• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buisconstructies

Resultaten voor

Buisconstructies - Import export

 1. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De juiste rondingen op de juiste plaatsen - dit is waar Mobitec alles over weet. Van de handmatige buigeenheid naar de geautomatiseerde productiecel: Buigtechnologie wordt op zijn best geproduceerd in ons Zwabische hoofdkantoor. En dat in modulair ontwerp. Alles draait immers om de individuele behoeften van onze klanten. Wij leveren op maat gemaakte hightech machineconcepten, zodat u niet in alle hoeken hoeft te wringen om optimale resultaten te behalen. Alleen maar door en door ronde oplossingen die over de hele wereld worden gewaardeerd. Wij begrijpen precies waarnaar de klant op zoek is: Wij van Mobitec willen dat u zich helemaal op uw gemak voelt. Daarom krijgt u natuurlijk niet alleen geavanceerde technologie, maar ook nauwkeurige meetprotocollen, hoogwaardige gereedschappen, goed onderbouwd en persoonlijk advies en een bekwame 24-uursservice. Natuurlijk - natuurlijk is dat niet natuurlijk. Maar dat is de filosofie van Mobitec.

 2. COSIFER - CARPENTERIE METALLICHE LAVORI IN FERRO ED ACCIAIO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COSIFER - CARPENTERIE METALLICHE LAVORI IN FERRO ED ACCIAIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisconstructies, afrasteringen, Buisconstructies, verspaning roestvrije staal, poorten van gesmeed ijzer, tig lassen, lassen van metalen, structuren van metaal, en markiezen. Het is gevestigd in Sarno, Italië.

 3. BURGAFLEX DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BURGAFLEX DEUTSCHLAND GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buisconstructies. Het is gevestigd in Leutenbach, Duitsland.

 4. FRIEDRICH LEY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIEDRICH LEY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisconstructies. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 5. IMI-TECH GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IMI-TECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisconstructies. Het is gevestigd in Weesen, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHMITTERGROUP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHMITTERGROUP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren edelstalen buisbochten, lassen met laser, en Buigen van pijpen en buizen. Het is gevestigd in Thüngen, Duitsland.

 2. WPS - WATER PIPE SYSTEM GMBH

  Duitsland

  Uw partner voor talrijke oplossingen in gegolfde leidingen. WPS - Water Pipe System GmbH werd op 13 januari 2011 in Vechta opgericht. De productie- en distributiesite is gelegen in Rain am Lech / Beieren. WPS produceert gegolfde leidingssytemen volgens de juiste praktijken van de bouw gegolfde bouwwerken. Ons productgammma bestaat onder ander uit: draineringsbuizen, infiltratieleidingen, draineringsleidingen voor regenwater, leidingen voor afvalwater en beschermingsleidingen, en talrijke andere oplossingen. Met de leidingen van WPS, onze innovatieve benadering, lossen we problemen met water op die rijzen vanwege een snelle groei van de wereldbevolking en als consequentie van de opwarming van de aarde. Dankzij tientallen jaren ervaring van onze werknemers in de ontwikkeling, de productie en de verkoop van slimme leidingsystemen, zijn wij vandaag de dag in staat onze klanten services op maat te bieden ten aanzien van leidingen.

 3. VAN LEEUWEN BUIZEN GROEP

  België

  De kern van ons bedrijf is de handel in stalen buizen en buistoepassingen. Van Leeuwen is een internationaal opererende handelsonderneming en specialist in stalen buizen en buistoepassingen. We zijn in vrijwel alle industriële sectoren actief. Met zo’n veertig vestigingen verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Noord-Amerika zorgen we ervoor dat de materialen overal op de wereld verkrijgbaar zijn, waar nodig bewerkt op maat. Onze medewerkers hebben specialistische kennis van sourcing, projectmanagement, logistiek en voorraadplanning, en werken nauw samen met klanten in de markten Industry en Energy. De combinatie van wereldwijde logistiek en kennis van producten en toepassingen bij klanten, maakt Van Leeuwen toonaangevend en onderscheidend in haar markten. Van Leeuwen biedt meer producten en diensten aan dan alleen stalen buizen en buistoepassingen. Bijvoorbeeld de producten stafstaal, afsluiters en balken. En de diensten keuringen en materiaaltesten, en voorraadbeheer en logistieke diensten.

 4. KOVONAX

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KOVONAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Serieproductie van meubelen, geneeskundige artikelen, Medisch meubilair, en Kasten, bedden en bijzetmeubels. Het is gevestigd in Bystrice Pod Hostynem, Tsjechische Rep..

 5. EDELTRAUD SMITKA BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Duitsland

  Het bedrijf EDELTRAUD SMITKA BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisconstructies. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 1. DIETRICH INDUSTRIETECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf DIETRICH INDUSTRIETECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buisconstructies. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

 2. ECT-ENTREPRISE DE CONSTRUCTIONS TUBULAIRES

  Luxemburg

  Het bedrijf ECT-ENTREPRISE DE CONSTRUCTIONS TUBULAIRES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisconstructies, Buisconstructies, buissteigers, montage van buisvormige structuren, en installatie laadliften. Het is gevestigd in Redange, Luxemburg.

 1. W. FREI AG KLINGNAU

  Zwitserland

  Het bedrijf W. FREI AG KLINGNAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisconstructies. Het is gevestigd in Klingnau, Zwitserland.

 2. KE KELIT® KUNSTSTOFFWERK GESMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf KE KELIT® KUNSTSTOFFWERK GESMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisconstructies. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 3. SATENE

  Frankrijk

  Het bedrijf SATENE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisconstructies, Landbouwproductie, Buisconstructies, en Landbouwproductie. Het is gevestigd in La Chatre, Frankrijk.

 4. ŁUCZYŃSKI, ZAKŁAD URZĄDZEŃ ODPYLAJĄCYCH

  Polen

  Het bedrijf ŁUCZYŃSKI, ZAKŁAD URZĄDZEŃ ODPYLAJĄCYCH, is een Multi-Category, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisconstructies, Ontstoffingspatroon, technische advies in ventilatie en klimaatregeling, silo's, en Buisconstructies. Het is gevestigd in Końskie, Polen.

 5. D.G.CARPENTERIA SRL

  Italië

  Het bedrijf D.G.CARPENTERIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen balkons voor de bouwindustrie, veiligheidsrooster, en bewerking van artikelen van rvs. Het is gevestigd in Rho, Italië.

 6. ENGELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ENGELS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisconstructies, Ovens en schoorstenen - industrieel, Schoorstenen - industrieel, Open haarden, sierhaarden en accessoires, Buisconstructies, Ovens en schoorstenen - industrieel, Schoorstenen - industrieel, en Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 7. MONTAŽE IN VARJENJE DEJAN KUNŠEK S.P.

  Slovenië

  Het bedrijf MONTAŽE IN VARJENJE DEJAN KUNŠEK S.P., is een Dienstverlener, en actief in de sector Lassen van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisconstructies, Inox, Aluminium en -legeringen, Buisconstructies, Inox, en Aluminium en -legeringen. Het is gevestigd in Senovo, Slovenië.

 8. ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU

  Duitsland

  Het bedrijf ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisconstructies, Waterwinning - installaties en materiaal, Schuilkelders, atoom - constructie, Grondverzet - uitvoering, Buisconstructies, Waterwinning - installaties en materiaal, Schuilkelders, atoom - constructie, en Grondverzet - uitvoering. Het is gevestigd in Regensburg, Duitsland.

 1. STEELWORKSOLUTIONS.LTD

  Malta

  Het bedrijf STEELWORKSOLUTIONS.LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisconstructies, Ketelbouw - scheepvaart, laswerk, zware metaalconstructies, Buisconstructies, en Ketelbouw - scheepvaart. Het is gevestigd in St Julian's, Malta.

 2. VENTURIA D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf VENTURIA D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Filtrering, lucht - apparatuur, Verwerking en recycling van afval, Plaatijzer en buizen, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Filtrering, lucht - apparatuur, Verwerking en recycling van afval, en Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Bohinjska Bistrica, Slovenië.

 3. MACONS REY

  Spanje

  Het bedrijf MACONS REY, is een Distributeur, en actief in de sector Buisconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederenliften en hijstoestellen - bouw, buissteigers, Goederenliften en hijstoestellen - bouw, en stutbalken. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 4. IMPACT INDUSTRY BRNO A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf IMPACT INDUSTRY BRNO A.S., is een Multi-Category, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisconstructies, Aluminiumconstructies, Plaatwerkerij - industrieel, Buisconstructies, Aluminiumconstructies, en Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Rosice U Brna , Tsjechische Rep..

 5. KRÁLOVOPOLSKÁ SLÉVÁRNA SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KRÁLOVOPOLSKÁ SLÉVÁRNA SPOL. S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisconstructies, Pompen, Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, Buisconstructies, Pompen, en Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal. Het is gevestigd in Brno 12, Tsjechische Rep..

 6. JIANGXI HONGLI INDUSTRIAL & TRADING CO., LTD.

  China

  Het bedrijf JIANGXI HONGLI INDUSTRIAL & TRADING CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisconstructies. Het is gevestigd in Taizhou, China.

 7. RAW IRON DESIGN

  Denemarken

  Het bedrijf RAW IRON DESIGN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren displays voor kledingsector, inrichting kledingzaken, inrichting beurzen, en ontwerp en inrichting van stands. Het is gevestigd in Ryomgaard, Denemarken.

 8. HUSSON INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Het bedrijf HUSSON INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren spelen voor tuinen en parken van ijzer, en speelterrein. Het is gevestigd in LAPOUTROIE, Frankrijk.

 9. APPARATEBAU ROMAN ADLER, INH. TORSTEN ADLER FACHBETRIEB NACH WHG

  Duitsland

  Het bedrijf APPARATEBAU ROMAN ADLER, INH. TORSTEN ADLER FACHBETRIEB NACH WHG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - ferro, Industriebouw, Torenconstructies - metaal, Buisconstructies, Buizen en pijpen - ferro, Industriebouw, Torenconstructies - metaal, en Buisconstructies. Het is gevestigd in Burg, Duitsland.

 10. FABER ART CARPENTERIA

  Italië

  Het bedrijf FABER ART CARPENTERIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren hangmeubels van ijzer, balustrade ijzer, en inklaphekken. Het is gevestigd in Città Sant Angelo, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis