• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brandstoffen - vloeibaar

Resultaten voor

Brandstoffen - vloeibaar - Import export

 1. PETROLTERMICA-COMAC-OLCEA SPA

  Italië

 2. EUROQUIP

  België

  Euroquip is een technisch dienstverlenend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren, installeren, onderhouden en herstellen van smeersystemen en -producten, weegsystemen, reinigingssystemen, handgereedschap, pompen (pneumatische, elektrische, hydraulische, ...) voor vet, olie, diesel en benzine, overdruksystemen en generatoren met als doelstelling de industriële bedrijvigheid van de klanten te optimaliseren en de bedrijfszekerheid te garanderen. Daartoe engageert Euroquip zich 24 uur op 24, 7dagen op 7 een optimale service te leveren en te werken met de best beschikbare technologieën (BBT) en materialen. Euroquip is officieel hoofdverdeler van LINCOLN (smeersystemen), VEI (weegsystemen), GESPASA (brandstofpompen) en FRESHFILTER (overdrukcabines) en tevens agent voor EUROPOWER.

  Alle producten voor "brandstoffen - vloeibaar"

 3. ADAMOL MINERALÖLHANDELSGMBH

  Oostenrijk

  De ADAMOL Mineralölhandelsges.m.b.H. is altijd al een begrip geweest in motoroliën en smeermiddelen.In de loop der jaren heeft ADAMOL zich echter ontwikkeld tot een complete leverancier van motorolie, tandwielolie, vetten, onderhouds- en reinigingsproducten en chemische producten voor alle voertuigtypen."Zoveel mogelijk producten uit één hand" is het verklaarde doel van het gerenommeerde bedrijf gevestigd in Wenen. In de loop van de heroriëntatie en verdere ontwikkeling van ADAMOL was het daarom een logische stap om te voldoen aan de vereisten van grote industriële bedrijven zoals BP, Castrol, Duracell, Procter & Gamble, Sonax of WD-40 en om de productportfolio uit te breiden met hun producten.Naast de topmerken van de belangrijkste nationale en internationale fabrikanten, wordt het private label ADAMOL1896 steeds belangrijker.De producten van het merk ADAMOL1896 staan voor topkwaliteit tegen eerlijke prijzen en worden met geselecteerde partners in Oostenrijk ontwikkeld en geproduceerd.

 4. HENS VAN MEULDER

  België

  Hens Van Meulder Bvba is een brandstoffen- en olie-leverancier met een indrukwekkende staat van dienst. Reeds sinds 1939 specialiseren wij ons in het leveren van petroleumproducten en Shell-smeeroliën. Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren en net daarom staan wij erop een persoonlijke band te onderhouden met onze klanten. Onze flexibiliteit en het professionalisme, maar ook de passie zorgen al decennialang voor tevreden klanten.

 5. VLAAMSE OLIECENTRALE

  België

  De VLAAMSE OLIECENTRALE NV is reeds meer dan 50 jaar actief in de verkoop van brandstoffen en shell smeermiddelen. Als verdeler verhandelen wij de producten in groot- en kleinhandel. Naast de brandstoffen mazout of stookolie en diesel, hebben we ook een ruim assortiment van smeermiddelen (oliën) voor de industrie-, landbouw-, auto- en vrachtwagensektor. Bij ons kan u terrecht voor: budgetformule, tankcontrole, en online bestellen  24h/24h  7d/7d.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PETROIL

  Mexico

 2. PETRONOVA SP. Z O.O.

  Polen

 3. CEVHER SMART FIRE STARTER & FUEL SOLUTIONS

  Turkije

 4. HABCO D.O.O.

  Slovenië

 5. LLC RESOURCE TRADING

  Rusland

 1. HENRI HOTZ AG

  Zwitserland

 2. OEL-TECH

  Duitsland

 1. MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA.

  Portugal

 2. KORFEZ POLIMER

  Turkije

 3. COMBUSTIBLES ARAGÓN

  Spanje

 4. GINOUVES GEORGES SAS

  Frankrijk

 5. RECYFUEL

  België

 6. SAS HILAIRE AGRI-SERVICES

  Frankrijk

 7. WÄLDERHAUS BAU- UND BAUSTOFFHANDELSGES. M.B.H. & CO.KG

  Oostenrijk

 8. D.I.C.A. S.A.S.

  Italië

 1. YAN TAI HENG NUO CHEMICAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

 2. REKODIQ FUEL & PETROLEUM PRODUCTS TRADING LLC

  Verenigde Arabische Emiraten

 3. OLEA PRATESE DI BESSI BRUNERO E. C. S.N.C.

  Italië

 4. KRABE CHEMIE ITALIA S.R.L.

  Italië

 5. LIGNATECH ITALIA S.R.L.

  Italië

 6. SAPORETTI GIOVANNA DI VESPI ANDREA E C. S.N.C.

  Italië

 7. ASOLANA PETROLI S.R.L.

  Italië

 8. C.B.A. DEI LUBRIFICANTI S.P.A.

  Italië

 9. PAPA ERNESTINA DI CANDELA LEONARDO

  Italië

 10. TAHON CARBURANTS

  België