• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brons

Resultaten voor

Brons - Import export

 1. CONCEPT METAL

  Frankrijk

  Concept Metal biedt u half-afgewerkte en afgewerkte producten van non-ferrometalen en speciale metalen volgens plan. Bewerking en fabricage van unieke artikelen of kleine, middelgrote en grote oplagen. Kenmerkend voor Concept Métal is de levering van half-afgewerkte producten die buiten de standaard vallen (vb. eerste ontwerpen van grote afmetingen, blokken, platen, buizen enz.). De expertise van Concept Metal, dat is ook advies en begeleiding bij de keuze van speciale metalen in het kader van uw onderzoek, gebruik makend van tungsteen, molybdeen, tantalium enz. Het is ook de mogelijkheid om constructies, montages en zelfs laswerkzaamheden uit te voeren met deze speciale metalen na voorafgaand onderzoek door het technisch team. Onze ingenieurs ontwikkelen oplossingen voor diverse toepassingsgebieden, o.m.: mechanica, spuitgietmachines, gieten onder druk, dieptrekwerk, luchtvaart, kernenergie, chemie, grondverzetmachines en landbouwmachines, metallurgie, siderurgie, de zeevaart, de spoorwegen, onderzoek en bewapening.

 2. MAGRO VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Duitsland

  De beste verbindingsstukken ter wereld! MAGRO vermindert verwervingskosten voor industriële bevestigingsmiddelen, biedt service, evenals gekwalificeerd technisch en logistiek advies. Het Factory-concept Het MAGRO Factory-netwerk bundelt vakkennis van producenten en loonbedrijven uit heel Europa. Door intensief technisch en logistiek advies bieden wij onze klanten voordelen ter vermindering van de kosten in de sector van de overheidsopdrachten. Reduceert aanschaffingskosten Biedt servicevoordelen Gekwalificeerde technische en logistieke advisering.

 3. BASEDO STEEL GMBH

  Duitsland

  Vijf redenen voor BASEDO STEEL: Knowhow: We kennen de specifieke situatie van staalverwerkende bedrijven. Ook wanneer uw vereisten nog zo hoog zijn en als materialen en afmetingen zo verschillend zijn: Wij zorgen ervoor. Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Onze diensten: Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Op onze krachtige automatische lintzaag zagen we uw staal op de gewenste vereiste lengte. Netwerk: Als we ter plaatse geen materiaal hebben, kunnen we vertrouwen op een groot internationaal netwerk van dealers, fabrikanten, smederijen en bewerkingsbedrijven. Dus uw verzoek blijft niet onbeantwoord. Logistiek: Of het nu koeriersdiensten, expediteurs, zeevracht, luchtvracht - we weten met wie we welke lading naar de bestemming sturen. Snel, betrouwbaar en tegen een goede prijs.

 4. NAGLER NORMALIEN GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een flexibel bedrijf en een sterk team. Al vele decennia groeien wij mee met de eisen van ons voortdurend groeiend aantal tevreden klanten. U heeft deze 3 voordelen als klant van Nagler Normalien: 1. Diversiteit van materiaal. Bespaar tijd en personeel voor beschikbaarheidsaanvragen van verschillende materialen. 2. Profiteer van ons technisch advies.Wij verkopen graag, maar er zijn meer geschikte materialen of halffabricaten voor een of andere toepassing. 3. In onze webshop vindt u vele staallegeringen of metalen. Een brede waaier van afmetingen en profielen. Ons doel is heel eenvoudig: Wij ondersteunen uw workflow.U kunt ook blanco's en tekeningonderdelen snel en gemakkelijk laten berekenen. Wij leveren niet alleen onze standaardafmetingen via de webshop.Wij werken met meer dan 10.000 klanten uit de machinebouw, de gereedschapsbouw, de matrijzenbouw, de kalibouw en de installatietechniek, alsmede met klanten uit de sectoren sorteer- en voedingstechnologie. Tot onze klanten behoren ook erosietechniek, slijperijen, draaierijen, lucht- en ruimtevaarttechniek, de automobielindustrie, scheepsbouw, universiteiten en onderzoekinstituten. Ons unieke netwerk is verbonden met het voorraadbeheer van de belangrijkste Europese fabrikanten en de verwerking van de bestellingen van de klanten gebeurt zonder tijdverlies. Kijk uit naar een snelle en ongecompliceerde levering.We maken het eenvoudiger.Certificaa)t(en): DIN EN ISO 9001

 5. FONDERIA ARTISTICA RUOCCO

  Italië

  In de smederijen van de Ruocco Artistic Foundry geven we sinds 1970 leven aan schijnbaar levenloze objecten, uit de grondstof die we met harmonie en elegantie uit het meest sublieme en nobele deel halen, dat emoties oproept. Onze werken vertellen mooie verhalen, omdat ze - nog vòòr dat ze sculpturen worden - verlangens zijn die recht uit het hart komen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MODENA METALLI SRL

  Italië

 2. KUNSTGIESSEREI OTTO STREHLE

  Duitsland

 3. DELTA METAL

  Frankrijk

  DELTA METAL is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van koperlegeringen, speciale bronssoorten, wolfraam, molybdeen en titaan. Wij beschikken ook over de mogelijkheid onderdelen naar tekening te produceren, alsmede grote gecentrifugeerde kroonwielen met een diameter van ongeveer 2, 5m. Ons gamma bestaat uit meer dan 50 nuances waaronder: CuSn6P - CuSn12 - CuSn12P - CuSn7Pb7Zn4 - CuSn7 - CuSn9P - CuAl9Ni3Fe2 - CuAl10Ni5Fe4 - CuAl11Ni6Fe5 - CuAl12Ni6Fe5 - CuCr1Zr - CuNiSiCr - CuNi2Si, enz ...Als experts in koperlegeringen en speciaal brons tot 420HB, zijn wij erin geslaagd ons uit te breiden in Europa en werken in alle industriële sectoren en outsourcing zoals bewapening, de marine, de ijzer-en staalindustrie, autofabrikanten, mechanica, revolverbankdraaiwerk, kunststofinjectie, persgieten en anderen. Ons verkoopteam staat voor u klaar en beantwoordt uw vragen op de meest korte termijn en dit het hele jaar door.

 4. IRON SALE EUROPE

  België

  Iron Sale Europe is de Belgische wederverkoper en groothandelaar voor continu gegoten gietijzer en brons. Deze in 1990 opgerichte en te Hoei gevestigde onderneming voor de verkoop en de levering van continu gegoten gietijzer en brons, is de enige 100% Belgische firma met een grote voorraad gietijzer en brons evenals zelfsmerende lagerbussen. Deze onderneming verzorgt tevens het op maat snijden van onderdelen (zonder minimale hoeveelheid) en de levering. Een soepele en flexibele onderneming, met een uiterst snelle reactietijd opdat de klant snel een compleet pakket aankopen kan ontvangen dat in één enkele levering geleverd wordt. Voor Iron Sale Europe, is elke klant uniek. We stellen de mens altijd voorop en de voorraad, de service, het concurrentievermogen en het respect voor de klant zijn de drijfkrachten van onze onderneming! Uw Belgische partner voor gietijzer, messing, koper, aluminium, rvs, brons, kunststoffen, gesinterd brons evenals overige producten.

 5. SINTER - M JSC

  Bulgarije

  Sinter-M JSC. een machine industriebedrijf, gespecialiseerd in de productie, het ontwerp en de implementatie van verschillende hulpmiddelen en technieken, en omvat talrijke mogelijkheden voor sintermethoden (beter bekend als P/M) voor de productie van onderdelen en artikelen. Onze producten kennen een groot aantal toepassingen in verschillende branches. Voor onze productie gebruiken we metaalpoeder van hoge kwaliteit (ijzer, messing, koper, staal, rvs, brons, aluminium) uit Zweden, Italië, Duitsland en Roemenië.We zijn ook in staat P/M producten en onderdelen te produceren die niet hierboven worden vermeld, maar die door klant vereist worden. De kenmerkende toepassingen van de gesinterde mechanische onderdelen omvatten: • automobiel en andere voertuigindustriëen • hydraulica en pneumatica• textielmachines; • meetinstrumenten; • sloten en hardware; • diverse elektrische hardware; • wij produceren ook decoratieve elementen voor meubels, hekken en leuningen.

 1. FORELLI PIETRO SRL DI FORELLI GIACOMO & C.

  Italië

  Fosforbrons, cupronikkel, door centrufugering gegoten onderdelen en coquillegietwerk, bewerking van koper, nikkel en legeringen, koperstaven, raffinage van metalen, bronsschroot, namaakgoud, tin, bronzen buizen, zirkonium.

 2. FONDERIA RAVAZZOLO

  Italië

  Onze gieterij is in staat allerlei in zand gegoten onderdelen te leveren met een gewicht van 100 gram tot 1 kilo; Wij werken uitsluitend volgens modellen en tekeningen van de klant en voeren tevens specifieke producties voor alle types legeringen uit. Onze onderneming is uitgerust om aan tal van uiteenlopende behoeften te voldoen.

 1. BRONCES CERÓN

  Spanje

  Metaalwaren. Roestvrij staal.

 2. NEMETAL

  België

  Nemetal is een gespecialiseerde van hoogwaardige halffabricaten in brons, gietijzer, non-ferrometalen en kunststoffen.

 3. GUVEN BRONZ METAL

  Turkije

 4. PIERRE BIAU - BRONZIER D'ART

  Frankrijk

 5. REAL VOTIVA SRL

  Italië

 6. CM METAL ÜRÜNLERİ A.Ş

  Turkije

 7. MMS, LDA

  Portugal

 8. URALRESURS

  Rusland

 1. METAL-SERWIS

  Polen

 2. ALLOY METAL

  Polen

 3. FBCG

  Frankrijk

 4. CANDIDE BRONZE D'ART

  Frankrijk

 5. SUPREME METALS

  India

 6. RESTAUR BRONZE

  Frankrijk

 7. VOLGOGRAD NON-FERROUS METAL PLANT

  Rusland

 8. ADAMET - NIEMET SP.Z O.O

  Polen

 9. RKME

  Portugal

 10. DEUTSCHES KUPFERINSTITUT BERUFSVERBAND E.V.

  Duitsland