• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brommobielen

Resultaten voor

Brommobielen - Import export

 1. INTERLINEX B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Interlinex, een leidende kracht in de milieubeweging, pakt de dringende behoefte aan verandering aan te midden van escalerende vervuiling en stijgende uitstoot van broeikasgassen. Sinds het pre-industriële tijdperk heeft de aarde een aanzienlijke temperatuurstijging van meer dan 1°C doorgemaakt, waardoor het van cruciaal belang is om een veiligere en gezondere planeet voor toekomstige generaties te bevorderen. Interlinex is gespecialiseerd in elektrische voertuigen (EV's) en zet zich in om de toekomst van transport in Nederland en Europa vorm te geven. We importeren en distribueren een divers aanbod aan EV's, waaronder motorfietsen, scooters, quad bikes en auto's, met een voortdurend groeiende voorraad. Ons magazijn van 6.200 vierkante meter, dat gevuld is met gerenommeerde merken, garandeert snelle leveringen via verschillende verzendmethoden. Als B2B-distributeur bieden we concurrerende prijzen zonder een minimumbestelling op te leggen, waardoor we een ideale langetermijnpartner zijn voor bedrijven van elke grootte.In het snel evoluerende domein van e-mobiliteit blijft Interlinex proactief en op de hoogte door actieve deelname aan conventies, beurzen en showrooms. We werken samen met klanten en zetten ideeën om in realiteit door middel van exclusieve importovereenkomsten. Met kernwaarden als verantwoordelijkheid en eerlijkheid geven we prioriteit aan klanttevredenheid en streven we naar voortdurende verbetering. Interlinex wil Europa's belangrijkste importeur van hoogwaardige e-mobiliteitsproducten zijn en erkent het wederzijds voordelige groeipotentieel binnen de sector.

  Alle producten voor "brommobielen"
 2. JEAL CARS NOLEGGIO E VENDITA AUTO

  Italië

  De firma Jeal Car srlS, gevestigd in Castellammare di Stabia, met haar 30-jarige ervaring, is al 17 jaar een erkende verlener van toeristische en transportdiensten in Italië. Gewaardeerd door zijn klantenkring om zijn betrouwbaarheid en internationale ervaring in de automobielsector met de volgende diensten: autoverhuur, reisbussen met chauffeur, minibussen, schepen, jachten. De firma organiseert reizen in de regio Campania en in heel Italië, alsmede bruiloften en culturele evenementen. Ook organiseert de firma individuele en VIP reizen.

 3. CRM SRL

  Italië

  CRM Auto is gespecialiseerd in diensten van hoog niveau op het gebied van de huur, en de aan- en vekoop van auto's. Wat u ook wilt, wij kunnen u van dienst zijn met recente, goed geprijsde modellen en een groot aanbod: lange-termijn-huur van auto's, korte-termijn-huur, vrerkoop van nieuwe en tweedehands wagens. CRM heeft toegang tot een van de grootste parken van tweedehands auto's in Italië en wij kiezen voor u allerlei soorten nieuwe auto"s of bedrijfswagens voor een half jaar

 4. CONCESSIONARIE PAPA - NICOLINI SRL

  Italië

  Concessionarie Papa Nicolini srl werd opgericht in 1982 als multimerk autosalon en is in 1986 een officiële HYUNDAI dealer en in 2008 tevens MAHINDRA dealer geworden. Concessionarie Papa Nicolini srl biedt uiteenlopende merken voertuigen en een uitgebreid wagenpark met tweedehandsvoertuigen, een reparatieservice, erkende HYUNDAI en MAHINDRA garage, een dienst voor voorinstellingen, controle van giftige uitlaatgassen, bijvullen van aircosystemen en vervangen van banden.

 5. IEA IMPORT EXPORT AUTO

  Italië

  IEA-IMPORT EXPORT AUTO is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en tweedehands voertuigen, of ze nu Italiaans zijn of uit een ander land komen. Het bedrijf kan alle soorten automodellen leveren, zelfs onvindbare modellen, met een snelle levertermijn. Wij hebben de beschikking over een breed gamma van tweedehands voertuigen van alle merken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WAAIJENBERG MOBILITEIT B.V.

  Nederland

  Waaijenberg : Al meer dan 30 jaar de grootste van Nederland met gehandicaptenvoertuigen en brommobielen.

 2. GIANFRANCO BENEDETTI AUTOMOBILI

  Italië

  Het bedrijf GIANFRANCO BENEDETTI AUTOMOBILI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren autoruil, autovoertuigen, bedrijfsvoertuigen, en tweedehands auto's en vrachtwagens. Het is gevestigd in Bussolengo, Italië.

 3. AUTOVILLA DI VILLA LUCIANO & C SNC

  Italië

  Het bedrijf AUTOVILLA DI VILLA LUCIANO & C SNC, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Solaro, Italië.

 4. AUTO GM S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf AUTO GM S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Erba, Italië.

 5. CESARO SRL

  Italië

  Het bedrijf CESARO SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren autodealer, autoverkoop, automobielbeurzen, en autodealer. Het is gevestigd in Pont Saint Martin, Italië.

 1. SIENA AUTO SPA

  Italië

  Het bedrijf SIENA AUTO SPA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, vervangende vrachtwagen, onderdelen industriële voertuigen, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, en onderdelen voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Siena, Italië.

 2. FOR'LOC

  Frankrijk

  Het bedrijf FOR'LOC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Parçay Meslay, Frankrijk.

 1. FZ MOTOR

  België

  Het bedrijf FZ MOTOR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Froyennes, België.

 2. AUTOFFICINA 3P

  Italië

  Het bedrijf AUTOFFICINA 3P, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in San Giuliano Milanese, Italië.

 3. AUTO 3

  Italië

  Het bedrijf AUTO 3, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zaterdag s' morgens geopend, automobielgarage, bedrijfsvoertuigen, en tweedehands auto's en vrachtwagens. Het is gevestigd in Novellara, Italië.

 4. INSTRUKTOR BUKOVINOV

  Bulgarije

  Het bedrijf INSTRUKTOR BUKOVINOV, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Burgas, Bulgarije.

 5. LEON OTOMOTIV YEDEKPARCA AKSESUAR INSAAT TURIZM TEKSTIL SANAYI IC VE DIS TIC. LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf LEON OTOMOTIV YEDEKPARCA AKSESUAR INSAAT TURIZM TEKSTIL SANAYI IC VE DIS TIC. LTD.STI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - accessoires en interieurs, autostoelen, bekleding voor auto's, stoffering auto's, en Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. ESB DISTICARET LTD

  Turkije

  Het bedrijf ESB DISTICARET LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. PRESTIGE AUTO PARTS

  Turkije

  Het bedrijf PRESTIGE AUTO PARTS, is een Distributeur, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. RANSOMES JACOBSEN FRANCE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf RANSOMES JACOBSEN FRANCE SAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brommobielen, aanleg van golfbanen, Brommobielen, en golfartikelen. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 1. ECOCARS DI MARIO PENNISI

  Italië

  Het bedrijf ECOCARS DI MARIO PENNISI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren tweedehands auto's en vrachtwagens. Het is gevestigd in Fiumefreddo Di Sicilia, Italië.

 2. ATRIA STAR SAS

  Italië

  Het bedrijf ATRIA STAR SAS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren autodealer, Auto's - accessoires, Rijwielen - motoraccessoires, en autodealer. Het is gevestigd in Giugliano In Campania, Italië.

 3. BLANDINO SNC

  Italië

  Het bedrijf BLANDINO SNC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren diensten garage auto. Het is gevestigd in Palermo, Italië.

 4. AUTOMARKT DINSER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOMARKT DINSER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Wangen Im Allgäu, Duitsland.

 5. TEKNOVIZYON AUTO

  Turkije

  Het bedrijf TEKNOVIZYON AUTO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor bussen, Plastic onderdelen voor de auto-industrie, elektronische componenten voor auto's, en auto-onderdelen van rubber. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. PARCASAN OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf PARCASAN OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD STI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ford dealer, en auto-onderdelen. Het is gevestigd in ISTANBUL, Turkije.

 7. TODOCHATENET

  Spanje

  Het bedrijf TODOCHATENET, is een Distributeur, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in La Ampolla, Spanje.

 8. UGUR

  Turkije

  Het bedrijf UGUR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren personenauto's vierwielaandrijving. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. OFFICINA MECCANICA DMC

  Italië

  Het bedrijf OFFICINA MECCANICA DMC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machinewerkplaats, diensten garage auto, en electriciensateliers-auto. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 10. OTO TEKNIK SPARE PARTS AND FILTER

  Turkije

  Het bedrijf OTO TEKNIK SPARE PARTS AND FILTER, is een Distributeur, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis