• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouwplaatsen - machines

Resultaten voor

Bouwplaatsen - machines - Import export

 1. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  TRACTO-TECHNIK ontwikkelt, produceert en verkoopt machines en toebehoren voor het ondergronds aanleggen en vernieuwen van pijpleidingen. Deze graafloze NODIG-technik wordt toegepast bij het aanleggen van leidingnetten voor water, gas, stroom, telecommunicatie, stadsverwarming, bij het koppelen van glasvezelkabels, bij het bouwen van pijpleidingen, alsmede bij de afvalwaterverwijdering. De klanten voor deze speciale machines komen hoofdzakelijk uit de sectoren diepbouw en speciale diepbouw, maar ook netwerkleveranciers en netbeheerders behoren tot de klanten. Bij alle productiehandelingen hecht TT waarde aan een perfecte productiekwaliteit. Reeds bij de inkoop van materialen richt TT zich op toeleveranciers met het hoogste kwaliteitsniveau. Met name de staalkwaliteit wordt aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen. Deze lopen als een rode draad door het gehele productieproces. Ultramoderne productietechniek, in uiterst nauwkeurige CNC-gestuurde bewerkingscentra worden de werkstukken in de juiste vorm gedraaid, geboord, gefreesd en geslepen.

 2. JH-ITC GMBH

  Duitsland

  Iedere aannemer weet hoeveel kosten zijn gemoeid met bekistingen, stellingen of ankers, vooral omdat deze soms weken- of maandenlang op de bouwplaats nodig zijn. Dat gaat ook op voor bouwmachines en vooral voor kranen, die immers ook vaak een lange standtijd hebben, tot uiteindelijk ook de laatste werkzaamheden op de bouwplaats zijn afgerond. Bij investeringen is het daarom zinvol om na te gaan hoeveel ankers, stellingen of bekistingen moeten worden ingezet. De investeringskosten liggen voor tweedehands onderdelen aanzienlijk lager. Omdat we uitsluitend gecontroleerde, volledig functionerende goederen in uitstekende staat verkopen, is de inzettijd ervan nauwelijks minder dan bij nieuwe goederen. Neem de proef op de som. Vraag ons offerte voor bijvoorbeeld tweedehands ankers en vergelijk deze met overeenkomende nieuwe artikelen. U komt erachter hoeveel voordeliger u uit bent. En dat stelt u in staat om bij uw offertes al uw concurrenten het nakijken te geven.

 3. VINCE COMPANY

  Frankrijk

  Sinds 2022 is de onderneming Vince Company een in Toulouse gevestigd internationaal handelskantoor. Wij onderhandelen voor u bij onze diverse leveranciers voor de levering van goederen in grootverbruik. Wij werken voornamelijk met vakspecialisten binnen de handel die goederen willen inkopen. Wij werken tevens met ambachtswerkers en particulieren die grote hoeveelheden producten willen bestellen. Wij leveren dankzij diverse samenwerkingen. Of het nu de bevoorrading van uw producten bij onze leveranciers of het vervoer van uw goederen op het leveringsadres betreft, wij verzorgen alles. Na ontvangst van uw bestelling, zetten wij ons volledig in om uw goederen zo snel mogelijk te leveren zodat uw onderneming correct kan blijven draaien. Wij verzorgen vervolgens het transport van uw ladingen vanuit Europees Frankrijk naar: - Europees Frankrijk, - De Overzeese gebieden (Mayotte, Réunion, Martinique, Guadeloupe, Frans-Guyana, Nieuw-Caledonië, Frans-Polynesië, Wallis en Futuna), - Europa. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrijk

  CHANFI IMPORT/EXPORT is een groothandel in internationale import-export. Wij importeren en exporteren goederen voor professionals in alle continenten. Levensmiddelen, - huishoudelijke apparaten, - conserven, - niet-alcoholische dranken, - gezondheid en hygiëne, - cosmetica. Evenals duizenden referenties zoals Coca-Cola, Fanta, Orangina en nog veel meer. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 5. WEMATIK GMBH

  Duitsland

  De firma Wematik GmbH werd in 2013 opgericht door de directeuren Gert Weersmann en Berend Jan Welink en is gebaseerd op de meer dan 30 jaar ervaring van de firma Welink en de jonge knowhow van Wearsman GmbH. In ons meer dan 8300 m² grote bedrijfspand in Nordhorn vindt u onze producttentoonstelling, servicewerkplaatsen, kantoren en ons magazijn/logistiekcentrum. Bezoek ons gerust op afspraak en krijg een duidelijk beeld van onze machines tijdens een productdemonstratie. Onze claim is het aanbieden van hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen met behoud van een individueel en persoonlijk contact met de klant. Daarom werken wij voortdurend samen met onze productontwikkelaars om ons assortiment uit te breiden en bestaande producten te verbeteren. Innovatieve nieuwe technieken en klantgerichte verbeteringen van de producten zijn voor ons bijzonder belangrijk. Er is echt voor elk wat wils in ons brede assortiment, van professionele werkplaatsen tot landbouwers, bedrijven en hobbyisten, wij leveren al tevreden klanten over de hele wereld.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TREVI BENNE SPA

  Italië

  Het feit dat de onderneming ontstaan is vanuit 30 jaar ervaring in uitrustingen voor grondwerkmachines is voor Trevi Benne spa een onbetwistbaar voordeel. De technologische innovaties van de markt volgen is een opdracht die standvastigheid en vakkennis vereist. Graaf- en sloopwerkzaamheden, graafmachines, grijpers voor sloopwerk, metaalscharen, laadbakken, sloopmachines, laadbakken en snelkoppelingen, onderdelen voor grondwerkmachines, grijpers en breekmachines voor sloopwerkzaamheden, metaalscharen.

 2. GEMMO GROUP

  Italië

  Het bedrijf dat hoogwaardige rupsonderstellen produceert, is opgericht in 1989 als Gemmo Riccardo in het beroemde noordoosten, de meest vooruitstrevende Italiaanse regio op technologisch en productiegebied. In de afgelopen jaren is Gemmo Riccardo al snel gegroeid wat tot de oprichting in 2001 van een nieuw bedrijf, de Gemmo Group, heeft geleid dat nu marktleider in zijn branche.

 3. LAMA BUSHINGS GMBH

  Duitsland

 4. BYFROHNWIESER GMBH

  Oostenrijk

 5. J. HEISS GMBH

  Duitsland

 1. EURO BUCKET DI MAGAROTTO CHIARA

  Italië

 2. DIENSTLEISTUNGSZENTRUM SCHMIDT GMBH

  Duitsland

 1. BAUFA BAU- UND FAHRZEUGTECHNIK ERXLEBEN GMBH

  Duitsland

 2. RESALE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. HOCH BAUMASCHINEN GMBH

  Duitsland

 4. WEDEL BAUMASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. BME BAUMASCHINEN ERSATZTEILE INH. DIPL.-ING.(FH) MATHIAS SCHMIDT

  Duitsland

 6. DIMEXCO GROUP

  België

  Dimexco International werkt sinds 25 jaar in de import-export en sinds 20 jaar voornamelijk met Afrika. Onze onderneming biedt altijd een luisterend oor om aan de behoeften van de klanten te kunnen voldoen en biedt de mogelijkheid hoogwaardig materiaal te verkrijgen binnen een korte termijn en gebruik te maken van een doelmatige aftersales. Wij zorgen ervoor dat alles zo goed en vlot mogelijk verloopt wat betreft de bestellingen, de contacten en de uitvoering. OFFICIEEL DISTRIBUTEUR VAN SKF-LAGERS.

 7. HENLE BAUMASCHINENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  HENLE Baumaschinentechnik GmbH is een middelgrote fabrikant van aanbouwdelen voor bouwmachines uit Rammingen in Zuid-Duitsland. Het bedrijf is opgericht in 1981 en heeft 35 jaar ervaring. Het HENLE-team vormt de basis van het bedrijf. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een open en coöperatieve benadering van onze klanten en leveranciers. Hulpbronnen en milieubewust werk maken net zo goed deel uit van bedrijfsmanagement als een respectvolle en eerlijke samenwerking in ons team. Met ons vriendelijk en competente personeel kan de klant vertrouwen op een constante hoge kwaliteit en service. Opleiding is al enkele jaren bij ons een zeer belangrijke factor. We leiden ons regelmatig op in de bedrijfs-, en commerciële sector om goed voorbereid te zijn op de toekomst. We zijn gecertificeerd ISO 9001 en 14001, programma's voor kwaliteitsgarantie en milieubescherming.

 8. VEROTOOL TECHNIK GMBH

  Duitsland

  VeRotool is een van de grootste leveranciers van slijtonderdelen voor grondverzet- en bouwmachines in Europa. Tot onze klanten behoren de beroemdste fabrikanten van originele installaties, bekende fabrikanten van emmers en de handel in bouwmachines. We houden alle gangbare tandsystemen voor graafmachines en laders op voorraad. We hebben altijd meer dan 100.000 tanden plus accessoires, 900 ton slijtmateriaal (stalen platen, onderbouwbladen, messingstaal, slijtstrippen, speciale profielen) en lasthaken, dorpels, snelwisselsystemen, schroeven en moeren. Slijtagedelen voor grindwassing, recyclingmachines en asfalt- en betonmenginstallaties breiden het productassortiment uit en produceren in productie alles van zeer slijtvast staal. Het assortiment omvat graafmachine- en laderlasmessen, U-snijplotters, trapeziumvormige messen, egaliseerbladen, segmenten, slijtstrippen, halfpijlenprofielen, slijtplaten en -geleiders, schotten, kiezelmessen, voeringen, zeefplaten, hamers, hamers, enz.

 1. UEZ MISCHTECHNIK GMBH

  Duitsland

  UEZ Mischtechnik houdt zich vandaag uitsluitend bezig met de bouw van professionele high-performance dwangmixers voor vele industrieën, zoals de betonverwerkende industrie, industriële vloerconstructie, ovenbouw, betonverwijderaar, terrazzo, kleiklinkers, schilders, stukadoors en nog veel meer.De nieuwste generatie mixers van UEZ Mischtechnik bestrijkt een breed assortiment - van kleine, handige, dwangmixers UEZ FIPS voor 50 kg mengsels tot de grote 600 liter krachtige dwangmixer UEZ ZM 800. De voortdurende verdere ontwikkeling binnenin UEZ vindt altijd plaats in nauwe samenwerking met gebruikers en materiaalfabrikanten. Bekend vanwege hun extreem stabiele constructie en lange levensduur, worden de dwangmengers van UEZ tegenwoordig wereldwijd gebruikt en genieten ze een grote populariteit.Dit is mogelijk door onze aandacht op één ding te richten: maximale kwaliteit. Onze service begint met het verzoek van de klant.U wordt goed geadviseerd door getrainde en ervaren medewerkers.

 2. BAUMASCHINEN MEYER GMBH

  Duitsland

  Voor ons staan de tevredenheid en goed advies aan de klanten op de eerste plaats, want alleen zo kunnen langdurige partnerschappen ontstaan. Onze handel houdt zich vooral bezig met bouwmachines en reserveonderdelen voor openbare werken. Wij zijn een onafhankelijke fabrikant en kunnen u daardoor verschillende producten aanbieden en ook naar wens naar producten voor u zoeken. Wij letten erop machines van gerenommeerde producenten aan te bieden, producten van goede kwaliteit en betrouwbaarheid. We kunnen onze producten overal ter wereld exporteren. Een ander gedeelte van onze handel bestaat uit de verhuur van bouwmachines, waarin we verder uitbreiden en proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Als er een apparaat die u nodig hebt niet bij ons in het verhuurprogramma hebben, zullen wij proberen om dit apparaat alsnog op tijd te verkrijgen.

 3. GOOSMANN BAUMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Goosmann Baumaschinen GmbH. Al meer dan 20 jaar. Als familiebedrijf zijn wij een competente partner in de bouwsector en de industrie.Import - Export. Aankoop en verkoop van alle soorten bouwmachines en bedrijfsvoertuigen. Verhuur Ons verhuurpark biedt u een uitgebreid assortiment machines en apparatuur.Kies de juiste bouwmachine voor uw aankomende bouwprojecten.Overtuig uzelf van de kwaliteit en de diversiteit van ons verhuurpark in Neuenhaus.Wij verheugen ons over uw bezoek! Bij ons voortdurend in het programma, verreikers met reeksen tot 21m, werkplatform met radiografische afstandsbediening.Verhuur van bouwmachines en minigraafmachines -telescooplader met reikwijdten tot ongeveer21m -mobiel baggerschip-track baggerschepen -wielladers -inslagen -rollers / trilplaten, enz.Transportdienst, die op verzoek snel, punctueel en goedkoop alle bouwmachines levert en terughaalt.

 4. MONFORT

  België

  Monfort is een Belgisch bedrijf dat gevestigd is te Sorée.Het is opgericht in 1981 en is gespecialiseerd in de im- en export van landbouwmachines, materiaal voor de grond-, water- en wegenbouwsector , alsook vrachtwagens.Het verkoopt landbouwmachines: - Tractors - Inkuilmachines - Maaidorsers - Aanhangwagens - Telescopische machines - Persen.Voor de grond-, water en wegenbouwsector: - Schoppen - Pushers - Laders - Zeven - Breekmachines - Kipauto's - Rollen - Containers - Aanhangwagens.Alsook auto's en bedrijfswagens: - Auto's -- 4x4 - Vrachtwagens.

 5. JAKOB THALER GMBH KABELVERLEGE- UND SPULMASCHINENFABRIK

  Duitsland

  In 1964 bracht de Zuid-Tiroolse Jakob Thaler het idee van het leggen van machinekabels naar Noord-Duitsland.Hieruit is door jarenlange ervaring een breed scala aan producten ontstaan.Beginnend met de productie van de "Kabelhund" kabelschuif, werd het programma al snel uitgebreid met kabellieren met kabeltrolleys.Er waren ook andere producten zoals kabelopwindsystemen.Voor bepaalde applicatietechnieken zijn in de loop van de tijd vanuit standaardproductie speciale machines ontwikkeld.Dankzij tientallen jaren ervaring hebben we altijd de vinger aan de pols bij productontwikkeling.Thaler-producten uit het huidige assortiment vertegenwoordigen de nieuwste technische normen en voldoen aan de voorschriften van de kabelindustrie, telecommunicatie- en energieleveranciers.De constante aanwezigheid van medewerkers op locatie geeft het bedrijf de mogelijkheid om op speciale verzoeken in te gaan en deze uit te voeren.

 6. FIORIN EZIO EREDI DI FIORIN ALBERTO & C. SNC

  Italië

  Fiorin Ezio Eredi houdt zich bezig met onderhoud, pechverhelping en reparatie van vrachtwagens en industriële voertuigen, laadschoppen, graafmachines, grondverzetmachines, tractoren en landbouwmachines, generatoraggregaten en industriële motoren. De activiteit, ontstaan op het initiatief van Ezio Fiorin in 1955, bestond aanvankelijk uit de reparatie van motoren en gereedschapsmachines voornamelijk uit de landbouwsector, maar heeft zich in korte tijd uitgebreid tot andere vakgebieden. De zoon Alberto beheert nu een sterk gevestigde activiteit bestaande uit de reparatie, pechverhelping en onderhoud, in de landbouwsector, van industriële motoren en werktuigen, grondverzetmachines en bouwmachines en allerlei andere soorten machines en werktuigen in een moderne en goed uitgeruste werkplaats. Deze onderneming is erkend voor de pechverhelping van diverse voorname merken op de markt. De onderneming beschikt over een mobiele werkplaats voor reparatie en pechverhelping op locatie.

 7. CONSTRUCTIE SPIESSENS

  België

  Spiessens Constructie wil zich verder ontwikkelen tot een klantgerichte machinebouwer die steeds voor haar klanten de perfecte oplossing op maat vindt. We hebben een jong, innovatief team ingenieurs die klaar staat om alles naar uw wensen en noden te ontwerpen. In de toekomst blijven wij investeren in onze werknemers, d.m.v. opleidingen, zodat zij aan onze klanten steeds hoogwaardige machines kunnen afleveren. Bijgestaan door onze partners en zusterbedrijven, willen wij een voornamere rol gaan spelen in de machinebouw in België. Door de kennis die opgedaan is in de afgelopen jaren op het gebied van projectplanning zien wij echter ook heel wat kansen om nog verder uit te breiden naar klanten in het buitenland. Om alle voorgaande dingen te kunnen realiseren blijven wij constant mee evolueren op het gebied van technologie en maken wij machines naar de laatste normen.

 8. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Rusland

  LLC Technopark Impulse is een onderdeel van de gediversifieerde industriële groep Tradicia. Technopark Impulse produceert hulpstukken voor speciale apparatuur voor ondernemingen in de wegenbouw, de gemeentelijke industrie, de mijnbouw en de landbouw: hydraulische uitrusting, bouwmachines, machines en uitrustingen voor wegenbouw, graafmachines en -uitrustingen - mineralen en ertsen, straatveegmachines, bakken en grijpers, kranen. Het bedrijf implementeert een volledig gamma van oplossingen - van de ontwikkeling en productie van voorzetapparatuur tot de levering, service en technische ondersteuning ervan. De fabriek voert een volledige productiecyclus uit. Alle vervaardigde producten worden ontwikkeld in ons eigen ontwerpbureau en de productie van alle elementen en de uiteindelijke assemblage van de eindproducten worden uitgevoerd in de productie-units van het bedrijf.

 9. HYDR'ETANCH

  Frankrijk

  Hydr’ Étanch : Handel in reserveonderdelen voor Openbare Werken, gespecialiseerd in Meer dan 1100 referenties waaronder rotaties, voor graafmachines en scheplaadmachines, oude en nieuwe gamma's (POCLAIN en CASE POCLAIN). Hydr Etanch is gespecialiseerd in de handel van originele en aanpasbare reserveonderdelen van CASE POCLAIN.Als concessiehouder van Case Poclain Oise, concessiehouder van Case Poclain Beauvais, concessiehouder van Case Poclain Amiens, Concessiehouder van Case Poclain.Creil. Distributie en handel in reserveonderdelen voor bouwmachines van alle merken. Wij leveren al jarenlang aan vakmensen en verzorgen de distributie in Frankrijk en daarbuiten.Wij zorgen voor de formaliteiten voor het wegtransport, transport met vliegtuig of met de boot.

 10. KEYMACO

  België

  Dealer van topmerken Voor elke klasse en type van bouwmachines heeft Keymaco een topmerk in huis. Elk merk staat garant voor kwaliteit, een lange levensduur en maximale betrouwbaarheid. Dankzij de hechte en vaak exclusieve relaties met de verschillende leveranciers kan u bij Keymaco rekenen op een snelle levertijd. Bij een aankoop kan u meteen ook de terugname van uw oude machine regelen. Keymaco neemt, indien gewenst, uw machine over tegen marktconforme prijzen. Wanneer de machine zich nog in een goede staat bevindt, bieden wij deze aan onze klanten aan als occasie. Dankzij de samenwerking met een financiële instelling kan Keymaco bij uw aankoop meteen een financierings- en afbetalingsplan aanbieden. Ook leasingformules zijn mogelijk. Keymaco heeft met zijn uitgebreide gamma een gepast antwoord voor elke vraag of behoefte.

Filters

Resultaten voor

Bouwplaatsen - machines - Import export

Aantal resultaten

7.808 bedrijven