• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bruggen - ijzer en staal

Resultaten voor

Bruggen - ijzer en staal - Import export

 1. STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bruggen - ijzer en staal, Noodtrappen, Steigers - staal, Aanbouw fabrieken, lichte structuren, Bruggen - ijzer en staal, balustrades, Noodtrappen, en industriële staalbouw. Het is gevestigd in Döbeln, Duitsland.

 2. KARL RASCHBACHER SCHLOSSEREI E.U.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARL RASCHBACHER SCHLOSSEREI E.U., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bruggen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Judenau, Oostenrijk.

 3. HYE

  België

  Hye NV is een waterbouwbedrijf gevestigd aan de oevers van de Schelde te Antwerpen. Het heeft zijn ervaring opgebouwd door het uitvoeren van alle mogelijke waterbouwkundige werken op, onder, naast en boven het water: kaaimuren, steigers en jetty's bruggen dijkwerken en sluizen heiwerken staalconstructies hijs- en montagewerken, wrakkenberging baggerwerken bodemsanering en milieuwerken Intussen werden ook onze milieuwerken sterk uitgebouwd. De sterke groei in waterbouw en burgerlijke bouwkunde is enkel mogelijk dankzij gedreven medewerkers die we continu interne en externe opleidingen geven. Op deze manier wordt de know-how van onze ervaringsdeskundigen doorgegeven aan de jongere medewerkers. Aangevuld door de nieuwste technologische ontwikkelingen kunnen we u op en top bijstaan in het uitwerken en uitvoeren van uw projecten. Een uitgebreid en hoogtechnologisch machinepark samen met onze ervaring staan garant voor een integrale dienstverlening waarin veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie centraal staan. Gedreven door onze passie; "water en milieu" bestaat er voor ons geen water te diep, is er geen brug te ver. We bouwen het samen met u !

 4. VISTAL GDYNIA

  Polen

  WE GRAAG LEVERANCIERS/ONDERAANNEMERS WORDEN We zijn een Poolse firma die stalen elementen produceert: - scheepssecties voor scheepswerven - staalconstructies - bruggen - masten - elementen offshore De firma heeft ruime ervaring in de staalsector. Het team bestaat uit gekwalificeerde ingenieurs.

 5. STEYAERT - HEENE

  België

  Groothandel van staal & ijzer.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DJK ZUIDBROEK BV

  Nederland

  berekenen, tekenen, vervaardigen, conserveren, leveren en monteren van: stalen, RVS en/of aluminium constructies, leuningwerken, trappen, ladders, roostervloeren etc.

 2. RAMB SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf RAMB SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bruggen - ijzer en staal, stalen constructies, roestwerende bescherming, Aanbouw fabrieken, en Bruggen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Bełchatów, Polen.

 3. B & K SCHLOSSEREI METALL UND DESIGN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf B & K SCHLOSSEREI METALL UND DESIGN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bruggen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Achim, Duitsland.

 4. STRUCTURAL STEEL FABRICATION USA TURKEY

  Verenigde Staten

  Het bedrijf STRUCTURAL STEEL FABRICATION USA TURKEY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bruggen - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bruggenbouw, Bruggenbouw, en staalbouw. Het is gevestigd in Staten Island, Verenigde Staten.

 5. SSFP UKRSTAL ZHYTOMYR

  Oekraïne

  Het bedrijf SSFP UKRSTAL ZHYTOMYR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bruggen - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren software voor de industrie van metaalconstructie, staalbouw, Bouw, en industriële prefab producten. Het is gevestigd in Zhytomyr, Oekraïne.

 1. LTA ANLAGENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LTA ANLAGENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bruggen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Brüsewitz, Duitsland.

 2. METALLPARADIES INH. ANTON DIETRICH

  Duitsland

  Het bedrijf METALLPARADIES INH. ANTON DIETRICH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bruggen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 1. VIRY

  Frankrijk

  Het bedrijf VIRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bruggen - ijzer en staal, Staal - speciaal, loopbruggen, Bruggen - ijzer en staal, Staal - speciaal, en structuren van metaal. Het is gevestigd in Remiremont Cedex, Frankrijk.

 2. SCHEFER M. + W.

  Zwitserland

  Het bedrijf SCHEFER M. + W., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bruggen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Hinwil, Zwitserland.

 3. METALSAN S.R.L. A SOCIO UNICO

  Italië

  Het bedrijf METALSAN S.R.L. A SOCIO UNICO, is een Onderaannemer, en actief in de sector Bruggen - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren bedekkingen voor de industriele bouwindustrie, en metalen draagstructuren. Het is gevestigd in Valeggio Sul Mincio, Italië.

 4. LOSBERGER MODULAR SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LOSBERGER MODULAR SYSTEMS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hangars - ijzer en staal, Bruggen - ijzer en staal, Containers - metaal, Bouwketen, Hangars - ijzer en staal, Bruggen - ijzer en staal, Containers - metaal, en Bouwketen. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 5. HAMUEL MASCHINENBAU PLAUEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HAMUEL MASCHINENBAU PLAUEN GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zandstralen - staal en metalen, Industriebouw, Torenconstructies - metaal, Bruggen - ijzer en staal, Zandstralen - staal en metalen, Industriebouw, Torenconstructies - metaal, en Bruggen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Plauen, Duitsland.

 6. GUSTAV KNIPPSCHILD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GUSTAV KNIPPSCHILD GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Industriebouw, Torenconstructies - metaal, Bruggen - ijzer en staal, Frezen - staal- en metaalbewerking, Industriebouw, Torenconstructies - metaal, en Bruggen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Rinteln, Duitsland.

 7. HIERMER-ASIMEX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HIERMER-ASIMEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, Torenconstructies - metaal, Bruggen - ijzer en staal, Bushokjes, Industriebouw, Torenconstructies - metaal, Bruggen - ijzer en staal, en Bushokjes. Het is gevestigd in Marklkofen, Duitsland.

 8. HARALD SIMEONI GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HARALD SIMEONI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Knippen - staal- en metaalbewerking, Industriebouw, Torenconstructies - metaal, Bruggen - ijzer en staal, Knippen - staal- en metaalbewerking, Industriebouw, Torenconstructies - metaal, en Bruggen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Andelsbuch, Oostenrijk.

 1. S.H. STRUCTURES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf S.H. STRUCTURES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hangars - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenconstructies - metaal, Industriebouw, Bruggen - ijzer en staal, Torenconstructies - metaal, Industriebouw, en Bruggen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Leeds, Verenigd Koninkrijk.

 2. B. & K. STEELWORK FABRICATIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf B. & K. STEELWORK FABRICATIONS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenconstructies - metaal, Palen - metaal, Bruggen - ijzer en staal, Torenconstructies - metaal, Palen - metaal, en Bruggen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Belper, Verenigd Koninkrijk.

 3. JANSON BRIDGING

  Frankrijk

  Het bedrijf JANSON BRIDGING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bruggen - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontwerp van bruggen, en gateway. Het is gevestigd in Lyon, Frankrijk.

 4. SLANGEN STAAL B.V.

  Nederland

  Het bedrijf SLANGEN STAAL B.V., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bruggen - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trappen - metaal, Buizen en pijpen - staal, Industriebouw, Trappen - metaal, Buizen en pijpen - staal, en Industriebouw. Het is gevestigd in Gouda, Nederland.

 5. BUTHMANN INGENIEUR-STAHLBAU AG

  Duitsland

  Het bedrijf BUTHMANN INGENIEUR-STAHLBAU AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bruggen - ijzer en staal, en Bruggen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Glinde, Duitsland.

 6. WAAGNER-BIRO LUXEMBOURG STAGE SYSTEMS SA

  Luxemburg

  Het bedrijf WAAGNER-BIRO LUXEMBOURG STAGE SYSTEMS SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bruggen - ijzer en staal, en Bruggen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Rodange, Luxemburg.

 7. VELLA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VELLA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bruggen - ijzer en staal, Steigers, vliegend, Bruggen - ijzer en staal, en Steigers, vliegend. Het is gevestigd in Trecate, Italië.

 8. PROEDILE PONTEGGI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PROEDILE PONTEGGI S.R.L., en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwstellingen en ladders, Bruggen - ijzer en staal, Bouwstellingen en ladders, en Bruggen - ijzer en staal. Het is gevestigd in Malo, Italië.

 9. M.D. FABRICATIONS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf M.D. FABRICATIONS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Torenconstructies - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bruggen - ijzer en staal, Industriebouw, Bruggen - ijzer en staal, en Industriebouw. Het is gevestigd in Cardiff, Verenigd Koninkrijk.

 10. K.C. SOCIETA' IN NOME COLLETTIVO DI KAVALIC CLAUDIO & C.

  Italië

  Het bedrijf K.C. SOCIETA' IN NOME COLLETTIVO DI KAVALIC CLAUDIO & C., en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bruggen - ijzer en staal, Steigers, vliegend, Bruggen - ijzer en staal, en Steigers, vliegend. Het is gevestigd in Muggia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis