• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • breek- en maalmachines

Resultaten voor

Breek- en maalmachines - Import export

 1. BAUERMEISTER ZERKLEINERUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Bauermeister - een combinatie van innovatie en traditie. Bij Bauermeister wordt innovatiekracht gecombineerd met een lange traditie in de machinebouw om op maat gemaakte machines en systemen te leveren aan klanten over de hele wereld. Met meer dan 135 jaar ervaring is Bauermeister een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van maal- en luchtclassificatiemachines voor de voedingsmiddelen-, minerale en chemische industrie. Met het hoofdkantoor in Norderstedt, ten noorden van Hamburg, is Bauermeister lid van de Probat Group, de wereldmarktleider in machines en systemen voor de koffie- en voedingsindustrie. Bauermeister is een competente partner en probleemoplosser voor haar klanten dankzij de hoge kwaliteitsstandaard van haar machines en systemen, de kwalificaties van haar medewerkers en de gunstige ligging nabij Hamburg met haar wereldwijde verbindingen. In ons goed uitgeruste technologiecentrum controleert Bauermeister klantspecifieke vereisten om de meest voordelige oplossing te vinden.

 2. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Duitsland

  Hartelijk welkom bij Nara Machinery CO., LTD. Filiaal in Europa! Hartelijk dank voor uw belangstelling voor onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! In de sectoren slijpen, drogen en nanotechnologie breiden we het onderzoek steeds verder uit, om u nieuwe en geoptimaliseerde procedures te kunnen presenteren.

 3. WILLY A. BACHOFEN AG

  Zwitserland

  Willy A. Bachofen GmbH is gevestigd in Nidderau (bij Frankfurt am Main) en dus centraal gelegen in Duitsland.Op deze locatie van de WAB-GROUP is er een uitgebreid onderdelen- en slijtdeelmagazijn beschikbaar. De ervaren ingenieurs en technici zorgen ervoor dat onze klanten altijd het best mogelijke advies en ondersteuning krijgen. Onze klanten kunnen te allen tijde testen uitvoeren in de proeffabriek van het moederbedrijf van de WAB-GROUP in Muttenz (Zwitserland), dat zich direct aan de grens met Duitsland bevindt. Het ervaren team is klantgericht, zorgt voor de kortste service- en reparatietijden op basis van routineprocessen en past slijtageverschijnselen binnen één dag toe.

 4. GEBR. JEHMLICH GMBH

  Duitsland

  JEHMLICH is de specialist in de sector van de chemie, farmacie, voedingsmiddelenindustrie, kunststof materialen en bereiding. Onze oplossingen kunnen aangepast worden naar gelang de behoeften van iedere klant. Met onze engineering ontwikkelen en producere we in onze moderne productielokalen, die conform zijn aan de cGMP-normen van industriële maalmachines, speciale molens, verbrijzelingsinstallaties, alsook apparatuur met scheidings- en homogeen makings techniek in compacte of industriële formaten. Wij voeren al bijna 100 jaar veeleisende projecten uit voor onze klanten uit de hele wereld. Onze services omvatten: advies en analyses van technische procedés, van volledige experimenteren binnen onze technische dienst, het plannen van installaties, het uitvoeren van projecten en de bouw, de uitvoering, de installatie, inbedrijfstelling en ook de opleiding, een service in de hele wereld en het onderhoud van reserveonderdelen. Wij voeren het volgende uit: molens met de normen GMP en industriële uitvoering, de installatie van kant-en-klare maalmachines en machines voor componenten,

 5. OFFICINA BALLESTRI SRL

  Italië

  Werkplaats Ballestri, die al meer dan 60 jaar lang werkzaam is in de sector, heeft zich altijd bezig gehouden met shreddermachines en -installaties, raffinage, ventilatie en transport van allerhande stof, door molens, stortbakken, triltoevoer, filters met handgreep, hefmachines, kettingextractors, transportbanden, hefwerktuigen met schroef, en is eveneens werkzaam in de sector van de reparatie en herstelling van allerlei soorten industriële installaties.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAKENAS GRAIN MILLING TECHNOLOGY

  Turkije

  Makenas Grain Milling Technology, opgericht in 2000, is een turnkey fabrikant van maalmachines voor meel, griesmeel, maïs en stalen silo's uit Turkije. Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf met een productiefaciliteit van 28.000 m2 (10.000 m2 gesloten en 18.000 m2 open). Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •Graansorteerders, •Horizontale schuurmachines, •Droogstampers, •Dempende machines, •Roller Mill Machines, •Plansifters, •Bucket Elevators, •Chain Conveyors, •Pneumatische Cycloon, •Product-opslagsilo's, •Hamermolens, •Trommelsifter en nog veel meer zijn te ontdekken op onze website! Onze belangrijkste missie is het produceren en verkopen van machines en reserveonderdelen en consumptiematerialen met de beste kwaliteit en geschikte prijzen voor onze klanten. Wij verbeteren onze producten door de nieuwste trends in nieuwe technologie te volgen en streven ernaar het toonaangevende bedrijf op de binnenlandse en internationale markt te worden. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie van faciliteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. LESSINE

  België

  Lessine Tailored Bulk Technologies, al 125 jaar actief in de industrie van stortgoederen en poedervormige producten, is een fabrikant van machines en een engineeringbureau gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, de bouw en de installatie van industriële machines en oplossingen. Lessine heeft de vijf voornaamste technologieën in deze sector onder de knie: malen, mengen, drogen, zeven en intern transport. De installaties van de onderneming voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren.

 3. TRIA GMBH

  Duitsland

 4. MERZ AUFBEREITUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. CRIFI SRL

  Italië

 1. KLEEMANN GMBH

  Duitsland

  KLEEMANN GmbH ontwikkelt en produceert al ongeveer 100 jaar lang breek- en zeefinstallaties voor de natuursteen- en recyclingindustrie.De al tien jaar bestaande proceskennis in stationaire engineering stelt KLEEMANN in staat een uitstekende positie in de markt van mobiele toestellen in te nemen.KLEEMANN toont via haar vermogen om te innoveren en overtuigt met hoge kwaliteit, de nieuwste technologieën en de uitstekende toepassingsknowhow in zijn bakbrekers, kegelbrekers, slagmolens en zeefinstallaties.De focus ligt op de onvoorwaardelijke economische voordelen voor de professionele gebruiker.KLEEMANN GmbH is onderdeel van de WIRTGEN GROUP, een internationaal werkzaam bedrijf in de bouw van de apparatuur.De vijf gerenommeerde merken WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN en BENNINGHOVEN behoren tot deze groep.Via het verkoopnetwerk van de WIRTGEN GROUP, kan een wereldwijde klantenservice worden ingeschakeld via 55 eigen verkoop- en dienstverlenende bedrijven.

 2. PAUL HEDFELD GMBH

  Duitsland

  Paul Hedfeld GmbH! Advies en productie vanuit één bron.Omdat kwaliteit geen toeval is.In 1949 richtte Paul Hedfeld een bedrijf op voor de productie van machines voor graan en meel en voor de constructie van slijtdelen voor fabrieken en mengvoerfabrieken. Tegenwoordig levert het bedrijf emmerliften, schroeftransporteurs en trogkettingtransporteurs voor alle bedrijfstakken, zelfs buiten de grenzen van Duitsland en Europa. Planning en constructie worden uitgevoerd volgens de individuele wensen van de klant en aangepast aan de lokale omstandigheden. Dit zorgt voor maximale veiligheid met betrekking tot productietijden en kwaliteit.

 1. OFFICINE CONTERNO SRL

  Italië

  Ontwerp, bouw, installatie en onderhoud van installaties voor het sorteren van toeslagmateriaal, pijlers voor transportbanden voor steengroeven, transportbanden op wielen voor goederentransport; draaizeven voor het sorteren en het opslaan van toeslagmateriaal, opslagsilo's en toevoerders met wagen. Servicebeurten voor en handel in nieuwe en tweedehands machines: trilzeven, draaizeven, druipinstallaties; steenvermalers en brekers, toevoerders slede en op rupsbanden, transportbanden en wasmachines.

 2. SERMAT S.R.L.

  Italië

  Sermat ontwerpt en vervaardigt maalinstallaties, accessoires en staalconstructies. Het bedrijf verleent efficiënte onderhoudsdiensten, assistentie en reserveonderdelen. Sermat houdt zich bezig met het regenereren en vernieuwen van gebruikte machines voor maal-, zeef- en doseerinstallaties.

 3. KEESTRACK

  België

  Keestrack produceert en distribueert zeefmachines en breekmachines.Keestrack-machines worden verkopen in alle landen van Europa, Noord- en Zuid Amerika, Azië, Australië en het Midden-Oosten. Nieuwe netwerken in Azië en Rusland zullen snel opgezet worden.Keestrack gebruikt alleen onderdelen van zeer hoge kwaliteit van betrouwbare leveranciers op hun machines.

 4. DESINTEGRAATOR TOOTMISE OÜ

  Estland

  40 jaar ervaring in de verlening van diensten op het gebied van machinebouw, de productie van maalmachines en homogeniseermachines.

 5. AMC-ALEXANDRINO MATIAS & Cª SA

  Portugal

 6. UGUR MAKINA CRUSHING & SCREENING

  Turkije

 7. OGGO TECH MAKINA TEKNOLOJILERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

 8. BORATAS MACHINERY

  Turkije

 1. FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN

  Duitsland

 2. PLANT OF TECHNOLOGICAL EQUIPMENT, LLC

  Oekraïne

 3. SIEBTECHNIK TEMA SAS

  Frankrijk

 4. EVORTLE MACHINERY - MOBILE CRUSHER AND SCREENING, SORTING PLANTS

  Turkije

 5. SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT

  Frankrijk

 6. C.M. SRL

  Italië

 7. JO BEAU PRODUCTS

  België

 8. HANSEK MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 9. GMT

  Italië

 10. MUKA MAKINA

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Breek- en maalmachines - Import export

Aantal resultaten

279 bedrijven