• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • broeibakken

Resultaten voor

Broeibakken - Import export

 1. TECNOVA SERRE

  Italië

  Om in kassen te groeien en te leven in eender welke omstandigheden hebben planten en bloemen alles nodig wat het leven bevordert, met name: water, warmte en licht. De beheersing van deze elementen is doorslaggevend voor telers en voor tuincentra. Daarom ontwikkelt en bouwt TECNOVA systemen en producten bestemd voor kassen. De knowhow van TECNOVA berust op de vakkennis van zijn technisch team en op de ervaringen waarvan klanten een feedback geven. Dergelijke uitwisselingen vinden wederzijds plaats en leiden tot de bouw van geavanceerde installaties, machines en producten. TECNOVA is een modern bedrijf, zowel wat betreft het ontwerp als de bouw van zijn producten.

 2. S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.

  Roemenië

 3. NASSAN GREENHOUSES

  Turkije

 4. VIOLSAN

  Turkije

 5. AC MECANIQUE

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BIO GREEN AGRO

  Oekraïne

 2. VİOLSAN PLASTİK AMBALAJ TARIM

  Turkije

 3. GAUDEA A.S.

  Tsjechische Rep.

 4. LONGYOUNG GREENHOUSE COMPANY LIMITED

  China

 5. FASARDI

  Polen

  Welkom bij Farsadi, waar mode en emancipatie samenkomen. Onze grote assortiment aan modieuze opties, waaronder jurken, bijpassende sets, jumpsuits, pakken, shorts, rokken, blouses en truien, komt tegemoet aan de smaak van elke vrouw. Bij Farsadi geloven we dat kleding een canvas is om persoonlijkheid en zelfvertrouwen uit te drukken. Ons creatieve team creëert voortdurend avant-gardistische kledingmodellen die de hedendaagse stijl belichamen. Met Farsadi hebben vrouwen toegang tot stijlvolle, multifunctionele kleding, van opvallende outfits tot professionele pakken. Onze selectie chique blouses, rokken, gezellige truien en elegante jumpsuits garandeert klanttevredenheid met eersteklas materialen en vakkundig vakmanschap. Farsadi vereenvoudigt dropshipping en biedt een probleemloze optie voor e-commerce liefhebbers. Integreer onze uitgebreide selectie in je online winkel en laat ons zorgen voor een snelle verwerking en veilige levering, zodat jij je kunt richten op de groei van je bedrijf. Ontdek jurken, bijpassende sets, jumpsuits, pakken, shorts, rokken, blouses en truien, gepersonaliseerd om je in de mode voor te blijven. Elk item ondergaat strenge kwaliteitscontroles en garandeert een uitzonderlijk ontwerp en duurzaamheid. Ons toegewijde klantenserviceteam biedt begeleiding op maat en snelle oplossingen. Of u nu een dropshipper, groothandel of retailer bent, Farsadi is uw ideale partner. Herdefinieer stijl met onze uitgelezen selectie dameskleding in Europa en daarbuiten. Sluit je vandaag nog aan bij Farsadi en empower vrouwen door mode.

 1. ALMERIPLANT SEMILLEROS Y VIVEROS

  Spanje

  Het bedrijf ALMERIPLANT SEMILLEROS Y VIVEROS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is gevestigd in Puebla De Vícar (almería), Spanje.

 2. EL PLANTEL SEMILLEROS

  Spanje

 1. H.T. TRADE SERVICE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. BUNKER SPECIALTIES

  Argentinië

 3. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgarije

 4. LABORATORIOS EDYMA SL

  Spanje

 5. IXIRA YATAK

  Turkije

 6. LS ELECTROMECANICA

  Argentinië

 7. ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V.

  Servië

 8. SERRES JRC

  Frankrijk

 1. ULUSOY YATAK

  Turkije

 2. BALOCCO MARCO BANCALI SERRE RISCALDAMENTO COND MARCO

  Italië

 3. SERRE CAMPIONI DI CAMPIONI LIDO E OMERO S.N.C.

  Italië

 4. MARI SERRE S.R.L.

  Italië

 5. GALBUSERA SERRE S.R.L.

  Italië

 6. COFEAL S.R.L.

  Italië

 7. EURO PLAST 2 A S.R.L.

  Italië

 8. NUOVO CONSORZIO PER L'AGRICOLTURA S.R.L.

  Italië

 9. PFA DRAGOMIR N. IULIAN

  Roemenië