• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brommobielen

Resultaten voor

Brommobielen - Import export

 1. INTERLINEX B.V.

  Nederland

  Interlinex believes that the future of transportation lies in electric vehicles. We want to introduce e-mobility to the adults and children of the Netherlands and Europe at large. As such, we import and distribute products ranging from motorcycles, scooters, quad bikes, and cars, all running on electricity, with more in the pipeline. Orders will ship out from our spacious 6, 200 square meter warehouse facility, which houses e-mobility vehicles of prominent brands. To assure fast delivery, we employ various methods of shipment. Interlinex is a B2B distributor that boasts competitive prices, which allows for a comfortable reselling margin. Unlike other establishments, we do not enforce a minimum order requirement. Therefore, companies, large and small, are able to depend on us as a long-term partner. We understand that the growth of the industry will only benefit everyone. With e-mobility being the fast-changing sector it is, we want to keep our clients in the know. This is why we’re at the conventions, fairs, showrooms, and anywhere else we can gain knowledge about what’s to come. We’ll also work with you to bring your ideas to life by drawing up exclusive agreements to import goods on your behalf. Interlinex prides itself on strict company values. All of our staff practice accountability and honesty. We put our customers front and center. We’re passionate about continuous improvement and learning, as this is how we’ll be Europe’s number one importer of quality e-mobility pr

  Alle producten voor "brommobielen"

 2. JEAL CARS NOLEGGIO E VENDITA AUTO

  Italië

  De firma Jeal Car srlS, gevestigd in Castellammare di Stabia, met haar 30-jarige ervaring, is al 17 jaar een erkende verlener van toeristische en transportdiensten in Italië. Gewaardeerd door zijn klantenkring om zijn betrouwbaarheid en internationale ervaring in de automobielsector met de volgende diensten: autoverhuur, reisbussen met chauffeur, minibussen, schepen, jachten. De firma organiseert reizen in de regio Campania en in heel Italië, alsmede bruiloften en culturele evenementen. Ook organiseert de firma individuele en VIP reizen.

 3. CRM SRL

  Italië

  CRM Auto is gespecialiseerd in diensten van hoog niveau op het gebied van de huur, en de aan- en vekoop van auto's. Wat u ook wilt, wij kunnen u van dienst zijn met recente, goed geprijsde modellen en een groot aanbod: lange-termijn-huur van auto's, korte-termijn-huur, vrerkoop van nieuwe en tweedehands wagens. CRM heeft toegang tot een van de grootste parken van tweedehands auto's in Italië en wij kiezen voor u allerlei soorten nieuwe auto"s of bedrijfswagens voor een half jaar

 4. CONCESSIONARIE PAPA - NICOLINI SRL

  Italië

  Concessionarie Papa Nicolini srl werd opgericht in 1982 als multimerk autosalon en is in 1986 een officiële HYUNDAI dealer en in 2008 tevens MAHINDRA dealer geworden. Concessionarie Papa Nicolini srl biedt uiteenlopende merken voertuigen en een uitgebreid wagenpark met tweedehandsvoertuigen, een reparatieservice, erkende HYUNDAI en MAHINDRA garage, een dienst voor voorinstellingen, controle van giftige uitlaatgassen, bijvullen van aircosystemen en vervangen van banden.

 5. IEA IMPORT EXPORT AUTO

  Italië

  IEA-IMPORT EXPORT AUTO is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en tweedehands voertuigen, of ze nu Italiaans zijn of uit een ander land komen. Het bedrijf kan alle soorten automodellen leveren, zelfs onvindbare modellen, met een snelle levertermijn. Wij hebben de beschikking over een breed gamma van tweedehands voertuigen van alle merken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WAAIJENBERG MOBILITEIT B.V.

  Nederland

  Waaijenberg : Al meer dan 30 jaar de grootste van Nederland met gehandicaptenvoertuigen en brommobielen.

 2. GIANFRANCO BENEDETTI AUTOMOBILI

  Italië

  Het bedrijf GIANFRANCO BENEDETTI AUTOMOBILI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren autoruil, autovoertuigen, bedrijfsvoertuigen, en tweedehands auto's en vrachtwagens. Het is gevestigd in Bussolengo, Italië.

 3. FOR'LOC

  Frankrijk

  Het bedrijf FOR'LOC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Parçay Meslay, Frankrijk.

 4. CESARO SRL

  Italië

  Het bedrijf CESARO SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren autodealer, autoverkoop, automobielbeurzen, en autodealer. Het is gevestigd in Pont Saint Martin, Italië.

 5. AUTOFFICINA 3P

  Italië

  Het bedrijf AUTOFFICINA 3P, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in San Giuliano Milanese, Italië.

 1. AUTOVILLA DI VILLA LUCIANO & C SNC

  Italië

  Het bedrijf AUTOVILLA DI VILLA LUCIANO & C SNC, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Solaro, Italië.

 2. FZ MOTOR

  België

  Het bedrijf FZ MOTOR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Froyennes, België.

 1. AUTO GM S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf AUTO GM S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Erba, Italië.

 2. SIENA AUTO SPA

  Italië

  Het bedrijf SIENA AUTO SPA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, vervangende vrachtwagen, onderdelen industriële voertuigen, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, en onderdelen voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Siena, Italië.

 3. AUTO 3

  Italië

  Het bedrijf AUTO 3, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zaterdag s' morgens geopend, automobielgarage, bedrijfsvoertuigen, en tweedehands auto's en vrachtwagens. Het is gevestigd in Novellara, Italië.

 4. ESB DISTICARET LTD

  Turkije

  Het bedrijf ESB DISTICARET LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. LEON OTOMOTIV YEDEKPARCA AKSESUAR INSAAT TURIZM TEKSTIL SANAYI IC VE DIS TIC. LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf LEON OTOMOTIV YEDEKPARCA AKSESUAR INSAAT TURIZM TEKSTIL SANAYI IC VE DIS TIC. LTD.STI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - accessoires en interieurs, autostoelen, bekleding voor auto's, stoffering auto's, en Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. ECOCARS DI MARIO PENNISI

  Italië

  Het bedrijf ECOCARS DI MARIO PENNISI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren tweedehands auto's en vrachtwagens. Het is gevestigd in Fiumefreddo Di Sicilia, Italië.

 7. ATRIA STAR SAS

  Italië

  Het bedrijf ATRIA STAR SAS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren autodealer, Auto's - accessoires, Rijwielen - motoraccessoires, en autodealer. Het is gevestigd in Giugliano In Campania, Italië.

 8. PRESTIGE AUTO PARTS

  Turkije

  Het bedrijf PRESTIGE AUTO PARTS, is een Distributeur, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. INSTRUKTOR BUKOVINOV

  Bulgarije

  Het bedrijf INSTRUKTOR BUKOVINOV, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Burgas, Bulgarije.

 2. RANSOMES JACOBSEN FRANCE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf RANSOMES JACOBSEN FRANCE SAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brommobielen, aanleg van golfbanen, Brommobielen, en golfartikelen. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 3. PARCASAN OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf PARCASAN OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD STI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ford dealer, en auto-onderdelen. Het is gevestigd in ISTANBUL, Turkije.

 4. BLANDINO SNC

  Italië

  Het bedrijf BLANDINO SNC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren diensten garage auto. Het is gevestigd in Palermo, Italië.

 5. OTO TEKNIK SPARE PARTS AND FILTER

  Turkije

  Het bedrijf OTO TEKNIK SPARE PARTS AND FILTER, is een Distributeur, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. TEKNOVIZYON AUTO

  Turkije

  Het bedrijf TEKNOVIZYON AUTO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor bussen, Plastic onderdelen voor de auto-industrie, elektronische componenten voor auto's, en auto-onderdelen van rubber. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. OFFICINA MECCANICA DMC

  Italië

  Het bedrijf OFFICINA MECCANICA DMC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machinewerkplaats, diensten garage auto, en electriciensateliers-auto. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 8. AUTOMARKT DINSER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOMARKT DINSER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in Wangen Im Allgäu, Duitsland.

 9. TODOCHATENET

  Spanje

  Het bedrijf TODOCHATENET, is een Distributeur, en actief in de sector Brommobielen. Het is gevestigd in La Ampolla, Spanje.

 10. UGUR

  Turkije

  Het bedrijf UGUR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brommobielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren personenauto's vierwielaandrijving. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis