• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brugkranen

Resultaten voor

Brugkranen - Import export

 1. HBC-RADIOMATIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Om aan de wensen van onze klanten wereldwijd op het hoogste niveau tegemoet te komen, is HBC consequent toegewijd aan de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van zijn eigen producten.Hier is ons handelsmerk: Eersteklas kwaliteit „made by HBC“. De knowhow van onze medewerkers is ons belangrijkste bezit.We ondersteunen dit door training voor onze medewerkers en de beroepsopleiding van jongeren.Elk jaar leren ongeveer 40 leerlingen en studenten bij ons wat voor deze speciale HBC-kwaliteit zorgt.We investeren consequent in de ontwikkeling van onze producten.Met slimme ideeën en baanbrekende technologieën zetten we al tientallen jaren normen in onze branche.Daarbij stemmen we onze ontwikkelingen precies af op de behoeften van de talloze toepassingen van onze klanten, en bieden ze daardoor beslissende concurrentievoordelen.Of het nu gaat om veiligheid, comfort of zuinigheid: Met HBC bent u altijd een stap voor op de markt!

  Website Open In New icon
 2. ABUS KRANSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ABUS is een van de toonaangevende fabrikanten van halkranen in Europa. Het familiebedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen op basis van gestandaardiseerde componenten en kraanconfiguraties.De competenties omvatten het hele proces van waardecreatie.Gummersbach, het hoofdkantoor van het bedrijf, voert op verschillende locaties ontwikkeling en productie uit.ABUS-halkanensystemen bestrijken het volledige belastingsbereik van 80 kg tot 120 t en kunnen worden aangepast aan een breed scala aan halgeometrieën en systeemvereisten.

  Website Open In New icon
 3. MITARI HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. HUCHEZ TREUILS SAS

  Frankrijk

 5. MIX FRANCE

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AUSTRIAN CRANESYSTEMS GMBH

  Oostenrijk

 2. GLETTENBERG HEBEZEUG-SERVICE GMBH

  Duitsland

 3. SCHILLING KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. FREUDENTHALER INDUSTRIEKRANSERVICE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. GUINDASTE SÃO JOSÉ LTDA

  Brazilië

 1. GH FRANCE SA

  Frankrijk

 2. KONECRANES GMBH

  Duitsland

 3. NIPA ENGINEERING - BRANCH

  Oekraïne

 4. ROIG

  Rusland

 5. STEINMETZWERKZEUGE PAULUS

  Duitsland

 6. FABRYKA URZĄDZEŃ DŹWIGOWYCH SA

  Polen

 7. ULTIME CONTRÔLE

  Kameroen

 8. GPM-SERVICE

  Rusland

 9. DIMAG

  Frankrijk

 10. COMEGE

  Frankrijk

 1. DIAMENTPORT

  Polen

 2. SERAL

  Frankrijk

 3. KRAFOTEC PANNIER GMBH

  Duitsland

 4. EHAK24.PL

  Polen

 5. TAWI

  Zweden

  Verified by europages badge

  Piab Ergonomic Handling Division biedt complete oplossingen voor veilig en ergonomisch hefwerk onder de merknaam TAWI. We bieden een brede keuze aan hefoplossingen voor alles, van de productie van voedingsmiddelen tot de houtindustrie. Onze hefinstallaties heffen van alles, van dozen en zakken tot kaas en voorruiten. We draaien, kiepen en roteren zware vaten, brede panelen en nog veel meer. Onze oplossingen omvatten vacuüm filters, takels, goederenliften, kranen en mobiele hefapparatuur.

  Website Open In New icon
 6. INSEM-ATMOS D.O.O.

  Slovenië

  Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige hijskranen en overige hefinrichtingen voor de industrie. Onze hoofdproducten omvatten brugkranen met een capaciteit van 125 kg tot 80 t met hefinrichtingen van Street Crane, en tot 200 t met oplossingen op maat. We verzorgen snelle leveringen, betrouwbare service en onderhoud van de kranen en overige hefinrichtingen. Onze producten zijn veilig en betrouwbaar. Als ware kraanspecialist streven we ernaar altijd de beste oplossingen voor uw hefproblemen te vinden.

 7. DEWINCH CRANE SYSTEMS

  Turkije

 8. PROMMASHMETAL LTD

  Oekraïne

 9. CABAT MACHINE HOIST-CRANE CO.

  Turkije

 10. RAYF TEKNIK INS. MAKINE MED. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije