• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • broeikassen

Resultaten voor

Broeikassen - Import export

 1. AGRIMEC

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGRIMEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren beschaduwing, installaties voor beschermde teelt, airconditioningsystemen voor beschermde teelt, kassen met verticale wanden, broeikassen voor boomkwekerijen, broeikassen, kassen voor bloementeelt en tuinbouw, minikassen, en broeikassen voor de teelt van groenten en fruit. Het is gevestigd in Casazza, Italië.

 2. BALKAN PLASTICS COMPANY DOO

  Servië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BALKAN PLASTICS COMPANY DOO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewerking van kunststoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de industrie, Kunststofplaten, polycarbonaat, producten van polycarbonaat, bewerking van polycarbonaat, PC polycarbonaat, Kunststofproducten voor de industrie, gegolfde bladen van kunststof, en Kunststofplaten. Het is gevestigd in Surcin, Servië.

 3. SOLJARDI SL

  Spanje

  Groothandelaar. Wij wijden ons aan het kweken van fruitbomen in bakken op ons terrein van 4 hectare. Kwekerijen voor tuincentra.

 4. VERMAKO

  België

  Vermako plastiek serres is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het produceren, construeren en monteren van folieserres, onbeperkt in breedte en lengte.

 5. MC SIVIERO SRL - SERRE

  Italië

  Het bedrijf MC SIVIERO SRL - SERRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren tunnels voor de teelt van groenten en fruit, broeikassen, afdekmateriaal van staal, en kassen voor bloementeelt en tuinbouw. Het is gevestigd in Verbania, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SD TRADE, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf SD TRADE, UAB, is een Groothandelaar, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren paneel van aluminium, en broeikassen. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 2. RAQUEL MARTÍNEZ CARRIQUE

  Spanje

  Het bedrijf RAQUEL MARTÍNEZ CARRIQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwproducten, buizen, broeikassen, en netten voor de landbouw. Het is gevestigd in Almería, Spanje.

 3. AGRIKOL D.O.O.

  Servië

  Het bedrijf AGRIKOL D.O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwconstructie, en broeikassen. Het is gevestigd in Kruševac, Servië.

 4. KRÄSS GLASCON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KRÄSS GLASCON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren broeikassen. Het is gevestigd in Neu-Ulm, Duitsland.

 5. NETAFIM FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf NETAFIM FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor irrigatie, Installaties voor irrigatie, en broeikassen. Het is gevestigd in Gardanne, Frankrijk.

 1. RIEGOS CARCHUNA COSTA

  Spanje

  Het bedrijf RIEGOS CARCHUNA COSTA, is een Distributeur, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor irrigatiesystemen, accessoires voor airconditioning, broeikassen, en kazen met vruchten. Het is gevestigd in Granada, Spanje.

 2. SERA TEKNIK

  Turkije

  Het bedrijf SERA TEKNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kasplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kasbloemen, kasvruchten, kasproducten, en broeikassen. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 1. TERMALNA RIVIJERA D.O.O.

  Servië

  Het bedrijf TERMALNA RIVIJERA D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwproductie, Hernieuwbare energiebronnen, broeikassen, Landbouwproductie, en Hernieuwbare energiebronnen. Het is gevestigd in Bogatić, Servië.

 2. DUTCHGREENHOUSES

  Nederland

  Het bedrijf DUTCHGREENHOUSES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren broeikassen, en materialen voor de tuinbouw. Het is gevestigd in Naaldwijk, Nederland.

 3. SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuinbouwkassen, kasproducten, broeikassen, en fruitoogstwagens. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 4. DUOSYSTEM - SERVIÇOS E EQUIPAMENTOS CIENTÍFICOS

  Portugal

  Het bedrijf DUOSYSTEM - SERVIÇOS E EQUIPAMENTOS CIENTÍFICOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laboratoria - apparaten en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen en benodigdheden voor ziekenhuizen en voor geneeskundige laboratoria, en broeikassen. Het is gevestigd in Odivelas, Portugal.

 5. BN SERRES

  Frankrijk

  Het bedrijf BN SERRES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Metaalconstructies - licht, en broeikassen. Het is gevestigd in Monteux, Frankrijk.

 6. SEOMAK GREENHOUSE TECNOLOGY CO.LTD.

  Turkije

  Het bedrijf SEOMAK GREENHOUSE TECNOLOGY CO.LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kasplanten en kasbloemen, kasproducten, broeikassen, Kasplanten en kasbloemen, en kasvruchten. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 7. RABENSTEINER GMBH

  Italië

  Het bedrijf RABENSTEINER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinen en parken - realisatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren broeikassen. Het is gevestigd in Brixen, Italië.

 8. PAZOS GARDEN

  Spanje

  Het bedrijf PAZOS GARDEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Broeikassen. Het is gevestigd in Santa Comba, Spanje.

 1. LA TIENDA DEL INVERNADERO VALENCIA SL

  Spanje

  Het bedrijf LA TIENDA DEL INVERNADERO VALENCIA SL, is een Distributeur, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren minikassen, broeikassen voor boomkwekerijen, broeikassen, en tuinbouwkassen. Het is gevestigd in Rafelbuñol, Spanje.

 2. SARL GALIFRET

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL GALIFRET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kassenbouw, broeikassen voor boomkwekerijen, broeikassen voor de teelt van groenten en fruit, Kassenbouw, en broeikassen. Het is gevestigd in Mardié, Frankrijk.

 3. SSA INVERNADEROS

  Spanje

  Het bedrijf SSA INVERNADEROS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren kasplanten, kasproducten, broeikassen, en tuinbouwkassen. Het is gevestigd in Carlet (valencia), Spanje.

 4. PHOENIX GARDEN BUILDINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PHOENIX GARDEN BUILDINGS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinhuisjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren geprefabriceerde pavillons, houten tuinhuisjes, broeikassen, en hangar. Het is gevestigd in Leeds, Verenigd Koninkrijk.

 5. ARA RULMAN BILYA OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf ARA RULMAN BILYA OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., en actief in de sector Kogellagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren broeikassen, rollagerkogels, fabricage van lagers, en Kogellagerstaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. J.HUETE GREENHOUSES

  Spanje

  Het bedrijf J.HUETE GREENHOUSES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor besproeiing, broeikassen, en Installaties voor besproeiing. Het is gevestigd in Murcia, Spanje.

 7. SFAAS: SNAIL FARMING AND AGRICULTURAL SUPPLIES

  Griekenland

  Het bedrijf SFAAS: SNAIL FARMING AND AGRICULTURAL SUPPLIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installatie van kweekkassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren broeikassen, en slakkenteelt. Het is gevestigd in Sofia, Griekenland.

 8. MEIN OLOT

  Spanje

  Het bedrijf MEIN OLOT, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Metaalconstructies - licht, broeikassen, en Modulaire constructies. Het is gevestigd in Olot-Girona, Spanje.

 9. AGROLUTION AGRIBUSINESS SOLUTIONS SL

  Spanje

  Het bedrijf AGROLUTION AGRIBUSINESS SOLUTIONS SL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren broeikassen. Het is gevestigd in Aguilas, Spanje.

 10. ACM GREENHOUSE CO LTD

  Spanje

  Het bedrijf ACM GREENHOUSE CO LTD, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Broeikassen, Tuinbouwgewassen, Verwarmingsinstallaties voor kassen, Installatie van kweekkassen, Broeikassen, Tuinbouwgewassen, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en Installatie van kweekkassen. Het is gevestigd in San Javier, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis