• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brandstoffen - vloeibaar

Resultaten voor

Brandstoffen - vloeibaar - Import export

 1. PETROLTERMICA-COMAC-OLCEA SPA

  Italië

  Verified by Europages badge
 2. EUROQUIP

  België

  Euroquip is een technisch dienstverlenend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren, installeren, onderhouden en herstellen van smeersystemen en -producten, weegsystemen, reinigingssystemen, handgereedschap, pompen (pneumatische, elektrische, hydraulische, ...) voor vet, olie, diesel en benzine, overdruksystemen en generatoren met als doelstelling de industriële bedrijvigheid van de klanten te optimaliseren en de bedrijfszekerheid te garanderen. Daartoe engageert Euroquip zich 24 uur op 24, 7dagen op 7 een optimale service te leveren en te werken met de best beschikbare technologieën (BBT) en materialen. Euroquip is officieel hoofdverdeler van LINCOLN (smeersystemen), VEI (weegsystemen), GESPASA (brandstofpompen) en FRESHFILTER (overdrukcabines) en tevens agent voor EUROPOWER.

 3. ADAMOL MINERALÖLHANDELSGMBH

  Oostenrijk

  De ADAMOL Mineralölhandelsges.m.b.H. is altijd al een begrip geweest in motoroliën en smeermiddelen.In de loop der jaren heeft ADAMOL zich echter ontwikkeld tot een complete leverancier van motorolie, tandwielolie, vetten, onderhouds- en reinigingsproducten en chemische producten voor alle voertuigtypen."Zoveel mogelijk producten uit één hand" is het verklaarde doel van het gerenommeerde bedrijf gevestigd in Wenen. In de loop van de heroriëntatie en verdere ontwikkeling van ADAMOL was het daarom een logische stap om te voldoen aan de vereisten van grote industriële bedrijven zoals BP, Castrol, Duracell, Procter & Gamble, Sonax of WD-40 en om de productportfolio uit te breiden met hun producten.Naast de topmerken van de belangrijkste nationale en internationale fabrikanten, wordt het private label ADAMOL1896 steeds belangrijker.De producten van het merk ADAMOL1896 staan voor topkwaliteit tegen eerlijke prijzen en worden met geselecteerde partners in Oostenrijk ontwikkeld en geproduceerd.

 4. COMFORT ENERGY

  België

  Comfort Energy is de grootste verdeler van mazout van het kwaliteitsmerk ESSO in België. Met 10 eigen opslagplaatsen – verspreid over de verschillende provincies - en lokale handelaars in heel België groeit het bedrijf al meer dan veertig jaar. Dankzij een rechtstreekse aanvoer per binnenschip garandeert Comfort Energy altijd de juiste prijs, een topproduct én een correcte service! Bij Comfort Energy kan je terecht voor een uitgebreid gamma aan ESSO-brandstoffen (mazout, diesel, benzines, petroleum), ExxonMobil-smeermiddelen, en een uitgebreid dienstenpakket: gespreide betaling van uw mazoutfactuur, Comfort Card, automatische levering, tankdiensten (tankkeuring, tanksanering, plaatsing van nieuwe mazouttanks).

 5. HENS VAN MEULDER

  België

  Hens Van Meulder Bvba is een brandstoffen- en olie-leverancier met een indrukwekkende staat van dienst. Reeds sinds 1939 specialiseren wij ons in het leveren van petroleumproducten en Shell-smeeroliën. Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren en net daarom staan wij erop een persoonlijke band te onderhouden met onze klanten. Onze flexibiliteit en het professionalisme, maar ook de passie zorgen al decennialang voor tevreden klanten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. POLLET

  België

  Pollet NV levert een ruime waaier van merkproducten voor de verkoop in benzinestations : vloeibare brandstoffen, smeeroliën en onderhoudsproducten. Leveringen van gasolie verwarming en diesel voor vervoer kunnen zowel voor particulieren als voor de industriële verbruiker uitgevoerd worden. Pollet NV zorgt ook voor de keuringen en controles van opslagtanks en dit via een officieel keuringsorganisme.

 2. VLAAMSE OLIECENTRALE

  België

  De VLAAMSE OLIECENTRALE NV is reeds meer dan 50 jaar actief in de verkoop van brandstoffen en shell smeermiddelen. Als verdeler verhandelen wij de producten in groot- en kleinhandel. Naast de brandstoffen mazout of stookolie en diesel, hebben we ook een ruim assortiment van smeermiddelen (oliën) voor de industrie-, landbouw-, auto- en vrachtwagensektor. Bij ons kan u terrecht voor: budgetformule, tankcontrole, en online bestellen  24h/24h  7d/7d.

 3. NESTE OIL

  België

  Neste Oil is een raffinage- en handelsbedrijf dat voornamelijk hoogwaardige verkeersbrandstoffen met verminderde uitstoot produceert. De onderneming biedt een volledig assortiment olieproducten aan en is ‘s werelds grootste leverancier van hernieuwbare diesel.

 4. POWER OIL

  België

  Power is dankzij de ruim 70 jaar ervaring in de petroleumsector uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke netwerken van tankstations in België. Power biedt een totaalpakket producten en diensten. Zo zijn er: ruim 115 moderne Power tankstations, tankkaarten voor bedrijven, zelfstandigen en fleet-owners, de levering van brandstof aan bedrijven en particulieren, de levering van oliën en vetten en tal van andere diensten en producten aan bedrijven en garages.

 5. FOURNIER-CAVOS

  België

  Fournier Cavos is leverancier van brandstoffen: gasolie, diesel, benzine, petroleum, steenkolen, brandhout, briketten en pellets; maar ook van smeermiddelen, vetten en hydraulische olie.

 1. PETROIL

  Mexico

 2. HABCO D.O.O.

  Slovenië

 3. CEVHER SMART FIRE STARTER & FUEL SOLUTIONS

  Turkije

 4. PETRONOVA SP. Z O.O.

  Polen

 5. HENRI HOTZ AG

  Zwitserland

 6. EMCO WHEATON FRANCE

  Frankrijk

 7. WESTANOL MARKENSCHMIERSTOFFE GBR

  Duitsland

 8. OEL-TECH

  Duitsland

 9. FGS LUBRICANTS

  Duitsland

 10. BOOST OIL E.K.

  Duitsland

 1. JUING-OIL GMBH

  Duitsland

 2. HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE

  Duitsland

 3. TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG

  Duitsland

 4. MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA.

  Portugal

 5. HBWGUBESCH KUNSTSTOFFENGINEERING GMBH

  Duitsland

 6. CMH CREATIV-METALL UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

 7. PARTS ATTACK GMBH

  Duitsland

 8. KORFEZ POLIMER

  Turkije

 9. BIO-CONCEPT ALTMARK GMBH

  Duitsland

 10. COMBUSTIBLES ARAGÓN

  Spanje