• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brandstoffen - vloeibaar

Resultaten voor

Brandstoffen - vloeibaar - Import export

 1. SIBSTAR GROUP

  Kirgizië

  Verified by europages badge

  SIBSTAR Groep is uw betrouwbare partner voor de levering van thermische kool sinds 2019. Wij zijn een toonaangevende leverancier van of 'D', DPK, DOMSSH, LOW VOL PCI, TOMSSH, 'G', en 'T' klasse harde steenkool. Het wordt wereldwijd gebruikt voor huishoudelijk gebruik en is absoluut nodig voor hoogovens. Het wordt ook gebruikt voor thermische krachtcentrales voor het opwekken van energie. Wij streven naar langdurige win-win samenwerkingen met onze klanten en partners, om de beste service en optimale oplossingen te bieden. Dankzij onze betrouwbare samenwerkingen en een uitgebreid logistiek netwerk, garanderen we de tijdige en veilige levering van onze producten overal ter wereld. Wij leveren energie aan de meest vermaarde megafabrikanten. Onze belangrijkste partners zijn grote industriële bedrijven in China, Indië en Turkije. Wij willen onze samenwerking met buitenlandse partners uitbreiden evenals de structuur van geleverde producten. Het is ons doel stabiele leveringen te verzorgen om uw productieproces lopend te houden. Wij ontwikkelen tevens het leveren van aardolie.

 2. EUROQUIP

  België

  Euroquip is een technisch dienstverlenend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren, installeren, onderhouden en herstellen van smeersystemen en -producten, weegsystemen, reinigingssystemen, handgereedschap, pompen (pneumatische, elektrische, hydraulische, ...) voor vet, olie, diesel en benzine, overdruksystemen en generatoren met als doelstelling de industriële bedrijvigheid van de klanten te optimaliseren en de bedrijfszekerheid te garanderen. Daartoe engageert Euroquip zich 24 uur op 24, 7dagen op 7 een optimale service te leveren en te werken met de best beschikbare technologieën (BBT) en materialen. Euroquip is officieel hoofdverdeler van LINCOLN (smeersystemen), VEI (weegsystemen), GESPASA (brandstofpompen) en FRESHFILTER (overdrukcabines) en tevens agent voor EUROPOWER.

 3. ADAMOL GMBH

  Oostenrijk

  De ADAMOL Mineralölhandelsges.m.b.H. is altijd al een begrip geweest in motoroliën en smeermiddelen.In de loop der jaren heeft ADAMOL zich echter ontwikkeld tot een complete leverancier van motorolie, tandwielolie, vetten, onderhouds- en reinigingsproducten en chemische producten voor alle voertuigtypen."Zoveel mogelijk producten uit één hand" is het verklaarde doel van het gerenommeerde bedrijf gevestigd in Wenen. In de loop van de heroriëntatie en verdere ontwikkeling van ADAMOL was het daarom een logische stap om te voldoen aan de vereisten van grote industriële bedrijven zoals BP, Castrol, Duracell, Procter & Gamble, Sonax of WD-40 en om de productportfolio uit te breiden met hun producten.Naast de topmerken van de belangrijkste nationale en internationale fabrikanten, wordt het private label ADAMOL1896 steeds belangrijker.De producten van het merk ADAMOL1896 staan voor topkwaliteit tegen eerlijke prijzen en worden met geselecteerde partners in Oostenrijk ontwikkeld en geproduceerd.

 4. COMFORT ENERGY

  België

  Comfort Energy is de grootste verdeler van mazout van het kwaliteitsmerk ESSO in België. Met 10 eigen opslagplaatsen – verspreid over de verschillende provincies - en lokale handelaars in heel België groeit het bedrijf al meer dan veertig jaar. Dankzij een rechtstreekse aanvoer per binnenschip garandeert Comfort Energy altijd de juiste prijs, een topproduct én een correcte service! Bij Comfort Energy kan je terecht voor een uitgebreid gamma aan ESSO-brandstoffen (mazout, diesel, benzines, petroleum), ExxonMobil-smeermiddelen, en een uitgebreid dienstenpakket: gespreide betaling van uw mazoutfactuur, Comfort Card, automatische levering, tankdiensten (tankkeuring, tanksanering, plaatsing van nieuwe mazouttanks).

 5. HENS VAN MEULDER

  België

  Hens Van Meulder Bvba is een brandstoffen- en olie-leverancier met een indrukwekkende staat van dienst. Reeds sinds 1939 specialiseren wij ons in het leveren van petroleumproducten en Shell-smeeroliën. Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren en net daarom staan wij erop een persoonlijke band te onderhouden met onze klanten. Onze flexibiliteit en het professionalisme, maar ook de passie zorgen al decennialang voor tevreden klanten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. POLLET

  België

  Pollet NV levert een ruime waaier van merkproducten voor de verkoop in benzinestations : vloeibare brandstoffen, smeeroliën en onderhoudsproducten. Leveringen van gasolie verwarming en diesel voor vervoer kunnen zowel voor particulieren als voor de industriële verbruiker uitgevoerd worden. Pollet NV zorgt ook voor de keuringen en controles van opslagtanks en dit via een officieel keuringsorganisme.

 2. VLAAMSE OLIECENTRALE

  België

  De VLAAMSE OLIECENTRALE NV is reeds meer dan 50 jaar actief in de verkoop van brandstoffen en shell smeermiddelen. Als verdeler verhandelen wij de producten in groot- en kleinhandel. Naast de brandstoffen mazout of stookolie en diesel, hebben we ook een ruim assortiment van smeermiddelen (oliën) voor de industrie-, landbouw-, auto- en vrachtwagensektor. Bij ons kan u terrecht voor: budgetformule, tankcontrole, en online bestellen  24h/24h  7d/7d.

 3. POWER OIL

  België

  Power is dankzij de ruim 70 jaar ervaring in de petroleumsector uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke netwerken van tankstations in België. Power biedt een totaalpakket producten en diensten. Zo zijn er: ruim 115 moderne Power tankstations, tankkaarten voor bedrijven, zelfstandigen en fleet-owners, de levering van brandstof aan bedrijven en particulieren, de levering van oliën en vetten en tal van andere diensten en producten aan bedrijven en garages.

 4. NESTE OIL

  België

  Neste Oil is een raffinage- en handelsbedrijf dat voornamelijk hoogwaardige verkeersbrandstoffen met verminderde uitstoot produceert. De onderneming biedt een volledig assortiment olieproducten aan en is ‘s werelds grootste leverancier van hernieuwbare diesel.

 5. FOURNIER-CAVOS

  België

  Fournier Cavos is leverancier van brandstoffen: gasolie, diesel, benzine, petroleum, steenkolen, brandhout, briketten en pellets; maar ook van smeermiddelen, vetten en hydraulische olie.

 1. PETRONOVA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf PETRONOVA SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Benzine - brandstof. Het is tevens aanwezig in de sectoren LPG-installaties - industrieel, Brandstoffen - vloeibaar, brandstofhandelaar, LPG-installaties - industrieel, Brandstoffen - vloeibaar, en gascompressoren. Het is gevestigd in Ostrów Wlkp., Polen.

 2. CEVHER SMART FIRE STARTER & FUEL SOLUTIONS

  Turkije

  Het bedrijf CEVHER SMART FIRE STARTER & FUEL SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eau de toilette. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstoffen - vloeibaar, Brandstoffen - vloeibaar, en brandstof. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. HABCO D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf HABCO D.O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paraffine, Brandstoffen - vloeibaar, Kunstmest, Paraffine, Brandstoffen - vloeibaar, en Kunstmest. Het is gevestigd in Lendava, Slovenië.

 2. LLC RESOURCE TRADING

  Rusland

  Het bedrijf LLC RESOURCE TRADING, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Brandstoffen - vloeibaar. Het is gevestigd in Moscow, Rusland.

 3. OEL-TECH

  Duitsland

  Het bedrijf OEL-TECH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstoffen - vloeibaar, Smeermiddelen, Oliën - industrieel, Oliën - non-food, Brandstoffen - vloeibaar, Smeermiddelen, Oliën - industrieel, en Oliën - non-food. Het is gevestigd in Freiburg, Duitsland.

 4. BOOST OIL E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf BOOST OIL E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Stookolie, Brandstoffen - vloeibaar, Smeermiddelen, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Stookolie, Brandstoffen - vloeibaar, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 5. WESTANOL MARKENSCHMIERSTOFFE GBR

  Duitsland

  Het bedrijf WESTANOL MARKENSCHMIERSTOFFE GBR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Brandstoffen - vloeibaar, Smeermiddelen, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Brandstoffen - vloeibaar, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Kronshagen, Duitsland.

 6. HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE

  Duitsland

  Het bedrijf HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Brandstoffen - vloeibaar, Smeermiddelen, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Brandstoffen - vloeibaar, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Friedberg, Duitsland.

 7. CMH CREATIV-METALL UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf CMH CREATIV-METALL UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van mechanische constructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstoffen - vloeibaar, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Tuinmeubelen en -versiering, Brandstoffen - vloeibaar, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, en Tuinmeubelen en -versiering. Het is gevestigd in Erfurt, Duitsland.

 8. TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG

  Duitsland

  Het bedrijf TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Brandstoffen - vloeibaar, Smeermiddelen, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Brandstoffen - vloeibaar, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 1. HENRI HOTZ AG

  Zwitserland

  Het bedrijf HENRI HOTZ AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Benzine - brandstof, Dieselolie, Brandstoffen - vloeibaar, Smeermiddelen, Benzine - brandstof, Dieselolie, Brandstoffen - vloeibaar, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Dübendorf, Zwitserland.

 2. MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA.

  Portugal

  Het bedrijf MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen voor auto's, Benzine - brandstof, Dieselolie, Brandstoffen - vloeibaar, Smeermiddelen voor auto's, Benzine - brandstof, Dieselolie, en Brandstoffen - vloeibaar. Het is gevestigd in Campo Vlg, Portugal.

 3. JUING-OIL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JUING-OIL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Stookolie, Brandstoffen - vloeibaar, Smeermiddelen, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Stookolie, Brandstoffen - vloeibaar, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 4. HBWGUBESCH KUNSTSTOFFENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HBWGUBESCH KUNSTSTOFFENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandstoffen - vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en kunststof - verwerking, Kunststofindustrie - machines, Rubber en kunststof - verwerking, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Emskirchen, Duitsland.

 5. PARTS ATTACK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PARTS ATTACK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Brandstoffen - vloeibaar, Smeermiddelen, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Dieselolie, Brandstoffen - vloeibaar, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 6. FGS LUBRICANTS

  Duitsland

  Het bedrijf FGS LUBRICANTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, Stookolie, Brandstoffen - vloeibaar, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, Stookolie, en Brandstoffen - vloeibaar. Het is gevestigd in Überlingen, Duitsland.

 7. GINOUVES GEORGES SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf GINOUVES GEORGES SAS, is een Distributeur, en actief in de sector Kerosine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstoffen - vloeibaar, huisbrandolie met weinig zwavelgehalte, huisbrandolie en derivaten, en Brandstoffen - vloeibaar. Het is gevestigd in La Garde, Frankrijk.

 8. KORFEZ POLIMER

  Turkije

  Het bedrijf KORFEZ POLIMER, is een Multi-Category, en actief in de sector Brandstoffen - vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, recycling schroot, Plasticindustrie - grondstoffen, Polymeren, en olieproducten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. RECYFUEL

  België

  Het bedrijf RECYFUEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstoffen - vloeibaar, Houtspaanders en houtzaagsel, Brandstoffen - vloeibaar, en Houtspaanders en houtzaagsel. Het is gevestigd in Engis, België.

 10. CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A.

  Roemenië

  Het bedrijf CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstoffen - vloeibaar, Walsdraad - ferro, Profielplaat - ferro, Brandstoffen - vloeibaar, Walsdraad - ferro, en Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Buzau, Roemenië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis