• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brandstofcellen

Resultaten voor

Brandstofcellen - Import export

 1. HIAT GGMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het Hydrogen and Informatics Institute of Applied Technologies, ofwel het HIAT GmbH, werd in augustus 2002 opgericht. Samen met kleine bedrijven en de industrie creëren we een wetenschappelijke basis voor de ontwikkeling en de optimalisatie van innovatieve producten op het gebied van brandstofcellen en waterstoftechnologie. HIAT is niet afhankelijk van bedrijven en de industrie en verkoopt naast de verkoop van eigen productonderzoek ook ontwikkeling en technologie-overdrachten in huidige en toekomstgerichte onderwerpen over openbare onderzoeksprojecten en de industrie. Het nieuwe centrum werd gevestigd op grond van de onderzoek- en technologieparken in Schwerin. HIAT streeft ernaar zijn positie op het gebied van waterstof- en brandstofcel-technologie uit te breiden. Er is in het bijzonder een grote vraag naar de ontwikkeling van de basisonderdelen van brandstofcellen en elektrolysecellen en positieve marktpositie.

 2. RTM RESOURCES + TECHNOLOGIES - MANAGEMENT DR. HEINRICH KLEFENZ E. K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  RTM biedt technologieën, engineering, procestechniek, reactoren voor de chemische, biotechnologische, energie- en materiaalindustrie als energie- en element-efficiënte duurzame oplossingen.

 3. ATTOPHOTONICS BIOSCIENCES GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  RHP Attophotonics is uniek in nano-, sensor- en oppervlaktetechnologie! Wij zijn uw partner in productie en R&D, en ontwikkelen verven en coatings op maat voor binnen- en buitentoepassingen. RHP Attophotonics voert ook corona oppervlaktebehandelingen uit en een breed scala aan coating- en oppervlaktekarakteriseringstesten. Slimme en bionisch intelligente oppervlakken betekenen dat ze innovatieve functies hebben zoals zelfreiniging, antibacteriële werking, ijsbestrijding of superoleofobie. Eén focus ligt op corrosiebescherming en nieuwe strategieën voor chroomvrije systemen. Aangepaste nanogestructureerde coatings openen een enorm toepassingsgebied, waaronder nabewerking en functionalisering van 3D-gefabriceerde producten.

 4. H2 CORE SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H2 CORE SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandstofcellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonne-energie, waterstof, Hernieuwbare energie, opleiding, windenergie, en Zonne-energie. Het is gevestigd in Heide, Duitsland.

 5. MASTERFLEX SE

  Duitsland

  Hartelijk welkom bij de Masterflex Group! Wij, de Masterflex Group, zijn een internationaal leidende specialist in de ontwikkeling, de productie en de bewerking van hoogwaardige pijpen, verbindingssystemen en gietvormen, die bijvoorbeeld in de industrie, de infrastructuur, de geneeskundige techniek alsook in bedrijven gebruikt worden die produceren en bewerken. Onze hightech pijpen zijn speciaal bedoeld voor de toevoer en afzuiging van verschillende media. Dankzij de combinatie van materialen zoals bijvoorbeeld van polyurethaan (PUR), andere speciale kunststoffen en technisch geraffineerde weverijen zijn ze geschikt voor verschillende toepassingen. Temperatuurbestendig, antistatisch, hoge ontvlambaarheid of bestand tegen bacteriën zijn slechts enkele toepassingskenmerken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GASKATEL

  Duitsland

  Gaskatel GmbH - uw experts voor elektrochemie. Gaskatel GmbH werd 1997 door leden van de werkgroep aan de faculteit natuurkunde van de Universiteit van Kassel, opgericht. Sindsdien is het team van fysici, chemici, ingenieurs en laboranten werkzaam in de ontwikkeling, productie en verkoop van: BiPlex - gasdiffusie elektroden voor verschillende toepassingen, HydroFlex - de praktische waterstof referentie-elektrode, pHydrunio de pH-elektrode voor moeilijk te meten media, SiRef zilveren zilverchloride referentie-elektrode van PTFE gemaakt, SOC lader staat sensor - voor het meten van de dichtheid van zwavelzuur in lood-zuur batterijen en FlexCell - de meetcel voor elektrochemische cel metingen in laboratoria. Gaskatel is sindsdien de bevoegde contactpersoon voor brandstofcellen & Electrolysers, ontwikkelingsprojecten en Electrochemische metingen zoals bijv: corrosie

 2. TROPICAL SA

  Griekenland

  Het bedrijf TROPICAL SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandstofcellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterstofgenerators, en Waterstof - energiegebruik. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 3. RUBRÖDER INTERNATIONAL TRADING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RUBRÖDER INTERNATIONAL TRADING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brandstofcellen. Het is gevestigd in Bendorf, Duitsland.

 4. MITEM

  Frankrijk

  Het bedrijf MITEM, en actief in de sector Brandstofcellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lichtgevende dioden LED, Accumulatoren en batterijen, automatismes, schakelaars, Lichtgevende dioden LED, en Accumulatoren en batterijen. Het is gevestigd in Boulogne Billancourt, Frankrijk.

 5. MSR-INNOVATIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MSR-INNOVATIONS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Adviesbureaus engineering, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, waterstof, en Brandstofcellen. Het is gevestigd in Kulmbach, Duitsland.

 1. HINICIO

  België

  Het bedrijf HINICIO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu-audit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, advies energiesector, Diagnostieken omtrent energiebeheer, en Brandstofcellen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 2. SIQENS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SIQENS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, Elektriciteit - onderdelen en componenten, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, Engineering - industriële aannemers, Brandstofcellen, Elektriciteit - onderdelen en componenten, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 1. AIXCELLSYS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AIXCELLSYS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alternatieve energie - installaties, Brandstofcellen, Controle- en sturingsapparatuur en instrumenten, Testapparatuur, Alternatieve energie - installaties, Brandstofcellen, Controle- en sturingsapparatuur en instrumenten, en Testapparatuur. Het is gevestigd in Herzogenrath, Duitsland.

 2. BUSCH VACUUM SOLUTIONS

  Duitsland

  Het bedrijf BUSCH VACUUM SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, met blazers, metaalindustrie, Vacuümpompen, en Brandstofcellen. Het is gevestigd in Maulburg, Duitsland.

 3. FERRARI COMBUSTIBILI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FERRARI COMBUSTIBILI S.R.L., en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, gas voor huishoudelijk gebruik, hout, Brandstofcellen, en warmtepompen. Het is gevestigd in Missaglia, Italië.

 4. PRAGMA INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf PRAGMA INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, en Brandstofcellen. Het is gevestigd in Biarritz, Frankrijk.

 5. VDMA AG BRENNSTOFFZELLEN

  Duitsland

  Het bedrijf VDMA AG BRENNSTOFFZELLEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, Elektriciteit - onderdelen en componenten, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, Engineering - industriële aannemers, Brandstofcellen, Elektriciteit - onderdelen en componenten, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 6. PROTON MOTOR FUEL CELL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROTON MOTOR FUEL CELL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, Engineering - industriële aannemers, Brandstofcellen, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Hürth, Duitsland.

 7. P21 GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf P21 GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, Engineering - industriële aannemers, Brandstofcellen, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 8. SIEGEL SCHLEIMER INGENIEURS-CONSEILS

  Luxemburg

  Het bedrijf SIEGEL SCHLEIMER INGENIEURS-CONSEILS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, energieprestatie, en Brandstofcellen. Het is gevestigd in Belvaux, Luxemburg.

 1. IDOMOK KFT

  Hongarije

  Het bedrijf IDOMOK KFT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Brandstofcellen, en Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 2. ENYSYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ENYSYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, Engineering - industriële aannemers, Brandstofcellen, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Heilbronn, Duitsland.

 3. THESIX TECHNOLOGY SOLUTIONS CORP

  Canada

  Het bedrijf THESIX TECHNOLOGY SOLUTIONS CORP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandstofcellen. Het is gevestigd in Scarborough, Canada.

 4. H-TEC WASSERSTOFF-ENERGIE-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf H-TEC WASSERSTOFF-ENERGIE-SYSTEME GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, en Brandstofcellen. Het is gevestigd in Lübeck, Duitsland.

 5. EBZ ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBSGESELLSCHAFT BRENNSTOFFZELLE MBH

  Duitsland

  Het bedrijf EBZ ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBSGESELLSCHAFT BRENNSTOFFZELLE MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, en Brandstofcellen. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 6. SGL TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SGL TECHNOLOGIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, en Brandstofcellen. Het is gevestigd in Meitingen, Duitsland.

 7. RICHARD + REINHOLD SACHS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RICHARD + REINHOLD SACHS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brandstofcellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - installaties, en Loodgieterswerk - installaties. Het is gevestigd in Ostfildern, Duitsland.

 8. HELIOCENTRIS ENERGIESYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HELIOCENTRIS ENERGIESYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, en Brandstofcellen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 9. BALTICFUELCELLS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BALTICFUELCELLS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandstofcellen. Het is gevestigd in Schwerin, Duitsland.

 10. EKOSINERJI ELEKTRIK SANAYI VE TICARET A S

  Turkije

  Het bedrijf EKOSINERJI ELEKTRIK SANAYI VE TICARET A S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstofcellen, en Brandstofcellen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis