• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • breek- en maalmachines

Resultaten voor

Breek- en maalmachines - Import export

 1. UGUR MAKINA CRUSHING & SCREENING

  Turkije

  Verified by europages badge

  Uğur Makina is een toonaangevend bedrijf dat naast het eigen land 40 andere landen bedient op het gebied van mijnbouw-, wegenbouw- en bouwmachines. Sinds onze oprichting richten we ons op de fabricage van hoogwaardige steenbreek-, zeef- en wasmachines. Onze missie is het bieden van innovatieve oplossingen die het creëren van duurzame ruimten ondersteunen. Onder het gerenommeerde merk Uğurmak® zijn we gespecialiseerd in de productie van een grote verscheidenheid aan machines voor de breek- en zeefsector. Onze uitgebreide productlijn bestaat uit: • Brekers: kaakbrekers, slagbrekers, verticale slagbrekers, secundaire brekers en tertiaire brekers. • Zeven: horizontale schudzeven, circulair bewegende zeven en steenzeven • Toevoerinrichtingen: schudtoevoerinrichtingen, tunneltoevoerinrichtingen, lichte bandtoevoerinrichtingen, transporteurtoevoerinrichtingen en zware bandtoevoerinrichtingen • Wassen: ontwateringszeef, schroefseparator • Transportbanden: riemtransportband en radiale transportband • Mobiele breek-zeefinstallatie • Mechanische stabilisatie-installaties Onze machines en installaties zijn met de uiterste zorg en nauwgezetheid ontworpen voor optimale prestaties en een lange levensduur. We stellen alles in het werk voor een uitmuntende dienstverlening tijdens het gehele klanttraject. Ons toegewijde team waarborgt een soepele inzet van onze machines: van presales tot aftersales en reserveonderdelen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. ROBINSON CO.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds 1994 heeft ROBINSON CO. zijn positie als vooraanstaand familiebedrijf in de maalindustrie verstevigd. Onze duurzame nalatenschap is geworteld in het leveren van eersteklas freesmachines en kant-en-klare oplossingen, die blijk geven van een onwrikbare toewijding aan uitmuntendheid. De introductie van Lemoulinfort in 2017 versterkte onze rol als technologiegedreven krachtpatser die zich toelegt op innovatie en klanttevredenheid bij de productie van kant-en-klare fabrieksmolens. Als industrie-experts gespecialiseerd in kant-en-klare fabrieksinstallaties, omvat ons uitgebreide productassortiment: •Reinigingssystemen •Freessystemen •Ventilatie &Behandelingssystemen •Zaadverwijdering &Voermolensystemen •Verpakkingssystemen Ontdek ons gevarieerde productassortiment, met meelmolens, griesmeelmolens, maïsmolens, voermolens, silo's en opslagsystemen op maat voor verschillende producten. Ontdek geavanceerde oplossingen zoals weeg-, transport- en verpakkingssystemen direct op onze website. Naast de productie zijn we uw betrouwbare bron voor reserveonderdelen in molens, silo's voor voedselopslag en gespecialiseerde gebouwen met staalconstructies. Onze expertise strekt zich uit tot precisielasersnijden, waardoor we onze mogelijkheden hebben uitgebreid sinds onze oprichting in 1994. Of u nu een kant-en-klare fabriek nodig hebt of een robuuste staalconstructie, onze niet aflatende toewijding aan kwaliteit blijft constant. Met een toewijding aan uitmuntendheid die de hele wereld omspant, leveren we freesoplossingen en staalconstructies van wereldklasse aan onze klanten over de hele wereld.

 3. PARSMEGA MAKINA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij PARSMEGA, de eerste bestemming voor geavanceerde technische oplossingen voor grote landbouwproducties. Onze specifieke R&D afdeling neemt het voortouw op het gebied van innovaties voor graansilo's, graandrogers, maalmachines, maalsystemen, pastamachines en industriële koelsystemen. Als vitaal onderdeel van de PARSMEGA-familie geven we prioriteit aan ongeëvenaarde klantondersteuning en de levering van producten van topkwaliteit. PARSMEGA is gespecialiseerd in kant-en-klare projecten en biedt uitgebreide oplossingen voor verschillende industrieën om te voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Wij leveren aan een internationale klantenkring verspreid over 32 landen, met name in Centraal-Azië, Europa en Afrika. Wij zetten ons in om onze internationale aanwezigheid constant uit te breiden en onze service naar een hoger plan te tillen. Ontdek tevens ons filiaal SOLLS SHOES, onderdeel van de overkoepelende PARSMEGA groep. SOLLS SHOES, bekend voor de productie van uiteenlopende stijlen dames- en herenschoenen, kan bogen op een geavanceerde en hoogwaardige productie-unit in Gaziantep. Ons ervaren team verzorgt de dagelijkse productie van duizenden producten van topkwaliteit. Onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid verstevigt onze positie als voorkeursleverancier voor winkelketens en vertrouwde exporteur naar talloze landen. Opmerkelijk is onze samenwerking met gerenommeerde merken als DS Damat, Boyner en meer, een bewijs van de uitzonderlijke kwaliteit en het vakmanschap dat SOLLS SHOES definieert.Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 4. WILLY A. BACHOFEN AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Willy A. Bachofen GmbH is gevestigd in Nidderau (bij Frankfurt am Main) en dus centraal gelegen in Duitsland.Op deze locatie van de WAB-GROUP is er een uitgebreid onderdelen- en slijtdeelmagazijn beschikbaar. De ervaren ingenieurs en technici zorgen ervoor dat onze klanten altijd het best mogelijke advies en ondersteuning krijgen. Onze klanten kunnen te allen tijde testen uitvoeren in de proeffabriek van het moederbedrijf van de WAB-GROUP in Muttenz (Zwitserland), dat zich direct aan de grens met Duitsland bevindt. Het ervaren team is klantgericht, zorgt voor de kortste service- en reparatietijden op basis van routineprocessen en past slijtageverschijnselen binnen één dag toe.

 5. GEBR. JEHMLICH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JEHMLICH is de specialist in de sector van de chemie, farmacie, voedingsmiddelenindustrie, kunststof materialen en bereiding. Onze oplossingen kunnen aangepast worden naar gelang de behoeften van iedere klant. Met onze engineering ontwikkelen en producere we in onze moderne productielokalen, die conform zijn aan de cGMP-normen van industriële maalmachines, speciale molens, verbrijzelingsinstallaties, alsook apparatuur met scheidings- en homogeen makings techniek in compacte of industriële formaten. Wij voeren al bijna 100 jaar veeleisende projecten uit voor onze klanten uit de hele wereld. Onze services omvatten: advies en analyses van technische procedés, van volledige experimenteren binnen onze technische dienst, het plannen van installaties, het uitvoeren van projecten en de bouw, de uitvoering, de installatie, inbedrijfstelling en ook de opleiding, een service in de hele wereld en het onderhoud van reserveonderdelen. Wij voeren het volgende uit: molens met de normen GMP en industriële uitvoering, de installatie van kant-en-klare maalmachines en machines voor componenten,

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BAUERMEISTER ZERKLEINERUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bauermeister - een combinatie van innovatie en traditie. Bij Bauermeister wordt innovatiekracht gecombineerd met een lange traditie in de machinebouw om op maat gemaakte machines en systemen te leveren aan klanten over de hele wereld. Met meer dan 135 jaar ervaring is Bauermeister een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van maal- en luchtclassificatiemachines voor de voedingsmiddelen-, minerale en chemische industrie. Met het hoofdkantoor in Norderstedt, ten noorden van Hamburg, is Bauermeister lid van de Probat Group, de wereldmarktleider in machines en systemen voor de koffie- en voedingsindustrie. Bauermeister is een competente partner en probleemoplosser voor haar klanten dankzij de hoge kwaliteitsstandaard van haar machines en systemen, de kwalificaties van haar medewerkers en de gunstige ligging nabij Hamburg met haar wereldwijde verbindingen. In ons goed uitgeruste technologiecentrum controleert Bauermeister klantspecifieke vereisten om de meest voordelige oplossing te vinden.

 2. MYSCRAPMACHINE

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Myscrapmachine.com is een online marketplace, opgericht door een groep industriële ondernemers en gebaseerd te Luxemburg. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuw en tweedehands materiaal voor de recycling industrie, bouw- en sloopwerkzaamheden. Wij brengen u in contact met kopers en verkopers van een uitgebreid assortiment nieuwe of gebruikte machines, uitrustingen, onderdelen en accessoires uit de hele wereld. Wij bieden de gratis inschrijving en een aanbod voor onbeperkte publicatie tegen een vaste prijs.. Ons platform biedt u een ruimte die volledig gericht is op de gebruiker om uw machines en uitrustingen in de schijnwerpers te zetten en zichtbaar te maken voor duizenden mogelijke kopers. Kijk op myscrapmachine.com of neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. ZORLU DEGIRMEN MAKINALARI LTD. STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Wij presenteren Zorlu Flour Milling Machinery Manufacturing Company, uw voor de hand liggende bron voor geavanceerde machines voor granen, bloem en voedselverwerking. Ons bedrijf, met het hoofdkantoor in Konya City, Turkije, wijdt zich aan het bieden van betaalbare, hoogwaardige en innovatieve oplossingen dankzij een solide ervaring binnen de industrie. Zorlu Flour Milling, gespecialiseerd in de productie van meel maalmachines en apparatuur, biedt een uiteenlopend assortiment producten waaronder: •Graanscheiders •Trommelscheiders •Tarweverwerkers •Dempmachines •Steenverwijderaars •Hamermolen •Emmerlift •Kettingtransportbanden •Rolmolens •Verdeelzeven •Dempsilo's •Productsilo's •Meel verpakkingsmachines • Meelmolen voor consumptiegoederen & reserveonderdelen en meer. Als een jong, dynamisch en innovatief bedrijf, zijn wij er altijd klaar voor om samen te werken met onze klanten voor oplossingen op maat die aan hun specifieke eisen voldoen. Wij zijn trots op de hoogwaardige kwaliteit van onze producten en diensten. Wij streven ernaar om op uw lijst van erkende leveranciers te komen staan. Neem contact met ons op voor een offerte. Wij zetten ons in om u zo snel mogelijk een specifieke offerte te zenden. Wij danken u voor uw interesse in Zorlu Flour Milling Machinery. Wij kijken ernaar uit om een win-win samenwerking op te bouwen.

 4. MAKENAS GRAIN MILLING TECHNOLOGY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Makenas Grain Milling Technology, opgericht in 2000, is een turnkey fabrikant van maalmachines voor meel, griesmeel, maïs en stalen silo's uit Turkije. Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf met een productiefaciliteit van 28.000 m2 (10.000 m2 gesloten en 18.000 m2 open). Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •Graansorteerders, •Horizontale schuurmachines, •Droogstampers, •Dempende machines, •Roller Mill Machines, •Plansifters, •Bucket Elevators, •Chain Conveyors, •Pneumatische Cycloon, •Product-opslagsilo's, •Hamermolens, •Trommelsifter en nog veel meer zijn te ontdekken op onze website! Onze belangrijkste missie is het produceren en verkopen van machines en reserveonderdelen en consumptiematerialen met de beste kwaliteit en geschikte prijzen voor onze klanten. Wij verbeteren onze producten door de nieuwste trends in nieuwe technologie te volgen en streven ernaar het toonaangevende bedrijf op de binnenlandse en internationale markt te worden. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie van faciliteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. LESSINE

  België

  Verified by europages badge

  Lessine Tailored Bulk Technologies, al 125 jaar actief in de industrie van stortgoederen en poedervormige producten, is een fabrikant van machines en een engineeringbureau gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, de bouw en de installatie van industriële machines en oplossingen. Lessine heeft de vijf voornaamste technologieën in deze sector onder de knie: malen, mengen, drogen, zeven en intern transport. De installaties van de onderneming voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren.

 1. MPN - MECÂNICA DE PRECISÃO DO NORTE, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MPN - MECÂNICA DE PRECISÃO DO NORTE, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breek- en maalmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbanden, Precisiemechanica, transporttapijt en lifttapijt, zeving, bunkerbanden, CNC-draaidelen, vangrails, Transportbanden, en rolletjes. Het is gevestigd in Amarante, Portugal.

 2. BCCM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BCCM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breek- en maalmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren getande maalmachine, transportbanden, mechanische lopende banden, en maalmachine. Het is gevestigd in La Machine, Frankrijk.

 1. CRIFI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CRIFI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breek- en maalmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en uitrustingen voor vermaling en pulverisatie, installaties voor het breken van inerte stoffen uit groeven, en installaties voor maling van inerte stoffen uit groeven. Het is gevestigd in Mondolfo, Italië.

 2. MERZ AUFBEREITUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MERZ AUFBEREITUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breek- en maalmachines. Het is gevestigd in Lauchringen, Duitsland.

 3. KLEEMANN GMBH

  Duitsland

  KLEEMANN GmbH ontwikkelt en produceert al ongeveer 100 jaar lang breek- en zeefinstallaties voor de natuursteen- en recyclingindustrie.De al tien jaar bestaande proceskennis in stationaire engineering stelt KLEEMANN in staat een uitstekende positie in de markt van mobiele toestellen in te nemen.KLEEMANN toont via haar vermogen om te innoveren en overtuigt met hoge kwaliteit, de nieuwste technologieën en de uitstekende toepassingsknowhow in zijn bakbrekers, kegelbrekers, slagmolens en zeefinstallaties.De focus ligt op de onvoorwaardelijke economische voordelen voor de professionele gebruiker.KLEEMANN GmbH is onderdeel van de WIRTGEN GROUP, een internationaal werkzaam bedrijf in de bouw van de apparatuur.De vijf gerenommeerde merken WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN en BENNINGHOVEN behoren tot deze groep.Via het verkoopnetwerk van de WIRTGEN GROUP, kan een wereldwijde klantenservice worden ingeschakeld via 55 eigen verkoop- en dienstverlenende bedrijven.

 4. PAUL HEDFELD GMBH

  Duitsland

  Paul Hedfeld GmbH! Advies en productie vanuit één bron.Omdat kwaliteit geen toeval is.In 1949 richtte Paul Hedfeld een bedrijf op voor de productie van machines voor graan en meel en voor de constructie van slijtdelen voor fabrieken en mengvoerfabrieken. Tegenwoordig levert het bedrijf emmerliften, schroeftransporteurs en trogkettingtransporteurs voor alle bedrijfstakken, zelfs buiten de grenzen van Duitsland en Europa. Planning en constructie worden uitgevoerd volgens de individuele wensen van de klant en aangepast aan de lokale omstandigheden. Dit zorgt voor maximale veiligheid met betrekking tot productietijden en kwaliteit.

 5. OFFICINE CONTERNO SRL

  Italië

  Ontwerp, bouw, installatie en onderhoud van installaties voor het sorteren van toeslagmateriaal, pijlers voor transportbanden voor steengroeven, transportbanden op wielen voor goederentransport; draaizeven voor het sorteren en het opslaan van toeslagmateriaal, opslagsilo's en toevoerders met wagen. Servicebeurten voor en handel in nieuwe en tweedehands machines: trilzeven, draaizeven, druipinstallaties; steenvermalers en brekers, toevoerders slede en op rupsbanden, transportbanden en wasmachines.

 6. RECOM

  België

  De firma Recyclage en Compostering kortweg Recom zag het eerste daglicht in het jaar 2000, doch was niet aan zijn proefstuk toe. Met reeds opgedane kennis binnen het domein van Croes bvba groeide het bedrijf snel uit tot een gereputeerde speler in de recyclagewereld. Het werkdomein van de firma bestrijkt reeds heel België en daarbuiten. Recom nv laat niet niets onbenut binnen de bouwwereld. Elk afvalproduct wordt vakkundig omgezet in een nieuw volwaardig kwalitatief eindproduct. Zo recycleren we puin en beton van afbraakwerkzaamheden alsook het groen -en houtafval. Deze worden op hun beurt dan opnieuw aangewend in diverse sectoren. Ze produceren mobiele en vaste breekinstallaties, en zijn marktleider in de betonrecyclage. Ze stellen eenn ruim assortiment zeefinstallaties voor. Pioneers in houthakselaars, beschikken ze over de krachtigste en meest veelzijdige houthakselaars te vinden op de Belgische markt.

 7. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Duitsland

  Hartelijk welkom bij Nara Machinery CO., LTD. Filiaal in Europa! Hartelijk dank voor uw belangstelling voor onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! In de sectoren slijpen, drogen en nanotechnologie breiden we het onderzoek steeds verder uit, om u nieuwe en geoptimaliseerde procedures te kunnen presenteren.

 8. SERMAT S.R.L.

  Italië

  Sermat ontwerpt en vervaardigt maalinstallaties, accessoires en staalconstructies. Het bedrijf verleent efficiënte onderhoudsdiensten, assistentie en reserveonderdelen. Sermat houdt zich bezig met het regenereren en vernieuwen van gebruikte machines voor maal-, zeef- en doseerinstallaties.

 1. TEMA

  Nederland

  TEMA B.V. levert industriële, procestechnische machines en installaties. TEMA B.V. maakt deel uit van de Siebtechnik/Steinhaus groep en verzorgt de verkoop en projectbegeleiding van machines en systemen voor de bewerking van grondstoffen o.a. in de mineralen-, chemische-, voedingsmiddelen-, recycling- en farmaceutische industrie.

 2. KEESTRACK

  België

  Keestrack produceert en distribueert zeefmachines en breekmachines.Keestrack-machines worden verkopen in alle landen van Europa, Noord- en Zuid Amerika, Azië, Australië en het Midden-Oosten. Nieuwe netwerken in Azië en Rusland zullen snel opgezet worden.Keestrack gebruikt alleen onderdelen van zeer hoge kwaliteit van betrouwbare leveranciers op hun machines.

 3. DESINTEGRAATOR TOOTMISE OÜ

  Estland

  40 jaar ervaring in de verlening van diensten op het gebied van machinebouw, de productie van maalmachines en homogeniseermachines.

 4. OGGO TECH MAKINA TEKNOLOJILERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf OGGO TECH MAKINA TEKNOLOJILERI SAN. TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwieldrijfwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breek- en maalmachines, Breek- en maalmachines, artikelen van rvs voor de industrie, rollen van staal, en verspaning fijnmechanica. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. BORATAS MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf BORATAS MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breek- en maalmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeving. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 6. SIEBTECHNIK TEMA SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf SIEBTECHNIK TEMA SAS, is een Distributeur, en actief in de sector Breek- en maalmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeven, trilzeven, zeving, en centrifuges. Het is gevestigd in Mundolsheim, Frankrijk.

 7. FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN

  Duitsland

  Het bedrijf FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breek- en maalmachines, Breek- en maalmachines, instrumenten voor opnames, en machines en uitrustingen voor het verkorrelen en de vermaling van rubber. Het is gevestigd in Idar-Oberstein, Duitsland.

 8. PLANT OF TECHNOLOGICAL EQUIPMENT, LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf PLANT OF TECHNOLOGICAL EQUIPMENT, LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breek- en maalmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Molens en mengmachines voor verf, Chemische industrie - machines en materialen, mengmachines voor de chemische industrie, reactoren - tanks - wisselaars, Molens en mengmachines voor verf, en Chemische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Kropyvnytskyi, Oekraïne.

 9. AMC-ALEXANDRINO MATIAS & Cª SA

  Portugal

  Het bedrijf AMC-ALEXANDRINO MATIAS & Cª SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breek- en maalmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeef. Het is gevestigd in Amarante, Portugal.

 10. EVORTLE MACHINERY - MOBILE CRUSHER AND SCREENING, SORTING PLANTS

  Turkije

  Het bedrijf EVORTLE MACHINERY - MOBILE CRUSHER AND SCREENING, SORTING PLANTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breek- en maalmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalsortering - machines en materieel, installaties voor herwinning en recyclering van afval, en Afvalsortering - machines en materieel. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Breek- en maalmachines - Import export

Aantal resultaten

293 Bedrijven