• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • breimachines - industrieel en accessoires

Resultaten voor

Breimachines - industrieel en accessoires - Import export

 1. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  ESER CHEMICALS is een producent van speciale chemicaliën die diverse industriële gebieden bedient voor smeermiddelen & metaalbewerkingsvloeistoffen, speciale emulgatorpakketten, zetmeellijm reologiemodificatoren, automobielchemicaliën, emulgatoren voor minerale olie en siliconenolie, ontschuimers voor siliconen en niet-siliconen en minerale olie, oleochemicaliën, textielverwerkende oliën en additieven, houtanti-apijt, OAT- en IAT-corrosieremmers voor koelvloeistoffen en warmteoverdrachtsvloeistoffen, hydraulische remvloeistoffen, antislijtage additieven, speciale en basis esters. Wij ontwikkelen chemische producten en oplossingen op maat van de klant. Wij zijn vooral zeer gespecialiseerd in de volgende producten; Emulgeerpakket oplosbare minerale olie, emulgeerpakket mengolie &kegelolie, emulgeerpakket oplosmiddel voor katoenplukkers, emulgeerpakket brei-olie, corrosie-inhibitoren voor antivries en industriële koelvloeistoffen, corrosie-inhibitorpakket dot 3 en dot 4 hydraulische remvloeistof, halfsynthetische metaalbewerkingsvloeistoffen voor multimetaalmachines, enz.

 2. HAJ TEX GROUP

  Oesbekië

  Verified by europages badge

  HAJ TEX werd opgericht in 2018 in Oezbekistan en is een volledig verticaal geïntegreerd textielbedrijf gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige producten. Het houdt een betrouwbare reputatie hoog. Het idee van de “Cot Cluster Economie” bestaat uit het bewust kweken van katoen, het volledig beheersen van alle processtappen, meerwaarde optimaliseren en de negatieve impact op het milieu beperken door hergebruik van de productieafval en het verwerken van oude kleding. Het afval van de katoenplanten wordt gebruikt als basis voor veevoeder en de katoenoliefabriek. De cluster is een groep van geïntegreerde bedrijfsunits die betrokken zijn bij de waardeketen van het verwerken, oogsten, spinnen, weven, afwerken van katoen en de productie van kleding. Onze producten beschikken over de internationale certificeringen STANDARD 100 van OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Wij willen het voorbeeld geven en bewijzen dat de katoenindustrie in Oezbekistan aan de internationale kwaliteits- en arbeidsveiligheidsnormen kan voldoen. Wij werken samen met hoogopgeleide specialisten en beschikken over professionele uitrustingen van internationale topmerken om een volledige productiecyclus op de starten, die begint met het planten van katoen op de velden en eindigt met de productie van stijlvolle tricotkleding van ons eigen merk. Ons productassortiment omvat diverse types katoenen garen, katoenen stoffen, tricotstoffen en eindproducten.

 3. SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breimachines - industrieel en accessoires, Sluitingen en gespen, Etiketten en merketiketten - kleding, Folie - kunststof, Kunststofproducten voor de kledingindustrie, Tassen, attache-cases en handtassen, Breimachines - industrieel en accessoires, modeaccessoires, en Sluitingen en gespen. Het is gevestigd in Songjiang District, Shanghai, China.

 4. KAYMAZ TRIKO

  Turkije

  Het bedrijf KAYMAZ TRIKO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren op maat gemaakte breigoederen, breigoederen van katoen, fournituren voor breigoed, en trui. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. TRANSTEXTIM

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TRANSTEXTIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren breigoed. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TEXTIL-MASTER

  Duitsland

  Het bedrijf TEXTIL-MASTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren circulaire breimachines, en machines en apparatuur voor breigoederen. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 2. BRIGHI GROUP

  Italië

  Het bedrijf BRIGHI GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breimachines - industrieel en accessoires, Breimachines - huishoudelijk, Breimachines - industrieel en accessoires, en Breimachines - huishoudelijk. Het is gevestigd in Forlì, Italië.

 3. STITCHER GMBH SEWING-MACHINES

  Duitsland

  Het bedrijf STITCHER GMBH SEWING-MACHINES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kledingindustrie - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Breimachines - industrieel en accessoires, Snijmachines - textiel, Kledingindustrie - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Breimachines - industrieel en accessoires, en Snijmachines - textiel. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 4. TSC-INTENATIONAL

  Oekraïne

  Het bedrijf TSC-INTENATIONAL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren breimachines voor sokken. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 5. GISKA GROUP/ALMATEXTIL

  Polen

  Het bedrijf GISKA GROUP/ALMATEXTIL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, circulaire breimachines, en Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is gevestigd in Łódź, Polen.

 1. A ELLIOT LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf A ELLIOT LTD, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in Selkirk, Verenigd Koninkrijk.

 2. ABERCAIRN OF SCOTLAND LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ABERCAIRN OF SCOTLAND LTD, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 1. CHANNEL JUMPER

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CHANNEL JUMPER, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in Guernsey, Verenigd Koninkrijk.

 2. SHIMA - ORSI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SHIMA - ORSI S.P.A., en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breimachines - industrieel en accessoires, Breimachines - huishoudelijk, Breimachines - industrieel en accessoires, en Breimachines - huishoudelijk. Het is gevestigd in Segrate, Italië.

 3. JAMES ROBINSON FIBRES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JAMES ROBINSON FIBRES LTD, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in Bradford, Verenigd Koninkrijk.

 4. CO - MAC S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf CO - MAC S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breimachines - industrieel en accessoires, Breimachines - huishoudelijk, Breimachines - industrieel en accessoires, en Breimachines - huishoudelijk. Het is gevestigd in San Prospero, Italië.

 5. OZDILEK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf OZDILEK, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 6. SOPHIE STELLER

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SOPHIE STELLER, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in Twickenham, Verenigd Koninkrijk.

 7. ALADDIN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALADDIN, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in Keighley, Verenigd Koninkrijk.

 8. ANTICH & SONS (HUDDERSFIELD) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ANTICH & SONS (HUDDERSFIELD) LTD, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in Huddersfield, Verenigd Koninkrijk.

 1. NARROW FABRIC SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NARROW FABRIC SERVICES LTD, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in Coalville, Verenigd Koninkrijk.

 2. G H HURT & SON LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G H HURT & SON LTD, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

 3. WHO'S WHO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WHO'S WHO LTD, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 4. SERRAINO ROSALBA

  Italië

  Het bedrijf SERRAINO ROSALBA, en actief in de sector Reparatie van consumptiegoederen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breiwerk - machines en accessoires, Breimachines - industrieel en accessoires, Breiwerk - machines en accessoires, en Breimachines - industrieel en accessoires. Het is gevestigd in Rivarolo Canavese, Italië.

 5. DAKS SIMPSON LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DAKS SIMPSON LTD, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 6. QUICK CHOICE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf QUICK CHOICE LTD, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 7. PORTOBELLO WOOLLENS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PORTOBELLO WOOLLENS, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 8. SCABAL (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SCABAL (UK) LTD, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 9. AHMAD TEXTILES UK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AHMAD TEXTILES UK, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in Bradford, Verenigd Koninkrijk.

 10. ALAN LITMAN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALAN LITMAN, en actief in de sector Breimachines - industrieel en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis