• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brandkasten

Resultaten voor

Brandkasten - Import export

 1. PROTECTOPLUS LAGER- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  PROTECTO is fabrikant van, en gespecialiseerd in, milieuvriendelijke opslagtechnieken. Sinds 1993 ontwerpt, fabriceert en monteert Protectoplus producten voor de veilige opslag van watervervuilende en brandbare stoffen. Overal waar gewerkt wordt met gevaarlijke grond-, brand- of afvalstoffen, moet verontreiniging van het water en de bodem voorkomen en de mens beschermd worden. Protectoplus heeft een breed aanbod van hoogwaardige producten: van opslag en transport tot noodsets. Protectoplus is een gespecialiseerd bedrijf volgens artikel 19I van de wet op de waterhuishouding. Alle producten – of het nu opvangbakken van staal, edelstaal, polyethyleen, glasvezelversterkte kunststof of polymeerbeton, stellingcontainers en brandbestendige opslagcontainers of complete magazijnen zijn – worden te allen tijde geproduceerd volgens de huidige stand van de wetgeving en de techniek. Met producten gemaakt van 6 materialen (staal, roestvrij staal beton, GRP, plastic PE en PVC).

 2. WOLFGANG GÜMBEL TRESORBAU E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WOLFGANG GÜMBEL TRESORBAU E.K., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brandkasten. Het is gevestigd in Siegbach, Duitsland.

 3. FRANZ GOTTSCHALK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRANZ GOTTSCHALK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brandkasten. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 4. TAURUS SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TAURUS SICHERHEITSTECHNIK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Brandkasten. Het is gevestigd in Maria Anzbach, Oostenrijk.

 5. TRESOR24.DE INH. SIEGMAR HAUTMANN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRESOR24.DE INH. SIEGMAR HAUTMANN, is een Distributeur, en actief in de sector Brandkasten. Het is gevestigd in Saalfeld, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ONLINEGROUP.AT CREATIVE ONLINE SYSTEMS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ONLINEGROUP.AT CREATIVE ONLINE SYSTEMS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brandkasten. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 2. L'ITALIANA CASSEFORTI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf L'ITALIANA CASSEFORTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kluizen, vloerkluis, muurkluis, Kluizen, geblindeerde kamer, gepantserde anti-projectiel wanden, en gepantserde kast. Het is gevestigd in Castelfiorentino, Italië.

 3. KURO-ALARM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KURO-ALARM GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brandkasten. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 4. GUNNEBO BELGIUM

  België

  Gunnebo België - Luxemburg Dichter bij zijn klanten zijn... Het Belgisch en Luxemburgs filiaal van Gunnebo, industrieel leidend figuur in België en Luxemburg op vlak van beveiligingssystemen. De reputatie van Gunnebo in België en Luxemburg bestaat uit een aanbod van kwaliteitsuitrustingen die perfect aangepast zijn aan de eisen van de markt, haar grote reactiviteit, haar vermogen om aan de eisen van een steeds evoluerende markt te beantwoorden waar veiligheid een strategische kwestie is en beroep doet op meer en meer geavanceerde technologieën. Gunnebo België-Luxemburg neemt een belangrijke plaats in met een globaal aanbod en merken, zoals Chubbsafes, Fichet-Bauche, SafeStore Auto (afdeling kluizen), SafePay™(cash handling systeem), SecurWave® (beheersysteem met meerdere toepassingen), SMI Server (toezicht systeem), VisioSave (video opslagsysteem), ... die hen toelaat te voldoen aan veel veiligheidseisen. Eén enkel persoon gewijd aan een activiteit sector, biedt de mogelijkheid precies en professioneel te beantwoorden aan de specifieke bezorgdheden van de verschillende beroepen. Onderhoudstechniekers, die aanwezig zijn op héél het territorium, verzekeren een permanente opvolging, ongeacht de grootte van het geïnstalleerde veiligheidssysteem. Talrijke en meerdere referenties zijn het bewijs van zijn knowhow. Security That Makes A Difference !

 5. BRIEFKASTENERSATZTEILSHOP SVEN KÜNSTLER

  Duitsland

  Dit is een gespecialiseerde winkel rond postbussen, belsystemen, brievenbussloten en vitrines, evenals de bijbehorende reserveonderdelen.Het is gemakkelijker dan velen denken om hun eigen bel- of brievenbussystemen weer tot leven te brengen.We adviseren u graag en helpen u graag, zelfs na uw aankoop.Het kan zeker zo gemakkelijk zijn. Alle gangbare merken zijn in ons aanbod, zoals Renz, JU, Klauke, DAD, Basi, Lira en Sykon.Ons assortiment omvat ook profielcilinders van BKS en Legallais.We zullen dit aanbod blijven uitbreiden.Bezoek ons regelmatig en ontdek ons nieuws.Als u het artikel dat u zoekt niet kunt vinden in onze winkel, neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.Bij ons eindigt de zakelijke relatie niet met de verkoop, we willen dat u tevreden bent.

 1. MAHIEU

  België

  Met onze jarenlange vakkennis bieden wij u een oplossing voor het beveiligen van al uw kostbaarheden. Wij dupliceren alle sleutels, installeren toegangscontroles, zijn specialist in raam- en deurbeveiliging. Verder leveren wij brandkasten voor alle doeleinden. Onze website werd zorgvuldig samengesteld door met opgebouwde kennis enkel deze produkten aan te bieden waar wij volledig achterstaan. Het is onze opdracht en sterkte om voor elke klant de beste prijs-kwaliteit uit te zoeken uit alle kluizen fabrikanten! Wij zijn niet gebonden aan één merk, maar bieden een waaier van mogelijkheden aan de scherpste prijzen! ! Elke 6 minuten wordt in België een inbraak gepleegd! De ervaring leert ons dat het grootste gedeelte van de inbraken door gelegenheidsdieven wordt gepleegd. Op plaatsen waar ze denken vlug binnen te geraken en waar ze ongezien kunnen handelen. Ze gebruiken licht materiaal, schroevendraaier, lichte koevoet of griptang. Onze beveiligingsmaatregelen zijn er om reeds 90 % van die bewoningsinbraken tegen te houden.

 2. ALUZON

  België

  Aluzon nv is het productiecentrum voor aluminium schrijnwerk. Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij onze verdelers graag met raad en daad bij. We blijven steeds innoveren en gebruiken de nieuwste technieken en producten. Met een maximale automatisatie van de productie, streven we ernaar de beste producten af te leveren en onze verdelers technisch te ondersteunen. Door gebruik te maken van online toepassingen, kunnen onze verdelers hun schrijnwerk online calculeren en bestellen. Aluzon draagt ook het milieu hoog in het vaandel, de volledige energiebehoefte van ons bedrijf wordt gedragen door een duizendtal zonnepanelen.

 1. KLUISSHOP.BE

  België

  KluisShop is een full service kluizenwinkel met een zeer uitgebreid assortiment. Bij Kluisshop.be koopt u brandkasten en kluizen tegen scherpe prijzen met goede service. Profiteer van vakkundig advies op maat, snelle afhandeling en professionele installatie van elke kluis. Wij geven duidelijke uitleg en begeleiden u naar de juiste keuze zodat uw geld en waardevolle bezittingen veilig zijn opgeborgen. KluisShop.be levert en plaatst kluizen door heel België bij zowel particuliere en zakelijke klanten. Geen klus is ons te moeilijk; of het nu gaat om het plaatsen van een kluis op zolder in een woonhuis of een het plaatsen van een grote datakluis in een kantorengebouw op de 12e verdieping. Tevens verzorgen wij (interne) verhuizingen en het milieuvriendelijk afvoeren van kluizen. Naast levering kunt u KluisShop.be ook inschakelen voor service en het openen van kluizen. Wij verlenen service voor ieder type kluis tegen marktconforme prijzen.

