• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brons

Resultaten voor

Brons - Import export

 1. CONCEPT METAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Concept Metal biedt u half-afgewerkte en afgewerkte producten van non-ferrometalen en speciale metalen volgens plan. Bewerking & en fabricage van unieke artikelen of kleine, middelgrote en grote oplagen. Kenmerkend voor Concept Métal is de levering van half-afgewerkte producten die buiten de standaard vallen (vb. eerste ontwerpen van grote afmetingen, blokken, platen, buizen enz.). De expertise van Concept Metal, dat is ook advies en begeleiding bij de keuze van speciale metalen in het kader van uw onderzoek, gebruik makend van tungsteen, molybdeen, tantalium enz. Het is ook de mogelijkheid om constructies, montages en zelfs laswerkzaamheden uit te voeren met deze speciale metalen na voorafgaand onderzoek door het technisch team. Onze ingenieurs ontwikkelen oplossingen voor diverse toepassingsgebieden, o.m.: mechanica, spuitgietmachines, gieten onder druk, dieptrekwerk, luchtvaart, kernenergie, chemie, grondverzetmachines en landbouwmachines, metallurgie, siderurgie, de zeevaart, de spoorwegen, onderzoek en bewapening.

 2. BASEDO STEEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vijf redenen voor BASEDO STEEL: Knowhow: We kennen de specifieke situatie van staalverwerkende bedrijven. Ook wanneer uw vereisten nog zo hoog zijn en als materialen en afmetingen zo verschillend zijn: Wij zorgen ervoor. Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Onze diensten: Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Op onze krachtige automatische lintzaag zagen we uw staal op de gewenste vereiste lengte. Netwerk: Als we ter plaatse geen materiaal hebben, kunnen we vertrouwen op een groot internationaal netwerk van dealers, fabrikanten, smederijen en bewerkingsbedrijven. Dus uw verzoek blijft niet onbeantwoord. Logistiek: Of het nu koeriersdiensten, expediteurs, zeevracht, luchtvracht - we weten met wie we welke lading naar de bestemming sturen. Snel, betrouwbaar en tegen een goede prijs.

 3. KIGEMA SP. Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Wij zijn een team van ingenieurs, technici en eersteklas experts met 30 jaar ervaring in gieten en machinale bewerking. Ons doel is om een langdurige samenwerking en relatie op te bouwen op basis van wederzijds respect en we willen de 1e keuze leverancier zijn we streven ernaar om scherp geprijsde producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren. BRONSGIETERIJ: KIGEMA is gespecialiseerd in centrifugaal gieten voor de productie van bussen, ringen en moffen met behulp van een uitgebreide reeks koperlegeringen die voldoen aan internationale en lokale gietnormen (zoals DIN EN 1982: 1998-12, PN-EN 1982, DIN 1705, 1709, 1714, PN 91/H-87026, ASTM B271, BS 1400) en speciale legeringen. Onze aangeboden materialen omvatten brons, aluminiumbrons, brons in lood, speciaalbrons, messing en aangepaste legeringen. CNC-VERSPANING: Volledige bewerkingsoplossingen in staal, gietijzer, non-ferrometalen en technische kunststoffen. We voeren opdrachten uit voor hoge precisie, middelgrote en kleine series in een breed scala aan afmetingen. We hanteren kwaliteitssystemen zoals iso 9001: 2009, iso 18001-2004 en iso 14001-2005. IGEMA beschikt over een laboratorium om de mechanische eigenschappen van producten te testen, zoals hardheid, rek, micrometer. KIGEMA voert ook penetratie- en ultrasoontesten uit en geeft conformiteitscertificaten af volgens EN 10204-2.2, 2.3, 3.1B. Daarnaast beschikt het bedrijf over een meetkamer met airconditioning en hoogwaardige meetapparatuur.

 4. ANKARA BRONZ

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1974 heeft ANKARA BRONZ zijn vakmanschap verfijnd in een divers spectrum van gietmethodes afkomstig uit Turkije. Ons meesterschap ligt in de kunst van het gieten van brons, aluminium, messing en een medley van speciale koperlegeringen, elk op maat gemaakt voor verschillende schalen. Onder onze vooraanstaande legeringen bevinden zich Tin Brons, Aluminium Brons, Mangan Brons, Silicium Brons, Lood Tin Brons, Hoog Lood Tin Brons en het veelzijdige Nikkel Tin Brons. Ons repertoire omvat een rijk assortiment messing, aluminium en speciale koperlegeringen. In de steeds snellere wereld van metaaltechnologie dragen wij de verantwoordelijkheid om baanbrekende innovaties te delen met onze gewaardeerde klanten. Het kernethos van ANKARA BRONZ blijft standvastig - een toewijding aan het leveren van onwrikbare kwaliteit in dit voortdurend veranderende landschap. Onze horizon reikt veel verder dan gieten en omvat een eclectische reeks metalen: Brons, aluminium, koper, messing, geïmporteerd nodulair gietijzer, piek, roestvrij staal, kwikstaal, gehard staal en nog veel meer. We zijn er ook trots op dat we Engineering Plastics zoals Kestamide, Polyamide, Politef, Pom c, PVC en Vezel kunnen aanbieden. Ervaar de essentie van diepgaande expertise en avant-gardistische bekwaamheid in gieten en materialen door vandaag nog contact met ons op te nemen. ANKARA BRONZ staat resoluut als uw duurzame partner, met tientallen jaren aan opgebouwde wijsheid in het dynamische domein van de metalen.

 5. VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Koper en -legeringen, producten voor las- en soldeerwerk, elektrode, Lassen en solderen - machines en accessoires, lasmaskers, Koper en -legeringen, benodigdheden voor installaties en vlamlasmachines van metalen, en brons. Het is gevestigd in Volvera, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MODENA METALLI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MODENA METALLI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieterijen - koper, brons en messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brons, bronzen staven, aluminiumbrons, Brons, en tinbrons. Het is gevestigd in Torrile, Italië.

 2. KUNSTGIESSEREI OTTO STREHLE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KUNSTGIESSEREI OTTO STREHLE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brons. Het is gevestigd in Winhöring, Duitsland.

 3. DELTA METAL

  Frankrijk

  DELTA METAL is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van koperlegeringen, speciale bronssoorten, wolfraam, molybdeen en titaan. Wij beschikken ook over de mogelijkheid onderdelen naar tekening te produceren, alsmede grote gecentrifugeerde kroonwielen met een diameter van ongeveer 2, 5m. Ons gamma bestaat uit meer dan 50 nuances waaronder: CuSn6P - CuSn12 - CuSn12P - CuSn7Pb7Zn4 - CuSn7 - CuSn9P - CuAl9Ni3Fe2 - CuAl10Ni5Fe4 - CuAl11Ni6Fe5 - CuAl12Ni6Fe5 - CuCr1Zr - CuNiSiCr - CuNi2Si, enz ...Als experts in koperlegeringen en speciaal brons tot 420HB, zijn wij erin geslaagd ons uit te breiden in Europa en werken in alle industriële sectoren en outsourcing zoals bewapening, de marine, de ijzer-en staalindustrie, autofabrikanten, mechanica, revolverbankdraaiwerk, kunststofinjectie, persgieten en anderen. Ons verkoopteam staat voor u klaar en beantwoordt uw vragen op de meest korte termijn en dit het hele jaar door.

 4. MAGRO VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Duitsland

  De beste verbindingsstukken ter wereld! MAGRO vermindert verwervingskosten voor industriële bevestigingsmiddelen, biedt service, evenals gekwalificeerd technisch en logistiek advies. Het Factory-concept Het MAGRO Factory-netwerk bundelt vakkennis van producenten en loonbedrijven uit heel Europa. Door intensief technisch en logistiek advies bieden wij onze klanten voordelen ter vermindering van de kosten in de sector van de overheidsopdrachten. Reduceert aanschaffingskosten Biedt servicevoordelen Gekwalificeerde technische en logistieke advisering.

 5. IRON SALE EUROPE

  België

  Iron Sale Europe is de Belgische wederverkoper en groothandelaar voor continu gegoten gietijzer en brons. Deze in 1990 opgerichte en te Hoei gevestigde onderneming voor de verkoop en de levering van continu gegoten gietijzer en brons, is de enige 100% Belgische firma met een grote voorraad gietijzer en brons evenals zelfsmerende lagerbussen. Deze onderneming verzorgt tevens het op maat snijden van onderdelen (zonder minimale hoeveelheid) en de levering. Een soepele en flexibele onderneming, met een uiterst snelle reactietijd opdat de klant snel een compleet pakket aankopen kan ontvangen dat in één enkele levering geleverd wordt. Voor Iron Sale Europe, is elke klant uniek. We stellen de mens altijd voorop en de voorraad, de service, het concurrentievermogen en het respect voor de klant zijn de drijfkrachten van onze onderneming! Uw Belgische partner voor gietijzer, messing, koper, aluminium, rvs, brons, kunststoffen, gesinterd brons evenals overige producten.

 1. SINTER - M JSC

  Bulgarije

  Sinter-M JSC. een machine industriebedrijf, gespecialiseerd in de productie, het ontwerp en de implementatie van verschillende hulpmiddelen en technieken, en omvat talrijke mogelijkheden voor sintermethoden (beter bekend als P/M) voor de productie van onderdelen en artikelen. Onze producten kennen een groot aantal toepassingen in verschillende branches. Voor onze productie gebruiken we metaalpoeder van hoge kwaliteit (ijzer, messing, koper, staal, rvs, brons, aluminium) uit Zweden, Italië, Duitsland en Roemenië.We zijn ook in staat P/M producten en onderdelen te produceren die niet hierboven worden vermeld, maar die door klant vereist worden. De kenmerkende toepassingen van de gesinterde mechanische onderdelen omvatten: • automobiel en andere voertuigindustriëen • hydraulica en pneumatica• textielmachines; • meetinstrumenten; • sloten en hardware; • diverse elektrische hardware; • wij produceren ook decoratieve elementen voor meubels, hekken en leuningen.

 2. FORELLI PIETRO SRL DI FORELLI GIACOMO & C.

  Italië

  Fosforbrons, cupronikkel, door centrufugering gegoten onderdelen en coquillegietwerk, bewerking van koper, nikkel en legeringen, koperstaven, raffinage van metalen, bronsschroot, namaakgoud, tin, bronzen buizen, zirkonium.

 1. FONDERIA RAVAZZOLO

  Italië

  Onze gieterij is in staat allerlei in zand gegoten onderdelen te leveren met een gewicht van 100 gram tot 1 kilo; Wij werken uitsluitend volgens modellen en tekeningen van de klant en voeren tevens specifieke producties voor alle types legeringen uit. Onze onderneming is uitgerust om aan tal van uiteenlopende behoeften te voldoen.

 2. BRONCES CERÓN

  Spanje

  Metaalwaren. Roestvrij staal.

 3. OMCO INTERNATIONAL

  België

  Metaalbewerking

 4. NEMETAL

  België

  Nemetal is een gespecialiseerde van hoogwaardige halffabricaten in brons, gietijzer, non-ferrometalen en kunststoffen.

 5. GUVEN BRONZ METAL

  Turkije

  Het bedrijf GUVEN BRONZ METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brons. Het is tevens aanwezig in de sectoren wormasdrijfwerken voor overbrenging. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. CM METAL ÜRÜNLERİ A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf CM METAL ÜRÜNLERİ A.Ş, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brons. Het is tevens aanwezig in de sectoren ringen, bronzen artikelen, RIngen afsluiters, en Metalen. Het is gevestigd in Kocaeli̇, Turkije.

 7. REAL VOTIVA SRL

  Italië

  Het bedrijf REAL VOTIVA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brons. Het is tevens aanwezig in de sectoren begraafkunst, bouw van grafmonumenten, begrafenisartikelen, en begrafeniswerken. Het is gevestigd in Melissano, Lecce, Italië.

 8. ALLOY METAL

  Polen

  Het bedrijf ALLOY METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brons. Het is tevens aanwezig in de sectoren gieterij, en lamphouders. Het is gevestigd in Domaniew, Polen.

 1. AMPCO METAL DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AMPCO METAL DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brons, en Brons. Het is gevestigd in Geretsried, Duitsland.

 2. METAL-SERWIS

  Polen

  Het bedrijf METAL-SERWIS, is een Multi-Category, en actief in de sector Staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brons, Messing, non-ferro metalen, aluminium, Brons, en Messing. Het is gevestigd in Kielce, Polen.

 3. FBCG

  Frankrijk

  Het bedrijf FBCG, is een Distributeur, en actief in de sector Legeringen - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brons, Messing, Platen - ferro, Brons, Messing, en snijwerk op maat. Het is gevestigd in Rosny-Sur-Seine, Frankrijk.

 4. SUPREME METALS

  India

  Het bedrijf SUPREME METALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brons. Het is tevens aanwezig in de sectoren ringen van brons. Het is gevestigd in Rajkot, India.

 5. GISBERT KUHN SCHMUCKGIESSEREI

  Duitsland

  Het bedrijf GISBERT KUHN SCHMUCKGIESSEREI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brons. Het is gevestigd in Idar-Oberstein, Duitsland.

 6. KUNSTGIESSEREI STRASSACKER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KUNSTGIESSEREI STRASSACKER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brons, aluminium, gieterij voor kunstwerken, Brons, en heilige voorwerpen. Het is gevestigd in Süssen, Duitsland.

 7. ADAMET - NIEMET SP.Z O.O

  Polen

  Het bedrijf ADAMET - NIEMET SP.Z O.O, is een Distributeur, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brons, Messing, aluminium groothandel, Brons, en Messing. Het is gevestigd in Rzeszów, Polen.

 8. ELAFLEX HIBY TANKTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ELAFLEX HIBY TANKTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminiumgieterij, Brons, Frezen - staal- en metaalbewerking, Gietijzerproducten, Aluminiumgieterij, Brons, Frezen - staal- en metaalbewerking, en Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Plettenberg, Duitsland.

 9. JETNET TRADE COMPANY S.L

  Spanje

  Het bedrijf JETNET TRADE COMPANY S.L, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messing, Staal en metaal, argentaan, brons, Messing, en Staal en metaal. Het is gevestigd in Estepona, Spanje.

 10. EURASMETALL

  Turkije

  Het bedrijf EURASMETALL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brons. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - staal en metalen, export, Import-export - staal en metalen, industriële profielen, en industriële wisselstroomdynamo's. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis