• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brandkasten

Resultaten voor

Brandkasten - Import export

 1. PROTECTOPLUS LAGER- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  PROTECTO is fabrikant van, en gespecialiseerd in, milieuvriendelijke opslagtechnieken. Sinds 1993 ontwerpt, fabriceert en monteert Protectoplus producten voor de veilige opslag van watervervuilende en brandbare stoffen. Overal waar gewerkt wordt met gevaarlijke grond-, brand- of afvalstoffen, moet verontreiniging van het water en de bodem voorkomen en de mens beschermd worden. Protectoplus heeft een breed aanbod van hoogwaardige producten: van opslag en transport tot noodsets. Protectoplus is een gespecialiseerd bedrijf volgens artikel 19I van de wet op de waterhuishouding. Alle producten – of het nu opvangbakken van staal, edelstaal, polyethyleen, glasvezelversterkte kunststof of polymeerbeton, stellingcontainers en brandbestendige opslagcontainers of complete magazijnen zijn – worden te allen tijde geproduceerd volgens de huidige stand van de wetgeving en de techniek. Met producten gemaakt van 6 materialen (staal, roestvrij staal beton, GRP, plastic PE en PVC).

 2. WOLFGANG GÜMBEL TRESORBAU E.K.

  Duitsland

 3. TRESOR24.DE INH. SIEGMAR HAUTMANN

  Duitsland

 4. ONLINEGROUP.AT CREATIVE ONLINE SYSTEMS GMBH

  Oostenrijk

 5. TAURUS SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FRANZ GOTTSCHALK GMBH

  Duitsland

 2. L'ITALIANA CASSEFORTI

  Italië

 3. SFS - SERVICE FÜR SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. KURO-ALARM GMBH

  Duitsland

 5. GUNNEBO BELGIUM

  België

  Gunnebo België - Luxemburg Dichter bij zijn klanten zijn... Het Belgisch en Luxemburgs filiaal van Gunnebo, industrieel leidend figuur in België en Luxemburg op vlak van beveiligingssystemen. De reputatie van Gunnebo in België en Luxemburg bestaat uit een aanbod van kwaliteitsuitrustingen die perfect aangepast zijn aan de eisen van de markt, haar grote reactiviteit, haar vermogen om aan de eisen van een steeds evoluerende markt te beantwoorden waar veiligheid een strategische kwestie is en beroep doet op meer en meer geavanceerde technologieën. Gunnebo België-Luxemburg neemt een belangrijke plaats in met een globaal aanbod en merken, zoals Chubbsafes, Fichet-Bauche, SafeStore Auto (afdeling kluizen), SafePay™(cash handling systeem), SecurWave® (beheersysteem met meerdere toepassingen), SMI Server (toezicht systeem), VisioSave (video opslagsysteem), ... die hen toelaat te voldoen aan veel veiligheidseisen. Eén enkel persoon gewijd aan een activiteit sector, biedt de mogelijkheid precies en professioneel te beantwoorden aan de specifieke bezorgdheden van de verschillende beroepen. Onderhoudstechniekers, die aanwezig zijn op héél het territorium, verzekeren een permanente opvolging, ongeacht de grootte van het geïnstalleerde veiligheidssysteem. Talrijke en meerdere referenties zijn het bewijs van zijn knowhow. Security That Makes A Difference !

  Alle producten voor "brandkasten"

 1. BRIEFKASTENERSATZTEILSHOP SVEN KÜNSTLER

  Duitsland

  Dit is een gespecialiseerde winkel rond postbussen, belsystemen, brievenbussloten en vitrines, evenals de bijbehorende reserveonderdelen.Het is gemakkelijker dan velen denken om hun eigen bel- of brievenbussystemen weer tot leven te brengen.We adviseren u graag en helpen u graag, zelfs na uw aankoop.Het kan zeker zo gemakkelijk zijn. Alle gangbare merken zijn in ons aanbod, zoals Renz, JU, Klauke, DAD, Basi, Lira en Sykon.Ons assortiment omvat ook profielcilinders van BKS en Legallais.We zullen dit aanbod blijven uitbreiden.Bezoek ons regelmatig en ontdek ons nieuws.Als u het artikel dat u zoekt niet kunt vinden in onze winkel, neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.Bij ons eindigt de zakelijke relatie niet met de verkoop, we willen dat u tevreden bent.

 2. DUJARDIN BRANDKASTEN B.V.

  Nederland

  Dujardin Brandkasten is al meer dan 30 jaar een ervaren en betrouwbare partner op het gebied van kluizen en brandkasten die streeft naar kwalitatieve oplossingen voor het opbergen van uw geld en waardevolle zaken. Dujardin biedt hiervoor een uitgebreid scala aan inbraak- en brandwerende producten zoals vloerkluizen, brandkasten, documentenkasten, wapenkasten, mobiele sleutelcontainers en elektronische sloten. De producten van Dujardin worden veelal voor u op maat samengesteld. Uniek is het feit dat Dujardin alle werkzaamheden in eigen hand heeft; van de complete logistiek tot storingsafhandeling met 24-uurs servicedienst. Dujardin, sterk in zekerheid!

 1. BINCKOM

  België

  Binckom Ricoh liège is gespecialiseerd in kantoor-benodigdheden voor professionals. U vindt er absoluut alles dat te maken heeft met modern en efficiënt werken op kantoor, van kantoormeubelen (bureau, stoel, opslagmogelijkheden) tot computermateriaal (benodigdheden, reserveonderdelen, printers, telefoons, fotokopieerapparaten, kassa's, faxen, patronen, enz). Onze producten zijn professionele hulpmiddelen die gemaakt zijn voor klanten die op zoek zijn naar kwaliteit.

 2. SAFE HOUSE

  België

  Safe House is uw beveiligingspartner voor de verkoop en plaatsing van: Brandkasten en kluizen voor industrie, retail en particulieren. Inbraakwerende deuren voor appartementen, woningen en industrie. Veiligheidsdeuren voor binnen én buiten. Beveiliging van ramen voor industrie en particulieren. Veiligheidssloten met keurmerk en eigendomsattest. Autonome toegangscontrole. Algemene slotenmakerij. Inbraakpreventie om u bewust te maken van zwakke punten.

 3. KESTENS MONTAGE

  België

  Vandaag is Kestens Montage een dynamisch bedrijf met een vijftigtal geëngageerde en gemotiveerde medewerkers, gespecialiseerd in verschillende disciplines. Het streeft ernaar om alle werken uit te voeren met eigen personeel. Het is voornamelijk actief in industriële omgevingen en heeft zich toegelegd op de bouw van metaalconstructies in staal, roestvrij staal of aluminium, interne transportsystemen, industriële montage, industrieel onderhoud en industriële verhuizingen.

 4. PIERRE BAECK

  België

  Pierre Baeck is een dynamische Belgisch verhuisbedrijf actief in verschillende sectoren. Wij zijn trots op onze 100 jaar geschiedenis. Onze jarenlange ervaring met diverse systemen van verhuizingen maken ons de partner om van elke verhuis een succes te maken : brandkasten, kantoor verhuizingen, privé verhuizingen, industriële verhuizingen, opslag.

 5. ACOBO

  België

  ACOBO biedt samen met SCHUCO aan architecten, investeerders, woningcorporaties en ontwikkelaars vernieuwende oplossingen, die niet alleen energie besparen en energie opwekken, maar ook de behoefte aan veiligheid, comfort en vrijheid in ontwerpen volledig waarmaken. U kiest daarom voor ACOBO, als producent van SCHUCO, de leverancier van de meest veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige systeemoplossingen in aluminium raamgehelen en solar.

 6. ALRATEC

  België

  Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons eigen atelier. Ramen-deuren-poorten

 7. AAC WOUTERS & CO

  België

  Algemene Alarm Centrale Wouters & Co is specialist in inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, blusapparaten, camerabewaking, bewakingspiegels, videoparlofonie, brankasten en gepantserde deuren.

 8. VAN EYCKEN

  België

  Van Eycken Metal Construction produceert, levert en plaatst reeds meer dan 45 jaar metaalconstructies voor infrastructuurwerken in de Benelux en Frankrijk.

 1. PARITET-K

  Oekraïne

 2. IP COM

  Oekraïne

 3. JIMLEX GMBH

  Duitsland

 4. WIDMANN - DER OBJEKTAUSSTATTER INH. EUGEN WIDMANN

  Duitsland

 5. ARCAS GRUBER SA

  Spanje

 6. MARKUS DÖTTLING TRESORE & EINBRUCHSCHUTZ GMBH

  Duitsland

 7. AB ARBEITSSCHUTZ GMBH

  Duitsland

 8. CAIXES PUIGVERT S L

  Spanje

 9. SIBRA GMBH

  Duitsland

 10. SCG - FÁBRICA DE COFRES DE GONDEZENDE, LDA

  Portugal