 2. OUTLETKLUIZEN.NL

  Nederland

  Outletkluizen.nl is al jaren specialist op het gebied van kluizen en brandkasten. Bij ons vindt u een breed assortiment inbraak- en brandwerende kluizen voor elk budget. Wij leveren direct uit voorraad en plaatsen uw kluis naar wens met full service aflevering. Het uitzoeken van de geschikte kluis vraagt enige kennis van kluizen en type bescherming. Om u te helpen een keuze te maken hebben wij onze kluizen ingedeeld op type bescherming en toepassing. VIND DE GESCHIKTE KLUIS Inbraakwerende kluizen en sleutelkluizen Onder kluizen vindt u alle inbraakwerende kluizen uit ons assortiment geschikt voor het opbergen van geld, kostbaarheden en waardevolle eigendommen. Onze sleutelkluizen zijn inbraakwerende kluizen en kasten speciaal voor het veilig opbergen en beheren van sleutels zowel binnen als buiten de deur. Brandkasten en brandwerende kluizen Voor echte bescherming tegen brand koopt u het beste een gecertificeerde brandkast. Onder brandkasten vindt u onze selectie brandveilige kluizen geschikt voor het opbergen van papieren documenten en data media. Inbraak- en brandwerende kluizen Voor de maximale bescherming bent u het beste af met een dubbel gecertificeerde kluis. Inbraak- en brandwerende kluizen zijn getest en gecertificeerd voor bescherming tegen inbraak én brand.

 3. OUTLETKLUIZEN.BE

  België

  Outletkluizen.be is specialist op het gebied van kluizen en brandkasten. Bij ons vindt u een breed assortiment inbraak- en brandwerende kluizen voor elk budget. Wij leveren direct uit voorraad of plaatsen uw kluis met full service aflevering.Het kiezen van de juiste kluis De keuze van de juiste kluis is natuurlijk afhankelijk van uw wensen, maar er zijn ook een aantal basis vragen welke beantwoord moeten worden om het juiste product te vinden. Zo is het allereerst belangrijk om de totale waarde aan geld en kostbaarheden wat u wilt opbergen, te berekenen. De totale waarde is namelijk van belang voor de indicatie waardeberging van de kluis. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de beschikbare ruimte die u heeft om de kluis te plaatsen èn wat de gewenste opbergcapaciteit is van de kluis. Een andere belangrijke vraag is natuurlijk het beschikbare budget. Wij hebben een groot assortiment aan kluizen in verschillende prijsklassen. Echter, hoe hoger de investering des te beter de bescherming tegen inbraak.

 4. DUJARDIN BRANDKASTEN B.V.

  Nederland

  Dujardin Brandkasten is al meer dan 30 jaar een ervaren en betrouwbare partner op het gebied van kluizen en brandkasten die streeft naar kwalitatieve oplossingen voor het opbergen van uw geld en waardevolle zaken. Dujardin biedt hiervoor een uitgebreid scala aan inbraak- en brandwerende producten zoals vloerkluizen, brandkasten, documentenkasten, wapenkasten, mobiele sleutelcontainers en elektronische sloten. De producten van Dujardin worden veelal voor u op maat samengesteld. Uniek is het feit dat Dujardin alle werkzaamheden in eigen hand heeft; van de complete logistiek tot storingsafhandeling met 24-uurs servicedienst. Dujardin, sterk in zekerheid!

 5. 123KLUIZEN

  Nederland

  Kluizen en BrandkastenKluis, Kluizen, brandkasten? U wilt een kluis kopen? Van Inbraakwerende kluizen / Privé Kluizen tot Brandwerende kluizen / Brandkasten en Afroomkluizen / Kassakluizen, wij hebben ze allemaal. Kluizen met kortingen tot 40% en wij bezorgen uw kluis GRATIS aan huis! Ook de verankering en montage van uw kluis kunnen wij voor u verzorgen tegen gunstige tarieven. Kluizen van topmerken voor scherpe prijzen. Onbetwist de online kluizen specialist van Nederland! Met 350 kluizen de grootste en meest voordelige kluizen shop.

 6. BINCKOM

  België

  Binckom Ricoh liège is gespecialiseerd in kantoor-benodigdheden voor professionals. U vindt er absoluut alles dat te maken heeft met modern en efficiënt werken op kantoor, van kantoormeubelen (bureau, stoel, opslagmogelijkheden) tot computermateriaal (benodigdheden, reserveonderdelen, printers, telefoons, fotokopieerapparaten, kassa's, faxen, patronen, enz). Onze producten zijn professionele hulpmiddelen die gemaakt zijn voor klanten die op zoek zijn naar kwaliteit.

 7. SYMONS

  België

  Het bedrijf Ets. H. Symons bvba is een dynamische KMO gespecialiseerd in de fabricage van metalen deuren en deuromlijstingen. De fabricatie van stalen deuromlijstingen is een belangrijk onderdeel van het fabricageproces omwille van de stijgende vraag op de bouwmarkt in de laatste jaren.

 8. PIERRE BAECK

  België

  Pierre Baeck is een dynamische Belgisch verhuisbedrijf actief in verschillende sectoren. Wij zijn trots op onze 100 jaar geschiedenis. Onze jarenlange ervaring met diverse systemen van verhuizingen maken ons de partner om van elke verhuis een succes te maken : brandkasten, kantoor verhuizingen, privé verhuizingen, industriële verhuizingen, opslag.

 1. ALUMINIUM DE CROOCK

  België

  Jarenlange ervaring en een team van goed opgeleid personeel is de garantie voor het perfect afwerken van uw project. Voor nieuwbouw, renovatie en glaswerken voor privé-gebouwen, winkelruimten, appartementen, gevelconstructies, bedrijfsruimten enz...

 2. SAFE HOUSE

  België

  Safe House is uw beveiligingspartner voor de verkoop en plaatsing van: Brandkasten en kluizen voor industrie, retail en particulieren. Inbraakwerende deuren voor appartementen, woningen en industrie. Veiligheidsdeuren voor binnen én buiten. Beveiliging van ramen voor industrie en particulieren. Veiligheidssloten met keurmerk en eigendomsattest. Autonome toegangscontrole. Algemene slotenmakerij. Inbraakpreventie om u bewust te maken van zwakke punten.

 3. ALARM EN VEILIGHEID VOCHTEN

  België

  AEV Vochten uit Merksem, Antwerpen, kent de meest ideale oplossing voor de beveiliging van uw woning of bedrijf. U kunt bij ons terecht voor een brede waaier van elektronische beveiliging voor uw huis of bedrijf: bekabelde alarmsystemen of draadloze beveiliging tegen inbraak, al dan niet uitgerust met audio- en/of videoverificatie, branddetectiesystemen, camerasystemen, toegangscontrole, videofonie en brandkasten.

 4. KESTENS MONTAGE

  België

  Vandaag is Kestens Montage een dynamisch bedrijf met een vijftigtal geëngageerde en gemotiveerde medewerkers, gespecialiseerd in verschillende disciplines. Het streeft ernaar om alle werken uit te voeren met eigen personeel. Het is voornamelijk actief in industriële omgevingen en heeft zich toegelegd op de bouw van metaalconstructies in staal, roestvrij staal of aluminium, interne transportsystemen, industriële montage, industrieel onderhoud en industriële verhuizingen.

 5. ALLIVAN

  België

  Met Allivan kiest u in de eerste plaats voor vakmensen. Onze medewerkers bogen op vele jaren ervaring en garanderen een vlekkeloze plaatsing en service achteraf. Wie overigens graag een kijkje neemt achter de schermen, kan steeds een bezoekje brengen aan onze toonzaal en aan het werkatelier.

 6. ACOBO

  België

  ACOBO biedt samen met SCHUCO aan architecten, investeerders, woningcorporaties en ontwikkelaars vernieuwende oplossingen, die niet alleen energie besparen en energie opwekken, maar ook de behoefte aan veiligheid, comfort en vrijheid in ontwerpen volledig waarmaken. U kiest daarom voor ACOBO, als producent van SCHUCO, de leverancier van de meest veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige systeemoplossingen in aluminium raamgehelen en solar.

 7. ALU-LERMYTTE

  België

  We hebben meer dan 40 jaar ervaring in het vervaardigen van ramen en deuren in PVC en ALU. Elke veranda/uitbouw wordt van begin tot eind intern geproduceerd in alu-profielen van hoogstaande kwaliteit. We houden rekening met de bestaande woning of ruimte en integreren de veranda in het geheel. Ook onze unieke dakconstructies gecombineerd met glazen lichtstraat bieden tal van nieuwe mogelijkheden.

 8. ALRATEC

  België

  Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons eigen atelier. Ramen-deuren-poorten

 9. PHAZ

  België

  Phaz is dé specialist voor ramen & deuren, zonwering & raamdecoratie, poorten & rolluiken. Phaz stemt deze oplossingen optimaal op mekaar af.

 10. AAC WOUTERS & CO

  België

  Algemene Alarm Centrale Wouters & Co is specialist in inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, blusapparaten, camerabewaking, bewakingspiegels, videoparlofonie, brankasten en gepantserde deuren.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis