• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • breek- en maalmachines

Resultaten voor

Breek- en maalmachines - Import export

 1. MERZ AUFBEREITUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  • Complete plant technology for processing bulk goods • Crushing, grinding, screening, conveying, proportioning, etc. • Plant engineering and process engineering • Throughput capacity up to 150t/h • Feed grain size up to 350mm • Final grain size as little as 0.1mm • Single machines and turnkey systems • Development and production at a single location • Large technical center for testing • More than 100 years of experience • Highest quality from the Black Forest (Germany) • Regional suppliers • Over 80% vertical integration • Lifelong spare parts service worldwide • Can be made with stainless steel, ATEX, FDA complaint, etc. • Machines and systems for hire • Contract processing of any kind of bulk goods The Merz team plans and makes individual components, machines right through to complete plants. Its strengths lie in reacting flexibly thanks to a very high degree of vertical manufacturing, as well as specialist technical knowledge gained through years of experience. What's more, Merz brings together engineering, production and technology in one location, thereby ensuring a high degree of efficiency in processing. Qualified employees and modern equipment enable high quality standards, as well as with customers on site. Merz offers a lifetime guarantee for servicing and a spare parts service for every Merz system.

  Website Open In New icon
 2. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hartelijk welkom bij Nara Machinery CO., LTD. Filiaal in Europa! Hartelijk dank voor uw belangstelling voor onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! In de sectoren slijpen, drogen en nanotechnologie breiden we het onderzoek steeds verder uit, om u nieuwe en geoptimaliseerde procedures te kunnen presenteren.

  Website Open In New icon
 3. GEBR. JEHMLICH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JEHMLICH is de specialist in de sector van de chemie, farmacie, voedingsmiddelenindustrie, kunststof materialen en bereiding. Onze oplossingen kunnen aangepast worden naar gelang de behoeften van iedere klant. Met onze engineering ontwikkelen en producere we in onze moderne productielokalen, die conform zijn aan de cGMP-normen van industriële maalmachines, speciale molens, verbrijzelingsinstallaties, alsook apparatuur met scheidings- en homogeen makings techniek in compacte of industriële formaten. Wij voeren al bijna 100 jaar veeleisende projecten uit voor onze klanten uit de hele wereld. Onze services omvatten: advies en analyses van technische procedés, van volledige experimenteren binnen onze technische dienst, het plannen van installaties, het uitvoeren van projecten en de bouw, de uitvoering, de installatie, inbedrijfstelling en ook de opleiding, een service in de hele wereld en het onderhoud van reserveonderdelen. Wij voeren het volgende uit: molens met de normen GMP en industriële uitvoering, de installatie van kant-en-klare maalmachines en machines voor componenten,

  Website Open In New icon
 4. BAUERMEISTER ZERKLEINERUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bauermeister - een combinatie van innovatie en traditie. Bij Bauermeister wordt innovatiekracht gecombineerd met een lange traditie in de machinebouw om op maat gemaakte machines en systemen te leveren aan klanten over de hele wereld. Met meer dan 135 jaar ervaring is Bauermeister een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van maal- en luchtclassificatiemachines voor de voedingsmiddelen-, minerale en chemische industrie. Met het hoofdkantoor in Norderstedt, ten noorden van Hamburg, is Bauermeister lid van de Probat Group, de wereldmarktleider in machines en systemen voor de koffie- en voedingsindustrie. Bauermeister is een competente partner en probleemoplosser voor haar klanten dankzij de hoge kwaliteitsstandaard van haar machines en systemen, de kwalificaties van haar medewerkers en de gunstige ligging nabij Hamburg met haar wereldwijde verbindingen. In ons goed uitgeruste technologiecentrum controleert Bauermeister klantspecifieke vereisten om de meest voordelige oplossing te vinden.

  Website Open In New icon
 5. WILLY A. BACHOFEN AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Willy A. Bachofen GmbH is gevestigd in Nidderau (bij Frankfurt am Main) en dus centraal gelegen in Duitsland.Op deze locatie van de WAB-GROUP is er een uitgebreid onderdelen- en slijtdeelmagazijn beschikbaar. De ervaren ingenieurs en technici zorgen ervoor dat onze klanten altijd het best mogelijke advies en ondersteuning krijgen. Onze klanten kunnen te allen tijde testen uitvoeren in de proeffabriek van het moederbedrijf van de WAB-GROUP in Muttenz (Zwitserland), dat zich direct aan de grens met Duitsland bevindt. Het ervaren team is klantgericht, zorgt voor de kortste service- en reparatietijden op basis van routineprocessen en past slijtageverschijnselen binnen één dag toe.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OFFICINA BALLESTRI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Werkplaats Ballestri, die al meer dan 60 jaar lang werkzaam is in de sector, heeft zich altijd bezig gehouden met shreddermachines en -installaties, raffinage, ventilatie en transport van allerhande stof, door molens, stortbakken, triltoevoer, filters met handgreep, hefmachines, kettingextractors, transportbanden, hefwerktuigen met schroef, en is eveneens werkzaam in de sector van de reparatie en herstelling van allerlei soorten industriële installaties.

  Website Open In New icon
 2. LESSINE

  België

  Verified by europages badge

  Lessine Tailored Bulk Technologies, al 125 jaar actief in de industrie van stortgoederen en poedervormige producten, is een fabrikant van machines en een engineeringbureau gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, de bouw en de installatie van industriële machines en oplossingen. Lessine heeft de vijf voornaamste technologieën in deze sector onder de knie: malen, mengen, drogen, zeven en intern transport. De installaties van de onderneming voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren.

  Website Open In New icon
 3. TRIA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. CRIFI SRL

  Italië

  Verified by europages badge
 5. KLEEMANN GMBH

  Duitsland

  KLEEMANN GmbH ontwikkelt en produceert al ongeveer 100 jaar lang breek- en zeefinstallaties voor de natuursteen- en recyclingindustrie.De al tien jaar bestaande proceskennis in stationaire engineering stelt KLEEMANN in staat een uitstekende positie in de markt van mobiele toestellen in te nemen.KLEEMANN toont via haar vermogen om te innoveren en overtuigt met hoge kwaliteit, de nieuwste technologieën en de uitstekende toepassingsknowhow in zijn bakbrekers, kegelbrekers, slagmolens en zeefinstallaties.De focus ligt op de onvoorwaardelijke economische voordelen voor de professionele gebruiker.KLEEMANN GmbH is onderdeel van de WIRTGEN GROUP, een internationaal werkzaam bedrijf in de bouw van de apparatuur.De vijf gerenommeerde merken WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN en BENNINGHOVEN behoren tot deze groep.Via het verkoopnetwerk van de WIRTGEN GROUP, kan een wereldwijde klantenservice worden ingeschakeld via 55 eigen verkoop- en dienstverlenende bedrijven.

 1. SUGINO EUROPE GMBH

  Duitsland

  SUGINO, een machinefabrikant in Japan, biedt enkele van de beste productieapparatuur die momenteel op de markt verkrijgbaar is.Opgericht in 1936, is Sugino blij om betrouwbare producten van hoge kwaliteit aan te bieden, zoals waterjets met ultrahoge druk, een waterjetsproeier, een laboratorium-droogmolen, biomassa-nanovezels en precisiemachines en gereedschappen.We ontwikkelen onze eigen ideeën, creëren onze eigen oplossingen, verkopen onze eigen producten en leveren diensten.SUGINO's producten zijn industriële benodigdheden die mogelijk niet zichtbaar zijn voor de gewone consument, maar een sleutelrol spelen op verschillende locaties in een breed scala van industrieën.Onze producten worden ontelbare keren gebruikt in industrieën zoals elektronica, energie, auto's, vliegtuigen, farmaceutica, cosmetica, techniek en constructie, voedingsmiddelen, digitale inkt, enzovoort.

 2. PAUL HEDFELD GMBH

  Duitsland

  Paul Hedfeld GmbH! Advies en productie vanuit één bron.Omdat kwaliteit geen toeval is.In 1949 richtte Paul Hedfeld een bedrijf op voor de productie van machines voor graan en meel en voor de constructie van slijtdelen voor fabrieken en mengvoerfabrieken. Tegenwoordig levert het bedrijf emmerliften, schroeftransporteurs en trogkettingtransporteurs voor alle bedrijfstakken, zelfs buiten de grenzen van Duitsland en Europa. Planning en constructie worden uitgevoerd volgens de individuele wensen van de klant en aangepast aan de lokale omstandigheden. Dit zorgt voor maximale veiligheid met betrekking tot productietijden en kwaliteit.

 3. OFFICINE CONTERNO SRL

  Italië

  Ontwerp, bouw, installatie en onderhoud van installaties voor het sorteren van toeslagmateriaal, pijlers voor transportbanden voor steengroeven, transportbanden op wielen voor goederentransport; draaizeven voor het sorteren en het opslaan van toeslagmateriaal, opslagsilo's en toevoerders met wagen. Servicebeurten voor en handel in nieuwe en tweedehands machines: trilzeven, draaizeven, druipinstallaties; steenvermalers en brekers, toevoerders slede en op rupsbanden, transportbanden en wasmachines.

 4. SERMAT S.R.L.

  Italië

  Sermat ontwerpt en vervaardigt maalinstallaties, accessoires en staalconstructies. Het bedrijf verleent efficiënte onderhoudsdiensten, assistentie en reserveonderdelen. Sermat houdt zich bezig met het regenereren en vernieuwen van gebruikte machines voor maal-, zeef- en doseerinstallaties.

 5. KEESTRACK

  België

  Keestrack produceert en distribueert zeefmachines en breekmachines.Keestrack-machines worden verkopen in alle landen van Europa, Noord- en Zuid Amerika, Azië, Australië en het Midden-Oosten. Nieuwe netwerken in Azië en Rusland zullen snel opgezet worden.Keestrack gebruikt alleen onderdelen van zeer hoge kwaliteit van betrouwbare leveranciers op hun machines.

 6. DESINTEGRAATOR TOOTMISE OÜ

  Estland

  40 jaar ervaring in de verlening van diensten op het gebied van machinebouw, de productie van maalmachines en homogeniseermachines.

 7. AMC-ALEXANDRINO MATIAS & Cª SA

  Portugal

 8. BORATAS MACHINERY

  Turkije

 9. OGGO TECH MAKINA TEKNOLOJILERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

 10. UGUR MAKINA CRUSHING & SCREENING

  Turkije

 1. SIEBTECHNIK TEMA SAS

  Frankrijk

 2. PLANT OF TECHNOLOGICAL EQUIPMENT, LLC

  Oekraïne

 3. FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN

  Duitsland

 4. EVORTLE MACHINERY - MOBILE CRUSHER AND SCREENING, SORTING PLANTS

  Turkije

 5. SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT

  Frankrijk

 6. C.M. SRL

  Italië

 7. JO BEAU PRODUCTS

  België

 8. HANSEK MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 9. MB CRUSHER

  Italië

 10. MUKA MAKINA

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Breek- en maalmachines - Import export

Aantal resultaten

296 bedrijven