uiterste zorg en nauwgezetheid ontworpen voor optimale prestaties en een lange levensduur. We stellen alles in het werk voor een uitmuntende dienstverlening tijdens het gehele klanttraject. Ons toegewijde team waarborgt een soepele inzet van onze machines: van presales tot aftersales en reserveonderdelen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. VINCE COMPANY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2022 is de onderneming Vince Company een in Toulouse gevestigd internationaal handelskantoor. Wij onderhandelen voor u bij onze diverse leveranciers voor de levering van goederen in grootverbruik. Wij werken voornamelijk met vakspecialisten binnen de handel die goederen willen inkopen. Wij werken tevens met ambachtswerkers en particulieren die grote hoeveelheden producten willen bestellen. Wij leveren dankzij diverse samenwerkingen. Of het nu de bevoorrading van uw producten bij onze leveranciers of het vervoer van uw goederen op het leveringsadres betreft, wij verzorgen alles. Na ontvangst van uw bestelling, zetten wij ons volledig in om uw goederen zo snel mogelijk te leveren zodat uw onderneming correct kan blijven draaien. Wij verzorgen vervolgens het transport van uw ladingen vanuit Europees Frankrijk naar: - Europees Frankrijk, - De Overzeese gebieden (Mayotte, Réunion, Martinique, Guadeloupe, Frans-Guyana, Nieuw-Caledonië, Frans-Polynesië, Wallis en Futuna), - Europa. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. JH-ITC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Iedere aannemer weet hoeveel kosten zijn gemoeid met bekistingen, stellingen of ankers, vooral omdat deze soms weken- of maandenlang op de bouwplaats nodig zijn. Dat gaat ook op voor bouwmachines en vooral voor kranen, die immers ook vaak een lange standtijd hebben, tot uiteindelijk ook de laatste werkzaamheden op de bouwplaats zijn afgerond. Bij investeringen is het daarom zinvol om na te gaan hoeveel ankers, stellingen of bekistingen moeten worden ingezet. De investeringskosten liggen voor tweedehands onderdelen aanzienlijk lager. Omdat we uitsluitend gecontroleerde, volledig functionerende goederen in uitstekende staat verkopen, is de inzettijd ervan nauwelijks minder dan bij nieuwe goederen. Neem de proef op de som. Vraag ons offerte voor bijvoorbeeld tweedehands ankers en vergelijk deze met overeenkomende nieuwe artikelen. U komt erachter hoeveel voordeliger u uit bent. En dat stelt u in staat om bij uw offertes al uw concurrenten het nakijken te geven.

 4. WEMATIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma Wematik GmbH werd in 2013 opgericht door de directeuren Gert Weersmann en Berend Jan Welink en is gebaseerd op de meer dan 30 jaar ervaring van de firma Welink en de jonge knowhow van Wearsman GmbH. In ons meer dan 8300 m² grote bedrijfspand in Nordhorn vindt u onze producttentoonstelling, servicewerkplaatsen, kantoren en ons magazijn/logistiekcentrum. Bezoek ons gerust op afspraak en krijg een duidelijk beeld van onze machines tijdens een productdemonstratie. Onze claim is het aanbieden van hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen met behoud van een individueel en persoonlijk contact met de klant. Daarom werken wij voortdurend samen met onze productontwikkelaars om ons assortiment uit te breiden en bestaande producten te verbeteren. Innovatieve nieuwe technieken en klantgerichte verbeteringen van de producten zijn voor ons bijzonder belangrijk. Er is echt voor elk wat wils in ons brede assortiment, van professionele werkplaatsen tot landbouwers, bedrijven en hobbyisten, wij leveren al tevreden klanten over de hele wereld.

 5. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CHANFI IMPORT/EXPORT is een groothandel in internationale import-export. Wij importeren en exporteren goederen voor professionals in alle continenten. Levensmiddelen, - huishoudelijke apparaten, - conserven, - niet-alcoholische dranken, - gezondheid en hygiëne, - cosmetica. Evenals duizenden referenties zoals Coca-Cola, Fanta, Orangina en nog veel meer. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TRACTO-TECHNIK ontwikkelt, produceert en verkoopt machines en toebehoren voor het ondergronds aanleggen en vernieuwen van pijpleidingen. Deze graafloze NODIG-technik wordt toegepast bij het aanleggen van leidingnetten voor water, gas, stroom, telecommunicatie, stadsverwarming, bij het koppelen van glasvezelkabels, bij het bouwen van pijpleidingen, alsmede bij de afvalwaterverwijdering. De klanten voor deze speciale machines komen hoofdzakelijk uit de sectoren diepbouw en speciale diepbouw, maar ook netwerkleveranciers en netbeheerders behoren tot de klanten. Bij alle productiehandelingen hecht TT waarde aan een perfecte productiekwaliteit. Reeds bij de inkoop van materialen richt TT zich op toeleveranciers met het hoogste kwaliteitsniveau. Met name de staalkwaliteit wordt aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen. Deze lopen als een rode draad door het gehele productieproces. Ultramoderne productietechniek, in uiterst nauwkeurige CNC-gestuurde bewerkingscentra worden de werkstukken in de juiste vorm gedraaid, geboord, gefreesd en geslepen.

 2. BME BAUMASCHINEN ERSATZTEILE INH. DIPL.-ING.(FH) MATHIAS SCHMIDT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij van BME BauMaschinen Ersatzteile distribueren systeemoplossingen, accessoires, reserveonderdelen en hulpstukken in hoogwaardige OEM-kwaliteit (Original Equipment Manufacturer) voor machines uit de bouwsector in heel Europa. Op basis van bestaande samenwerkingsverbanden met toonaangevende internationale bedrijven in de sector kunnen we de producten in ons assortiment aanbieden tegen een eerlijke prijs-prestatieverhouding. De technische oplossingen in ons portfolio worden gebruikt in mini- en midigraafmachines, graaflaadcombinaties, rupsdumpers, wielladers en nog veel meer. Uw voordelen: Producten van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs-prestatieverhouding, divers productassortiment, team van specialisten met vele jaren ervaring, deskundig en professioneel advies, BME snelle bestelprocedure - maakt de onmiddellijke verwerking van bestellingen mogelijk. Hoogwaardige producten, eersteklas service en een eerlijke prijs-prestatieverhouding - dat is waar BME BauMaschinen Ersatzteile voor staat.

 3. JACK&FILS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij Jack&Fils, uw specialist in de import en verkoop van bouwmachines. Wij streven ernaar u producten van uitzonderlijke kwaliteit te leveren, ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We werken samen met erkende fabrikanten met kwaliteitsgarantie, waardoor we robuuste, betrouwbare minigraafmachines met zorgvuldig geselecteerde onderdelen kunnen garanderen. Bij de aankoop van uw minigraafmachine, kunt u er zeker van zijn dat u een gedetailleerde handleiding krijgt waarin wordt uitgelegd hoe deze werkt, samen met waardevol advies over hoe u deze moet gebruiken. Ons doel is om u vanaf de eerste dag te helpen het beste uit uw investering te halen. Als u vragen hebt of hulp nodig hebt, voorziet ons team van hooggekwalificeerde technici u graag van de informatie die u nodig hebt. Ons assortiment omvat minigraafmachines, miniladers, kiepwagens, accessoires voor minigraafmachines, accessoires voor miniladers, wegwalsen, schaarliften, oprijplaten, aanhangers en veegmachines. Voor elk model minigraafmachine en minilader dat we aanbieden, bieden we een breed scala aan opties en accessoires om uw machine aan te passen aan uw specifieke behoeften. Bovendien kunt u de kleur kiezen die het beste bij uw voorkeuren past.

 4. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Welkom bij ÁRIK 21 - AGRO KFT, een private handelsonderneming die gevestigd is in Rotterdam (Nederland). Wij stellen alles in het werk om klanten wereldwijd ongeëvenaarde zakelijke oplossingen te bieden. We zijn gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige merkproducten tegen gunstige groothandelsprijzen aan bedrijven van elke omvang. Daarnaast staat onze naadloze logistieke dienstverlening garant voor tijdige leveringen. Als toonaangevende handelsonderneming leveren we als groothandelaar en distributeur uitmuntend werk af met een uitgebreid productaanbod. Onze portfolio omvat dranken zoals frisdranken en energiedranken, bieren met en zonder alcohol, zuivelproducten, waaronder babymelk, en heerlijke producten zoals chocolade, zoetwaren en premiumthee en -koffie. Dankzij onze sterke partnerships met gerenommeerde producenten zoals Nestlé, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo en Ferrero kunnen we bedrijven wereldwijd uitstekend bedienen. Door onze inzet voor uitmuntendheid verkennen we boeiende nichemarkten en unieke merken. We hebben betrouwbare relaties opgebouwd met leveranciers, waardoor we binnen 48 uur kunnen leveren. De kernwaarden van ÁRIK 21 - AGRO KFT zijn vertrouwen en langdurige partnerships. Ons ervaren team combineert handelsgeest met een visionaire benadering. Dit staat garant voor efficiënte transacties. Wij streven naar samenwerkingen die verdergaan dan de order zelf en de nadruk leggen op wederzijdse groei.

 5. THOMSON MACHINERY BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Bij Thomson Machinery BV zijn we gespecialiseerd in sourcen en handelen met een uitgebreid assortiment uitrustingen voor diverse industrieën zoals bouw, scheepsbouw, graafwerkzaamheden, beton-/ wegenbouw, oppervlakte & en ondergrondse mijnbouw, landschapsontwikkeling, landbouw, vrachtvervoer en meer. Wij streven ernaar uw ultieme bestemming te zijn voor al uw uitrustingen. Wij zetten ons in om nauwkeurige beeldmateriaal van de werkelijke staat van elke door ons verkochte machine te bieden, om te garanderen dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Met expertise in het inkopen en verkopen van uitrustingen van elk merk, model en jaar, staan wij voor u klaar om u te helpen bij zowel de verkoop als aankoop. Vergeet niet te vragen naar onze financieringsopties. Onze uitgebreide aanbod diensten en mogelijkheden tot meerwaarde maakt het onderscheid op de markt. Onze specifieke en zorgvuldig uitgevoerde diensten maken gebruik van ultramoderne fysieke en digitale tools, wat ons tot marktleider maakt. Wij bieden hoogwaardige bijstand voor de handel via industriële machinetransacties die diverse categorieën dekken: Metaalbewerkingsmachines, houtbewerkingsmachines, printers, Industriële automatiseringstechnologie, voortstuwing & transportbanden, vorkheftrucks & industriële trucks, voedselverwerkingsmachines, bouwmachines en materiaal voor goederenhantering. Uw behoeften zijn onze prioriteit. Onze diensten zijn erop gericht volledige steun te bieden tijdens het gehele proces, inclusief advies, promoten, kopen en het verkopen van uw industriële machines.

 1. AMBERG UMWELT-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Amberg Umwelt-Technik - de specialisten voor advies - productie - handel - installatie en service van: Ademluchttoevoersystemen (beschermende ventilatie), airconditioningsystemen, standkachels, dieselpartikelfilters, luchtfilters, stof- en voorafscheiders voor motoren. In de afgelopen jaren heeft Amberg Umwelt-Technik GmbH zich gevestigd als een van de toonaangevende specialistische bedrijven voor airconditioningtechnologie, dieselfiltertechnologie en ademluchtvoorzieningstechnologie (beschermende ventilatie) voor bouwmachines in Duitsland. Naast consciëntieus advies aan fabrikanten en dealers van bouwmachines en de productie van hoogwaardige componenten, zorgen de speciaal opgeleide medewerkers van de klantenservice ter plaatse voor een snelle en professionele montage en onderhoud van de machines.

 2. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Turkije

  Verified by europages badge

  MRM Concrete Batching Plants werd opgericht in 2014 en is een toonaangevende fabrikant in Turkije, gespecialiseerd in compacte, mobiele en stationaire betoncentrales. Met een geïntegreerd ontwerp- en productieproces hebben we met succes talloze betoncentrales geïnstalleerd en in gebruik genomen in verschillende landen over de hele wereld en bieden we een betrouwbare dienst na verkoop. Ons wereldwijde bereik strekt zich uit over 4 continenten en onze mobiele en stationaire betoncentrales worden geëxporteerd naar tientallen verschillende landen. In onze ultramoderne fabrieken in Ankara Başkent Organized Industrial Zone bereiken we een opmerkelijke productiecapaciteit van 60 batchinginstallaties per jaar op een gesloten oppervlakte van 12, 000 m². Ons deskundige personeel, uitgerust met geavanceerde technologie en machines, heeft snel naamsbekendheid verworven door compromisloze kwaliteit en uitzonderlijke service te leveren. Ons assortiment: •Stationaire betoncentrales •Mobiele betoncentrales •Site Type Power Plants •Compacte betoncentrales •Cement silo's en silo-uitrusting •Betonmixers Bij MRM Betoncentrales dekken onze stortklare betoncentrales een uitgebreid gamma van processen af, van productie van topkwaliteit tot naadloze installatie, evenals een uitgebreide dienst-na-verkoop opleiding en levering van reserveonderdelen. We zijn toegewijd aan klanttevredenheid en streven ernaar om superieure producten en diensten te leveren tijdens elke stap. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 1. GEMMO GROUP

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf dat hoogwaardige rupsonderstellen produceert, is opgericht in 1989 als Gemmo Riccardo in het beroemde noordoosten, de meest vooruitstrevende Italiaanse regio op technologisch en productiegebied. In de afgelopen jaren is Gemmo Riccardo al snel gegroeid wat tot de oprichting in 2001 van een nieuw bedrijf, de Gemmo Group, heeft geleid dat nu marktleider in zijn branche.

 2. TREVI BENNE SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het feit dat de onderneming ontstaan is vanuit 30 jaar ervaring in uitrustingen voor grondwerkmachines is voor Trevi Benne spa een onbetwistbaar voordeel. De technologische innovaties van de markt volgen is een opdracht die standvastigheid en vakkennis vereist. Graaf- en sloopwerkzaamheden, graafmachines, grijpers voor sloopwerk, metaalscharen, laadbakken, sloopmachines, laadbakken en snelkoppelingen, onderdelen voor grondwerkmachines, grijpers en breekmachines voor sloopwerkzaamheden, metaalscharen.

 3. LAMA BUSHINGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LAMA BUSHINGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glijlagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, ringen van brons, Pendels, gelede koppen, ringen uit twee metalen, glijplaten, hoogwaardige kunststof, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 4. BYFROHNWIESER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BYFROHNWIESER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Seekirchen, Oostenrijk.

 5. J. HEISS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf J. HEISS GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Lenggries, Duitsland.

 6. EURO BUCKET DI MAGAROTTO CHIARA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EURO BUCKET DI MAGAROTTO CHIARA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren laadbakken voor de bouwindustrie, laadbakken voor mechanische schoppen, verhuur van apparatuur voor de bouw, en luchtplatformen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Sant'elena, Italië.

 7. BAUFA BAU- UND FAHRZEUGTECHNIK ERXLEBEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BAUFA BAU- UND FAHRZEUGTECHNIK ERXLEBEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Erxleben, Duitsland.

 8. RESALE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RESALE GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Heftrucks, tweedehands gereedschapsmachines, machines voor de bewerking van metaal, houtbehandelingsmachines, verpakkingsmachines, textielmachines, landbouwmachines, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 1. ANTARES LIFE CYCLE SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANTARES LIFE CYCLE SOLUTIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren reserveonderdelen, omgekeerde engineering, technisch advies, commerciële voertuigen, en stuk van gietijzer. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 2. WEDEL BAUMASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WEDEL BAUMASCHINENTEILE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Pommersfelden, Duitsland.

 3. VEROTOOL TECHNIK GMBH

  Duitsland

  VeRotool is een van de grootste leveranciers van slijtonderdelen voor grondverzet- en bouwmachines in Europa. Tot onze klanten behoren de beroemdste fabrikanten van originele installaties, bekende fabrikanten van emmers en de handel in bouwmachines. We houden alle gangbare tandsystemen voor graafmachines en laders op voorraad. We hebben altijd meer dan 100.000 tanden plus accessoires, 900 ton slijtmateriaal (stalen platen, onderbouwbladen, messingstaal, slijtstrippen, speciale profielen) en lasthaken, dorpels, snelwisselsystemen, schroeven en moeren. Slijtagedelen voor grindwassing, recyclingmachines en asfalt- en betonmenginstallaties breiden het productassortiment uit en produceren in productie alles van zeer slijtvast staal. Het assortiment omvat graafmachine- en laderlasmessen, U-snijplotters, trapeziumvormige messen, egaliseerbladen, segmenten, slijtstrippen, halfpijlenprofielen, slijtplaten en -geleiders, schotten, kiezelmessen, voeringen, zeefplaten, hamers, hamers, enz.

 4. HENLE BAUMASCHINENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  HENLE Baumaschinentechnik GmbH is een middelgrote fabrikant van aanbouwdelen voor bouwmachines uit Rammingen in Zuid-Duitsland. Het bedrijf is opgericht in 1981 en heeft 35 jaar ervaring. Het HENLE-team vormt de basis van het bedrijf. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een open en coöperatieve benadering van onze klanten en leveranciers. Hulpbronnen en milieubewust werk maken net zo goed deel uit van bedrijfsmanagement als een respectvolle en eerlijke samenwerking in ons team. Met ons vriendelijk en competente personeel kan de klant vertrouwen op een constante hoge kwaliteit en service. Opleiding is al enkele jaren bij ons een zeer belangrijke factor. We leiden ons regelmatig op in de bedrijfs-, en commerciële sector om goed voorbereid te zijn op de toekomst. We zijn gecertificeerd ISO 9001 en 14001, programma's voor kwaliteitsgarantie en milieubescherming.

 5. UEZ MISCHTECHNIK GMBH

  Duitsland

  UEZ Mischtechnik houdt zich vandaag uitsluitend bezig met de bouw van professionele high-performance dwangmixers voor vele industrieën, zoals de betonverwerkende industrie, industriële vloerconstructie, ovenbouw, betonverwijderaar, terrazzo, kleiklinkers, schilders, stukadoors en nog veel meer.De nieuwste generatie mixers van UEZ Mischtechnik bestrijkt een breed assortiment - van kleine, handige, dwangmixers UEZ FIPS voor 50 kg mengsels tot de grote 600 liter krachtige dwangmixer UEZ ZM 800. De voortdurende verdere ontwikkeling binnenin UEZ vindt altijd plaats in nauwe samenwerking met gebruikers en materiaalfabrikanten. Bekend vanwege hun extreem stabiele constructie en lange levensduur, worden de dwangmengers van UEZ tegenwoordig wereldwijd gebruikt en genieten ze een grote populariteit.Dit is mogelijk door onze aandacht op één ding te richten: maximale kwaliteit. Onze service begint met het verzoek van de klant.U wordt goed geadviseerd door getrainde en ervaren medewerkers.

 6. BAUMASCHINEN MEYER GMBH

  Duitsland

  Voor ons staan de tevredenheid en goed advies aan de klanten op de eerste plaats, want alleen zo kunnen langdurige partnerschappen ontstaan. Onze handel houdt zich vooral bezig met bouwmachines en reserveonderdelen voor openbare werken. Wij zijn een onafhankelijke fabrikant en kunnen u daardoor verschillende producten aanbieden en ook naar wens naar producten voor u zoeken. Wij letten erop machines van gerenommeerde producenten aan te bieden, producten van goede kwaliteit en betrouwbaarheid. We kunnen onze producten overal ter wereld exporteren. Een ander gedeelte van onze handel bestaat uit de verhuur van bouwmachines, waarin we verder uitbreiden en proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Als er een apparaat die u nodig hebt niet bij ons in het verhuurprogramma hebben, zullen wij proberen om dit apparaat alsnog op tijd te verkrijgen.

 7. GOOSMANN BAUMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Goosmann Baumaschinen GmbH. Al meer dan 20 jaar. Als familiebedrijf zijn wij een competente partner in de bouwsector en de industrie.Import - Export. Aankoop en verkoop van alle soorten bouwmachines en bedrijfsvoertuigen. Verhuur Ons verhuurpark biedt u een uitgebreid assortiment machines en apparatuur.Kies de juiste bouwmachine voor uw aankomende bouwprojecten.Overtuig uzelf van de kwaliteit en de diversiteit van ons verhuurpark in Neuenhaus.Wij verheugen ons over uw bezoek! Bij ons voortdurend in het programma, verreikers met reeksen tot 21m, werkplatform met radiografische afstandsbediening.Verhuur van bouwmachines en minigraafmachines -telescooplader met reikwijdten tot ongeveer21m -mobiel baggerschip-track baggerschepen -wielladers -inslagen -rollers / trilplaten, enz.Transportdienst, die op verzoek snel, punctueel en goedkoop alle bouwmachines levert en terughaalt.

 8. MONFORT

  België

  Monfort is een Belgisch bedrijf dat gevestigd is te Sorée.Het is opgericht in 1981 en is gespecialiseerd in de im- en export van landbouwmachines, materiaal voor de grond-, water- en wegenbouwsector , alsook vrachtwagens.Het verkoopt landbouwmachines: - Tractors - Inkuilmachines - Maaidorsers - Aanhangwagens - Telescopische machines - Persen.Voor de grond-, water en wegenbouwsector: - Schoppen - Pushers - Laders - Zeven - Breekmachines - Kipauto's - Rollen - Containers - Aanhangwagens.Alsook auto's en bedrijfswagens: - Auto's -- 4x4 - Vrachtwagens.

 9. JAKOB THALER GMBH KABELVERLEGE- UND SPULMASCHINENFABRIK

  Duitsland

  In 1964 bracht de Zuid-Tiroolse Jakob Thaler het idee van het leggen van machinekabels naar Noord-Duitsland.Hieruit is door jarenlange ervaring een breed scala aan producten ontstaan.Beginnend met de productie van de "Kabelhund" kabelschuif, werd het programma al snel uitgebreid met kabellieren met kabeltrolleys.Er waren ook andere producten zoals kabelopwindsystemen.Voor bepaalde applicatietechnieken zijn in de loop van de tijd vanuit standaardproductie speciale machines ontwikkeld.Dankzij tientallen jaren ervaring hebben we altijd de vinger aan de pols bij productontwikkeling.Thaler-producten uit het huidige assortiment vertegenwoordigen de nieuwste technische normen en voldoen aan de voorschriften van de kabelindustrie, telecommunicatie- en energieleveranciers.De constante aanwezigheid van medewerkers op locatie geeft het bedrijf de mogelijkheid om op speciale verzoeken in te gaan en deze uit te voeren.

 10. FIORIN EZIO EREDI DI FIORIN ALBERTO & C. SNC

  Italië

  Fiorin Ezio Eredi houdt zich bezig met onderhoud, pechverhelping en reparatie van vrachtwagens en industriële voertuigen, laadschoppen, graafmachines, grondverzetmachines, tractoren en landbouwmachines, generatoraggregaten en industriële motoren. De activiteit, ontstaan op het initiatief van Ezio Fiorin in 1955, bestond aanvankelijk uit de reparatie van motoren en gereedschapsmachines voornamelijk uit de landbouwsector, maar heeft zich in korte tijd uitgebreid tot andere vakgebieden. De zoon Alberto beheert nu een sterk gevestigde activiteit bestaande uit de reparatie, pechverhelping en onderhoud, in de landbouwsector, van industriële motoren en werktuigen, grondverzetmachines en bouwmachines en allerlei andere soorten machines en werktuigen in een moderne en goed uitgeruste werkplaats. Deze onderneming is erkend voor de pechverhelping van diverse voorname merken op de markt. De onderneming beschikt over een mobiele werkplaats voor reparatie en pechverhelping op locatie.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bouwplaatsen - machines - Import export

Aantal resultaten

7.826 Bedrijven