• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brilmonturen en accessoires

Resultaten voor

Brilmonturen en accessoires - Import export

 1. BALKAN LUXURY SUPPLY LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Balkan Luxury Supply is een groothandelaar die een breed assortiment luxe voorwerpen aanbiedt. Wij zijn een betrouwbare leverancier van schoonheidsproducten zoals parfums (merkparfums en niche-parfums), cosmetica (allerlei huidverzorgingsproducten, crèmes, make-up, enz.), Brillen (zonnebrillen van het merk, luxe monturen, optieken), horloges , Sieraden en mode voor retailers en groothandelaren over de hele wereld.Wij importeren en exporteren wereldwijd (Europa, Azië, VS, etc.).Dankzij de directe verzending van de producten uit voorraad zijn we een snelle en betrouwbare partner. Balkan Luxury Supply biedt niet alleen schoonheidsproducten tegen scherpe prijzen, maar tevens een gedetailleerde oplossing voor onze klanten inclusief vrachtvervoer, dropshipping, klantenservice en verzekeringen. We hebben uitgebreide voorraden om aan de aan de seizoenen verbonden verhoogde aanvragen te voldoen. We hebben uitgebreide voorraden om aan de aan de seizoenen verbonden verhoogde aanvragen te voldoen van merken zoals: Calvin Klein, Chloe, Diesel, Dolce & Gabbana, Paco Rabanne, Trussardi, Hugo Boss, DKNY, Giorgio Armani, Hermes, Yves Saint Laurent, Gucci, , Lancome, Montale,

 2. OPTIC DELUXE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OPTIC DELUXE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brillen - accessoires, oogglas, zonnebrillen, brillen, brillen, en Brillen - accessoires. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 3. HR FASHION STYLE

  Italië

  De onderneming H&R FASHION STYLE kan bogen op een ervaring van meer dan 15 jaar op het gebied van brillenvoorraden. Het biedt u de beste voorraden correctiebrillen en zonnebrillen van bekende merken: we werken als een distributeur voor een land over de grens met hulp van een onderneming waardoor we toegang hebben tot voorraadoverschotten van de voorgaande seizoenen en tot restanten. We onderscheiden ons door ons vakmanschap, kleine voorraden en bieden advies bij het zoeken naar producten die niet op voorraad zijn.

 4. OTTICA APPOLLONI SRL

  Italië

  Dankzij ervaring opgedaan in de loop van de jaren, gecombineerd met de beste technologieën en met personeel dat met grote zorg is uitgekozen, kunnen wij oor hebben voor uw behoeften om oplossingen te bieden afgestemd op uw wensen. Naast een speciale afdeling en geselecteerde partners vor de productie van contactlenzen, hebben wij tevens een assortiment bijzonder exclusieve zonnebrillen.

 5. BLINQ.SHOP STYLISH EYEWEAR

  Nederland

  Webshop die zich richt op het verkopen van luxe leesbrillen met een vriendelijk prijskaartje. Alle leesbrillen zijn van opticien waardige kwaliteit en worden geleverd inclusief etui en een in kleur bijpassende bewaardoos.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BINÔCHE

  België

  Binôche is een belgische fabrikant van brilmonturen. Binôche is een samenvoeging van Biche en Gino en verwijst naar de franse term ‘binocle’. Al vijftien jaar laat binôche de monturen produceren in Frankrijk en Italië, wat een lange duurzaamheid, mooie afwerking en kwaliteit blijft garanderen. Wij hebben als één van de eersten twee kleuren verwerkt in onze monturen, iets wat vandaag bijna een algemene trend is geworden. Subtiele kleuren in modieuze nuances is ons handelsmerk.

 2. SILHOUETTE

  België

  Silhouette brillen en zonnebrillen, de lichtste en comfortabelste brillen ter wereld.

 3. VAN GIJZEN OPTICIENS

  Nederland

  Van Gijzen opticien contactlensspecialist optometrist brillen. Jouw ogen zijn belangrijk. We verkopen je niet zomaar een bril of lenzen, maar we helpen je goed te zien.

 4. THEO

  België

  Theo is een Belgische brillenmerk. Het merk ontwerp originele optische brillen en extravagante zonnebrillen.

 5. ESERAY OPTIK

  Turkije

  Het bedrijf ESERAY OPTIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnebrillen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkey, Turkije.

 1. KARAT OPTIC

  Turkije

  Het bedrijf KARAT OPTIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glazen en lenzen - optiek, Brillen - accessoires, briletuis, Glazen en lenzen - optiek, Brillen - accessoires, en brillenvoorraad. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. OPTYK SZTUKA WIDZENIA - OPTOMETRYSTA JELENIA GÓRA

  Polen

  Het bedrijf OPTYK SZTUKA WIDZENIA - OPTOMETRYSTA JELENIA GÓRA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren optometristen, brillen, en accessoires voor brillen. Het is gevestigd in Jelenia Góra, Polen.

 1. VIUDA DE MONTEMERLO S.L.U.

  Spanje

  Het bedrijf VIUDA DE MONTEMERLO S.L.U., is een Groothandelaar, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is gevestigd in Poio Pontevedra, Spanje.

 2. DIMODA - WWW.MOTOFUORISTRADA.IT

  Italië

  Het bedrijf DIMODA - WWW.MOTOFUORISTRADA.IT, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor motorcross rijwielen, en enduromotors. Het is gevestigd in Coggiola, Italië.

 3. H.Mahéo

  Frankrijk

  Het bedrijf H.Mahéo, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren verkoopstandaard. Het is gevestigd in Beziers, Frankrijk.

 4. OPTOMETRIA I OPTYKA OKULAROWA MARCIN SPIRYDOWICZ

  Polen

  Het bedrijf OPTOMETRIA I OPTYKA OKULAROWA MARCIN SPIRYDOWICZ, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is gevestigd in Olsztyn, Polen.

 5. QUASAR SRL

  Italië

  Het bedrijf QUASAR SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnebrillen, brilmonturen, en brillen in grote oplagen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 6. ELO & JOHN

  Frankrijk

  Het bedrijf ELO & JOHN, is een Distributeur, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnebrillen, brillen, brillen, en skibrillen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 7. ITALVIS SNC

  Italië

  Het bedrijf ITALVIS SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is gevestigd in Domegge Di Cadore, Italië.

 8. IVAN VENERUCCI ITALIAN STYLE SUNGLASSES

  Italië

  Het bedrijf IVAN VENERUCCI ITALIAN STYLE SUNGLASSES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is gevestigd in Alpignano, Italië.

 1. DOCHANGE GLASSES CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf DOCHANGE GLASSES CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is gevestigd in Taizhou, China.

 2. VGI

  Frankrijk

  Het bedrijf VGI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren gekleurde bril, zonnebrillen, en lichte brillen. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 3. EURO OPTICS B.V.

  Duitsland

  Het bedrijf EURO OPTICS B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is gevestigd in Langefeld, Duitsland.

 4. AP ITALIAN LUXURY - AP OPTICAL VISION DIVISION

  Italië

  Het bedrijf AP ITALIAN LUXURY - AP OPTICAL VISION DIVISION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren brillen, zonnebrillen, en brilmonturen. Het is gevestigd in Torrita Di Siena, Italië.

 5. GÖRAL GÖZLÜK IMALAT A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf GÖRAL GÖZLÜK IMALAT A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren brillen - productie, brillen in grote oplagen, economische brillen, en brilmonturen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. OPTISWISS AG

  Duitsland

  Het bedrijf OPTISWISS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is gevestigd in Freiburg Im Breisgau, Duitsland.

 7. NEW VISION MILANO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NEW VISION MILANO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brilledozen, ontspiegelende brillen, voorgemonteerde bril, economische brillen, en Brilledozen. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 8. KUTLU OPTIK

  Turkije

  Het bedrijf KUTLU OPTIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren brilmonturen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. CENTRO OTTICO PISTELLI

  Italië

  Het bedrijf CENTRO OTTICO PISTELLI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren optometrie, en zonnebrillen en bril om beter te zien. Het is gevestigd in Pisa, Italië.

 10. BODART OPTICIENS

  België

  Het bedrijf BODART OPTICIENS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Glazen en lenzen - optiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brilmonturen en accessoires, Brilleglazen, Brilmonturen en accessoires, lenzen en optische glazen, Brilleglazen, en sportbril. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Brilmonturen en accessoires - Import export

Aantal resultaten

930 Bedrijven