• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buisconstructies

Resultaten voor

Buisconstructies - Import export

 1. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Duitsland

  De juiste rondingen op de juiste plaatsen - dit is waar Mobitec alles over weet. Van de handmatige buigeenheid naar de geautomatiseerde productiecel: Buigtechnologie wordt op zijn best geproduceerd in ons Zwabische hoofdkantoor. En dat in modulair ontwerp. Alles draait immers om de individuele behoeften van onze klanten. Wij leveren op maat gemaakte hightech machineconcepten, zodat u niet in alle hoeken hoeft te wringen om optimale resultaten te behalen. Alleen maar door en door ronde oplossingen die over de hele wereld worden gewaardeerd. Wij begrijpen precies waarnaar de klant op zoek is: Wij van Mobitec willen dat u zich helemaal op uw gemak voelt. Daarom krijgt u natuurlijk niet alleen geavanceerde technologie, maar ook nauwkeurige meetprotocollen, hoogwaardige gereedschappen, goed onderbouwd en persoonlijk advies en een bekwame 24-uursservice. Natuurlijk - natuurlijk is dat niet natuurlijk. Maar dat is de filosofie van Mobitec.

 2. FRIEDRICH LEY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDRICH LEY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisconstructies. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 3. COSIFER - CARPENTERIE METALLICHE LAVORI IN FERRO ED ACCIAIO

  Italië

  Het bedrijf COSIFER - CARPENTERIE METALLICHE LAVORI IN FERRO ED ACCIAIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisconstructies, afrasteringen, Buisconstructies, verspaning roestvrije staal, poorten van gesmeed ijzer, tig lassen, lassen van metalen, structuren van metaal, en markiezen. Het is gevestigd in Sarno, Italië.

 4. BURGAFLEX DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BURGAFLEX DEUTSCHLAND GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buisconstructies. Het is gevestigd in Leutenbach, Duitsland.

 5. IMI-TECH GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf IMI-TECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisconstructies. Het is gevestigd in Weesen, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHMITTERGROUP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMITTERGROUP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren edelstalen buisbochten, lassen met laser, en Buigen van pijpen en buizen. Het is gevestigd in Thüngen, Duitsland.

 2. WPS - WATER PIPE SYSTEM GMBH

  Duitsland

  Uw partner voor talrijke oplossingen in gegolfde leidingen. WPS - Water Pipe System GmbH werd op 13 januari 2011 in Vechta opgericht. De productie- en distributiesite is gelegen in Rain am Lech / Beieren. WPS produceert gegolfde leidingssytemen volgens de juiste praktijken van de bouw gegolfde bouwwerken. Ons productgammma bestaat onder ander uit: draineringsbuizen, infiltratieleidingen, draineringsleidingen voor regenwater, leidingen voor afvalwater en beschermingsleidingen, en talrijke andere oplossingen. Met de leidingen van WPS, onze innovatieve benadering, lossen we problemen met water op die rijzen vanwege een snelle groei van de wereldbevolking en als consequentie van de opwarming van de aarde. Dankzij tientallen jaren ervaring van onze werknemers in de ontwikkeling, de productie en de verkoop van slimme leidingsystemen, zijn wij vandaag de dag in staat onze klanten services op maat te bieden ten aanzien van leidingen.

 3. KOVONAX

  Tsjechische Rep.

 4. DIETRICH INDUSTRIETECHNIK

  Duitsland

 5. EDELTRAUD SMITKA BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Duitsland

 1. W. FREI AG KLINGNAU

  Zwitserland

 2. ŁUCZYŃSKI, ZAKŁAD URZĄDZEŃ ODPYLAJĄCYCH

  Polen

 1. KE KELIT® KUNSTSTOFFWERK GESMBH

  Oostenrijk

 2. MACONS REY

  Spanje

 3. MONTAŽE IN VARJENJE DEJAN KUNŠEK S.P.

  Slovenië

 4. VENTURIA D.O.O.

  Slovenië

 5. ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU

  Duitsland

 6. APPARATEBAU ROMAN ADLER, INH. TORSTEN ADLER FACHBETRIEB NACH WHG

  Duitsland

 7. FABER ART CARPENTERIA

  Italië

 8. IMPACT INDUSTRY BRNO A.S.

  Tsjechische Rep.

 1. IBB - INDUSTRIEBAU & BERATUNGS GMBH

  Duitsland

 2. SUZAR S.R.O.

  Slowakije

 3. SKROMET S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 4. BERTRAMS AKTIENGESELLSCHAFT

  Duitsland

 5. HENRY SENGER ROHRBIEGEUNTERNEHMEN

  Duitsland

 6. DELWYN ENTERPRISES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. TECHNOLÓGIA MÉRNÖKI IRODA KFT.

  Hongarije

 8. TELEPOST

  Griekenland

 9. ANADOLU BORU PFOFIL VE NAK. SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkije

 10. ING.-BÜRO H. KUNKEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis