• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • broeibedden

Resultaten voor

Broeibedden - Import export

 1. ALMERIPLANT SEMILLEROS Y VIVEROS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALMERIPLANT SEMILLEROS Y VIVEROS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is gevestigd in Puebla De Vícar (almería), Spanje.

 2. SEMILLEROS PLANTIAGRO

  Spanje

  Specialisten in elk type zaaigoed voor de landbouw zoals sla, uien, broccoli, tomaten, courgettes, aardappels, paprika's, meloenen, enz.

 3. SEMILLAS FITO SA

  Spanje

  Producenten van granen en graangewassen, grote teelt, voedergraan, tuinbouw, gazon, etc.

 4. SEMILLERO LAIMUND

  Spanje

  Specialisten in het enten van watermeloen, meloen, tomaat, komkommer en aubergine.

 5. EL PLANTEL SEMILLEROS

  Spanje

  Het bedrijf EL PLANTEL SEMILLEROS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is tevens aanwezig in de sectoren kwekerijproducten. Het is gevestigd in La Mojonera-Almería, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. H.T. TRADE SERVICE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf H.T. TRADE SERVICE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is gevestigd in Osnabrück, Duitsland.

 2. BUNKER SPECIALTIES

  Argentinië

  Het bedrijf BUNKER SPECIALTIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reformartikelen, Reformartikelen, en groenten. Het is gevestigd in Los Cardales, Argentinië.

 3. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kassenbouw, Kassen voor huis en balkon, Broeibedden, Kassenbouw, Kassen voor huis en balkon, en Broeibedden. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 4. LABORATORIOS EDYMA SL

  Spanje

  Het bedrijf LABORATORIOS EDYMA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is tevens aanwezig in de sectoren aardappelen, en plantaardappelen. Het is gevestigd in Secadura Cantabria, Spanje.

 5. LS ELECTROMECANICA

  Argentinië

  Het bedrijf LS ELECTROMECANICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is gevestigd in Bragado, Argentinië.

 1. ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V.

  Servië

  Het bedrijf ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kassenbouw, Pootgoed - bollen en zaden, Kassenbouw, en Pootgoed - bollen en zaden. Het is gevestigd in Kanjiža-Magyarkanizsa, Servië.

 2. IXIRA YATAK

  Turkije

  Het bedrijf IXIRA YATAK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Broeibedden. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. SERRES JRC

  Frankrijk

  Het bedrijf SERRES JRC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is gevestigd in St Georges Des Gardes, Frankrijk.

 2. ULUSOY YATAK

  Turkije

  Het bedrijf ULUSOY YATAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 3. MARI SERRE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MARI SERRE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, Broeibedden, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en Broeibedden. Het is gevestigd in Feroleto Della Chiesa, Italië.

 4. SERRE CAMPIONI DI CAMPIONI LIDO E OMERO S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf SERRE CAMPIONI DI CAMPIONI LIDO E OMERO S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, Broeibedden, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en Broeibedden. Het is gevestigd in Uzzano, Italië.

 5. GALBUSERA SERRE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GALBUSERA SERRE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, Broeibedden, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en Broeibedden. Het is gevestigd in Merate, Italië.

 6. BALOCCO MARCO BANCALI SERRE RISCALDAMENTO COND MARCO

  Italië

  Het bedrijf BALOCCO MARCO BANCALI SERRE RISCALDAMENTO COND MARCO, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, Broeibedden, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en Broeibedden. Het is gevestigd in Andora, Italië.

 7. PONTEVIA SERRE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PONTEVIA SERRE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, Broeibedden, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en Broeibedden. Het is gevestigd in Casalzuigno, Italië.

 8. EURO PLAST 2 A S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EURO PLAST 2 A S.R.L., en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, Broeibedden, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en Broeibedden. Het is gevestigd in Canicatti', Italië.

 1. PFA DRAGOMIR N. IULIAN

  Roemenië

  Het bedrijf PFA DRAGOMIR N. IULIAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeibedden. Het is gevestigd in Braila, Roemenië.

 2. COFEAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COFEAL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, Broeibedden, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en Broeibedden. Het is gevestigd in Pavia Di Udine, Italië.

 3. NUOVO CONSORZIO PER L'AGRICOLTURA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NUOVO CONSORZIO PER L'AGRICOLTURA S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, Broeibedden, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en Broeibedden. Het is gevestigd in Fiumefreddo Di Sicilia, Italië.

 4. IDROTERM SERRE S.R.L.

  Italië

 5. PROGETTO CLIMA DI GHIRARDO EGIDIO

  Italië

 6. C.D.M. S.R.L.

  Italië

 7. MED GROUP S.R.L.

  Italië

 8. TEA PROJECT S.R.L.

  Italië

 9. FLORIMPIANTI S.R.L.

  Italië

 10. AZZOLARI GIGLIOLA

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis