• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brugkranen

Resultaten voor

Brugkranen - Import export

 1. HBC-RADIOMATIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Om aan de wensen van onze klanten wereldwijd op het hoogste niveau tegemoet te komen, is HBC consequent toegewijd aan de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van zijn eigen producten.Hier is ons handelsmerk: Eersteklas kwaliteit „made by HBC“. De knowhow van onze medewerkers is ons belangrijkste bezit.We ondersteunen dit door training voor onze medewerkers en de beroepsopleiding van jongeren.Elk jaar leren ongeveer 40 leerlingen en studenten bij ons wat voor deze speciale HBC-kwaliteit zorgt.We investeren consequent in de ontwikkeling van onze producten.Met slimme ideeën en baanbrekende technologieën zetten we al tientallen jaren normen in onze branche.Daarbij stemmen we onze ontwikkelingen precies af op de behoeften van de talloze toepassingen van onze klanten, en bieden ze daardoor beslissende concurrentievoordelen.Of het nu gaat om veiligheid, comfort of zuinigheid: Met HBC bent u altijd een stap voor op de markt!

 2. ABUS KRANSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ABUS is een van de toonaangevende fabrikanten van halkranen in Europa. Het familiebedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen op basis van gestandaardiseerde componenten en kraanconfiguraties.De competenties omvatten het hele proces van waardecreatie.Gummersbach, het hoofdkantoor van het bedrijf, voert op verschillende locaties ontwikkeling en productie uit.ABUS-halkanensystemen bestrijken het volledige belastingsbereik van 80 kg tot 120 t en kunnen worden aangepast aan een breed scala aan halgeometrieën en systeemvereisten.

 3. MITARI HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MITARI HEBETECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brugkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren balansen voor hijswerk, heftrucks, hefmagneten, stalen kabels, harpsluitingen, haspels, en hefzuignappen. Het is gevestigd in Kleve, Duitsland.

 4. HUCHEZ TREUILS SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf HUCHEZ TREUILS SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Brugkranen, Torenkranen, en Brugkranen. Het is gevestigd in Ferrieres, Frankrijk.

 5. GLETTENBERG HEBEZEUG-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GLETTENBERG HEBEZEUG-SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brugkranen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AUSTRIAN CRANESYSTEMS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf AUSTRIAN CRANESYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen. Het is gevestigd in Steyregg, Oostenrijk.

 2. SCHILLING KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHILLING KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mobiele kranen. Het is gevestigd in Friedrichshafen, Duitsland.

 3. FREUDENTHALER INDUSTRIEKRANSERVICE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FREUDENTHALER INDUSTRIEKRANSERVICE GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Brugkranen. Het is gevestigd in Ehingen (donau), Duitsland.

 4. KRAFOTEC PANNIER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KRAFOTEC PANNIER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brugkranen, Portaalkranen, Industriebouw, Brugkranen, Portaalkranen, Industriebouw, en machinebouw. Het is gevestigd in Lutherstadt Wittenberg, Duitsland.

 5. KONECRANES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KONECRANES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranen en rolbruggen, Portaalkranen, Brugkranen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Kranen en rolbruggen, Portaalkranen, Brugkranen, en Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is gevestigd in Langenhagen, Duitsland.

 1. COMEGE

  Frankrijk

  Het bedrijf COMEGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Hefinrichtingen, Rolbruggen en portaalkranen, Torenkranen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Hefinrichtingen, en Rolbruggen en portaalkranen. Het is gevestigd in Saint-Germain-Du-Plain, Frankrijk.

 2. DIAMENTPORT

  Polen

  Het bedrijf DIAMENTPORT, is een Multi-Category, en actief in de sector Brugkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolbruggen en portaalkranen, Rolbruggen en portaalkranen, lier, en elektrisch verstelbare bedbodems. Het is gevestigd in Opole, Polen.

 1. NIPA ENGINEERING - BRANCH

  Oekraïne

  Het bedrijf NIPA ENGINEERING - BRANCH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Brugkranen. Het is gevestigd in Dnieper, Oekraïne.

 2. STEINMETZWERKZEUGE PAULUS

  Duitsland

  Het bedrijf STEINMETZWERKZEUGE PAULUS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brugkranen. Het is gevestigd in Hermeskeil, Duitsland.

 3. SPE MAINTENANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf SPE MAINTENANCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brugkranen, Rolbruggen en portaalkranen, Torenkranen, Hefapparaten, Brugkranen, Rolbruggen en portaalkranen, en Torenkranen. Het is gevestigd in Rognac, Frankrijk.

 4. EHAK24.PL

  Polen

  Het bedrijf EHAK24.PL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hijsstroppen, en Werkplaatskraan. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 5. FABRYKA URZĄDZEŃ DŹWIGOWYCH SA

  Polen

  Het bedrijf FABRYKA URZĄDZEŃ DŹWIGOWYCH SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kraan, en jukkranen. Het is gevestigd in Mińsk Mazowiecki, Polen.

 6. SERAL

  Frankrijk

  Het bedrijf SERAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brugkranen, takels, en Brugkranen. Het is gevestigd in Saint-Etienne, Frankrijk.

 7. TAWI

  Zweden

  Verified by europages badge

  Piab Ergonomic Handling Division biedt complete oplossingen voor veilig en ergonomisch hefwerk onder de merknaam TAWI. We bieden een brede keuze aan hefoplossingen voor alles, van de productie van voedingsmiddelen tot de houtindustrie. Onze hefinstallaties heffen van alles, van dozen en zakken tot kaas en voorruiten. We draaien, kiepen en roteren zware vaten, brede panelen en nog veel meer. Onze oplossingen omvatten vacuüm filters, takels, goederenliften, kranen en mobiele hefapparatuur.

 8. INSEM-ATMOS D.O.O.

  Slovenië

  Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige hijskranen en overige hefinrichtingen voor de industrie. Onze hoofdproducten omvatten brugkranen met een capaciteit van 125 kg tot 80 t met hefinrichtingen van Street Crane, en tot 200 t met oplossingen op maat. We verzorgen snelle leveringen, betrouwbare service en onderhoud van de kranen en overige hefinrichtingen. Onze producten zijn veilig en betrouwbaar. Als ware kraanspecialist streven we ernaar altijd de beste oplossingen voor uw hefproblemen te vinden.

 1. DEWINCH CRANE SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf DEWINCH CRANE SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijswerk - materiaal en accessoires, Kranen en rolbruggen, jukkranen, rolbrug, Hijswerk - materiaal en accessoires, en Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. DINAMIK VINÇ LTD

  Turkije

  Het bedrijf DINAMIK VINÇ LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brugkranen en loopbruggen, voedingsdrager, Brugkranen en loopbruggen, en Elektrische kraanwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. REYTES VINÇ SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf REYTES VINÇ SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brugkranen en loopbruggen, explosieveilige rolbruggen, kranen met giek, loopkranen voor het hijsen van goederen, en Brugkranen en loopbruggen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. PROMMASHMETAL LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf PROMMASHMETAL LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, metaalconstructies, en Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 5. TILDONK CONSTRUCT COMPANY EUROPE

  België

  Het bedrijf TILDONK CONSTRUCT COMPANY EUROPE, en actief in de sector Glas - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel onderhoud, Brugkranen en loopbruggen, Industrieel onderhoud, en Brugkranen en loopbruggen. Het is gevestigd in Falisolle, België.

 6. CABAT MACHINE HOIST-CRANE CO.

  Turkije

  Het bedrijf CABAT MACHINE HOIST-CRANE CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kettingtakels, en portaalkranen. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 7. RAYF TEKNIK INS. MAKINE MED. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf RAYF TEKNIK INS. MAKINE MED. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren torenkraan, en bouw van industriële schoorstenen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 8. HASANIUM GLOBAL DIS TICARET LOJISTIK LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf HASANIUM GLOBAL DIS TICARET LOJISTIK LTD. STI., is een Multi-Category, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren loopkranen voor het hijsen van goederen, en jukkranen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 9. ERKUSLAR A.S.

  Turkije

  Het bedrijf ERKUSLAR A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. STAN INVEST HOLDING

  Oekraïne

  Het bedrijf STAN INVEST HOLDING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zware metalen skeletbouwproducten. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis