• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • broeibakken

Resultaten voor

Broeibakken - Import export

 1. TECNOVA SERRE

  Italië

  Om in kassen te groeien en te leven in eender welke omstandigheden hebben planten en bloemen alles nodig wat het leven bevordert, met name: water, warmte en licht. De beheersing van deze elementen is doorslaggevend voor telers en voor tuincentra. Daarom ontwikkelt en bouwt TECNOVA systemen en producten bestemd voor kassen. De knowhow van TECNOVA berust op de vakkennis van zijn technisch team en op de ervaringen waarvan klanten een feedback geven. Dergelijke uitwisselingen vinden wederzijds plaats en leiden tot de bouw van geavanceerde installaties, machines en producten. TECNOVA is een modern bedrijf, zowel wat betreft het ontwerp als de bouw van zijn producten.

 2. S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.

  Roemenië

  Het bedrijf S.C. SERE TRANSILVANIA S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Broeibakken, Broeibakken, en kasproducten. Het is gevestigd in Loc. Valcele, Roemenië.

 3. NASSAN GREENHOUSES

  Turkije

  Het bedrijf NASSAN GREENHOUSES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibakken. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 4. AC MECANIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf AC MECANIQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren dekzeilen voor bedekking van kassen, en metalen clips. Het is gevestigd in Sainte Barbe, Frankrijk.

 5. VIOLSAN

  Turkije

  Het bedrijf VIOLSAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren kassen voor bloementeelt en tuinbouw, broeikassen voor boomkwekerijen, en vloeibare yoghurt. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BIO GREEN AGRO

  Oekraïne

  Het bedrijf BIO GREEN AGRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke meststoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Broeibakken, en Broeibakken. Het is gevestigd in Voznesensk, Oekraïne.

 2. GAUDEA A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf GAUDEA A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Broeibakken, en Broeibakken. Het is gevestigd in Praha 8, Tsjechische Rep..

 3. LONGYOUNG GREENHOUSE COMPANY LIMITED

  China

  Het bedrijf LONGYOUNG GREENHOUSE COMPANY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibakken. Het is gevestigd in Xiamen, China.

 4. VİOLSAN PLASTİK AMBALAJ TARIM

  Turkije

  Het bedrijf VİOLSAN PLASTİK AMBALAJ TARIM, en actief in de sector Broeibakken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. SOMANI - SOCIEDADE TEXTIL, S.A.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Somani is een Portugese textielfabrikant die werd opgericht in 1986.WIJ ZIJN een verticaal georganiseerd bedrijf dat alle fasen van de productieketen beheerst. Van de stofproductie (geweven, gebreid, fleece en badstof) tot de afwerking, borduren, quilten en bedrukken, we bieden onze klanten een volledig op maat gemaakte kledingservice. Somani produceert voor 3 bedrijfssegmenten Handdoeken en huishoudelijke producten, kleding - Dames, Kinder- en baby- en kinderverzorgingsproducten (accessoires, decoratie, bed-, bad- en babykleding) In Babykleding en kinderverzorgingsproducten bieden we een unieke service. In dit segment werken we 360º en produceren we van accessoires, knuffels, decoratie tot kleding, een breed scala aan producten met de mogelijkheid om verschillende stoffen, technieken en producten te coördineren onder hetzelfde verhaal/concept. Somani heeft een intern ontwerpteam dat voortdurend werkt aan nieuwe materialen, stoffen, vormen en producten, om klanten te helpen geïntegreerde en gecoördineerde collecties samen te stellen. Duurzaamheid zit ingebakken in al onze activiteiten, processen en strategieën.We verwerpen sociale of greenwashing praktijken en geven prioriteit aan het leveren van economische waarde samen met onze toewijding aan People, Planet, Community Support, Innovatie en Governance. Somani onderzoekt en gebruikt duurzame grondstoffen, waaronder gerecyclede en biologische garens, met certificeringen zoals GOTS, OCS, RCS, GRS, FSC en Oeko-tex Standard 100. We verminderen de impact van onze productie om biodiversiteit te bevorderen.

 1. FASARDI

  Polen

  Verified by europages badge

  Welkom bij Farsadi, waar mode en emancipatie samenkomen. Onze grote assortiment aan modieuze opties, waaronder jurken, bijpassende sets, jumpsuits, pakken, shorts, rokken, blouses en truien, komt tegemoet aan de smaak van elke vrouw. Bij Farsadi geloven we dat kleding een canvas is om persoonlijkheid en zelfvertrouwen uit te drukken. Ons creatieve team creëert voortdurend avant-gardistische kledingmodellen die de hedendaagse stijl belichamen. Met Farsadi hebben vrouwen toegang tot stijlvolle, multifunctionele kleding, van opvallende outfits tot professionele pakken. Onze selectie chique blouses, rokken, gezellige truien en elegante jumpsuits garandeert klanttevredenheid met eersteklas materialen en vakkundig vakmanschap. Farsadi vereenvoudigt dropshipping en biedt een probleemloze optie voor e-commerce liefhebbers. Integreer onze uitgebreide selectie in je online winkel en laat ons zorgen voor een snelle verwerking en veilige levering, zodat jij je kunt richten op de groei van je bedrijf. Ontdek jurken, bijpassende sets, jumpsuits, pakken, shorts, rokken, blouses en truien, gepersonaliseerd om je in de mode voor te blijven. Elk item ondergaat strenge kwaliteitscontroles en garandeert een uitzonderlijk ontwerp en duurzaamheid. Ons toegewijde klantenserviceteam biedt begeleiding op maat en snelle oplossingen. Of u nu een dropshipper, groothandel of retailer bent, Farsadi is uw ideale partner. Herdefinieer stijl met onze uitgelezen selectie dameskleding in Europa en daarbuiten. Sluit je vandaag nog aan bij Farsadi en empower vrouwen door mode.

 2. LASPA

  Polen

  Verified by europages badge

  LaSpa, een in Polen gevestigd cosmeticabedrijf gespecialiseerd in premium spabehandeling kleding en spa uitrustingen. Ons bedrijf werd opgericht in 1993 en wij zetten ons sindsdien onvermoeibaar in voor het vervaardigen van hoogwaardige producten, wat weerspiegeld wordt door de constante uitbreiding van de fabriek, technologische ontwikkelingen en geschoolde werknemers . Wij zijn erkend door experts en hebben prijzen ontvangen zoals de Gouden award voor de kwaliteit van het haar, Bedrijfsmedaille en de Ontdekking van het jaar 2010 – De Poolse Consumer’s Laurel, met een Teraz Polska nominatie. In de schoonheids- en spa industrie, zoeken de veeleisende klanten efficiënte, moderne en comfortabele behandelingen. LaSpa beantwoordt deze behoeften met kleding ontworpen voor het afslanken en anti-cellulitis behandelingen, specifiek voor endomassage – een vacuüm massagemethode. Deze kleding biedt ongeëvenaard comfort en voorkomt een oncomfortabel gevoel tijdens de behandelingen. Wij zetten ons in voor de milieubescherming. Wij richten ons op nul CO2-uitstoot en beschikken over een brevet voor een uiterst lage deeltjesverspreiding tijdens behandelingen. Wij bieden tevens merk markering op maat op de kleding. Wij zijn gevestigd in Warschau, en werking in de GMT+2 zone, zodat we snel op de aanvragen van onze klanten kunnen inspringen. Binnen de EU, maken we gebruik van toonaangevende koeriersdiensten voor betrouwbare levering en buiten de EU maken we gebruik van spoedbestellingen. Kortom LaSpa, blinkt sinds 1993 uit binnen de cosmetica-industrie. Wij onderscheiden ons door onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en het milieu. Wij voldoen aan de behoeften van moderne spa- en schoonheidsprofessionals met premium kleding en uitrustingen die de klantervaring verbeteren.

 1. ALMERIPLANT SEMILLEROS Y VIVEROS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALMERIPLANT SEMILLEROS Y VIVEROS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is gevestigd in Puebla De Vícar (almería), Spanje.

 2. SEMILLEROS PLANTIAGRO

  Spanje

  Specialisten in elk type zaaigoed voor de landbouw zoals sla, uien, broccoli, tomaten, courgettes, aardappels, paprika's, meloenen, enz.

 3. SEMILLAS FITO SA

  Spanje

  Producenten van granen en graangewassen, grote teelt, voedergraan, tuinbouw, gazon, etc.

 4. SEMILLERO LAIMUND

  Spanje

  Specialisten in het enten van watermeloen, meloen, tomaat, komkommer en aubergine.

 5. EL PLANTEL SEMILLEROS

  Spanje

  Het bedrijf EL PLANTEL SEMILLEROS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is tevens aanwezig in de sectoren kwekerijproducten. Het is gevestigd in La Mojonera-Almería, Spanje.

 6. H.T. TRADE SERVICE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf H.T. TRADE SERVICE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is gevestigd in Osnabrück, Duitsland.

 7. BUNKER SPECIALTIES

  Argentinië

  Het bedrijf BUNKER SPECIALTIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reformartikelen, Reformartikelen, en groenten. Het is gevestigd in Los Cardales, Argentinië.

 8. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kassenbouw, Kassen voor huis en balkon, Broeibedden, Kassenbouw, Kassen voor huis en balkon, en Broeibedden. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 1. LABORATORIOS EDYMA SL

  Spanje

  Het bedrijf LABORATORIOS EDYMA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is tevens aanwezig in de sectoren aardappelen, en plantaardappelen. Het is gevestigd in Secadura Cantabria, Spanje.

 2. IXIRA YATAK

  Turkije

  Het bedrijf IXIRA YATAK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Broeibedden. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V.

  Servië

  Het bedrijf ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kassenbouw, Pootgoed - bollen en zaden, Kassenbouw, en Pootgoed - bollen en zaden. Het is gevestigd in Kanjiža-Magyarkanizsa, Servië.

 4. LS ELECTROMECANICA

  Argentinië

  Het bedrijf LS ELECTROMECANICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is gevestigd in Bragado, Argentinië.

 5. ULUSOY YATAK

  Turkije

  Het bedrijf ULUSOY YATAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 6. SERRES JRC

  Frankrijk

  Het bedrijf SERRES JRC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is gevestigd in St Georges Des Gardes, Frankrijk.

 7. SERRE CAMPIONI DI CAMPIONI LIDO E OMERO S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf SERRE CAMPIONI DI CAMPIONI LIDO E OMERO S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, Broeibedden, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en Broeibedden. Het is gevestigd in Uzzano, Italië.

 8. MARI SERRE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MARI SERRE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, Broeibedden, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en Broeibedden. Het is gevestigd in Feroleto Della Chiesa, Italië.

 9. COFEAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COFEAL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, Broeibedden, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en Broeibedden. Het is gevestigd in Pavia Di Udine, Italië.

 10. GALBUSERA SERRE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GALBUSERA SERRE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, Broeibedden, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en Broeibedden. Het is gevestigd in Merate, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis